Digidexo.com

Hvordan leger diagnostisere Infant Acid Reflux?

Hvordan leger diagnostisere Infant Acid Reflux?


Spedbarns syre reflux er en tilstand der innholdet i magen blir tvunget tilbake inn i spiserøret og halsen av spedbarnet. Det kan føre til vanskeligheter med å fôre spedbarn og kan være en svært smertefull tilstand. Ifølge Mayo Clinic, er det flere måter å diagnostisere spedbarn acid reflux ved å eliminere andre mulige årsaker.

Undersøke Symptomer

Mange ganger, vil leger kunne diagnostisere spedbarn acid reflux basert utelukkende på foreldrenes rapport om hvordan barnet fungerer. Vanlige symptomer inkluderer bue på ryggen, stivne i kroppen og ukontrollerbar gråt under feedings. Spytter opp og prosjektil oppkast kan også være vanlig.

Laboratorietesting

Blod og urin tester kan gjøres for å eliminere andre mulige årsaker til dårlig vektøkning og prosjektil oppkast hos spedbarn. Når andre forhold er eliminert, kan acid reflux bli diagnostisert.

Overvåking av magen syrer

En 24-timers testen kan bli utført i hvilken et lite rør er satt inn gjennom barnets nese for å måle mengden av syre som er tilstede i systemet, og blir regurgitated inn i spiserør og mage.

Øvre GI-serien

Dette er en radiologisk test som kan fremheve andre problemer som kan være årsaken til symptomene på acid reflux. Babyen drikker en barium stoff som ser ut som en liten glød på radiologiske tester, pinpointing andre problemer.

Øvre Endoskopi

En øvre endoskopi er utført med en meget liten kamera og lys som føres inn i barnets spiserøret, magen og tynntarmen gjennom munnen. Dette gjør det mulig for legen å se om andre forhold er tilstede, og for å ta biopsier eller vevsprøver hvis nødvendig.