Digidexo.com

halsbrann av ost

Hva å gi barn for halsbrann

Hva å gi barn for halsbrann


Mens det er mer vanlig hos voksne, er det mange barn lider av halsbrann. Noen ganger er det imidlertid et symptom på en mer alvorlig helseproblem, slik som gastroøsofageal reflukssykdom, eller GERD. På grunn av dette, hvis halsbrann vedvarer, bør du ta barnet til en lege for å få en riktig diagnose og behandling.

Forebygging

Først av alt, er det best å prøve å hindre halsbrann hvis det er mulig, og starter med barnets kosthold. Unngå fettstoffer og stekte matvarer, samt ost, melk, sjokolade, andre meieriprodukter, og sitrusfrukter og drikkevarer. Ofte, spise fire eller fem mindre måltider om dagen er bedre enn tre større måltider. Hold en dagbok av matvarer barnet spiser, om ikke halsbrann oppsto etter å ha spist dem, og hvis det gjorde, hvor alvorlig det var. Prøv å begrense årsakene til halsbrann i barnet ditt.
Også, ikke la barnet ditt til å spise sent på kvelden før sengetid. Han bør heller ikke ligge eller bøye på avfall til ca 20 til 30 minutter etter å ha spist ethvert måltid.
Til slutt, kontrollere barnets vekt, siden overvektige barn lider mer halsbrann enn normal størrelse barn.

Behandlinger

Flere over-the-counter medisiner kan være trygt for barna, inkludert Pepto-Bismol og Tums. Les etiketten nøye og ringe legen din dersom doseringsmengder ikke inkluderer ditt barns alder.
I tillegg kan legen forskrive en protonpumpehemmer medisin som Protonix eller Previcid, som vil hjelpe magen produserer mindre syre, som i sin tur vil redusere halsbrann.

Mat for halsbrann lider

Tenk på "trygge" mat for halsbrann og ordet "kjedelig" umiddelbart kommer til hjernen. Mange halsbrann utløsende matvarer inneholder mye fett, syre eller krydderinnhold. De er matvarer amerikanerne elsker å spise; de vi ikke ønsker å leve uten. Den gode nyheten er at ikke alle matvarer på halsbrann utløser liste forårsake symptomer i alle mennesker. Du kan kontrollere halsbrann ved læring hvilke matvarer er trygt for deg å spise og hvilke som er best unngås.

Årsaker

Personer som lider av hyppige halsbrann produserer for mye magesyre. Halsbrann oppstår når magen syrer reagerer på mat innhold. Syren ryggen opp i spiserøret og gjør at den blir betent. Betennelsen gir en brennende følelse og smerter i brystet. Andre halsbrann symptomer inkluderer en bitter eller sur smak, heshet, raping og hoste og problemer med å sove etter et måltid.

Trygg mat

Det er mange matvarer som ikke forårsaker overdreven syre i magen. Matvarer på den sikre listen inkludert cottage cheese, søtpoteter, yoghurt, fettfri ost, bakt kylling, mager kjøttdeig, bananer, og hvite eller multigrain brød.

Den trygg mat listen er ikke one-size-fits-all. Matvarer som er kjent halsbrann produsentene ikke forårsake halsbrann i alle personer. For eksempel kan appelsinjuice forårsake plutselig og ekstrem smerte, men å spise krydret meksikansk mat kan forlate deg symptom fri. Hold mat loggen for å finne matvarer som kan legges til din halsbrann-free liste og matvarer best unngås.

Fordeler

Matvarer som er trygt for halsbrann lider er utmerket for å opprettholde eller miste vekt. Disse matvarer er lavere i fett og kaloriinnhold. De fleste er høy i fiber eller protein. Matvarer som inneholder mye fiber og protein fordøye saktere i magen, noe som gjør at du føler deg mett lenger. Mange av de trygge liste matvarer er sunne snacks valg. Folk som spiser en matbit mellom måltidene er mindre sannsynlig å overspise under måltidet.

Den Taboo List

Mange matvarer er identifisert som halsbrann triggere. Disse matvarer inneholder naturlige eller tilsatte ingredienser som gjør dem vanskeligere å fordøye. Sitrusfrukter, tomater, hvitløk, løk og krydret mat er kjent halsbrann produsenter. Mat med høyt fettinnhold og fett gjør at du føler deg oppblåst, øke press på esophageal sphincter og forårsake små mengder syre til å sikkerhetskopiere i spiserøret.

Drinker med høyt koffein eller karbonatisering er kjent lovbrytere. Som høyt fettinnhold mat, kullsyreholdige drikker forårsake oppblåsthet og øke press på esophageal sphincter. Alkohol er en annen kjent halsbrann produsent.

Tips for Prevention

Unngå å spise matvarer med høy syre eller krydret innhold på tom mage. Coat magen med mat lavt på fett. Halsbrann er mer sannsynlig å oppstå etter store måltider. Spise 04:56 små måltider om å foretrekke å spise tre store måltider om dagen.

Ikke legg deg ned rett etter et måltid. Hev hodet under søvn for å forebygge eller lindre halsbrann symptomer. Sove på to eller tre puter eller plassere blokkene under føttene på sengegavlen.

Snakk med legen din om over-the-counter og reseptbelagte medisiner. Populære over-the-counter rettsmidler og reseptbelagte legemidler inneholder H2-blokkere som hindrer overdreven syreproduksjon i magen.

Hva i magen forårsaker halsbrann?

Forståelse Halsbrann

Til tross for navnet, er halsbrann som ikke er relatert til hjertet selv; det er en smertefull sykdom knyttet til fordøyelsessystemet. Magen inneholder kraftige saltsyre, som hjelpemidler i mat sammenbrudd. Normalt kalles en muskel lavere esophageal sphincter (LES) fungerer som en felle døren der spiserøret møter magen. Den LES hindrer syre fra strømmer tilbake til spiserøret. Les åpner for å tillate mat å gå inn i magen, men presser ut tett lukket på alle andre ganger. Når denne muskelen er svekket, kan syren kommer i spiserøret og forårsaker halsbrann smerte. I motsetning til magesekken, som har en beskyttende slimete belegg, er spiserøret utsatt for de lave pH-nivåer av magesyre. På samme måte som en kaustisk syre irriterer eller brannsår på huden på utsiden av kroppen, tærer magesyre de skjøre membraner av øsofagus og forårsaker smerte halsbrann. Livsstil og kostvaner er ledende årsakene til halsbrann.

