Digidexo.com

Kost Aide Nutrition

Ernæring er ekstremt viktig. Får riktig ernæring spiller en viktig rolle i den samlede helse. Hvis du ikke mottar de næringsstoffene kroppen din trenger, vil det ikke være på sitt høydepunkt og alvorlige konsekvenser kan oppstå. En karriere er fokusert sikre ernæringsmessige behov blir møtt for en rekke forskjellige personer. At karrieren er et kosttilskudd aide. Okkupasjonen av kosttilskudd aide kombinerer jobbene til food service med medisinsk service. Et kosttilskudd aide må være interessert i matlaging og i å hjelpe folk til å nyte denne raskt voksende karriere.

Kost Aide Job Description

"Dietary aide" er tittelen på en jobb i helsebransjen. En kosttilskudd aide er arbeidsoppgaver kan variere, men hovedformålet med et kosttilskudd aide er å bistå dietitians. Kosttilskudd hjelpere, sammen med dietitians, er ansvarlig for å opprettholde høy ernæringsmessig omsorgsverdier for folket de tjener, for eksempel klienter eller pasienter i sykehus eller gruppe boliger. En kosttilskudd aide oppgaver omfatter rådgivning med diverse andre helsearbeidere om riktig dietetiske behovene til sine pasienter, matlaging mat, levere og sette opp matbrett, oppvask, rengjøring, intervjue pasienter å snakke om deres ideelle mat valg og også bidrar til å planlegge spesialiserte menyer for pasientene. Noen kosttilskudd medhjelpere også er ansvarlig for overvåking og rapportering av maten forbruk av noen av sine klienter. De deretter kan beskrive og rapportere resultatene av matforbruket til en registrert kostholdsekspert

Krav

For å være et kosttilskudd assistent, må du ha minst en high school diplom. Det er også foretrukket at du har før kosttilskudd service erfaring, men det er ikke nødvendig. Det er imidlertid nødvendig at du vet hvordan du skal følge ordre, kunne følge oppskrifter, gjøre matte, har god motorisk koordinasjon og vet hvordan å lese. Jobben innebærer også repeterende oppgaver og fleksibel arbeidstid. Det er viktig at de er fysisk i stand til å gå, bøye, nå, bøye seg og løfte minst 50 til 75 pounds.
Det er mange steder der et kosttilskudd aide arbeidstaker kan velge å jobbe. Steder som lett leier kosttilskudd medhjelpere er barnehager, sykehus mat tjenester, sykehus, mange helsetjenester, sykehjem, rehabiliteringssentre, kontorene til leger og annet helsepersonell og omsorgs innstillinger.