Digidexo.com

Hvordan gjør jeg en Orgone Disc?

Orgone, også kalt chi generator, kombinerer krystaller og metaller med harpiks for å produsere naturlige, helbredende energier. Psykolog Wilhelm Reich utviklet en Orgone akkumulator i 1930 som et verktøy for å hjelpe pasienter la gå og takle interne problemer. The Orgone energi inne i akkumulatorer hjulpet omstille en persons indre energier. Fysiker, utviklet matematiker og magisk utøver Karl Welz Orgone generatorer noen år senere. Selv Welz blir kritisert for å bruke disse generatorer for å skape negativ Orgone, har hans oppfinnelse blitt modifisert av moderne Orgone stakere til å generere kun positive energier.

Bruksanvisning

•  Spray innsiden av hver silikon muffin pan godt med matlaging spray. Spre spray i et jevnt lag over innsiden av brønner med et papirhåndkle. Dette mops også opp overflødig olje og hindrer en fet finish på Orgone.

Plasser en eller to små krystaller i midten nederst på hver muffins også. Krystallene kan være på størrelse med en krone til størrelsen av en halv dollar. De kan også være lang og tynn eller rund. Kvarts er en allsidig, lett ladet krystall som fungerer godt i førstegangs Orgone.

Ta på vernehansker og hell om en unse av harpiks for hver Orgone plate du har tenkt å gjøre om til et målebeger. Legg aktivatoren etter anvisningen på pakken eller på et 1-1-forhold, blande like deler aktivator og harpiks fra settet. Rør de to sammen grundig med trepinne.

Hell ca 1/2 unse av metallspon inn i harpiks for hver unse av harpiks du blandet. For eksempel, hvis du blandet fire gram av harpiks, trenger du to gram av metallspon. Rør spon i langsomt og grundig.

Hell nok harpiks-metal mix i hver muffins godt å bare dekke krystaller. Som du helle, visualisere intensjoner for healing og energibalansering strømmer inn i harpiks og infusjonen metall og krystaller. La harpiksen å herde i sola i 48 timer.

6. Trykk i bunnen av hver muffins godt for å frigjøre Orgone plater. Hold hver til pannen, puste ut og konsentrere seg om de spesifikke intensjoner for Orgone. Dette avslutter ladingen.

Tips og advarsler

  • Undersøke egenskapene til ulike metaller og krystaller, slik at du kan lage Orgone plater for å motvirke spesifikke problemer. For eksempel er ametyst svært healing og parene godt med kobber for å generere helbredende energi. Moss agat med sølv eller kobber genererer livsenergi for å hjelpe plantene trives. Spille beroligende, energisk eller generelt positiv musikk i rommet mens Orgone stivner. Dette bidrar til å lade Orgone med positive hensikter.
  • Ikke gjør Orgone når syk, sint, deprimert eller skadet. Negative energier kan strømme inn i arbeidet ditt. Aldri med vilje belaste Orgone med negative energier. Dette kan føre til at de som kommer i kontakt med Orgone alvorlig sykdom og emosjonell uro.