Digidexo.com

Slik fjerner Soft ørevoks

Slik fjerner Soft ørevoks


Det menneskelige øret er svært kompleks. En av de tingene øret gjør veldig bra er ren selv. Det er små hår inne i øret som bidrar til å presse ut ørevoks. Ørevoksen bringer ut skitt og rusk som kommer inn i øregangen. Når den myke ørevoks kommer til den ytre delen av øret, er det en tendens til å bygge seg opp og må fjernes. Hvis ørevoks ikke er fjernet, kan det herde og forårsake en forstoppelse i øregangen. Hvis det er en øregangen blokkering, kan det føre til en liten hørselstap på det øret, eller føre til en ørebetennelse.

Slik fjerner Soft ørevoks

Tørk den ytre delen av ørene med en varm, våt vaskeklut. Når ørevoks når denne delen av øret, kan den lett fjernes ved å pakke en vaskeklut rundt pekefingeren og tørke området rent.

Vipp øret du ønsker å rengjøre mot taket. Sette inn flere dråper av en ørevoks-fjerning løsning inn i øret. La dråper i øret i noen minutter, og deretter vippe hodet til den andre siden for å la dråpene renne ut av øret. Hold en vev eller håndkle til øret for å fange dråpene. Gjør dette for begge ørene.

•  Fyll en pære sprøyte med varmt vann ved å klemme på pæren, dypping spissen ned i vannet, og å oppheve trykket til å trekke inn vann. Bøy hodet, og plasser tuppen av pære sprøyten i øret like utenfor kanalen i øret.

Klem pære sprøyte slik at det varme vannet renner ut i kanalen og spyler ut ørevoks. Som vannet renner ut, bør voks fjernes. Hold en vev eller håndkle under øret for å fange opp vannet.

Fjern pære sprøyten fra øret slik at vannet kan renne ut av øret. Det kan være nødvendig å flytte øreflippen rundt med fingrene for å løsne alt vannet. Gjenta prosessen på den andre siden, hvis det er nødvendig.