Digidexo.com

Hvordan legge til Mat til Nutrisystem Diet

Hvordan legge til Mat til Nutrisystem Diet


Nutrisystem er en diett plan som gir prepackaged måltider på døren. Nutrisystem er et godt valg hvis er opptatt, og har ikke tid til å lage mat eller telle kalorier. Selv om måltider kommer klar til å varme og spise, er det anbefalt å legge friske grønnsaker og andre kalorifattig mat til Nutrisystem måltid for ekstra ernæring. Legge litt ekstra mat til måltidet hjelper deg til å føle full og hindrer snacking.

Hvordan legge til Mat til Nutrisystem Diet

Bestill dine Nutrisystem måltider gjennom den offisielle nettsiden eller ved å bruke Nutrisystem telefonnummer: 1-800-435-4074.

Gjennomgå elementene du har bestilt og lage en liste over sunn elementer som vil utfylle din entrees. Nutrisystem tilbyr noen anbefalinger. For eksempel legge grønne bønner til sin spinat og ostefylte skjell, eller ta et glass soyamelk med frokost. For å gjøre dine egne filer, gå for mat som er lav i kalorier, men høy i ernæringsmessig verdi, for eksempel druer eller et hardkokt egg.

Begynn å spise Nutrisystem måltider når pakken kommer i posten. Forbedre frokost måltider som Nutrisystem lav fett granola frokostblanding eller apfelstrudel scone ved å legge litt vanlig yoghurt for ekstra kalsium.

Ta med salat eller frukt å arbeide for å følge din Nutrisystem preplanned lunsj. Elementer som går med en hjemmelaget side salat inkluderer kalkun hot dog, minestrone suppe, og biff og osten smelte.

Vær kreativ ved middagstid. Grillede grønnsaker er et perfekt tillegg til nesten alle Nutrisystem middag måltid. Legg ikke-fett cottage cheese til pasta og saus entrees å bidra til å utvide din servering.

Bruk grønnsaker som pålegg. Tilpass Nutrisystem egg og pizza med paprika, spinat eller sopp.

Hint

  • Husk å bruke porsjonskontroll når du legger til elementer i Nutrisystem måltider. Måle alt du legge til og ikke gå over. Mens noen tillegg er anbefalt, å legge for mange kalorier hindrer vekttap.
  • Ikke glem å trene. Noen diett plan er bare forsterkes av fysisk aktivitet.
  • Nutrisystem er ment å være en kortsiktig diett. Det anbefales å gjøre Nutrisystem for en måned av gangen og deretter overgang til din egen sunn spising plan. Diskuter dine vekttap mål med legen din for å finne ut hva som er riktig for din helse.