Digidexo.com

Hva er Mangostan Juice brukes til?

Purple mangostan, oftest referert til som bare mangostan er en tropisk frukt spioneringen for sin "super mat" evner. Fordi mangostan inneholder store mengder antioksidanter og næringsstoffer, er mangostan juice nå ofte brukt som et kosttilskudd.

Anti-Aging

Antioksidanter, som finnes i store mengder i mangostan juice, hjelpe kroppen i å bekjempe frie radikaler, som er i stor grad ansvarlig for den fysiske tegn på aldring.

Anti-Inflammatory

Noen mennesker med inflammatoriske sykdommer, slik som reumatoid artritt og Crohns sykdom, bruk mangostan juice å redusere cellulær inflammasjon og smerte.

Cancer Prevention

Antioksidanter synes å spille en viktig rolle i forhindring av flere typer av cancer, slik at høy-antioksidant frukt og grønnsaker, inkludert mangostan, kan tilby denne fordel.

Smittsomme sykdommer

Siden mangostan juice inneholder immun-støtte forbindelser som vitamin C, kan det bidra til å hindre virus og bakterieinfeksjoner.

Vekttap

Mangostan juice og andre "super" frukt er noen ganger brukt i slankepiller, juice faster og flytende dietter fordi de antas å stimulere stoffskiftet.