Digidexo.com

Alle Natural Cures for magesmerter hos barn

Når barnet lider av en magesmerter, ønsker du å finne en løsning så raskt som mulig. I stedet for å kjøre til legen, er det flere naturlige kurer og hjem rettsmidler som kan lette barnets vondt i magen. Mange av disse tiltakene kan være i pantry, og kan administreres enkelt og trygt for barn.

Identifikasjon

Før administrering av noen helt naturlig hjemme bøte for en magesmerter for et barn, er det godt å vite årsaken til magesmerter. Ifølge americanchronicle.com, behandling av abdominal smerte hos et barn, avhenger av de underliggende årsakene. Den beste måten å behandle en fordøyelses problemet er å rense fordøyelsessystemet og fortsette med et fornuftig kosthold etter rensing.

Varme og Juice

Plasser en varmeflaske over barnets mage området. Ifølge naturlig-homeremedies.com, vil dette hjelpe til å lette fordøyelse og hjelpe eliminering prosessen. Americanchronicle.com funn begynner barn med all naturlig frukt juice når de klager over magesmerter kan hjelpe rense fordøyelseskanalen og også begynne eliminering prosessen. Appelsinjuice er foreslått, etterfulgt av en diett av frisk naturlig frukt og grønnsaker for en dag eller to.

Brokkoli og Honey

Yogawiz.com funn øke mengden av brokkoli og honning i et barns kosthold bidrar til å holde fordøyelses infeksjoner og magesmerter unna. Ifølge yogawiz.com, reduserer brokkoli mengden av H. pylori eller bakterier kalt Helicobacter pylori som infiserer magen. Honning har antibakterielle egenskaper, noe som bidrar til å holde magen arbeider i et sunt manor. Honning stimulerer også galleproduksjon i leveren. Bile er avgjørende for riktig arbeidet i magen.

Ginger

Ifølge americanchronicle.com, er ingefær en av de beste all naturlig hjemme rettsmidler for å bruke avhjelpe en magesmerter hos barn. Ingefær er nyttig i lettelser magesmerter og smerter på grunn av dyspepsi, kolikk, kramper i tarmer og generell mageproblemer når de ikke er ledsaget av feber. Americanchronicle com foreslår å blande en kvart teskje av fersk ingefær juice med en 1/2 ts. av honning og administrering til et barn to ganger daglig til tilstanden forsvinner.

Yoghurt

Yoghurt er også svært nyttig i lettelser magesmerter hos barn. Å gi et barn med vanlig yoghurt som inneholder levende og aktive kulturer vil fungere som en naturlig avføringsmiddel. Natural-homeremedies.com finner yoghurt er et kjølemiddel og kan bidra til å avgjøre magen og lette smerter. Yoghurt inneholder levende og aktive kulturer, noe som er en viktig kilde til bakterier for magen. Dette er den gode typen bakterier som hjelper en barnets mage fordøye skikkelig og bekjempe infeksjoner. Legge bananer til yoghurt vil hjelpe med forstoppelse og bistå med eliminering prosessen.

Når skal ringe legen

Hvis et barns mage ikke lette i et par dager, er det en god idé å kontakte en lege. Hvis et barn synes å være i akutt smerte, kan et besøk til legevakten være klokt. Noen barn kan ha tilbakevendende fordøyelsesproblemer som er forårsaket av psykologiske faktorer. Anytime et barns magesmerter virker unormale eller tvilsom, ta kontakt med en lege for å diskutere symptomer og løsninger.