Digidexo.com

Hva kan jeg spise med nye proteser?

Hva kan jeg spise med nye proteser?


Hvis du har mistet alle eller noen av dine naturlige tenner på grunn av skade, tannkjøttsykdom eller tannråte, kan proteser gjøre deg i stand til å spise og snakke naturlig. De vil også forbedre din generelle utseende og selvfølelse.

Typer proteser

Det er konvensjonelle proteser og umiddelbare proteser. Konvensjonelle proteser er plassert i munnen et par måneder etter at tennene dine har blitt fjernet. Umiddelbare proteser er plassert i munnen umiddelbart etter tennene er fjernet. Umiddelbare proteser kan trenge å bli re-sized når vev fra din tann tap er leget.

Gebiss Care

Du bør pusse tannkjøttet og tungen hver dag før du setter i proteser. Børst proteser daglig og plassere dem i en soaking løsning eller vann når du ikke bruker dem.

Spise med proteser

Når du først får proteser, spise myk mat som er blitt kuttet opp i små biter. Tygg langsomt å bruke begge sider av munnen for å hindre proteser vipper. Andre matvarer kan legges til kosthold som tygging blir en mer naturlig aktivitet. Vær forsiktig med varm mat eller mat som er hardt eller skarpt.