Digidexo.com

ubehag med polypper i magen

Typer av Eye Ubehag med kontaktlinser

Kontaktlinser gjør ser klart mer praktisk; kan imidlertid kontakter også være irriterende å ha på. Kontakter også forårsake mindre øye ubehag som følge av bruk dem hele dagen. Som øyne dekket i løpet av dagen, kan de bli mer irritert på grunn av slitasje, kontakter.

Tørrhet

En vanlig klage blant kontaktlinsebrukere er øye tørrhet. Forfriskende væske dråper eller øyedråper spesielt laget for kontakter kan lindre dette tørrhet.

Lens Tear

Når myke kontakter rive, de irritere øyet og gni mot hornhinnen. Noen ganger folk er uvitende om en mindre rift i en kontakt; myke kontakter bør sjekkes med jevne mellomrom for slike tårer.

Rødhet

Når øynene er sliten og kontakter er igjen på for lenge, kan rødhet i øyet forekomme. Kontakter bør tas ut og rengjøres hvis øynene blir veldig rød og irritert.

Gritty Feeling

Når fremmede partikler som smuss eller øyevipper klamre seg til kontakter, kan linsebrukere føler en modig følelse på hornhinnen. Dette problemet er vanligvis løses ved å ta ut linsen og rense den med kontakt-linsevæske.

Uskarpt syn

Noen ganger, når kontaktene ikke er satt på øyet riktig (eller hvis myke kontakter er satt på innsiden ut), linsene kan forårsake tåkete syn. Dette kan løses ved grundig vask kontakter eller erstatte gamle kontaktlinser.

Hva er årsakene til Polypper i magen?

Hva er årsakene til Polypper i magen?


Mage polypper er små utvekster på slimhinnen i magen. De forekommer i bare ca 1 prosent av befolkningen, ifølge Mayo Clinic, og sjelden utvikle seg til kreft.

Typer

Hyperplastiske mage polypper er mest vanlig. Fundus-kjertel polypper forekommer i den øverste del av magesekken (fundus). Bare om lag 10 prosent av mage polypper er adenomer, ifølge Mayo Clinic, og disse polypper er svært sannsynlig å utvikle seg til magekreft.

Fundus Gland Polypper

The Mayo Clinic sier at årsaken til fundus-kjertel mage polypper er ikke kjent.

Gastritt

Gastritt (betennelse i slimhinnen i magen) bidrar til utvikling av hyperplastiske polypper og adenomer. Den vanligste årsaken til kronisk gastritt er H. pylori bakterier. En annen årsak til gastritt er en autoimmun reaksjon hvor kroppens immunsystem angriper celler i magen.

GERD medisiner

Ifølge University of Cincinnati Consumer Health Information, bruker medisiner som Prilosec å behandle gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) kan føre til liten mage polypper.

Expert Insight

Den eneste grunnen til å fjerne en mage polypp er hvis den er større enn 1 cm, og hvis det bare er én, University of Cincinnati Consumer Health Information rapporter.

Problemer med å sove på magen

Problemer med å sove på magen


Mange folk ofte våkne opp fra en natts søvn, og i stedet for følelsen forynget, de føler seg slitne og verkende. Den uro og smerte som individer opplever på stigende kan være på grunn av søvn posisjon at de brukte kvelden før, sier CBC News. Terri Trespicio, senior editor for "Body + Soul" magazine, ble sitert på "CBS Morning Show" som å si at magen sover var den verste posisjonen for søvn.

Nedre ryggsmerter

Mage sviller kan oppleve smerter i korsryggen ved å våkne. Når du sover på magen, er korsryggen tvunget til å forlenge. Magen sove flater den normale kurven av ryggraden, og utvidelse som stillingen medfører kan putte press på dine fasetter. Musklene i korsryggen vil også føle trykket av dette endret posisjon, ifølge Kiropraktorer Nord-Amerika.

Nakke smerter

Fordi hodet er tvunget til å vende seg til den ene siden når du sover på magen, du ofte vil våkne og føle en crimp i halsen. Sette hodet i denne posisjonen kan føre til muskel og ligament belastning fordi nakken og ryggraden justering blir forvrengt, sier Dr. Adam Tanase. Puter heve hodet nivå og øke belastningen på nakken.

Magen Sleeping under graviditeten

Den amerikanske Graviditet Association anbefaler at gravide kvinner unngå å sove på magen og i stedet sove på siden, spesielt deres venstre side for å lettere gi blod og næringsstoffer til barnet. Som en kvinnes underliv utvider seg under svangerskapet, blir magen sover stadig ubehagelig.

Måter å flate magen med mat

De fleste kvinner klager av magesekken som et stort problem området. Uansett hva de gjør, magen ser alltid oppblåst og oppsvulmet. Mens det er ofte grunn til å være overvektig, kan en puffy magen også være relatert til oppblåsthet og fordøyelsesbesvær. De samme mat som oppmuntrer sunn fordøyelse også oppmuntre vekttap, noe som gjør spise riktig en vinn-vinn-situasjon.

Hjelpe fordøyelsen

Magen og underlivet ser ofte oppblåst på grunn av dårlig fordøyelse. Den viktigste måten å hjelpe fordøyelsen for å ha en flat mage er å drikke rikelig med vann --- minst 64 oz. en dag.

Ta små biter og tygge sakte. Når du tygger nøye, spytt bryter maten ned. Maten blir fordøyd lettere når den kommer ned i magen, og dette fører til mindre oppblåsthet og en flatere mage.

Spis mat som inneholder gode bakterier. Magen har både gode og dårlige bakterier i den. Å spise nonfat yoghurt er en fin måte å stimulere veksten av gode bakterier. Uten nok av gode ting, kan dårlige bakterier ta over, forårsaker oppblåsthet og mange helseproblemer også.

