Digidexo.com

Fakta om GHR

Fakta om GHR


GHR er en helse supplement som et kanadisk selskap kalt Bie Health Products produserer. BIE Helse fremmer produktet som en helse supplement som er "nå anerkjent som en bro til en mye lengre og sunnere liv." BIE Helse gjør en rekke påstander om konkrete helsemessige fordeler som du kan oppnå ved å ta produktet.

Definisjon

BIE Helse siterer flere studier som indikerer at aldringsprosessen er relatert til kroppens fallende produksjon av menneskelige veksthormoner som mennesker blir eldre. Ifølge selskapet, inneholder GHR flere aminosyrer som har vist seg å indusere utskillelsen av veksthormon. Disse aminosyrer er kalt frigjørende, som stimulerer hypofysen til å frigi ekstra veksthormon (HGH). For å få full nytte av disse ekstra hormoner, men brukeren må "fremheve dem til fulle potensial med et riktig kosthold og HGH-frigjørende øvelser."

Helsepåstander

BIE Health hevder at «kliniske bevis viser at ved å heve menneskelig veksthormon, kan vi få en betydelig omvendt" symptomene på aldring. Selskapet attributter også en rekke helsemessige fordeler til GHR, hevder at kosttilskuddet vil hjelpe folk til å se yngre; mister fett; gjenopprette sin hårvekst og hårfarge; redusere sine rynker; heve humøret; forbedre sin søvn; gjenopprette sin sexlyst; øke sin energi; gjenopprette sine bein og muskelmasse; redusere blodtrykk og kolesterol; og regenerere deres hjerte, lever, nyrer og lunger.

Ingredienser

GHR inneholder mer enn 20 forskjellige ingredienser. De aktive bestanddeler, er imidlertid aminosyrene som stimulerer vekst hormon produksjon. Disse ingrediensene er L-arginin, L-lysin, L-glutamin, L-glycin, L-pyroglutamate, L-tyrosin og gamma-aminosmørsyre.

Forbudt i Canada

GHR er lett tilgjengelig i USA, som det er klassifisert som et naturlig supplement og er derfor ikke regulert av Food and Drug Administration (FDA). I Canada, derimot, Health Canada - Canadas tilsvarende av FDA - har forbudt produktet siden 2005, på grunn av sin ubekreftede helsepåstander. Ifølge Health Canada, kan GHR forårsake negative bivirkninger, inkludert hypertyreose, økt hjertefrekvens, forhøyet blodtrykk, unormal hjerterytme, overdreven svetting og nervøsitet og angst. Videre indikerer en Health Canada produkt analyse som GH brukere kan også oppleve allergiske reaksjoner og narkotika eller hormon interaksjoner.