Digidexo.com

Slik forskning Folk medisin rettsmidler

Slik forskning Folk medisin rettsmidler


Bruk ubegrenset makt av Internett til forskning folkemedisin rettsmidler. Begrepet "folkemedisin" refererer til tradisjonelle og / eller naturmidler som har blitt overlevert anekdotisk. De kan eller ikke kan ha blitt vitenskapelig testet. Besøk ditt lokale bibliotek eller bokhandel for mer inngående kunnskap om gratis, tid-testet folk rettsmidler. Følg disse trinnene for å forberede seg til forskning.

Bruksanvisning

List dine interesser

Skriv ut dine søke målene før du starter et søk etter folk medisinske rettsmidler.

Finn informasjon raskt ved å legge inn små, konsise søkeparametere. Begrense dine beskrivelser til tre ord eller mindre, som følgende: ". Hjem bursitt rettsmidler"

Vit at når du forplikte seg til en Internett-søk, vil online selskaper ofte målrette deg for salg. De vil gjøre dette ved å tilby en liten mengde av den informasjonen du ønsker, så fører deg til et produkt de ønsker å selge deg. Ikke-kommersiell steder som UCLA folkemedisin Arkiv (se Ressurser nedenfor) er mer sannsynlig å gi objektiv informasjon.

Besøk Public Library

Finn inngå folkemedisin historie og forslag i en bok fra biblioteket. Folkebiblioteket er en ressurs som er tilgjengelig i de fleste byer. Mange bibliotek vil også la deg bruke personlige datamaskiner til å gjøre en Internett-forskning for gratis.

Utfør forskning ved å finne medisinske bøker. Søk i bibliotekets elektronisk database for bøker om folkemedisinen. Forskning er lett i et bibliotek, spesielt med hjelp av kvalifisert bibliotekar som er der for å hjelpe publikum.

Ta med skrivepapir for å ta notater. Mens et offentlig bibliotek kan tilby gratis databruk, vil de vanligvis ikke gi gratis bærbare papir. Kommer forberedt på å skrive ned hva du lærer.

Intervju Eksperter

Les gjennom din lokale telefonboken å oppsøke holistisk helse utøvere. Forskning sine teknikker og oppdage at mye av holistisk helse er basert på folkemedisinen.

Finn helsekost spesialister i ditt område som kan gi mindre populære ingredienser for folk medisinske behandlinger. Forskning dine behov, og deretter finne behandling ingredienser som rå potet juice og bulk ingefær, dyrket organisk for naturlige renhet.

av en prat med samvittighets helsekost butikkansatte å få tilgang til gratis og ofte nyttig informasjon med et smil.

Tips og advarsler

  • Når du søker på Internett, velge dine ord med omhu. Bruk riktig terminologi.
  • Skriv inn begreper som "leddgikt folkemedisin," heller enn "fikse min knesmerter."
  • Unngå nettsteder som ber om penger eller personlig informasjon.
  • Alvorlige skader eller symptomer som brystsmerter, bør tap av tale eller plutselig alvorlig hodepine bli behandlet av en lege umiddelbart.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Hvis du bestemmer deg for å prøve folkemedisin, ta kontakt med din primære helsepersonell. Hold legen informert om folk medisinsk teknikk du gjennomføre.
  • Consult MayoClinic.com å lære hvordan utdanne deg selv om alternativ medisin krav (se Ressurser nedenfor). Lære å vurdere disse påstandene før du gjør din beslutning om behandling.