Å spise riktig mat

Spis ferske matvarer hver dag. Frukt og grønnsaker er viktig for en flat mage. Epler hjelpe hjelper fordøyelsen. Grapefrukt oppfordrer til en raskere metabolisme å brenne magen fett, og brokkoli oppfordrer generelle helse under vekttap.

Tygg på nøtter og frø i stedet for potetgull. Solsikkefrø og peanøtter har fett, men det er den gode typen som kroppen trenger. Nøtter og frø vil tilfredsstille suget etter noe salt og crunchy uten å gjøre magen oppblåst.

Unngå den dårlige matvarer

Unngå stekt mat hvis du vil ha en flat mage. Stekt mat er høy i fett, noe som vil føre til vektøkning. I tillegg, stekt mat opprørt magen og tarmene, forårsaker oppblåsthet og ubehag og gjør magen og magen ser større.

Hopp karbohydrater som poteter og pasta hvis du vil magen til å se flat. Karbohydrater forårsake oppblåsthet og også føre til vektøkning i magen.

Hvordan hjelpe seg med magen influensa

Diaré, kvalme og oppkast er noen av de vanligste symptomene som utgjør sykdom referert til som magen influensa. Ingen liker å bli syke, men de ubehagelige symptomene på magen influensa gjør den blant de mest universelt mislikte sykdommer som du kan bli rammet. Magen influensa er faktisk ikke et resultat av influensa eller influensa virus; i stedet er det en infeksjon som kalles gastroenteritt. Mens det er ingen kur for gastroenteritt, kan du gjøre en rekke ting for å hjelpe avtale med symptomer før sykdommen har gått.

Bruksanvisning

Symptomer og Diagnose

Se på dine symptomer for å avgjøre om du er syk med gastroenteritt. De vanligste symptomene er diaré (noen ganger vassen), oppkast og magesmerter. Noen mennesker kan også oppleve smerter i kroppen, feber og enda en hodepine.

Forbered deg på å arbeide gjennom de vanlige symptomene på gastroenteritt uten hjelp av medisiner. Gastroenteritt er oftest forårsaket av rotavirus eller norovirus, verken som kan behandles med antibiotika.

Forvent å ha symptomer i 1 til 10 dager. Hvis du ble utsatt for en annen person som var syk med symptomer på magen influensa, kan du forutse muligheten for å bli syk selv om lag én til to dager etter å ha blitt utsatt for dem.

Selvhjelp

Drikk klare væske for å unngå dehydrering. Oppkast og diaré har evnen til å tappe kroppens reserve av væske og viktige mineraler. Vurdere å drikke en rehydrering væske som Pedialyte eller Gatorade.

Drikk bare små mengder klar væske i en tid da den kvalme og oppkast er for alvorlig til å konsumere store mengder. Eksempler på klare væsker som te, eple eller druejuice, spesielt formulerte rehydreringsvæsker eller vann. Hvis du ikke klarer å drikke selv små mengder væske, kan du prøve å suge på is chips eller en is pop.

Unngå mat til den ekstreme kvalme og / eller oppkast har gått. Det er viktigere å holde seg hydrert med væsker enn å konsumere mat, og hoppe over måltider vil tillate magen for å hvile.

Tillat deg selv god tid til å hvile. Bor stille og sover vil bidra til å bevare kroppens energi og la din immunsystem til å konsentrere seg om bekjempelse av viruset.

Begynn å spise kjedelig mat etter alvorlig kvalme og / eller oppkast stilnet og etter at du er i stand til å konsumere væske uten å forstyrre magen. Eksempler på egnede bland matvarer er bananer, kjeks, ris, epler og toast.

Hint

 • Ditt immunsystem er det beste forsvar mot virus som forårsaker gastroenteritt. Det er viktig å holde deg frisk gjennom regelmessig mosjon, et balansert kosthold og tilstrekkelig hvile.
 • Utøve god hygiene, inkludert hyppig håndvask, for å unngå de svært smittsom virus som forårsaker gastroenteritt.
 • Husk at antibiotika ikke er effektive mot virusinfeksjoner, så det er ikke hensiktsmessig å kreve dem fra din lege.
 • Det er viktig å oppsøke lege umiddelbart hvis du opplever de kliniske tegn på dehydrering, inkludert ekstrem tørste, lite eller ingen urinmengde, ekstrem slapphet, svimmelhet og / eller tørr munn.
 • Se din lege hvis oppkast fortsetter i mer enn to dager, eller hvis du utvikler blodig diaré.

Hva er symptomene på mage polypper?

Mage polypper dannes når mageslimhinnen blir betent og danner små utstikkere. Disse utstikkere kan til slutt bli ulcerøs. Symptomer vanligvis vises bare når polypper er stor eller stor i antall.

Fravær av symptomer

Ifølge Mayo Clinic, vil mage polypper ikke forårsake noen symptomer i det hele tatt i de fleste mennesker. Dette er i stor grad på grunn av størrelsen og alvorlighetsgraden av polypper. Når en polypp er liten, noe som er tilfelle for de fleste mennesker, vil det ikke føre til en forstyrrelse i funksjonen av mage eller form i en lesjon eller sår.

Pain & Ubehag

Når magen polypper vokser større eller økning i antall, kan pasienten begynne å lide av noen smerte eller ubehag i mageregionen. Ettersom tilstanden vedvarer, kan magen bli mørere enn normalt og utvikle en økt følsomhet for berøring.

Digestive Forstyrrelse

For noen mennesker, vil polypper forårsake kvalme og intermitterende episoder av oppkast. For andre vil mage polypper føre til en økning i magegasser, spørre en økning i både oppblåsthet og raping. Siden polypper påvirker selve slimhinnen i magen, er det også mulig for disse fremspring for å påvirke en persons appetitt, slik at hun oppleve følelsen av "fylde" raskere enn normalt.

