Digidexo.com

Hvordan lage en kald sår Pop Fast

Forkjølelsessår er ofte smertefulle og stygge, og folk ønsker å kvitte seg med dem så fort som mulig. Herpes viruset forårsaker forkjølelsessår. Viruset er allerede i en persons kropp; når personen blir syk med influensa eller er under for mye stress, kan munnsår. Noen ganger synes de uten grunn. Det er flere måter å lage en kald sår pop rask og avløp, slik at det vil skorpe over og helbrede.

Bruksanvisning

Hvordan lage en kald sår Pop Fast

•  Ta fire acidophilus kapsler tre ganger om dagen. Når du tar dem, drikk et glass melk. Melken hjelper den kalde sår leges raskere. Du kan gjøre dette hvis du føler en kald sår kommer på, og det kan stoppe en lesjon fra forming.

Bruk ekstrakt av sitronmelisse, som du finner på nettet eller i en butikk som GNC (se Ressurser). Den sitronmelisse vil øke hastigheten på den kalde sår helbredelse og redusere noen av symptomene, som for eksempel smerte.

Gjør en vanlig kopp te, ved hjelp av en Earl Grey tepose og kokende vann. Når det er nedkjølt, gjelder te til den kalde sår. Det bør skorpe over og forsvinne i fire til fem dager.

Sett saften fra en aloe vera plante på din forkjølelsessår. Du kan også bruke aloe gel, som selges i flasker for å hjelpe med solbrenthet. Dette er enda en av de behandlingene som du kan bruke når du først føler den kalde sår kommer på.

Hint

  • Når forkjølelsessår spretter, drenere all den klare væsken, hvis mulig. Den kalde sår trenger å tørke ut. Hvis væsken kommer ut av sår er ikke klart, kan det være lurt å se en lege, fordi du sannsynligvis har noe annet enn en kald sår.