Dietary Årsaker

Ifølge Cleveland Clinic, kan visse ingredienser forårsake halsbrann ved å øke mengden av syre i magen og svekke LES muskelen. Matvarer som appelsiner, sitroner, grapefrukt og tomater har høyt syreinnhold og forverre de skadelige effektene av magesyre. Fet mat, som kjøtt og ost, ta lang tid å fordøye, og dermed øke tendensen for magen å overfylle og distend. Dette legger press på LES, og magesyren blir tvunget tilbake i spiserøret. Kullsyreholdige drikker har en lignende effekt fordi gassene føre til at magen til distend. The American College of Gastroenterology advarer også mot å spise sent på kvelden og legger seg ned umiddelbart etter å ha spist, siden dette fører til at LES å slappe av og tillate oppgulp av syre fra mat som ikke er helt fordøyd.

Livsstilsfaktorer

I tillegg til kosttilskudd årsaker, det nasjonale hjerte Burn Alliance (NHBA) identifiserer livsstilsfaktorer som røyking og graviditet som utløsere av halsbrann smerte. Hos ikke-røykere, er spytt rikelig og fungerer som en syre nøytraliserende i spiserøret og magen. Fritt reduserer mengden av spytt som produseres i munnen, noe som begrenser kroppens egen evne til å bekjempe skytende magesyre. Hos gravide kvinner, de indre organer skifte for å imøtekomme et voksende livmor; organene komprimere magen og kraft-syre gjennom LES.

Halsbrann-SAFE Foods

Halsbrann-SAFE Foods


Halsbrann er en brennende følelse i en persons hals eller bryst som følge av acid reflux. Når acid reflux skjer, mat og magesyre regurgitate og stige opp til spiserøret. Halsbrann oppstår når syrer berører slimhinnen i spiserøret. Visse matvarer, for eksempel fett og sitrus, sammen med overspising noe mat, kan utløse halsbrann, mens andre matvarer ikke vil forverre tilstanden og kan også hindre det.

Høy-fiber matvarer

Ifølge Quality Health, kan mat med høyt fiber roe halsbrann symptomer. Personer som lider av halsbrann og opprettholde en høy-fiber diett kan redusere sine bluss-ups med 20 prosent. Kvinner som ønsker å legge fiber til kostholdet bør satse på 21 til 25 g per dag, mens menn bør legge 30-38 g fiber til kostholdet per dag. High-fiber matvarer varierer fra frukt til bønner og inkluderer jordbær, rosiner, pasta, brun ris, mandler, mais og gulrøtter.

Fjørfe og kjøtt

Fett er en stor trigger for halsbrann, så magrere kjøtt, jo mindre sannsynlig er det å fungere som en utløser. Trimming overflødig fett fra kjøtt og dra i huden av kylling kan redusere sannsynligheten for halsbrann, ifølge MedicineNet.com. I tillegg unngår steking som en metode for koking, og ved hjelp av en teknikk som broiling eller baking i stedet, vil også redusere risikoen for en oppblussing.

Drinker

Noen vanlige drikker, som kaffe og appelsinjuice, vil trolig utløse halsbrann, men du kan erstatte disse for halsbrann-sikker drikker som urtete og eple og ananas juice. Ifølge Wellsphere, serverer vann en flere formål for halsbrann lider. Du kan trygt drikke så mye vann som du liker som drikke, og det tynner ut magesyren, så det kan lette eller forebygge halsbrann. Vann kan også berolige brennende følelse i halsen og brystet fra tilstanden.

Restaurant Foods

Samtidig opprettholde en diett med matvarer trygge for halsbrann er enklest når du spiser hjemme, kan du redusere risikoen for å oppleve tilstanden når du spiser på restauranter, i henhold til Quality Health. På italienske restauranter, retter med en lys saus som ligner på kjøttkraft, og lite eller ingen ost, er ideelle valg for å unngå halsbrann. På kinesiske restauranter, halsbrann-safe valg kommer med en lys saus og inkluderer ikke-krydret retter med oksekjøtt, reker, brokkoli, sopp og andre grønnsaksretter. Retter trygt fortært på meksikansk restauranter inkluderer grillet fajitas, guacamole med mel tortillas, ris og magre re-fried bønner. Urter felles for meksikanske restauranter, for eksempel spisskummen og koriander, er også halsbrann trygt.

Mat Unngå for halsbrann

Halsbrann er en tilstand som påvirker magen og halsen. Det er en ventil over spiserøret som vanligvis holder fordøyelsesenzymer juice ned i magen, men når denne ventilen feil oppstår sure oppstøt og et surt stoff kommer tilbake opp i halsen. Denne følelsen er gjort verre av å spise store måltider - spesielt før du ligger nede. Styr klar av følgende utløse mat for å minimere de ubehagelige symptomer på halsbrann.

Sitrusfrukter

Grapefrukt og appelsiner (sammen med appelsinjuice) er kjent for å forverre halsbrann. Definitivt holde seg borte fra disse hvis du har en tom mage.

Tomater

Tomater kan være dårlige nyheter for dem som lider av halsbrann. Dette inkluderer også tomatbaserte komfort mat som spaghetti og pizza.

Hvitløk

Mens hvitløk ikke bry noen mennesker, kan det føre til uutholdelig halsbrann bluss-ups for noen. Hvis du oppdager at hvitløk pulver plager deg mindre enn fersk hvitløk, stokk med pulverisert krydder.

Krydret mat

Enkelte etniske retter er kjent for sine smakfull, krydret bang. Men hvis du har et problem med syre reflux, se på nivået av krydder i indisk, meksikansk og thai mat.

Fet mat

Mens tankene dine kan overbevise deg om at du krever en kvart pounder med ost og chili frites, kjenner kroppen din det er en dårlig idé. Altfor bearbeidet mat som er høy i mettet fett vil definitivt utløse en halsbrann reaksjon.