Blood

Dersom polypper utvikle seg til lesjoner eller sår, kan den enkelte begynne å merke tilstedeværelse av blod i avføring eller oppkast. Avhengig av alvorligheten av lesjonene, kan en persons avføring blir mørk og tjæreaktig, noe som er en indikasjon for indre blødninger fra sårdannelse polypper i magen.

Fatigue

Med noen mage polypper, kan en person bli stadig trøtt. Dette vil for det meste skje hvis tilstanden sprer og polypper begynner å utvikle seg videre inn i fordøyelseskanalen.

Mat for IBS med forstoppelse

Ubehag og smerter i magen, sammen med gass, oppblåsthet, kramper, diaré og forstoppelse all karakter irritabel tarm syndrom (IBS). For pasienter som arbeider med IBS-relaterte forstoppelse, kan enkle endringer i kostholdet gi velkommen lettelse.

Løselig fiber

Løselig fiber kan bidra til å lette både forstoppelse og diaré på grunn av sin distinkte evne til å regulere og berolige din GI (gastrointestinal) kanalen.

Løselig fiber Foods

Mat som inneholder løselig fiber inneholder pasta, havregryn, ris, bygg, yams, neper, søtpoteter, hvite poteter, gulrøtter, squash, gresskar, pastinakk, quinoa, rødbeter, mel tortillas, cornmeal, mango, bananer og papaya.

Uløselig fiber

Personer med IBS bør øke løselig fiber sakte i kostholdet, siden for mye av det kan overstimulate din mage-tarmkanalen og forårsake diaré. Peeling frukt og tilberede grønnsaker kan bidra til å lette potensiell nød.

Uløselig fiber Foods

Mat som inneholder uløselig fiber omfatter hel-hvete produkter, granola, nøtter, frø, hele korn, popcorn, linser, bønner, bær, kirsebær, druer, melon, fersken, dadler, rabarbra, ananas, müsli, pærer, nektariner, svisker, grønne greener, blomkål, løk, selleri, brokkoli, kål og rosenkål.

Væsker

Sørg også for å drikke mye vann og juice (minst åtte glass daglig) for å hjelpe mykne avføring, noe som gjør dem lettere å passere. Unngå koffeinholdige eller alkoholholdige drikker, som de kan ha motsatt effekt på IBS-relaterte forstoppelse.

Problemer med Stigende Kolon

Problemer med Stigende Kolon


Den stigende colon ligger mot den høyre side av human mage. Den måler omtrent 1 fot i lengde, og kan finnes mellom de tverrgående kolon og cecum. Tykktarmen er en del av fordøyelsessystemet. Når en hvilken som helst del av den blir vridd, sprukket, perforert eller betent, kan pasienten lide alvorlig samt dødelig effekt.

Betraktninger

Noen pasienter utvikler divertikulitt av stigende tykktarmen. Divertikulitt indikerer tilstedeværelse av små poser, eller diverticulum, som kan danne de fleste steder i fordøyelseskanalen. De kan bli betent og infisert. Mens ganske sjelden (divertikulitt vanligvis treffer synkende kolon i stedet for stigende tykktarmen), betyr det føre til smerter og sykdom. Divertikulitt er betennelse i divertikkel. Dette kan skje når avføring somle i tykktarmen og forårsake infeksjon.

Mindre problemer

Symptomer på divertikulitt i stigende tykktarmen er feber, kvalme, oppkast, overdreven flatulens og mulige massene. En koloskopi er nødvendig for å diagnostisere tilstanden riktig.

Moderate problemer

Fordi stigende kolon grenser vedlegget, ofte opplever det problemer under en blindtarmbetennelse angrep og er noen ganger fjernet sammen med vedlegg. Noen ganger kan en sunn stigende kolon er punktert eller perforert under en blindtarm, på grunn av sin approximity til vedlegg.

Alvorlige problemer

Stigende tykktarmen kan bli plaget med polypper og / eller svulster. Symptomer på slike problemer er utmattelse, svakhet og en signifikant reduksjon i jern i blodet. En kolonoskopi er nødvendig for en nøyaktig diagnose.

Farlige problemer

Den stigende colon kan bli plaget med enda mer alvorlige sykdommer, slik som Crohns sykdom og / eller cancer. Pasienter med en eller begge av disse diagnoser kan trenge deres stigende colon er fjernet. Kalt en riktig kolektomi, er fjerning av stigende tykktarmen fjernes vanligvis ved laparoskopi. Dette betyr små snitt er laget på magen der stigende tykktarmen ligger. En omfang blir deretter satt inn gjennom en av snittene, og den stigende colon er fjernet. Tykktarmen blir så omdirigert for å gjøre opp for tapet av den manglende stigende kolon.

Effekter

De fleste av disse problemer forbundet med den stigende colon er korrigerbar. I verste fall scenarier som Crohns sykdom og kreft, kan stigende tykktarmen kreve fjerning. Men hvis kreften ikke har spredd seg utover stigende kolon grenser og skjemt andre deler av tykktarmen, de fleste pasienter oppnå en full gjenoppretting.

Hvor stor andel av Mage Polypper er kreft?

Hvor stor andel av Mage Polypper er kreft?


Mage polypper er et generelt begrep som brukes for å beskrive en rekke noncancerous vekster som kan utvikle seg på den indre slimhinnen i magen. Ulike typer av mage polypper slå kreft på ulike priser.

Hyperplastiske polypper

Mer enn 50 prosent av alle mage polypper tilhører en gruppe kalt hyperplastiske polypper, ifølge Mayo Clinic. Om lag 2 prosent av hyperplastiske polypper slutt slå kreft.

Adenomer

Om lag 10 prosent av mage polypper tilhører en gruppe kalt adenomer, som oppstår i magen beskyttende kjertelvev, rapporterer Mayo Clinic. Adenomer er mest sannsynlig å slå kreft og føre over 90 prosent av magekrefttilfeller.

