Digidexo.com

Diet Retningslinjer for hypoglykemi

Hypoglykemi refererer til lavt blodsukker (sukker). Det er ikke en forutsetning i seg selv, men snarere et symptom i forbindelse med ett av flere medisinske tilstander eller en bivirkning av medikamenter. Hypoglykemi kan behandles ved å behandle den tilstand som fører til den, ved å endre medisiner eller ved å endre diett. Det er tre grunnleggende retningslinjer å følge når behandling hypoglykemi med kosttilskudd endringer. Men disse er bare generelle retningslinjer som må være personlig basert på kjemiske makeup og hva din lege eller ernæringsfysiolog foreskrive for deg.

Meal Frequency

Gradvis gjøre overgangen fra å spise noen få store måltider hver dag til å spise mindre, mer hyppige måltider og snacks. Dette vil bidra til å forebygge hypoglykemi symptomer ved å opprettholde en jevn tilstrømning av kalorier i kroppen. Disse kalorier vil bli stadig brytes ned til sukker, noe som vil hindre plutselige fall i blodsukkernivået som oppstår når måltider er for langt fra hverandre. Prøv å spise en matbit etter frokost, lunsj og middag. For å unngå å ta i for mange kalorier, sørg for hvert måltid er mindre enn vanlig. For å gjøre dette, slutte å spise når du er fornøyd, men før du føler deg full. Drikkevann med måltider vil hjelpe deg til å slutte å spise før du er full fra mat.

Foods å inkludere

Hvert måltid eller mellommåltid bør være en kombinasjon av høy og lav glykemisk indeks (GI) matvarer. Høy glykemisk indeks mat brytes ned og omdannes til sukker raskt. Lav glykemisk indeks mat tar lengre tid å bli konvertert til blodsukker. Karbohydrater vil bryte ned til sukker raskt. Proteiner og fett tar lengre tid å bli omdannet til sukker. Når du først spiser et måltid, vil den høye GI matvarer raskt konvertere til glukose og heve blodsukkernivået, lindre eller forebygge hypoglykemi symptomer. Den lave GI matvarer vil begynne å heve blodsukkernivået senere, etter at sukker fra karbohydrater har flatet ut eller droppet. En fornuftig snack for hypoglycemic kosthold er lav-fett peanøttsmør på hele hvete toast. Hele hvete toast vil konvertere til sukker raskt. Proteinet i peanøttsmør vil heve blodsukkeret mer langsomt.

Matvarer for å unngå

Selv om en hypoglykemi diett bør inneholde karbohydrater, er det viktig å merke seg at ikke alle karbohydrater har samme GI. Enkle sukker er karbohydrater som raskt konverterer til glukose, mens komplekse karbohydrater konvertere saktere. Hvitt mel, hvitt brød og hvit ris vil konvertere til glukose raskere enn deres hele hvete eller hele korn kolleger. Enkle korn er raffinert, det vil si den ytre del av kornet er blitt strippet bort under prosessering. Denne behandlingen gjør at de brytes ned raskere i kroppen. Andre raffinert sukker kilder for å erstatte med komplekse karbohydrater i en hypoglykemi dietten inkluderer brus, godteri og granulert sukker - i stedet, forbruker vann, diett brus, sukkerfrie drops og kunstige søtstoffer.