Digidexo.com

Insulin Behandling for kreft

Insulin er en viktig og naturlig menneskelig hormon i kroppen vår som gjør maten til energi. Men de som er diabetiker blant oss innse at menneskelig insulin produksjon er ikke alltid tilstrekkelig --- eller fungerer som det skal i kroppen --- nødvendiginsulinsprøyter til hjelp i en viktig menneskelig prosess. I det medisinske samfunnet kreft, er det nå antatt at injisering av insulin kan også bidra til kreftpasienter (ved å levere små mengder av chemo umiddelbart etter injisert insulin). Talsmenn for dette insulin type behandling mener å kombinere av insulin med kjemoterapi i vesentlig grad reduserer mengden av chemo faktisk nødvendig for å behandle kreft.

History of Insulin Potensiering Therapy (IPT)

Dr. Donato Perez Garcia, utviklet Sr. Insulin Potensiering terapi (IPT) i Mexico City i 1932 og brukte det i kreftbehandling i flere tiår etterpå. Dr. Garcia sønn og sønnesønn, begge MDs også, fortsatte den eldste Garcia arbeid og deltatt i studier og forskning med Dr. Steven G. Ayre fra Burr Ridge, Illinois. Deres felles anstrengelser til slutt resulterte i en september 2000 presentasjon av Dr. Ayre (og andre) til Kreft Advisory Panel av National Cancer komplementær og alternativ medisin ligger i Bethesda, Maryland, ved National Institute for Health.

IPT definert

IPT, i utgangspunktet intravenøst-injisert insulin, er en alternativ behandling for kreft som ikke har vært fullt omfavnet i den tradisjonelle medisinske samfunnet ennå. Selv om bud bak IPT er logisk basert (at kreftcellene er kjent for å bli trukket til insulin i blodet, derfor kan insulin administrasjon av chemo redusere prosentandelen av chemo nødvendig (og dets bivirkninger) samt unødvendig ødeleggelse av sunn celler, dette bare har ikke vært påvist klinisk ennå, begrense støtte fra det medisinske miljøet til disse forskriftene kan bevises.

Kontroversen Om Insulin og kreft

Selv om utsiktene til å utrydde kreft uten de negative bivirkningene av cellegift (kvalme, oppkast, håravfall, feber og frysninger) er ønsket velkommen av alle, i dag er det faktisk eksisterer noen uenighet om bruk av insulin i behandling av kreft, som ikke alle er omfavne denne alternativ medisinsk tilnærming og noen, slik som Dr. Baratz (president i National Council Against Health Fraud), er adamantly motsetning til det (se referanser).

Insulin og kreftceller

Siden kreftceller har nesten 16 ganger mer insulin reseptorer enn normalt friske celler (20 ganger mer, ifølge Dr. Baratz), disse kreftcellene er i stand til å nå ut og hente alle de viktige næringsstoffene (inkludert insulin) som flyter forbi dem i vår blodstrømmen før våre friske celler kan, slik at kreftcellene til å vokse sunt. Siden kreftceller er svært tiltrukket av insulin og villig trekke det inn i cellen (og de forsøker å bekjempe chemo narkotika inngangen til sine celler), er det fornuftig å bruke insulin som metode for levering for kjemoterapi narkotika, lure kreftcellene til å akseptere det --- og akseptere det raskt.

Kjemoterapi vs. Insulin terapi

Tradisjonelle kjemoterapeutiske behandlinger for kreft krever bruk av store mengder av chemo, som generelt resulterer i friske celler blir målrettet så mye som kreftcellene. Dette er på grunn av kjemoterapi ikke er i stand til å trenge inn i kreftcellene lett og behovet for å bombardere kroppen med chemo nok til å drepe kreftcellene på tross av celler resistens mot behandlingen. Dessverre, i forsøket på å få nok cellegift i kroppen for å drepe kreftceller, friske celler lide, også.

Betraktninger

Mens alle som lider av kreft ønsker velkommen muligheten til å utelate eller reduksjon av kjemoterapi bivirkninger, er det klokt å undersøke grundig alle alternativer (konferere med andre som har hatt suksess med kjemoterapi eller insulinbehandling ... eller fiasko) før du gjør en så viktig medisinsk beslutning.