Adenom Faktorer

Adenomer oftest slå kreft hos personer med polypper som er større enn to centimeter i diameter og hos personer med multiple polypper, melder Merck Manuals Online Medical Library.

Fundisk Gland Polypper

En annen type mage polypp, kalt fundisk kjertel polypper, vanligvis bare snur kreft hos personer med en arvelig lidelse som kalles familiær adenomatøs polypose, eller FAP, ifølge Mayo Clinic. Omtrent ett i 7000 til 22 000 mennesker har den genetiske mutasjonen ansvarlig for FAP.

Betraktninger

Leger kan ikke lett å oppdage kreft endringer i mage polypper og fjerne alle polypper de oppdager som en sikkerhetsforanstaltning, ifølge Merck Manuals online bibliotek.

Første tegn på hudkreft på magen

Første tegn på hudkreft på magen


Ifølge National Cancer Institute, folk som lider av magekreft har høyere sjanser for å overleve hvis tidlig diagnose er gjort. Derfor er det svært viktig å forstå sine symptomer og annen relevant informasjon.

Symptomer

Det er vanlige symptomer på magekreft som er forstoppelse, diaré, vekttap, ubehag eller smerter i magen, oppblåst følelse selv med svært lite matinntak og kvalme.

Etiologi

Høyt saltinntak, samt å bli infisert med Helicobacter pylori, er blant de viktigste årsakene til at folk får kreft i magesekken. Videre menn har en tendens til å være mer utsatt enn kvinner.

Diagnose

Det er flere tester som kan bidra til å oppdage kreft i magesekken. Blant dem er en fysisk eksamen, X-ray, GI-serien, endoskopi og biopsi.

Behandling

Det kan være gjennom strålingsterapi, kirurgi, og til slutt, kjemoterapi.

Forebygging

Mens det er ingen klare grunner til at noen mennesker får kreft og andre ikke, er det alltid godt å praktisere leve sunt.

Dødelighet

Rundt om i verden, er det rundt 800.000 mennesker dø av magekreft hvert år.

Hvordan bli kvitt en overvektig magen

En overvektig magen er skjemmende og usunn. Men du kan ikke bli kvitt en overvektig magen uten å jobbe på resten av kroppen din. Et sunt kosthold, et treningsprogram som du liker og litt tid for avslapping vil hjelpe bli kvitt magen fett når følges konsekvent.

Hvordan bli kvitt en overvektig magen

•  Reduser porsjoner. Sjansene er hvis du har overdreven buk fett, du er forbruker mer kalorier enn du forbrenner på en daglig basis. Det beste løpet av handlingen er å erstatte bearbeidede matvarer som potetgull og kaker med rå matvarer som grønnsaker og frukt. Hvis du finner deg selv ute junk food, tillate deg selv en liten porsjon. Hvis du skille porsjoner i små plastposer på forhånd vil det være lettere å unngå overspising. Frata deg av maten du begjærer, spesielt i begynnelsen av en livsstilsendring, kan det føre til overspising senere. Start med å fokusere på del kontroll; senere kan du begynne å erstatte din foretrukne matvarer for sunnere matvarer.

Handel med dine juice, brus og voksne drikker for vann. Drikker kalorier er ikke på langt nær så tilfredsstillende som det virker. Væsker kan være like høy i kalorier som mange fast føde, men de er neppe til å fylle deg opp. Hvis du ikke føler deg full du er sannsynlig å fortsette å spise. Juice, brus og alkoholholdige drikkevarer kan doble kaloriinntaket og gir liten næringsverdi. Skifte alle dine drikker med vann er en veldig enkel måte å drastisk redusere kaloriinntaket. Du kan legge sitronsaft eller drikke usøtet te hvis du trenger å legge til variasjon.

•  Få i bevegelse. Den beste måten å forbrenne flere kalorier enn du forbruker er å gjøre kardiovaskulær trening. Med fokus på magen fett ved å gjøre crunches vil bare bygge muskler etter fett og vil ikke forholde seg til problemet med fett. Hvis du ikke er vant til å trene regelmessig, begynne i det små. Ta en rask spasertur daglig og deretter jobbe deg opp til en lengre tur og deretter en joggetur. Hvis du ikke er glad i å gå eller jogge, kan du prøve sykling, dans eller svømming. Fortsette å utfordre deg selv som du vokser komfortabel med treningen. Det er viktig for deg å nyte treningen du gjør. Det er mye vanskeligere å være konsekvent hvis du forakter treningen.

Slipp stress. Mye magefett kan være et resultat av et hormon kalt kortisol. Menneskekroppen produserer kortisol som en reaksjon på stress. Dine trening og endring i kostholdet kan være forgjeves, hvis du ikke finner måter å slappe av. Har noe å se frem til på slutten av dagen, som å lese en god bok eller en avslappende yoga trening. Ikke belønne deg selv eller trappe ned med mat, da det bare fremmer en usunn vane som er mot sin hensikt å målet ditt.

Hint

 • Når du gjør store endringer i livsstil, inkludert å endre kosthold og starte et treningsprogram, bør du rådføre deg med helsepersonell.

Hva er behandlingen for tarmobstruksjon Med Colon Cancer?

Tykktarmskreft refererer til kreft som oppstår i tykktarmen. Ninety-fem prosent av tykktarm kreft tilfeller begynne med polypper i tykktarmen kalles adenomer, som vokser i tykktarmen er fôr før sakte sprer seg til tykktarmen eller endetarmen. Omtrent 10 prosent av kolon kreftpasienter opplever tarmobstruksjon, og tarmobstruksjon er vanligvis forbundet med sent stadium eller sluttstadiet tykktarmskreft.

