Digidexo.com

Hvordan gjør jeg Made Salve Fra en Neem Tree?

Hvordan gjør jeg Made Salve Fra en Neem Tree?


Neem-treet stammer i India, der den har vært brukt i århundrer for å behandle hudproblemer og brukes til mange andre formål. Det er også et effektivt insekticid, og dens olje sprøytes på planter for å hindre skade fra insekter. Når vokst utenfor, kan neem-treet forbedre jorda rundt det, og bringer den tilbake til sin nøytrale scenen. Neem frø, blader og bark er alle brukt til medisinske formål, og det er en utmerket behandling for hud-relaterte problemer som skabb og eksem. Den gjenoppretter naturlig hud, og vitamin E stede i neem treet forynger huden ved å øke elastisiteten. Du kan enkelt lage en hjemmelaget salve fra en neem treet og høste fordelene av denne fantastiske treet.

Bruksanvisning

Making Infused Oil

Høst dine neem blader og skjær dem grovt. Disse vil bli brukt til å lage tilført olje som første skritt i å gjøre en salve er å gjøre neem-tilført olje. Avling nok blader å fylle sterilisert krukke.

Kontroller at bladene er rene. Du kan vaske dem og spre dem på et papirhåndkle til tørk hvis de må rengjøres. Neem olje er best når laget med fersk plantemateriale.

Pakk bladene i glasset etter at de er helt tørre.

Hell en transportør olje av ditt valg på bladene veldig sakte fram glasset er fylt med olje. Mandelolje, kokosolje og olivenolje er gode carrier oljer. Poke bladene litt med en skje eller pinne så det er ingen lommer av luft i oljen. Dette vil redusere sjansene for noen mold eller mugg.

Tett skru lokket på glasset og oppbevar det på et kjølig og tørt sted i seks til åtte uker før neem bladene er helt gjennomsyret i oljen.

6. Sil oljen etter seks til åtte uker ved hjelp av en cheesecloth. Sørg for at all oljen er anstrengt, etterlater nesten tørre blader.

Hell oljen i en helt tørr, sterilisert krukke og la den sitte i flere dager for å la noen sivet vann fra neem bladene bosette til bunnen, etterlater ren olje.

Hell oljen på toppen av glasset inn i en annen ren steriliseres jar separering av olje fra vann sivet. Du neem olje er nå klar til å brukes til å lage hjemmelaget neem salve.

Making Neem Salve

Take 2 oz. av tilført neem olje og hell den i en dobbel kjele på svak varme.

Legg 2 ss. av bivoks til oljen. Rør med en tresleiv til bivoks er helt smeltet og olje og bivoks er blandet godt sammen.

Hell denne blandingen i en glassbeholder av ditt valg.

Legg essensielle oljer når blandingen er fortsatt smeltet. Tilsett 10 dråper lavendelolje og 7 dråper tea tree olje eller annen eterisk olje av ditt valg.

Skru lokket på salve tett og la den avkjøles før bruk.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke en hvilken som helst annen eterisk olje av ditt valg i stedet for lavendel og tea tree, som sandeltre eterisk olje.
  • Hvis salve virker for myk, kan du varme opp den og legge mer bivoks - eller legge til mer olje hvis det virker for hardt - til du kommer til riktig konsistens.
  • Ikke bruk våte neem bladene når du gjør tilført olje som det kunne påvirke kvaliteten på oljen.
  • Sørg for at de essensielle oljer er strømmet raskt etter helle blandingen i glassbeholderen, og før du skrur lokket på salve som de pleier å fordampe raskt.