Digidexo.com

Smak Hypoglycemic Diet

Hypoglykemi er en farlig medisinsk tilstand som oppstår når nivået av glukose i blodet fall under normale eller 70 mg / dl (milligram glukose til dl av blod). Det er vanligvis forbundet med diabetes, men det ofte forekommer hos ellers friske personer. Den Hypoglykemi Support Foundation forklarer at hypoglykemi er kroppens manglende evne til å behandle den store mengden sukker som har gjort sin vei inn i den gjennomsnittlige amerikanske kosthold.

Funksjon

Bukspyttkjertelen utskiller hormonet insulin som svar på blod glukose avledet fra karbohydrater som vi spiser. De insulin bindinger med blodglukose, som gjør det mulig å gi kroppen med energi. Hvis for mye insulin skilles ut eller for få karbohydrater er inntatt, er hypoglykemi den sannsynlige resultatet.

Hypoglykemi ikke relatert til diabetes, vanligvis kalt funksjonell eller reaktiv hypoglykemi, er forårsaket ved inntak av en overbelastning av karbohydrater i en kort tidsperiode. Bukspyttkjertelen reagerer på denne raske veksten i blodsukker ved å trappe opp produksjonen av insulin, men det vind opp med å produsere også, sender blod-glukosenivået stuper.

Karbohydrater

Det viktigste for en hypoglycemic å overvåke er mengden og typer karbohydrater han spiser. Enkle karbohydrater, som behandlet sukker eller hvitt brød, inn i blodbanen raskt, forårsaker en stor topp i blod-glukosenivå. Komplekse karbohydrater, som hele korn eller multi-korn, absorbere inn i systemet på et mye lavere tempo, som unngår store blod-glukose pigger.

Glykemisk indeks (GI) priser karbohydrater 1-100 - med ren glukose rangert på 100 - av hvor raskt de absorberer i blodet og hvor mye blod glukose de produserer. Gode ​​karbohydrater vil ha en GI-rating på mindre enn 55. Foods vurdert 77 og høyere bør unngås for enhver pris av dem som opplever hypoglykemi. Karbohydrater vurdert i midten bør spises bare sporadisk og i moderate mengder. En lege eller ernæringsfysiolog bør konsulteres for å bestemme riktig mengde karbohydrater for hver situasjon. Glykemisk indeks bør konsulteres for å hjelpe velge riktig mat.

Hypoglycemic Diet

En hypoglycemic kosthold bør være høy i proteiner, lite fett, lite komplekse karbohydrater og har minimal inntak av enkle karbohydrater. Behandlet sukker, alkohol og koffein bør unngås. Det som er viktig for en hypoglycemic er å forvalte hennes diett, slik at blodsukkeret er sluppet ut i blodet sakte og konsekvent. Fem til seks små måltider per dag er anbefalt, eller tre måltider med sunn snacks i mellom.

En sunn frokost for en hypoglycemic ville være et lite glass appelsinjuice, cornflakes med skummet melk, og en bit av hel-hvete toast med 1 ts. hver av margarin og sukker-fri gelé. En kopp kaffe er akseptabelt med kunstig Creamer og sukker erstatning.

Lunsj kan bestå av en lean hamburger på en hel-hvete bun med en skive hver av salat og tomat. Følge hamburger med en liten mengde kokt gulrot, en liten kastet salat med 1 ss. av italiensk dressing, ett eple, litt sukker-fri gelatin og en kopp skummet melk.

En sunn middag kan bestå av en bakt kyllingbryst, den ene halvdelen av en bakt potet, grønne bønner, noen skiver jordbær, og en hel-hvete middag roll med 1 ts. av margarin og en diett brus.

Anbefalt snack elementer inkluderer en appelsin, en kopp skummet melk med tre Graham crackers, eller et lite glass tranebærjuice med seks stk saltet kjeks spredt med totalt 1 ss. peanøttsmør.

Denne dietten inneholder 1760 kalorier, 50g fett, 90g protein og 232g karbohydrater.