Målet med behandlingen

Vanligvis er tykktarmskreft ikke kureres og behandling for tarmobstruksjon er utformet for ikke å kurere hindringen, men for å forbedre livskvaliteten. Tarmobstruksjon har en ødeleggende effekt på livskvalitet. Tarmen er ikke konstruert for å kompensere for en ubevegelig hindring, slik som den som forårsakes av tumorer eller cancerceller. Den normale prosess for fluid absorpsjon og sekresjon er i stand til å forekomme som et resultat av den hindring, noe som forverrer problemet, og fører til økt sekresjon av væske. Denne økte fluid skaper symptomer, inkludert ytterligere blokkering eller utvidelse av tarmen, kvalme, oppkast og kramper. Kramper fører deretter ytterligere sekret, noe som fører syklusen å begynne på nytt. Pasienten blir vanligvis dehydrert og død kan skje raskt uten behandling. Det primære målet med denne behandlingen er å kompensere for obstruksjon, administrere sekreter, og minimere symptomer.

Palliativ Care

Hovedmålet med palliativ, eller smertebehandling pasientbehandling, er å forsøke å oppnå et så normalt funksjon som mulig i uhindret kolon. Evnen til å gjøre dette er avhengig av størrelsen på hindringen. I metastatisk tykktarmskreft, ofte er det flere områder av obstruksjon, men det fremdeles kan være mange meter av tarmen som ikke er tildekket. Kirurgisk innsetting stenter for å åpne små områder av hindringer for å tillate fluider å passere normalt kan bidra til resten av tarmfunksjonen, å oppnå en reduksjon i symptomer.

Oktreotid

Oktreotid har blitt sitert i "Journal of Palliative Care" som det viktigste stoffet som brukes i behandling for tarmobstruksjon. Formålet med medikament er å redusere sekret av fluider inn i tykktarmen og tarmene. Vanligvis har stoffet noen negative bivirkninger, og kan redusere symptomer, inkludert kvalme og oppkast i forbindelse med en tarmobstruksjon. Ulempen til stoffet er kostnads ​​- det er veldig dyrt.

Promotility agenter eller Antiemetika

Hvis det ikke er noen kramper forbundet med tarmobstruksjon, promotility midler, såsom medikamentet Metoclopramide, benyttes for å hjelpe kolon og tarm-funksjonen. Disse agentene hjelpe materiale flytte hele tykktarmen og tykktarmen mer fritt, og oppmuntre musklene i tarmen å presse materialet lang. Hvis kramper er forbundet med tarmobstruksjon, antiemetika blir brukt for å hindre bevegelse gjennom det indre og kontrahering av tarmen, når pasientene ikke lenger å spise eller drikke. Dette tillater kolon til resten til å redusere kramper, intestinale sekreter og kvalme.

Andre behandlinger

Nasogastrisk eller NG rør, kan plasseres i tykktarmen for å tillate mating og dekompresjon. Disse NG rør kan redusere kvalme. Et stoff som kalles simetikon kan brukes til å stimulere raping for å tillate utslipp av tarmgass. En lav-fiber diett anbefales også for å minimalisere hyppigheten av tømme tarmene. Slutten scenen eller terminal pasienter med fullstendig blokkering som ikke spiser i det hele tatt kan spy med jevne mellomrom, men ikke trenger å tømme sine tarmer. Opiods og andre smertestillende midler kan også gis for å håndtere smertebehandling.

Fordøyelsesenzymer for å hjelpe med gass

Tooting, farting, passerer gass - flatulens har mange navn. Nesten hver person opplever gass, men noen har det mer enn andre. Mens gass er en naturlig del av fordøyelsesprosessen, kan forbruker fordøyelsesenzymer hjelpe med luft i magen.

Beskrivelse

Begrepet flatulens refererer til å ha overskytende gass i magen eller tarmen. Dette kan resultere i oppblåsthet og / eller å ha behov for å slippe gass gjennom rektum eller gjennom munnen ved raping. Gass eller luft, består av nitrogen, hydrogen, karbondioksyd, metan og oksygen. Den vanlige kilde for tarmgass er tarmbakterier. Visse bakterier lever i tykktarmen og fordøye eller gjære mat som ikke tidligere har vært absorbert av tynntarmen.

Fordøyelsesenzymer

Fordøyelses enzymer som finnes i spytt, fordøyelseskanalen og noen matvarer som papaya arbeidet med å bryte ned maten slik at den kan bli absorbert av tynntarmen. Et fravær eller i utilstrekkelig mengde av disse enzymene vil nedsette absorpsjon og matvarene som skal føres inn i tykktarmen. Det colonic bakterier vil bryte ned mat, produsere gass i prosessen.

Eksempel: laktoseintoleranse

Individer som er laktoseintolerante har enzymet laktase, som er nødvendig for å bryte ned laktose, naturlig sukker som forekommer i melk og meieriprodukter. Som et resultat, vil personer med laktoseintoleranse være ute av stand til å absorbere forbrukes meieriprodukter, og dette vil føre til at gass i fordøyelseskanalen.

Papaya

Frukten av en papaya inneholder papain, et enzym som hjelper fordøye proteiner og kan hjelpe med gass, ifølge "Verdens sunneste Foods" av George Mateljan. Av denne grunn er mange fordøyelsesenzymer kosttilskudd laget med papaya eller fra papain hentet fra papaya.

Andre enzymer

Fordøyelsesenzymer er også funnet i rå mat som frukt, grønnsaker og kjøtt. Matlaging disse matvarene skader eller fører til at mat å miste de fleste om ikke alle sine naturlige enzymer.

Typer medisin for kolon polypper

Kolon polypper er unormale celle vekster i tykktarmen, hvorav de fleste er godartet. Å stoppe dem fra å bli kreft, er polypper fjernet --- det er ingen reseptbelagte medisiner for behandling av polypper. Livsstilsendringer og vitaminer, kan imidlertid begrense risikoen.