Halsbrann hjem rettsmidler for barn

Halsbrann er betegnelsen på en brennende følelse i brystet eller halsen forårsaket av unormal oppstøt, eller refluks, av sure mageinnholdet. Det er en primær symptom på et større syndrom kalt gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Mens halsbrann mest typisk påvirker voksne, det forekommer også hos spedbarn, små barn og tenåringer. En rekke hjem rettsmidler er tilgjengelige for å behandle halsbrann symptomer hos barn.

Rettsmidler for spedbarn

Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, kan babyens halsbrann manifestere seg som en bue over ryggen eller irritabilitet under eller umiddelbart etter feedings. I noen tilfeller kan barnet ditt også nekte å spise. For å redusere eller unngå halsbrann reflux, kan du prøve å holde babyen i oppreist stilling i minst 30 minutter etter en fôring ender. Du kan også prøve Rap babyen flere ganger i løpet av fôring selv, heller enn å vente til slutten. Hvis du flaske mate babyen, prøve å legge en spiseskje med ris kornblanding til hver 2 gram av formelen for å roe halsbrann tendenser. Hvis du bruker en brystpumpe å uttrykke melk, kan du også bruke denne teknikken. I noen tilfeller vil konsistensen av cereal forårsake tilstopping i flasken nippel. Du kan bøte på dette ved å kutte en større snitt i brystvorten tips eller kjøpe en større dimensjon på brystvorten. Overfôring kan også oppfordre halsbrann. Spør barnets lege om aktuelle fôringsmengde hvis halsbrann symptomer oppstår.

Rettsmidler for små barn og tenåringer

Hvis din ung barn eller tenåring opplever halsbrann, kan du prøve en rekke hjem rettsmidler. Begynn med å erstatte de tradisjonelle tre store måltider om dagen med mindre, hyppigere måltider. Også prøve å eliminere eller redusere matvarer i ditt barns kosthold som er vanlige årsaker til halsbrann. Eksempler er stekt og fet mat, koffeinholdige brus, krydret mat, sjokolade, peppermynte og syreholdige matvarer som tomater og appelsiner. I tillegg unngå å gi mat til barnet ditt innen to til tre timers søvn.

Hvis barnet ditt er overvektig, kan oppmuntre vekttap redusere forekomsten av halsbrann. I noen tilfeller kan barnets lege anbefaler heve hodet av barnets seng av flere inches å hindre flyten av sure mageinnholdet. Du kan oppnå denne høyden ved å sikre tre blokker eller annet materiale fast under sengens innlegg. Selv om du kan bli fristet til å støtte barnet ditt opp med puter i stedet, er denne metoden vanligvis ikke effektive.

Tilleggsvurderinger

I noen tilfeller må du kanskje endre dine egne vaner for å gi barnet ditt med halsbrann lettelse. Passiv røyking, i særdeleshet, er knyttet til økt risiko for GERD symptomer hos barn. Hvis hjem rettsmidler er ikke nok til å dempe barnets halsbrann, kan legen anbefale bruk av en rekke medisiner. I sjeldne tilfeller kan kirurgi også være indisert.

Hvordan kontrollere halsbrann

Hvordan kontrollere halsbrann


Halsbrann oppstår når magen frigjør syrer inn i spiserør og svelg. Mange forskjellige ting forårsake halsbrann, men noen kosttilskudd og forandringer i livet kan bidra til å holde brenne og ubehag av halsbrann under kontroll.

Hvordan kontrollere halsbrann

•  Unngå store måltider. Stuffing magen kan gjøre halsbrann verre. Spise fem på seks små måltider om dagen i stedet for tre store måltider. Ta små biter og tygge maten godt.

Spis mer under lunsj enn middag. Å spise for mye om kvelden gir ikke kroppen din nok tid til å fordøye mat før du går til sengs.

Unngå mat som utløser halsbrann. Rik, fet og krydret mat vil øke halsbrann symptomer, som vil kullsyre drinker og noen form for kaffe. Hold deg unna sjokolade og sitrus, også.

Drikk vann under måltider. Vann vil hjelpe vaske syre fra spiserøret og fortynne syrer i deg magen. Drikker som øl, brus og melk stimulere produksjonen av overskudd av magesyre.

tygge tyggegummi (enhver smak, men peppermynte). Noen studier viser at tyggegummi vil redusere ubehag av halsbrann.

Ta en tur etter å ha spist. Tyngdekraften vil bidra til å holde magen syrer der de hører hjemme, og trening vil øke hastigheten på fordøyelsen.

søvn til en liten stigning. Prop deg opp på et par puter for å holde magen syrer under mellomgulvet, eller heve hodet av sengen seks inches ved hjelp av blokker. Vent minst en time etter å ha spist før du ligger nede.

8. Slutte å røyke. Fritt slapper ventilen i spiserøret som holder magesyre i magen.

Prøv en urte blanding av 1 ts. hver kamille blomster, sitronmelisse blader og lakris rot; 1/2 ts. glatte alm bark; 1/4 ts. hver fennikelfrø og kattemynte blader; 1 1/2 c. kokende vann; 1 1/2 c. gulrot eller eplejuice (valgfritt). Hell kokende vann over blandingen, og bratt i 15 minutter. Legg frukt juice hvis du vil ha en drink i stedet for en te. Drikk etter hvert måltid. Du kan holde blandingen i kjøleskapet i et par dager, eller gjøre det fersk daglig.

Hint

 • Noen mennesker opplever at å sove på venstre side reduserer sannsynligheten for halsbrann om natten.
 • Løstsittende klær for å avlaste trykket fra magen.
 • Spis et fiberrikt kosthold for å redusere forstoppelse. Å være forstoppet fører alt i tarmsystem til å sikkerhetskopiere.
 • Prøv over-the-counter antacids lite natrium og rik på kalsium.
 • Hvis naturlige forsøk på å kontrollere halsbrann ikke fungerer, spør legen din som over-the-counter antacids vil fungere best for deg.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan gjenkjenne symptomer på halsbrann

Hvordan gjenkjenne symptomer på halsbrann


De fleste av oss har opplevd halsbrann fra tid til annen. Akkurat som å miste en og annen natts søvn gjør deg ikke en søvnløs, følelsen brennende følelse av halsbrann til tider betyr ikke at du har gastroøsofageal reflukssykdom, eller GERD. Imidlertid kan halsbrann symptomer være ganske smertefullt, uansett hva saken gjelder. Og hyppige halsbrann symptomer kan tyde på at en mer alvorlig tilstand er på jobb som bare en lege kan gjenkjenne. Det er derfor du bør vite hvordan du gjenkjenne symptomer på halsbrann selv.

