Digidexo.com

Vitamin C Skin Cancer Therapy

Hudkreft er forårsaket av soleksponering, arvelighet, eller ved kontakt med visse giftstoffer. Det utvikler ofte på noen del av huden som har vært eksponert for solen, men det kan også vises på alle område. En av "c" i hudkreft kan stå for endringen fordi noen merkbar endring i huden, en fregne, eller en muldvarp må adresseres. Den andre "C" kan stå for vitamin C.

DNA Protection

Forskere ved University of Leicester i Portugal fant at vitamin C kan beskytte huden og også øke kapasiteten til å reparere potensielt mutagene DNA-lesjoner (hudkreft).

Vitamin C Krystaller

The Wellness Directory of Minnesota trykt i sin april 2009 rapport som Vitamin C krystaller, når det brukes i en flytende løsning (aloe vera), og bruk en solkrem beskyttet mot skadelig ultrafiolett hudskader og hudkreft

Aktuelt

Når Vitamin C påtrykkes en hudkreft lesjon eller svulst er bevirker at svulsten til å stivne, skorpedannelse og til slutt falle av. Løsningen er laget ved hjelp av vann og Vitamin C krystaller og deretter bruke til det berørte området.

Kamper Toksiner

Vitamin C er en antioksidant og bidrar til å bekjempe skadelige frie radikaler, sykdommer, virus og bakterier. Forskere ved Linus Pauling Institute i Oregon viste det hjelper rense kroppen for giftstoffer og kunne tydelig forholder seg til kreftforebygging.

Collagan og Cell reparasjon

Vitamin C er nyttig ved dannelse av kollagen, kroppens sterk bindevev. Det er også viktig i å nøytralisere skadede celler (kreftceller) som kan forårsake en kjedereaksjon gjennom kroppen.

Forebygging / løsning

Mens begrenset soleksponering, iført solkrem og ha regelmessige hud eksamener kan bidra til å forhindre hudkreft, Vitamin C tilbud og lagt til en alternativ fordel.