Advarsler

Polypper er mer sannsynlig å slå kreft hvis de er uoppdaget eller du har en familiehistorie med polypper eller betingelser i tykktarmen. Røykere, stordrikkere og de med dietter med høyt fett og lite fiber er også høyere risiko.

Expert Insight

The Mayo Clinic antyder vanlige tarm screenings å se etter polypper etter fylte 50. For å hindre polypper, konsumere tilstrekkelig kalsium, vitamin D og fiber, samtidig redusere inntaket av mettet fett og bearbeidet mat.

Potensielle kilder

Kalsium finnes i melk, mørke grønne blader og brokkoli, mens Vitamin D finnes i lever, eggeplomme og fisk. Begge kan bli fortært i supplement form også. Fiber kommer fra hele frukter og komplekse karbohydrater, som for eksempel steinslipt brød.

Funksjoner

Vitamin D hjelper kroppen i kalsium-absorpsjon. Hele frukter gir også antioksidanter, Mayo Clinic sier, som gir beskyttelse mot kreft.

Betraktninger

Trening kan også bidra til å forhindre polypper, som det hjelper tykktarmen i effektiv avfallsfjerning.

Hva er årsakene til diaré med Flatulens?

Hva er årsakene til diaré med Flatulens?


Diaré er preget av avføring som er for løs eller forekommer for ofte. Flatulens innebærer bestått av gass fra den nedre tarmen og ofte følger andre gastrointestinale symptomer som diaré. Det er mange mulige årsaker til diaré med luft i magen, noen som kan føre til alvorlige komplikasjoner.

Laktoseintoleranse

Laktoseintoleranse er preget av en manglende evne til å fordøye og absorbere melkesukker laktose. Diaré og flatulens er blant de viktigste symptomene på laktoseintoleranse, ifølge MedicineNet.com. Andre symptomer kan være oppblåsthet, kvalme eller magesmerter.

Inflammatorisk tarmsykdom

Inflammatoriske tarmsykdommer, eller IBDs, er en gruppe av autoimmune tilstander som involverer kronisk inflammasjon i fordøyelseskanalen. Crohns sykdom, ulcerøs kolitt, cøliaki og divertikulitt faller inn under denne overskriften. I tillegg til oppblåsthet og diaré, kan IBDs føre til feber, tretthet, magesmerter og vekttap.

Viral / bakteriell infeksjon

Ofte feilaktig referert til som "magen influensa," gastroenteritt er forårsaket av vanlige virus som adenovirus og rotavirus. Bakteriell infeksjon vanligvis resultater fra matforgiftet og deler mange symptomer med virusinfeksjon, inkludert kvalme, oppkast og diaré ledsaget av overdreven gass eller flatulens.

Irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom refererer til en samling av symptomer i stedet for en sykdom. Diaré og oppblåsthet er vanlige symptomer på IBS, som er oppblåsthet, abdominal oppblåsthet og forstoppelse. Mens de nøyaktige årsaker er ukjent, kan symptomene bli utløst av mat sensitiviteter, stress og andre faktorer som påvirker bevegelsen av mage-tarmkanalen, i henhold til EMedicineHealth.com.

Advarsel

I sjeldne tilfeller kan diaré føre til livstruende komplikasjoner som dehydrering. Hvis du opplever diaré ledsaget av feber på mer enn 102 grader, oppkast, besvimelse eller blod i avføringen, oppsøke lege umiddelbart.

Hvordan avlaste Stress Med kinesisk medisin

Hvordan avlaste Stress Med kinesisk medisin


Den vestlige verden har vært forskrivning medisiner for stress, depresjon og ubehag i mange år. Kina har tatt en annen tilnærming siden begynnelsen av historien. De tradisjonelt vendt mot kinesisk urtemedisin. Det er nå ansett som en stor helse og tilstand behandlingssystem, som brukes til å kurere mange kroniske tilstander, inkludert depresjon og stress. Lær hvordan du kan lindre stress og ubehag med kinesisk medisin.

Bruksanvisning

•  Forskning og lære om Qigong øvelser. Disse kjente kinesiske øvelser kan betraktes nesten som yoga øvelser. Kombinere denne formen for trening med kinesisk medisin kan gi utmerket lindring fra stress.

•  Gå til ditt lokale bibliotek og ta ut noen bøker om kinesisk urtemedisin. Utforsk kjente former for kinesiske medisiner og behandlinger for stress, for eksempel Tai Chi, Qigong, massasje og akupunktur.

Gå å se en kinesisk lege og spørre hvordan du kan avlaste deg fra stress. Denne legen vil være i stand til å få tilgang til stressnivå, mentale og kroppssmerter. Legen din kan så fortelle deg hva kinesiske medisiner vil bidra til å avlaste stress og angst.

Se i telefonlisten for å se om det er noen kinesisk medisin butikker i ditt område. Du kan spørre i butikken eieren om anbefalinger for stress og ubehag. Han bør være i stand til å fortelle deg og gi deg noe som kan slappe av ditt sinn, kropp og ånd.

Forstå at kinesisk medisin og rettsmidler vil ikke fungere så raskt som over skranke medisiner du kan ta, men de kan gi langsiktig lindring av symptomene dine. Noen kinesiske medisiner vil måtte bli kokt, tygges, oppløst eller svelging. Vær forberedt på det uventede.

Tips og advarsler

 • Sørg for at dine nye kinesiske medisiner og remedier vil ikke forstyrre noen over-the-counter og reseptbelagte medisiner du nå tar.

Hvordan raskt med Chia frø

Ifølge James F. Scheer, forfatter av "The Magic of Chia: Gjenopprettelse av en Ancient Wonder Food," den lille Chia frø ble brukt som mat erstatning av indianerne i South West og Mexico. De ville forbruke en teskje full når du går på en tjuefire timers marsj for å holde dem energi og næring inntil deres avkastning. Den Chia frø blir til en gelatin-lignende stoff når det kommer ned i magen, og skaper en barriere som hjelpemidler i bremse konvertering av karbohydrater til sukker.

