Digidexo.com

Social Security Disability Regler

Social Security gir uføretrygd for folk som er deaktivert. Ifølge Social Security Online nettsted, er deres definisjon av funksjonshemming skiller seg fra andre programmer.

Definisjon

Ifølge Social Security funksjonshemming politikk, vil fordelene bli betalt bare hvis du er helt deaktivert. Fordelene er ikke betales hvis du er delvis deaktivert, eller for kortsiktig funksjonshemming.

Regler

For å bli vurdert deaktivert du ikke kan gjøre det samme type arbeid du gjorde tidligere, du kan ikke gjøre annet arbeid på grunn av tilstanden din og din funksjonshemming skal vare i et år eller føre til dødsfall.

Betraktninger

For at ditt krav for å bli vurdert, må din tilstand forstyrre grunnleggende arbeidsrelaterte oppgaver. I tillegg vil din evne til gjennomsnittlig en viss sum penger hver måned også bidra til å bestemme om du er kvalifisert.

Betydning

The Social Security politikk bygger på en forutsetning om at arbeider familier kan bruke andre ressurser for kortsiktig funksjonshemming, for eksempel arbeidstakere kompensasjon og sparing.

Medisinske tilstander

The Social Security Disability politikk vedlikeholder en liste over invalid forhold som automatisk vil bety at du er funksjonshemmet. Vennligst se "Ressurser" for ytterligere informasjon.