Digidexo.com

Hvordan Supplement Iron

Jern er avgjørende for god helse, men noen ganger kroppen ikke er i stand til å bygge opp tilstrekkelig jern for å oppnå optimale helse-nivåer. Dette resulterer i en tilstand kjent som anemi. Symptomer assosiert med en jernmangel inkluderer ekstrem tretthet, sykdomsfølelse, svimmelhet, ekstrem hodepine, irritabilitet, en blek hudfarge, pustevansker, konsentrasjonsvansker, følelsen av å være kald hele tiden og rastløse ben syndrom. Heldigvis er det noen enkle metoder for å supplere jern i kroppen din.

Hvordan Supplement Iron

En gå til legen, og har din blodprosent vurderes for å avgjøre om du er jern mangelfull. Følg legens instruksjoner og ta noen jerntilskudd gitt som anvist.

Ta en daglig vitamintilskudd med jern gang om dagen; Dette er ofte nok til å gi deg den nødvendige jerntilskudd du trenger. Velg et supplement som er spesielt designet for å møte behovene til kjønn som et vitamintilskudd for kvinner eller for menn med jern fordi jern behov varierer for menn og kvinner.

Konsumere mer mørkegrønne bladgrønnsaker, spinat, svisker, fiken, lever og egg fordi de er jern-beriket mat som vil bidra til å holde jern nivåer opp.

Konsumere ekstra jerntilskudd gitt til deg av en gynekolog hvis du er gravid. Studier har vist at gravide kvinner ofte utvikle problemer med anemi på grunn av raske kroppslige endringer. Se gynekolog hvis du har problemer med overdreven menstruasjonsblødning eller lengre perioder; de sistnevnte problemene kan føre til problemer med jern oppbevaring.

Slutt å bruke produkter som antacids, som kan påvirke din evne til å absorbere jern kosttilskudd.

Hint

  • Hvis du har Crohns sykdom, eller hvis du nylig har hatt operasjon på tarmområdet, har jern nivåer sjekket. Forholdene kan bidra til dårlig ernærings absorpsjon, som deretter kan føre til et problem med jernmangel. Noen ganger indre blødninger forårsaker et problem med jern tap; indre blødninger kan være forårsaket av en rekke tilstander som innbefatter tykktarmskreft, sår som blør, dannelsen av polypper i tykktarmen, den kontinuerlige bruk av smertemedisin og aspirin, eller blødning i urinveiene som følge av en infeksjon. Gå til en lege hvis du har mistanke om slike forhold eksisterer for å bøte på problemet umiddelbart. Anbefalte daglige kvoter av en jern supplement for menn eldre enn 19 er ca 10 mg; for kvinner eldre enn 19 og kvinner som ammer, er det hensiktsmessig supplement 15 mg, og for en gravid kvinne riktig vitamin tilskudd for å ta daglig er 30 mg.
  • Ikke forbruke mer enn 45 mg jern per dag, fordi det kan føre til jern toksisitet. Hvis jern nivåer nå 350-500 mikrogram-DL i blodet, slike nivåer er giftig, og hvis nivået overstiger 1000 mikrogram-DL, tyder dette på at en person lider av forgiftning fra overdreven jern nivåer. Symptomer assosiert med utvikling av jern toksisitet inkluderer et tap av appetitt, svimmelhet, kvalme, oppkast, plutselig vekttap, respiratoriske problemer og en gråning av hudfarge. Hvis du mistenker jern toksisitet, ta kontakt med Giftinformasjonen eller lege umiddelbart.