Digidexo.com

Hvordan å miste AB Fat Fast

Hvordan å miste AB Fat Fast


Overflødig fett i mageområdet øker risikoen for hjerneslag, diabetes, hjertesykdommer, visse typer kreft og høyt blodtrykk. Siden spot reduksjon er ikke mulig, den eneste måten å miste buk fett er raskt å redusere fett over hele kroppen. Redusere kroppsfett krever en kombinasjon av et riktig kosthold og treningsprogram.

Hvordan å miste AB Fat Fast

•  Mål omkretsen av midjen din på den minste delen av midjen din. Finn dette området ved å ta midtveis i bunnen av brystkassen og øverst på hoftebenet. En omkrets større enn 40 inches i menn og 35 inches i kvinner indikerer at du er på en økt helserisiko.

Spis fem på seks næringsrike, små måltider per dag. Ved å spise ofte, du eliminere cravings for resultat sabotere matvarer, og du tvinger stoffskiftet å holde seg aktiv og brenne fett. Spis sunn mat som fiberrike og grove kornvarer, mat lave i sukker, grønnsaker og frukt. Tretti prosent av det totale kaloriinntaket i løpet av dagen bør komme fra fett, 25 prosent bør komme fra protein og 45 prosent bør komme fra karbohydrater.

innlemme intervalltrening tre til fire dager i uken. Intervalltrening, hvor du bytte frem og tilbake fra høyintensiv trening til lav intensitet trening, brenner fett raskere i en kortere periode i forhold til lange kardiovaskulære økter. Du kan kjøre med høy intensitet for to minutter etterfulgt av to minutter av utvinning tid hvor du jogge eller gå på et behagelig lav intensitet tempo.

4 Gjør sammensatte øvelser for å øke muskelmasse. Muskelmasse forbrenner fett selv når du er i ro fordi det setter fart på stoffskiftet. Sammensatte øvelser målrette flere muskler samtidig, slik at du bruker mindre tid på å jobbe ut og få resultater raskere. Eksempler inkluderer benkpress, døde-heiser, vektstang knebøy, utfall og push-ups.

Target Mage med øvelser som crunches, sit-ups og side-bend. Disse øvelsene vil tone musklene som gjemmer seg under magen fett laget. Når fettet smelter bort, vil musklene skal vises.

Drikk vann for å skylle systemet og for å holde deg hydrert. Unngå alkohol, koffein og sukkerholdige drikker, siden alle har tomme kalorier og tappe energi.

Få åtte timers søvn om natten. Når du sover, gjenoppretter kroppen din selv, og gir deg den energien som trengs for neste dag.