Digidexo.com

Magesår Problemer

En magesår, referert til av leger som et magesår, kan det føre til at lidende mange nivåer av frustrasjon i tillegg til ubehagelige symptomer. De første symptomene på magesår er ofte ikke en indikasjon på et sår i det hele tatt. Selv etter at tilstanden er diagnostisert, jo sår symptomer ofte virker uforutsigbar, i form av deres forekomst.

Definisjon av et sår

På sitt mest grunnleggende definisjon, er en sår en åpen, smertefulle sår. En sår i magen og / eller tynntarmen som skyldes uregelmessig av defensive og offensive krefter er et magesår. I noen tilfeller, en ubalanse i syre forårsaker skade på slimhinnen i magesekken. I andre tilfeller er innsiden av magesekken selv svake til normale nivåer syre, ettersom foringen allerede er blitt skadet av noen annen faktor som forlot den sårbare. Magesår sår er som kratere i magen fôr. Fordøyelses mage juice, saltsyre og pepsin, feil i et sår: juice er utløst for å behandle den skadede slimhinnen som om det er behov for å bli fordøyd, og slimhinnen er deretter brutt ned ytterligere.

Årsaker

Alkoholinntak og krydret mat en gang ble nevnt som de viktigste kildene til magesår. Stress, som en årsak til magesår, har alltid vært (og fortsatt er) diskuteres i det medisinske feltet. I 1982 ble imidlertid oppdaget legene bakterien Helicobacter pylori, vanligvis kalt H. pylori, som lever og vokser i magen, og kan føre til infeksjon som resulterer i en peptisk ulcus. Kombinasjonen av H. pylori-infeksjon og magesyre er ansvarlig for å forårsake de fleste magesår. Noen ganger kan imidlertid den bakterielle infeksjonen utvikler ikke en ulcer - et faktum fremdeles unexplained i den medisinske verden.

Røyking og drikking er assosiert årsakene til magesår. Nikotin gir mer syre i magen, og alkohol slites ned mageslimhinnen. Høye doser av ibuprofin eller aspirin over lengre perioder også utgjøre sår risiko.

Sår Formation

Magesår forårsaket av H. pylori-infeksjon svekke magen belegg. Den svekket magen belegget gjør at magesyre å komme gjennom til vev som linje fordøyelsessystemet under. Syren og bakterier som får gjennom denne slimhinnen fører til åpne sår som er sår.

Tegn og symptomer

Sår kan ikke vise tegn eller symptomer for en stund, hvor tilstanden risikerer ytterligere helseproblemer. Mulige tegn på en sår kan inkludere magesmerter en til to timer etter å ha spist, magesmerter i løpet av natten på tom mage og oppblåsthet og full ganske raskt. Brennende smerter i magen er også et tegn.

Sår symptomer er av en rekke forskjellige, og er ofte uforutsigbare og inkonsekvent. En brennende eller gnagende smerter i magen området mellom navlen og brystbenet er et vanlig symptom. Denne smerten ofte forverres etter et måltid eller i løpet av natten på tom mage. Smerten kan også føle seg lik en tetthet i området som bare føles bedre når pasienten ligger i fosterstilling. Sår symptomer kan være kvalme og oppkast, og noen ganger et tap av matlyst. Hyppig hiccuping og raping er også sår symptomer.

Farlige sår symptomer som kan tyde på en blødning sår inkluderer nådeløs tretthet og svakhet. Blod i oppkast og / eller i avføringen er også et tegn på en blødning sår.

Behandling

Leger først oppfordrer pasienter til å endre sine helsevalg hvis de har usunne vaner av røyking, overdreven alkoholbruk og overdreven medisin og / eller koffein inntak. Sår medisiner inkluderer slimhinne beskyttende midler, H2-blokkere og protonpumpehemmere, som brukes i forbindelse med antibiotika som adresserer H. pylori bakterier.

Medisiner som Prevacid og Prilosec er kortsiktige sår behandlinger som ikke kurere sår, men lindre og / eller forebygge smertene, (selv om disse medikamentene har massevis av bivirkninger, som diaré og hodepine).