Digidexo.com

Hvordan bli kvitt rosacea hevelse fra Mine Øyelokkene

Hvordan bli kvitt rosacea hevelse fra Mine Øyelokkene


Rosacea er ofte funnet på huden til mange mennesker rundt om i verden. Symptomene er hevelse og kløe og kan forårsake store ubehag for dem som lider av denne tilstanden. Selv rosacea er generelt tenkt som en hud sykdom, det kan også bli funnet i øynene. Når dette er tilfelle det er klassifisert som okulær rosacea. Behandlingen er mulig og med vedvarende applikasjon den kan redusere eller forhindre symptomene.

Hvordan bli kvitt rosacea hevelse fra Mine Øyelokkene

Start ut ved å drikke 34 gram vann om dagen. Vann gir forbedret tåreproduksjon, og dette kan bidra til å rense øyet av buildup som kan være felles med okulær rosacea.

Legg en varm komprimere på øynene for å åpne hudens porer og for å lindre trykket som bygger seg opp i de infiserte øyelokkene. Dette vil hjelpe til å lindre hevelse og føre blodet til å sirkulere mer fritt innenfor den svellede vev.

Vask ansiktet med en aktuell cleanser spesielt formulert for rosacea behandling. Disse finner du på helsekostbutikker for en rimelig pris. Opprettholde en tidsplan som gir mulighet for rensing av ansiktet minst to ganger om dagen. Fokusere på øyet områder når du vasker og sørg for å skylle løsningen grundig fra ansiktet for å hindre overdreven tørking og mulig øyeirritasjon.

Ta et daglig tilskudd for rosacea behandling. Alle naturlige kosttilskudd kan også kjøpes fra helsekostbutikker. Ta den anbefalte daglige tilskudd eller legemet vil virke ingrediensene av sitt system, og tillegget vil ikke ha de ønskede effekter.

Unngå soleksponering. Solen kan øke rødhet og betennelse. Bruke solbriller på lyse dager når utenfor.

Hint

  • Hvis raskere resultater er ønsket da en avtale med en hudlege og / eller optiker bør gjøres.