Hvordan raskt med Chia frø

Konsumere bare grønne grønnsaker og vann tre dager før du begynner fasten. Gjør du det vil forberede kroppen din for fort.

Ikke spise etter 03:00 dagen før du begynner din raskt. Bland en spiseskje med havsalt med 1 liter vann kvelden før fasten, og konsumere alt det. Dette vil hjelpe kroppen din kampen mot kramper og bistå med løsner av avfall i kolon.

Legg Chia frø inne i Mason jar, fyll med avkjølt, renset vann 3/4 full. La frøene stå i 30 minutter.

Skjær en sitron i to, og klem så mye juice som du kan fra den ene halvdelen av sitron i Mason jar. Frøene vil nå ha dannet et solid, gel som substans. Sett lokket på norgesglass, rist kraftig og konsumere hele glasset.

Utarbeide og forbruke Chia frø blandingen tre ganger om dagen for sju rette dager å forynge og rense ut avfalls innsiden av kroppen din. Sammen med Chia frø blanding, kan du forbruker så mye vann som du ønsker, men absolutt ingenting annet.

Ta med mat, sakte, i dietten din etter den sjuende dagen av fasten er over. Start med en liten salat, en appelsin eller rå grønnsaker. Ikke spis mat som inneholder mye fett og fett, som kroppen din ikke vil være klar for dette ennå.

Hint

 • Hvis du opplever kramper under syv dagers faste, konsumere havsalt og vann-blanding (vist i trinn 2), da dette vil hjelpe kvitte deg med kramper i magen.
 • * Hvis du ikke er en sunn eater, kan det være lurt å diett i minst en måned før du starter raskt. Prøv å spise bare salater, frukt og grønnsaker og drikker bare vann. Ikke forbruke noen mat med høyt fett, fett og sukker.
 • * Noen kan oppleve bivirkninger fra å konsumere Chia frø. Pass opp for effekter på hjerte og blodtrykk. Sjekk med legen din før du starter noen form for diett. Chia frø kan samhandle med noen medisiner.

Hvordan behandle flatulens med hjem rettsmidler

Hvordan behandle flatulens med hjem rettsmidler


Flatulens, eller gass, er en stinky problem. Noen ganger, selv om du bare ikke kan hjelpe det og liker det sies "mer plass ute enn det er i", men det er fortsatt en stinkende og ofte, pinlig problem. Gass kan ofte være en smertefull problem, også. Vi er mennesker, og vi passerer gass, kan vi ikke hjelpe for det, men vi kan redusere problemet med luft i magen med naturlig hjemme rettsmidler som finnes i våre kjøleskap og kjøkkenskap.

Bruksanvisning

•  Ta aktivt kull tabletter for å behandle flatulens. Studier har vist at aktivt kull tabletter kan meget vel være den beste medisin for behandling av luft i magen i tillegg til å endre kostholdet. Kull absorberer gasser og kan fjerne overflødig luft i magen. Du bør sjekke med legen din først, spesielt hvis du tar andre medisiner fordi kull kan suge opp medisin samt gass.

Ta ½ ts. av ingefær pulver og bland det i en varm glass vann. Du kan også legge inn et snev av rock salt og drikke det som trengs for å bli kvitt luft i magen.

Tilsett 2 ss. konjakk til et glass med varmt vann og drikke det hver kveld før leggetid. Gjør dette til en nattlig rutine for å bli kvitt eller lindre oppblåsthet.

Sug et par friske skiver av ingefær i noen lime juice og tygge på den etter hvert måltid. Høres litt ekkelt, men det vil fungere i behandling av oppblåsthet.

Ta en dråpe dill olje og 1 ts. av honning og bland sammen. Ta dill olje og honning blandingen rett etter et måltid, og det bør forebygge og lindre oppblåsthet.

Tygg på et stykke av peppermynte før og etter et måltid og det vil bidra til å forebygge og lindre gass. Dette er fordi peppermynte har mentol i det og menthol hjelpemidler ved behandling av tarmgass.

Ta en ts. av natron og drikke litt cola. Dette vil frigjøre gassen oppbygging inne slik at ikke mer kan unnslippe. Dette er blitt funnet å være et meget effektivt middel for behandling av tarmgass.

Tips og advarsler

 • Tar to spiseskjeer av eple cider eddik hver natt før du går til sengs, og det vil bli kvitt giftstoffer i kroppen din og hjelpe bli kvitt gassen.
 • Sip ½ kopp varmt vann hver kveld ved leggetid. Bare gjøre det så varmt som du kan håndtere, og det vil bidra til å avlaste gass.
 • For å lindre gass problemer i babyer, gni en skrellet fedd hvitløk rundt babyer navlen i 5 til 10 minutter, eller uansett hvor lenge barnet vil bli fortsatt.
 • Spis en dill pickle når du har problemer med luft i magen, eller drikke litt av saften fra pickle. Dette midlet kan brukes så ofte du trenger det.
 • Visse matvarer vil utløse flatulens og gjøre det verre. Finn ut hvilke matvarer utløse flatulens for deg og spise mindre av dem eller slutte å spise dem helt. De fleste matvarer som utløser gass er grønnsaker som brokkoli og blomkål.
 • Hvis du har en veldig dårlig problem med luft i magen, og disse hjem rettsmidler ikke hjelper, kan du gå til legen din umiddelbart.

Hjelp med protese Pain

Selv proteser er en velsignelse for folk som har mistet sine tenner, over en periode, kan de ikke passe så tett som de gjorde. Med tannkjøttet endring i løpet av årene, kan du finne det ubehagelig å holde proteser i. Du trenger for å håndtere smerte fra slike dårlig tilpasset proteser og noen ganger også fra splitter nye.