Hvordan gjenkjenne symptomer på halsbrann

•  Forstå at halsbrann er forårsaket av en feil i den nedre esophageal lukkemuskel. Hvis det ikke lukker ordentlig, kan delvis fordøyd mat finne veien tilbake i spiserøret, sammen med magesyre. Dette produserer de avslørende symptomer på halsbrann - en brennende følelse under eller bak brystbenet og i spiserøret.

Forvent at visse medisiner kan gi symptomer på halsbrann. Disse inkluderer betablokkere, noen bronkodilatorer, visse antidepressiva og kalsiumkanalblokkere er foreskrevet for å behandle høyt blodtrykk.

Innse at mens en brennende følelse i brystet er en av de viktigste symptomene på halsbrann, kan denne smerten også reise over hele brystet og halsen og nakken. Noen ganger, er en innstramming følelse over brystet også opplevd.

Vær oppmerksom på at minst to tredeler av de som har hyppige halsbrann erfaring symptomene oftere om natten under søvn.

Vet at visse vilkår kan bringe på symptomer på hjerte brenne slik som fedme, brokk, hjerte-problemer og graviditet.

Skriv ned dine spesifikke halsbrann symptomer og eventuelle forhold som kan være en medvirkende faktor, slik som medisiner du er i dag.

Ring legen din for å planlegge en avtale for en fysisk eksamen og diskusjon av dine symptomer på halsbrann. Legen vil da foreskrive et kurs i behandling for å møte dine individuelle behov.

Hint

 • Halsbrann er noen ganger referert til som pyrosis.
 • Halsbrann er ofte forårsaket av en hiatal brokk.
 • Brystsmerter kan forveksles med halsbrann når det kan virkelig være en forestående hjerteinfarkt. Oppsøk lege umiddelbart hvis andre symptomer på hjerteinfarkt, eller hvis smertene er alvorlig.
 • Hvis du mener dine halsbrann symptomer blir forårsaket av visse medisiner, ringe legen din med en gang. Men ikke slutte å ta medisiner før legen din har hatt en sjanse til å vurdere situasjonen.

Hvordan å stoppe halsbrann

Hvordan å stoppe halsbrann


Halsbrann rammer millioner av mennesker i alle aldre og samfunnslag. For noen er halsbrann bare en og annen forekomst. For andre, derimot, er halsbrann en hyppig ledsager. Heldigvis er halsbrann behandles. For den saks skyld, er det mulig å stoppe halsbrann i sitt spor. Før du nå for at chili hund eller annen krydret mat, finne ut hvordan å stoppe halsbrann før den har en sjanse til å starte.

Hvordan å stoppe halsbrann

•  Husk at forebygging er verdt et pund av vaksinen. For å nå dette målet, gi noen trodde til noen av dine kosttilskudd eller livsstilsvaner som kan være medvirkende til dine symptomer på halsbrann.

Slutte å røyke eller bruke tobakk i noen form. Nikotin fører til den nedre spiserørlukkemuskel for å svekke, slik magesyre for å vaske tilbake opp til spiserøret.

Ta hensyn til kosthold. Fet mat, sjokolade, hel melk, kaffe, kullsyreholdige drikker, svært syrlig frukt og grønnsaker (som appelsiner og tomater) og krydret mat generelt kan irritere nedre spiserør og oppmuntre halsbrann.

Drikk rikelig med vann hele dagen, noe som kan bidra til å nøytralisere overskytende magesyre og stoppe halsbrann før den begynner.

Mind din oppførsel, men la en og annen oppstøt fly. Rap kan ofte sette en stopper for halsbrann symptomer ved lindrende innestengt gass og luft.

6. Stopp halsbrann med en step-up tilnærming. Det er flere H2 blocker legemidler som er tilgjengelige som over-the-counter medisiner, for eksempel famotidin, cimetidin og ranitidin. Disse medikamentene er bedre kjent under varemerkene Pepcid AC, Tagamet HB og Zantac 75, henholdsvis. Hvis disse medikamentene ikke stoppe halsbrann symptomer, og legen din kan foreslå 'stepping opp "til en mer aggressiv medikament, som omeprazol (Prilosec).

•  Snakk med legen din om noen reseptbelagte medisiner kan du ta som er kjent for å forårsake halsbrann, for eksempel blodtrykk og astma medisiner eller antidepressiva. Legen kan anbefale et annet legemiddel mens behandling dine symptomer på halsbrann.

vurdere muligheten for at halsbrann er en indikasjon på noe mer alvorlig, for eksempel avansert gastroøsofageal reflukssykdom. Hvis nedre spiserør er sterkt skadet eller unnlater å fungere skikkelig i det hele tatt, for å så kirurgi reparere muskelen kan være den eneste måten å stoppe halsbrann symptomer.

Hint

 • Rådfør deg med lege hvis du ikke klarer å stoppe halsbrann symptomer, eller hvis de blir alvorlig eller kronisk. Hyppig halsbrann kan være et tegn på en mer alvorlig tilstand, for eksempel kreftfaren eller gastroøsofageal reflukssykdom (GERD).

Hvordan å lindre halsbrann

Overspising, stress og feil typer mat til feil tid er alle årsaker til halsbrann. Lytt til kroppen din. Det vil gi deg ledetråder til hva du kan spise eller gjøre for å forårsake ubehag

Hvordan å lindre halsbrann

•  Få en sjekk og se om halsbrann er egentlig halsbrann og ikke et hjerte tilstand. Spør om en hiatal brokk er årsaken. Sørg for å få alle dine spørsmål besvart, og at du kjenner tegn og symptomer på både halsbrann og hjerteinfarkt. Få en fullstendig fysisk for å utelukke eventuelle alvorlige hjerte-og gastrointestinale tilstander.

Spis papaya (tørket, kapsler eller tabletter) før og etter at du spiser. Bær tablettene med deg for mellom måltidene.

Ta med noen ingefær godteri eller brus. Ingefær er kjent for å bosette magen.

Drikk mye vann. Det fortynner magesyre og vil redusere den brennende følelse.

