Digidexo.com

Vitaminer for å forbedre hudens Complexion

Vitaminer for å forbedre hudens Complexion


Det er mange hud kremer, ansiktsvask og skjønnhetsmasker som kan eksternt forbedre helsen og utseendet på huden på en persons ansikt. God intern helse er også avgjørende for å opprettholde lyst og ungdommelig hud, ifølge MedicineNet.com. Enkelte vitaminer tilby en enkel og effektiv måte internt forbedre helsen til huden din.

Vitamin C

Vitamin C har antioksidant beskyttelse for huden. Antioksidanter bidra til å bekjempe effekt frie radikaler, molekyler som produseres når kroppen behandler maten, eller gjennom miljøeksponering. Frie radikaler forårsake celleskader, og bidra til aldrende hud og tilstander, for eksempel hjertesykdom og slag, ifølge informasjon fra MedlinePlus. Vitamin C hjelper også i produksjonen av kollagen, et fiberholdig protein som, sammen med elastin, holder huden glatt og spenstig. Voksne trenger ca 60 milligram av vitamin C per dag. Matvarer som inneholder vitamin C er appelsiner, ananas, abbor og brokkoli.

Vitamin B Complex

Vitamin B-komplekset er en kombinasjon av flere vitamin B kosttilskudd, slik som biotin, riboflavin og pantotensyre, som arbeider sammen for å produsere en sunn hud. Biotin fungerer med fettsyrer, og frigjør karbohydrater, som fordeler hud og hår, indikerer Trygge kosttilskudd. Riboflavin støtter kroppen ved å opprettholde funksjonen av slimhinner i fordøyelseskanalen, og produserer sunn hud, negler og hår. Pantotensyre bidrar til sunn binyrene funksjon. En mangel på dette vitaminet kan føre til kviser. Vitamin B-komplekset er oppnåelig bare som supplement.

Vitamin E

Vitamin E inneholder antioksidanter som reduserer solskade på hud. Rundt 400 internasjonale enheter (IE) vitamin per dag kan bremse produksjonen av celler som forårsaker kreft. Vitamin E er en populær ingrediens i kremer og lotions, og er svært effektiv på mykgjørende og lindrende tørr ru hud, basert på informasjon fra MedicineNet.com. Mat kilder til vitamin E inkluderer blåbær, gresskar, fersken, egg og mandler.

Vitamin A

I tillegg til å hindre øyeproblemer og støtte et sunt immunsystem, vitamin A fremmer sunn hud med celle utvikling og vekst, bemerker TeensHealth. Når en person er mangelfull på vitamin A, kan han vise tegn i huden hans, slik som flassing og tørrhet. Bortsett fra kosttilskudd, egg, lever, gulrøtter og aprikoser er gode mat kilder til vitamin A. Den daglige anbefalte mengden av vitamin A er 10.000 hormonspiral for menn, og 8000 for kvinner.