Chewy Foods

Ha myke chewy mat i motsetning til crunchy, crusty slag. Ta det harde arbeidet belastningen bort fra protesene så mye du kan. Hold deg unna herdet brød eller kjøtt; i stedet betale for myk fisk, finmalt kylling med myk pasta og ris eller supper, stuinger og puddinger.

Massasje

Gni tannkjøttet for å bli kvitt smertene. Du kan holde dine verkende tannkjøtt med pekefingeren og tommelen eller bruke en tannbørste med myk bust i sirkulære bevegelser for å gni bort din smerte. Denne massasjen vil føre til sterkere tannkjøtt vev som vil gjøre solide protese baser.

Protese Fjerning

Ikke ha protesene hvis de er ulidelig smertefullt. Fjerne dem fra munnen til du møter din denturist om råd. Dette vil gi tannkjøttet en pause og la vevet puste fritt. Avlyse eller utsette arbeid eller møter hvis du ikke kan delta på dem uten proteser. Men sørg for å sette dem på en time eller så før du besøker legen, som iført dem vil gi ham et bedre inntrykk av årsaken til irriterende.

Skylling og medisiner

Hvis smerten er uutholdelig, kan du prøve å bruke en over-the-counter dental smertestillende til den tiden du møter din denturist. Skylle munnen med saltvann bidrar også til å gi lindring fra smertene. Salt fungerer som en antiseptisk og bidrar til å bekjempe infeksjon i tilfelle tannkjøttet er såret.

Montering Adjustment

Hvis tennene dine har nettopp blitt fjernet og de nye proteser bare montert, så tannkjøttet kan være for smertefullt å ta i bruk den nye tillegg. Denturists vil råde bruk av en liner brukes på protesen sin undersiden for å fungere som pute till tannkjøttet er bedre rustet til å håndtere protesen sett.

Drug Ledelse

Tørket opp munn og tannkjøtt føre til ubehag med proteser. Hvis noen form for medisin, slik som de som brukes for å kontrollere blodtrykket eller bekjempe depresjon, tørker opp innsiden av munnen din, snakk med denturist om alternativer for å kontrollere situasjonen.

Herbal rettsmidler

Bomull dynket i gel av aloe vera og olje av eukalyptus kan gi stor lettelse fra protese smerter når gnidd direkte på tannkjøttet. Du har også muligheten til å gjøre en blanding ved å legge en halv spiseskje med tørket urte goldenseal og en halv teskje natron til en halv kopp med lunkent vann. Deretter, kjølig og sil blandingen før du skyller munnen med den. Slike rettsmidler hjelp i beroligende og helbredelse av tannkjøttet, som fører til lindring av protese smerter. En annen stor skylling innebærer en blanding av anisfrø, peppermynte blader, myrra skjær og kokende vann. En blanding av fedd pulver og olivenolje, eller en frisk fiken plasseres direkte på dine ømme tannkjøttet kan gi midlertidig lindring også.

Matvarer for å unngå med angst

Et sunt, velbalansert kosthold kan øke noens humør. Hvis du lider av angst, men det er visse matvarer som du bør være forsiktig for å unngå og andre som du bør legge til kosthold.

Alkohol

Noen mennesker med angst har en tendens til å slå til stoffer som alkohol som en flukt og for å føle seg bedre om seg selv. Dessverre, selv om en øl eller et par glass vin kan vise seg å være et øyeblikk beroligende, vil disse drikker dehydrerer kroppen, øke hyperaktivitet i nervesystemet og øke årvåkenhet, slik at du mer engstelig enn før. Prøv å moderere alkoholinntaket så mye som mulig, eller la det ut av kostholdet ditt helt.

Koffein

Siden det er et sentralstimulerende, koffein kan øke stressnivået og angst, samt indusere panikkanfall hos personer utsatt for dem. Hvis du er en kaffe eller te drikker, prøve å bytte til koffeinfri varianter. Koffeinholdige brus bør unngås så mye som mulig, men er tilgjengelig koffeinfri hvis du trenger en drink med litt mer smak enn vann.

Salt

Salte matvarer som chips bør lignet ned så mye som mulig i en angst pasientens kosthold. Tappe kroppen av kalium, et viktig mineral for nervesystemet funksjon, øker salt blodtrykk, og med det, angst. Prøv ikke å forbruke mer enn ett gram salt hver dag.

Sukker

Jo mer sukker du spiser, jo mer hyperaktive du sannsynligvis til å bli. Jo mer hyperaktive du er, til de mer følelsesmessige forstyrrelser du sannsynligvis oppleve, inkludert angst. Humørsvingninger er mer sannsynlig til å skje når det er mye sukker i systemet. Når det kombineres med stivelse i magen, fermenterer det og brytes ned til alkohol, som hever stress og angst. Sjokolade bør unngås på grunn av dens sukker og koffein innholdet.

Vitamin B

Et kosthold uten tilstrekkelig vitamin B kan forverre angst problemer. Matvarer som har høyt vitamin B innhold ha beroligende effekt på kroppen. Vitamin B12 har spesielt en direkte respons på nervesystemet, noe som gjør det mindre utsatt for angstlidelser. Du kan få vitamin B ved å spise soya, egg, ost, kjøtt, fjørfe og sjømat. Jo flere grønne grønnsaker og frukt du spiser, jo bedre. Balansere ut din diett med brun ris og hele korn.

Vann

Med så mange bearbeidet brus, energidrikker, energidrikker og mer tilgjengelig, er det mer enn sannsynlig at folk flest ikke drikker så mye vann som de burde være. Vann er viktig for transport og distribusjon av næringsstoffer, kjemikalier og hormoner til vitale organer. Jo mindre vann du drikker, jo mer dehydrert du vil trolig bli, jo mer giftstoffer bygge opp i systemet ditt, og jo mer engstelig du er sannsynlig å føle. Drikker minst åtte glass vann om dagen er ideelt.