Ikke spis før du går til sengs. Prøv å sette minst to timer mellom siste måltid og når du planlegger å sove. Når du går i dvale, kroppens funksjoner tregere, inkludert fordøyelsen. Maten vil forbli i magen forårsaker en oppblåst, svak følelse.

Prøv å spise mer rå grønnsaker. Spis mindre, hyppigere måltider. Hvis magen din produserer for mye syre, dette er en måte å holde det i sjakk.

•  Eliminer stress. Stress kan hindre fordøyelsen og føre til andre problemer.

Sjekk din medisinering. Se om noen av dem liste halsbrann, urolig mage, kvalme eller fordøyelsesbesvær som mulige bivirkninger.

Prøv å unngå kommersielle antacida. De fleste inneholder aluminium og kan føre til forstoppelse. Hvis tatt over lange perioder, vil de faktisk føre til at magen slutter å fungere normalt. Når dette skjer, må du kanskje permanent medisiner for å løse problemet.

Hint

 • Oppsøk lege hvis du har smerter som stråler ut fra magen opp mot din venstre arm. Dette er en betydelig indikator på en møtende hjerteinfarkt.

Hvordan behandle halsbrann

Hvordan behandle halsbrann


Halsbrann er en tilstand som er forårsaket av magesyre oppbakking opp i spiserøret. Symptomer på denne tilstanden omfatter problemer med å svelge, svie i halsen, syrlig smak i munnen og raping. For de som lider av halsbrann av og til, kan noen enkle behandlinger og kosthold endringer hjelpe.

Hvordan behandle halsbrann

•  Unngå matvarer som forårsaker halsbrann. Noen vanlige halsbrann-forårsaker matvarer er hvitløk, løk, krydret eller syreholdig mat, og koffeinholdige varer som sjokolade og kaffe. Andre matvarer kan forårsake halsbrann også, så når du har halsbrann, holde oversikt over hva du spiste. Dette vil bidra til å etablere mønstre og tillater deg å unngå matvarer som forårsaker halsbrann.

Endre medisiner som irriterer magen. Aspirin er en vanlig årsak til halsbrann. Hvis du må ta halsbrann-forårsaker medisiner, ta dem med mat eller med en drink som vil frakk magen for å redusere den resulterende halsbrann.

Spis mindre måltider. Tight belter eller midje band og over fylt magene kan bidra til halsbrann. Spise mindre måltider oftere vil holde deg fra å bli overstuffed.

Bruk tyngdekraften til din fordel. Hvis halsbrann har satt i, bo i en oppreist stilling, slik at syrene å strømme tilbake inn i magen din. Sove på ekstra puter om natten eller ikke liggende rett etter et måltid vil også hjelpe.

Ta antacids til å behandle smerte hvis det vedvarer. Det er mange over-the-counter produkter som lindrer eller begrense halsbrann hvis tatt før måltider. For de som lider til tider, disse er effektive behandlinger.

Kontakt lege hvis halsbrann øker i alvorlighetsgrad eller hvis du lider mer enn to til tre ganger hver uke. Hvis halsbrann er kombinert med sterke smerter, svette eller en smerte i venstre arm, oppsøke lege umiddelbart da disse er symptomene på et hjerteinfarkt.

Hvordan behandle halsbrann når gravid

Hvordan behandle halsbrann når gravid


Hvis du er gravid, kan dere også regne med å behandle en sporadiske anfall av halsbrann i løpet av de neste månedene. Hvorfor oppstår halsbrann når du er gravid? Du kan skylde på hormonet progesteron. Høyere progesteron nivå noen ganger føre til lavere muskel til å slappe av, slik magesyre å gjøre en retur reise gjennom spiserøret. Selvfølgelig, de fleste medisiner skal unngås mens du er gravid. Men det er noen naturlige, trygge og effektive måter å behandle halsbrann når du er gravid.

Hvordan behandle halsbrann når gravid

•  Spis mindre og hyppigere måltider gjennom dagen i stedet for de typiske 'tre rutene.'

Vent minst en time etter å ha spist å sove eller ligge ned. Også unngå å bøye seg framover (hvis du er i stand til å gjøre det uansett) for en time etter et måltid eller mellommåltid.

Øk vanninntaket i løpet av dagen for å redusere risikoen for halsbrann oppstår. Minst åtte fulle glass er standard.

Lindre halsbrann symptomer ved å drikke et lite glass varm melk med en porsjon honning blandes inn.

Unn deg en porsjon vanlig yoghurt for å lette din halsbrann symptomer. Bortsett fra å være deilig, inneholder yoghurt levende kulturer som kan bidra til å gjenopprette balansen av "vennlige" bakterier i magen og tarmene.

Practice halsbrann forebygging ved å unngå visse matvarer som utløser den, for eksempel krydret eller stekt mat.

•  Unngå svært sure frukter og grønnsaker som også kan bringe på et angrep av halsbrann, som appelsiner, grapefrukt, ananas og tomater. Dette betyr passerer opp saft laget av disse gjerningsmannen også.

Cut alle koffein (inkludert sjokolade) og kullsyreholdige drikker fra kosten, da disse har en tendens til å fremme anfall av halsbrann. Te er greit, så lenge det ikke inneholder noen blad fra mynte familien, for eksempel peppermynte eller peppermynte.

Hint

 • Ta trøst i å vite at opplever halsbrann når gravid er vanligvis forbigående.
 • Halsbrann er mer vanlig opplevd i løpet av tredje trimester av svangerskapet på grunn av mer press blir brukt på organer, inkludert magen.
 • Hvis du drikker mer vann når gravid presenterer et problem for deg, for eksempel øke væske buildup i vev, snakk med legen din om hvordan de skal håndtere dette.
 • Sjekk alltid med legen din før du tar noen over-the-counter medisiner for å behandle halsbrann når du er gravid. Noen av disse antacide medikamentene kan inneholde store mengder av natrium eller til og med føre.
 • Ring legen din dersom du halsbrann symptomer øker i alvorlighetsgrad eller forekommer oftere. Legen din kan foreskrive en medisin trygt å ta under svangerskapet, eller en syrenøytraliserende laget kalsiumkarbonat.

