Digidexo.com

Hvilke matvarer kan du spise på en no carb diett?

I stedet for karbohydrater, når du er på en no-carb diett, vil fett levere ditt daglige behov for energi og protein. Vær forberedt for kroppen å gå inn i en tilstand av ketose, som det vil trenger å konvertere fett til ketonlegemer og bruke dem å opprettholde energinivået. Glukose sukker vil hjelpe kjøre resten av systemet ditt, som du vil få fra konvertering av protein gjennom en prosess som kalles glukoneogenesen.

Kjøtt

No-carb dietter er lastet med kjøtt. Spis fisk, kylling, biff og svinekjøtt. Egg og pølse i morgen er fine - bare ikke følge dem med toast eller appelsinjuice. Bestill et kyllingbryst sandwich uten brød hos din lokale fast food restaurant. Spise hamburger og kaste bort bun. Pass på at du fjerner hud fra kylling og annet kjøtt.

Biffer og roastbiff kan være deilige og gode kilder til protein til middag. For variasjon, prøve noen eksotiske kjøtt som kalv, lam, fasan, vaktel, and, gås og vilt. Tyrkia kan nytes når som helst i løpet av året, ikke bare på Thanksgiving.

Fisk

Å bryte vekk fra rødt kjøtt, veksler med fisk og sjømat. Laks, reker, krabbe og hummer er gode valg. Fiskefileter som ørret, kveite, torsk og sild vil hjelpe deg å skaffe en distinkt smak for hver. Kamskjell, blåskjell, sardiner og østers kan runde av dine sjømatretter.

Melk og meieriprodukter

Ikke hold tilbake på melk og egg i morgen. Lettmelk er bedre. Eggene kan spises hele, eller skille hvite fra åk for å redusere fettinntaket. Spis egg stekt, kokt eller posjert i henhold til din egen smak. Nyt alle typer ost som snacks eller som en smeltet topping over din kjøttretter. Parmesan, cheddar eller kremost kan legge smak og trengte fettinntaket til din no-carb diett.