Hvordan bruke kinesisk medisin for halsbrann

Hvis du lider av halsbrann, er du vel klar over at fryktelig følelse av brenning som kan stoppe deg i dine spor. Halsbrann er en tilstand som starter når magesyre beveger seg oppover mot hjertet, forårsaker en reaksjon fra det ekstra substans som er i feil område av kroppen. Hvis du ønsker å prøve en ny måte å lindre ditt hjerte brenne, kan du begynne med kinesisk medisin.

Hvordan bruke kinesisk medisin for halsbrann

Være aggressiv

En starte før halsbrann starter. Du kan bruke en metode som kalles Qigong for å støtte forsvars fra halsbrann. Dette er en gammel tradisjon som gjør at energiene i kroppen til å flyte på riktig måte, og bidrar til å lindre stress. Å gjøre dette hver dag i fem minutter vil gi grunnlag for ikke bare å stoppe din tilstand, men vil også føre til en sunnere livsstil og mindre stress.

Mix i kinesiske urter. Det er 12 urter som brukes i kinesisk medisin som er blandet sammen i en formel som er spesielt rettet mot hjerte brenne, kjent som Chai Hu Shu Gan Tang. På grunn av de konkrete beløpene som finnes i ingrediensene, vil du ønsker å finne en som er ferdigblandet fra en naturlig kinesisk helse-butikken.

Legg i akupunktur. Kinesisk medisin anbefaler også at du kombinerer urter og Qigong praksis med akupunktur for å lindre noen av stress eller ubalanser i kroppen din. Møte med en akupunktør gang hver måned eller seks uker vil gi deg mindre stress og vil begynne å målrette ubalansene i magen.

Endre matvaner. For de som lider av halsbrann, anbefales det at visse matvarer unngås inntil magen syrer begynne å flytte til en balanse. Dette inkluderer å spise et bredt utvalg av grønnsaker, ingefær, bønner og meieri samtidig unngå krydret og fet mat, samt store mengder alkohol.

Hvordan håndtere med halsbrann under graviditeten

Lider av halsbrann under svangerskapet kan være spesielt prøver, særlig ettersom svangerskapet fortsetter. Halsbrann kan være ekstremt frustrerende i varmt eller varmt vær, forårsaker økt generelt ubehag. Mens halsbrann kan vise seg ubehagelig for vordende mødre, vil det ikke skade barnet. Mange kvinner lider av anfall av halsbrann i løpet av hele svangerskapet, men små endringer i kosthold, livsstilsvaner og forebyggende vedlikehold kan tilby noen lettelse. Håndteringen av ubehag av halsbrann kan oppnås ved å følge noen enkle retningslinjer og forslag.

Hvordan håndtere med halsbrann under graviditeten

•  Forstå at halsbrann under svangerskapet er oftest forårsaket av en tilbake flyten av syre fra magesekken til spiserøret, røret som går fra munnen til magen. Muskel åpninger i toppen av magesekken som er normalt fast og stramt ofte løsne som hormoner, og de forandringer som forårsakes av de voksende fosteret forstyrre normale fordøyelsesfunksjoner. Å spise små, hyppige måltider kan bidra til å lindre mengden syre blir kvernet opp av magen. Sakker mens du spiser kan også bidra til å redusere symptomene.

Vet at enkelte halsbrann under svangerskapet kan være forårsaket ved å spise krydret, stekt eller rik mat, så unngå dem anbefales.

Unngå å drikke mye væske mens du spiser måltider. Overflødig væske i vordende mødre kan føre til økning av acid reflux fører til halsbrann.

Unngå liggende eller liggende etter å ha spist.

Mens du sover eller napping, plassere en ekstra pute bak skulderen og hodet området for å holde syrer stiger inn i brystet området.

Hint

 • Flytende antacids vil arbeide raskere enn tabletter, men alltid OK eventuelle medisiner du tar (og det inkluderer over-the-counter meds) med legen din før inntak.
 • Unngå tettsittende klær, og hvis mulig, ta en kort spasertur etter måltider for å hjelpe lette fordøyelsen.

Hvordan redusere halsbrann

Hvordan redusere halsbrann


De fleste av oss har lidd fra halsbrann på ett eller annet tidspunkt. For noen er halsbrann vanlig og kan være ganske smertefullt. Halsbrann har også vært kjent for å etterligne hjerteinfarkt fordi smertene er så intense. Det er flere ting du kan gjøre for å lindre symptomene og redusere halsbrann. Her er noen tips for å hjelpe.

Hvordan redusere halsbrann

•  Spis mindre måltider oftere. Et stort måltid er en vanlig årsak til halsbrann, og kan være en trigger.

Slutt å spise et par timer før sengetid. Å spise en sen middag eller sent på kvelden er en vanlig årsak til halsbrann.

Unngå å spise fet mat, spesielt om natten. Fet mat er en annen vanlig årsak til halsbrann.

Kjenn dine egne utløse mat. Mens noen mennesker er helt fint drikking sitrus juice, mens andre kan få halsbrann umiddelbart etter å ha drukket den. Syren fra sitrus juice bidrar til halsbrann for noen mennesker.

Unngå kjente matvarer som kan forårsake halsbrann. Sjokolade, alkohol, tomater, drikker med koffein, løk, hvitløk og krydret mat er vanlige utløsende faktorer som kan forårsake halsbrann.

Gå en tur etter middag i stedet for å trene. Hard fysisk trening etter spising bør unngås hvis du er utsatt for halsbrann.

sove med hodet på senga forhøyet. Heve hodet av sengen bidrar til å redusere acid reflux, en vanlig årsak til halsbrann. Hvis du sover på din side, til å sove på din venstre side redusere acid reflux også.

Bruk "naturlige" botemidler for halsbrann, inkludert å ta eple cider eddik. Til tross for hvordan det høres ut, har tatt en stor slurk av eple cider eddik hjulpet mange som lider av halsbrann. Kamille, peppermynte og ingefær har også hjulpet lindre halsbrann.

Kjøp over disk antacida for sporadisk lindring av halsbrann. Over the counter antacida er svært effektive i å lindre halsbrann, men bør bare brukes i unntakstilfeller. Overforbruk av antacids kan bli mot sin hensikt; kroppen tror den ikke har nok syre og vil gjøre mer hvis antacida brukes for mye.

Hint

 • Se en lege hvis halsbrann er verre eller blir vedvarende, kan det være en mye mer alvorlig helsetilstand.

Hvordan bruke akupunktur for halsbrann

Halsbrann er en brennende følelse under brystbenet skyldes en tilbake flyten av magesyre i spiserøret. Halsbrann produserer også en sur eller bitter smak i munnen og halsen, og det kan vare i noen minutter eller noen timer om gangen. Ett alternativ behandling for halsbrann er akupunktur. Dette er en anciet kinesisk behandlingsalternativ som praktiseres over hele verden. Akupunktur lindrer smerte og lidelse og returnerer kroppen tilbake til normal funksjon. Hvis du ønsker å bruke akupunktur for halsbrann, er det et par ting du bør vite om prosessen.

Hvordan bruke akupunktur for halsbrann

•  Ring legen din og planlegge en avtale. Før du begynner akupunktur behandling, må du først bekrefte at du faktisk har halsbrann. Legen din kan avgjøre hvorvidt du har halsbrann eller en annen helsetilstand. Mange mennesker opplever sporadisk halsbrann, men kronisk halsbrann tyder på at du kan ha et alvorlig helseproblem.

•  Gå til din planlagt avtale og møte med legen din. Som en del av medisinsk vurdering, spør legen om at du spørsmål om din nåværende helsetilstand, livsstil atferd og medisiner du tar. Han må også gi deg en generell fysisk undersøkelse og utføre visse tester på deg, før han kan diagnostisere halsbrann.

Fullfør de nødvendige testene. Legen din kan gi deg visse tester, for eksempel den øvre endoskopi test (ser ut inni spiserør og mage) og esophageal manometry test (sjekker for å se om øsofagus fungerer som den skal). Legen kan gjøre en formell diagnose etter at hun fullfører disse testene.

Diskuter akupunktur med legen din. Legen din kan fortelle deg om dette er en passende behandling alternativ for deg. Han kan også være i stand til å anbefale en kvalifisert akupunktør til deg.

Finn en akupunktør og planlegge en avtale. Hvis legen din ikke vet en lokal akupunktør, kan du prøve å søke etter en på Acufinder.com hjemmeside, eller se i den lokale telefonkatalogen.

møte med akupunktør. Under første kontor besøk, drøfter akupunktør behandlingsprosessen med deg. Du må fylle ut et helse spørreskjema, informere akupunktør om eventuelle medisiner som du tar og også fortelle ham om noen av de aktuelle medisinske problemer du måtte ha.

Ta akupunkturbehandlinger. Akupunktøren informerer deg om hvor mange behandlinger du kommer til å trenge. Hver økt kan vare alt fra 20 minutter til 1 time. Hun setter slanke nåler inn i huden (eller bruker et annet verktøy som elektrisk stimulering, laser, akupressur eller varme og urter) og bruker dem i forskjellige akupunkturpunkter som ligger langs meridianene i kroppen. Dette reduserer smerte i kroppen din og gjør at kroppen kan helbrede.

Hint

 • Sørg for å gå tilbake til legen din dersom akupunktur behandling ikke fungerer for deg.

Hvordan unngå halsbrann på Halloween

Hvordan unngå halsbrann på Halloween


Hvis du lider av halsbrann, kan Halloween presentere deg med et problem. Her er noen enkle måter å hjelpe bygge din viljestyrke og unngå halsbrann på Halloween.

Hvordan unngå halsbrann på Halloween

Limit Tilgjengelig Candy

Det første skrittet for å unngå halsbrann på Halloween er å begrense mengden av godteri som du har tilgjengelig for deg.

Unngå å sette ut en godte på jobb eller på skrivebordet. Det kan være en fin ting å gjøre for dine medarbeidere, men det kan også skape en fristelse for tøft for deg å unngå. Sitter ved en pult i åtte timer ser på en skål med godteri kan få deg til å overspise.

Et annet alternativ er å gi bort Halloween godteri til venner eller kolleger. Jo mindre godteri du har på hånden, jo mindre sannsynlig vil det være at du vil spise den.

Prøv å ikke kjøpe for mye ekstra Halloween godteri, selv når den er på salg eller tilgjengelig på en rabatt. Begrense mengden godteri tilgjengelig for deg vil hjelpe deg å spise mindre. Spise mindre godteri kan hjelpe deg å unngå halsbrann på Halloween.

•  Gi bort godteri du ikke liker. Hvis du holder godteri du ikke liker, kan du ende opp med å spise det når det "gode ting" går ut.

Sorter og erobre Candy

Det neste trinnet er å sortere candy du har. Visse godteri er mer sannsynlig å forårsake halsbrann enn andre candy. Sortere sjokolade fra de harde drops. Separer minty godteri fra de andre harde drops. Også holde karameller, nøtter og andre chewy godteri i en annen haug.

Gjør mindre hauger av godteri, med to eller tre stykker fra hver av de hauger du allerede har gjort. Hold bare en sjokoladebit i hver. Ved å gjøre dette, kan du lage en liten godbit bag for deg selv. Ved å ha små godbit poser tilgjengelig, kan du unngå overspising og unngå halsbrann på Halloween.

Oppbevar ekstra godteri i plast mat containere. Hold det på hånden, men ute av syne. Når snack poser løpe ut, gjøre flere små snack poser av Halloween candy.

Hold styr på kalorier

Hold Halloween godteri spising i sjakk ved å telle kalorier.

På utsiden av hver snack pose med godteri, skrive ned antall kalorier i godteri.

Når du ser det totale antall kalorier skrevet på hver pose, vil du være mindre sannsynlig å spise fem eller seks av de søte små godteri barer.

Se når du spiser

Velge når du spiser godteri kan også hjelpe deg å unngå halsbrann på Halloween.

Spis godteri etter at du spiser et måltid, ikke i stedet for et måltid.

Prøv å spise noe godteri i løpet av dagen, ikke om natten, for å unngå halsbrann på Halloween.

Hint

 • Kjøp Halloween godteri som du ikke liker, for å minimere fristelsen.
 • Hold en mint godteri i hver snack pose for å bidra til å redusere sjansen for halsbrann.
 • Unngå å treffe etter Halloween salg, hvor din favoritt candies kan selges til halv pris.
 • Ikke spis Halloween godteri med andre halsbrann "utløse mat."

Hvordan Cure Kronisk halsbrann

Hvordan Cure Kronisk halsbrann


For de med kroniske halsbrann, kan bare komme gjennom dagen uten ubehag bety hoppe over måltider eller bor på et tørt diett av kjedelige, milde matvarer. Bortsett fra å være en daglig irritasjon og smerte, kronisk halsbrann kan føre til mer farlige sykdommer, inkludert sure oppstøt og spiserørskreft, så det er viktig å få det under kontroll så snart som mulig.

Hvordan Cure Kronisk halsbrann

Tygg tyggegummi når du spiser. Den ekstra spytt vil bidra til å fordøye maten og vaske overskytende magesyre av spiserøret.

Hev hodet på senga, eller sove støttet opp av ekstra puter. Holde spiserøret over magen vil bidra til å holde syre fra sikkerhetskopiering mens du sover.

bruke over-the-counter tygge syre medisiner for gjentatte mild halsbrann. Hvis du finner deg selv dukker halsbrann chewables mer enn 3 ganger i uken, bør du snakke med legen din om forskrivning en protonpumpehemmer som Prilosec, Nexium eller Prevacid.

•  Vurder kirurgi for ekstrem kronisk halsbrann som varer mer enn et år. Hvis en defekt ventil er ditt problem, kan de fleste leger fikse dette på poliklinisk basis med en ikke-kirurgisk prosedyre som involverer stifter. En GERD prosedyre, der toppen av magesekken er viklet rundt den nedre del av spiserøret, er også tilgjengelige, men krever noen dager i sykehus og i det minste to ukers bedring.

Hvordan skille Halsbrann Fra GERD

Mange voksne har opplevd halsbrann-en ubehagelig brennende følelse i brystet, vanligvis sentrert under sternum eller brystbenet. Halsbrann kan eksistere på egen hånd, eller som et symptom på gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Når halsbrann er et symptom, er GERD en sykdom. De fleste halsbrann symptomer lar seg behandle med livsstilsendringer og over mot medisiner. Reseptbelagte medisiner, medisinsk behandling og kirurgiske alternativer er tilgjengelige for alvorlige eller kroniske tilfeller.

Hvordan skille Halsbrann Fra GERD

•  Lær tegn og symptomer på halsbrann. Som nevnt ovenfor, halsbrann fører til en brennende følelse som er typisk i midten av brystet. De fleste lider oppmerksom på at ubehaget er posisjonelle og verre når de bøyes over eller hvile. De fleste personer med halsbrann også oppmerksom på en direkte sammenheng til når og hva de spiser. Halsbrann er vanligvis hyppigere og verre om natten. Det kan også føre til ubehag i halsen og noen ganger oppstøt, etterlot seg en sur eller brennende smak i munnen.

Lær tegn og symptomer på GERD. Den mest åpenbare og konsistente tegn på GERD er halsbrann som oppstår med regularitet. Som med generell halsbrann, er det vanligvis mest merkbar når pensjonere seg om natten, etter et måltid og i skrå liggestillinger. Personer som lider av GERD også kan oppleve hoste og problemer med å svelge (dysfagi).

Vurder å lage kosttilskudd og livsstil endringer for å lindre symptomer. Dersom gjøre endringer i kosthold og livsstil lindre symptomene, er det sannsynlig at lider av mindre alvorlig halsbrann. Jobbe med å gjøre disse kosthold og livsstil endringer permanent å forbli symptomfrie.

Vurdere hyppigheten av symptomer. Halsbrann er den vanligste symptomet på GERD, men å ha halsbrann betyr ikke at du har GERD. Likevel kan hyppig, alvorlig halsbrann kombinert med andre GERD symptomer som vanskeligheter med å svelge at det er mer enn bare halsbrann.

Bestem hvor mye det er å forstyrre din livsstil. Mange klinikere si overgangen fra en halsbrann diagnose til en GERD diagnose avhenger av hvor mye symptomene forstyrre den enkeltes livsstil. Hvis symptomene fører til en persons manglende evne til å hvile, gjenskape eller arbeid, er det sannsynlig at tilstanden har kommet.

Hint

 • Få en ny mening før du godtar noen diagnose.
 • Denne artikkelen er bare til informasjonsformål, og det er ikke ment å erstatte profesjonell medisinsk hjelp. Alltid konsultere en medisinsk faglig for diagnose og behandling.

Hvordan å lindre halsbrann med rå grønnsaker Juice

Hvordan å lindre halsbrann med rå grønnsaker Juice


Halsbrann, ofte forbundet med syre reflux, kan være ubehagelig til poenget med svekkelse. Det er mange måter tenkt å eliminere acid reflux, som for eksempel å unngå koffein, alkohol, krydret mat, sukker og spise sent på kvelden, men ingen av dem er en klar kur. Selv om du kanskje ønsker å eliminere matvarer fra kosten din for å se hva som fungerer for kroppen din, kan du også ønsker å gi rå grønnsaksjuice en prøve. Grønnsaker er alkalisk og vil ikke øke magesyre som mange matvarer vil. Drikk et glass frisk grønnsaksjuice daglig for å redusere halsbrann.

Hvordan å lindre halsbrann med rå grønnsaker Juice

•  Skjær opp grønnsakene i små deler nok til å passe inn i din juicer.

Hold kål, brokkoli, selleri, gulrøtter og ingefær i juiceren en om gangen. Mens kål, brokkoli og selleri er alle svært alkaliske grønnsaker som vil balansere magen syre og bidra til å avlaste halsbrann, vil gulrøttene blid drink. Kål bidrar til å helbrede sår og ingefær eliminerer gass.

•  Drikk den rå grønnsaksjuice umiddelbart etter pressing. Drikk et glass av rå grønnsaksjuice hver dag, så vel som å holde grønnsaker som en stor del av ditt vanlige daglige kosthold.

Hint

 • Hvis den rå grønnsaksjuice ikke appellerer til din smak, kan du legge et eple til mix.
 • Jeg er ikke helsepersonell, dette er bare en trygg forslag verdt å prøve hvis du lider av syre mage problemer (jeg har vært der og det fungerer for meg). Det er bare selleri! Selvfølgelig hvis du er allergisk mot selleri, så bare ignorere meg.