Digidexo.com

perineal plastikk

Effekten av infrarødt lys på Perineal Trauma

Effekten av infrarødt lys på Perineal Trauma


Perineal traumer kan oppstå under fødsel. Det kan være smertefullt og kan ta ganske lang tid å helbrede. Infrarødt lys kan brukes som en del av gjenopprettingsprosessen. Hvis traumer nekter å helbrede eller fører til tap av elastisitet, kan en form for behandling avgjøres på. Vaginoplasty, en plastisk kirurgi behandling, kan også bruke infrarød lysterapi.

Perineal Trauma

Perineal traumer refererer til noen skader på kjønnsorganene som oppstår under fødsel. Det kan forekomme som et resultat av fødsel i seg selv eller kan bli gjort med hensikt av legen som er tilstede ved fødselen for å gjøre fødselen lettere. Skade kan oppstå på kjønnsleppene, klitoris, den fremre skjeden, bakre skjedevegg, sphincter, perineal muskler og urinrøret. Første grad traumer er tårer i huden bare. Andre grad tårer er tårer på hud og muskel. Tredje grads tårer også rive ringmuskelen. Fjerde grad tårer kan rive forbi lukkemuskelen.

Behandling

Perineal traumer er vanlig og er vanligvis lett behandles ved å sy den tåre. Smerten varer vanligvis i bare 10 til 12 dager etter fødselen, selv om det noen ganger kan vare i måneder. Legen din kan anbefale bruk av infrarødt lys terapi for å fremskynde helbredelsesprosessen og forsøke å minske smerten det kan føre til.

Infrarød Lysterapi

Infrarødt lys, kan brukes til å penetrere cellene i det perineale området og oppvarme dem. Dette antas å føre til at cellene til å frigi sine giftstoffer i svette og bistå i helbredelsesprosessen, noe som kan bidra til å lette smerter og forkorte perioden der smerten er følt i helbredelses området. Infrarødt lys lasere kan også brukes til å redusere synligheten av arr ved å drepe cellene i huden, forårsaker den helbredende prosess for å starte på nytt og redusere arr.

Vaginoplasty

En vaginoplasty kan bli avgjort på hvis perineal traumer har forårsaket inkontinens, eller har forårsaket skjedemuskulaturen til å strekke. Under en vaginoplasty blir overflødig hud og vev rundt vagina fjernet, og en fokusert laser av infrarødt lys til å varme kollagen i huden og vaginal vev, forårsaker huden å trekke seg sammen og stramme.

Betraktninger

Ingen behandlinger eller operasjoner skal avgjøres uten alvorlig samråd med legen din. Også gjør helseforsikring vanligvis ikke dekke driften av et kosmetisk art, som en vaginoplasty kan noen ganger bli betraktet som. Sjekk med ditt forsikringsselskap før under noen prosedyre.

CNA Opplæring i Perineal Care

Perineal omsorg innebærer å vaske kjønnsorganer, anus, rumpe og omkringliggende områder. Dette er en viktig ferdighet å lære i løpet av CNA trening. Det fremmer komfort og hindrer infeksjon og hudproblemer i sengeliggende pasienter.

Klasserommet Training

Studenter vanligvis lærer om perineal omsorg gjennom lesing, klasseromsundervisning og øve på en utstillingsdukke. Du bør være godt kjent med de riktige teknikkene før du gir perineal omsorg til en pasient.

Clinical Practice

CNA opplæring omfatter kliniske erfaringer under som praktiserer du ferdigheter i et helsevesen setting. Det er normalt å være engstelig når du gir perineal omsorg for første gang, men pasienten vil være mer rolig hvis du later til å være trygg.

Hygiene

Den generelle regelen er å vaske fra "ren til skitne," ifølge "Fundamentals of Nursing." Vask kjønnsorganene før anal området. Dette hindrer spredning av mikroorganismer som kan forårsake urinveisinfeksjoner.

Personvern

Lukk alltid døren til rommet og holde pasientens kropp dekket så mye som mulig. Mange pasienter som trenger seng bad kan fortsatt vaske sine egne private områder. Du bør bare gjøre det for dem når det er nødvendig.

Forberedelse

New CNAs ofte gjør feil i å ikke ha forsyninger klar. Få såpe, håndklær, vaskekluter, et bad teppe, varmt vann og alt annet du trenger før du nærmer pasienten.

Postpartum Care for Perineal rift

Samtidig som det gir føde vaginalt, mange kvinner opplever flenger av perineum. Perineum er området mellom vaginalåpningen og rektum. I aktiv arbeidskraft, vil fødselslege råde deg når du skal presse, slik at du kan unngå rifter, men de fleste kvinner ender opp med varierende grad av flenger til vaginal eller perineal regionen. Fødselslege og postpartum sykepleier eller jordmor vil gi deg råd om hvordan du kan ta vare på perineum flenger.

Perineal rift Post-Birth Treatment

Etter å ha levert babyen og morkaken din, vil fødselslege fastslå graden av dine flenger. Han vil da bruke masker for å lukke såret. Disse sømmene vil oppløse gradvis på sin ene. Du trenger ikke å gå tilbake til å ha stingene fjernes på sykehuset.

Etter stingene er på plass, vil postpartum sykepleier gi deg råd om hvordan du kan ta vare på dine flenger. Hun vil også sjekke sårene på en jevnlig basis for å sikre at ingen infeksjon former. I tillegg vil hun sjekke perineum for en hematom, som er en rund område fylt med blod. Hematomer er forårsaket av sprukne blodkar rett under huden din. Hun vil også sjekke din rektal område for hemorroider.

Postpartum Perineal Care

For de første 24 timene etter fødselen, vil postpartum sykepleier gi deg kalde omslag til slitasje inni undertøy, over din sanitetsbind. Hun kan også gi deg trollhassel pads å bruke over isen pakker. Sørg for å bringe hjem en pakke av disse trollhassel pads og et par kjøleelementer, avhengig av alvorlighetsgraden av dine flenger.

Hver gang du tisser eller avføring, bruk en skvett flaske fylt med rent, varmt vann for å skylle perineum. Dette trinnet vil bidra til å redusere smerte og vil redusere risikoen for infeksjon. Du kan også sitte direkte inne i en sitz bad tre til fire ganger om dagen. En sitz bad er et lite basseng fylt med varmt vann som passer på toppen av et toalett.

Etter 24 timer, kan du bruke varm komprimerer for å lindre smerten. Du kan også vurdere å bruke en medisinert spray til nummen perineum. Spør postpartum sykepleier for anbefalinger og instruksjoner.

Sårskader Infeksjon Care

I sjeldne tilfeller kan noen kvinner oppleve infeksjon på stedet av deres sårskader. Tegnene på perineal rift infeksjon er feber, smerter som øker over tid, illeluktende utflod og pus lekker fra sårskader.

For å unngå smitte, vaske hendene grundig før du berører perineal området og tørk forfra og bakover etter å ha avføring. Bruker bare bind for postpartum blødning, ikke tamponger.

Hvis du mistenker at du har en infeksjon, kan du kontakte helsepersonell umiddelbart. Han starter du på en antibiotikakur. Du må ta hele løpet av antibiotika, selv om du føler deg bedre etter de første par piller. Tar alle foreskrevet pille vil sikre at infeksjonen er borte. Få så mye hvile som du kan og drikk rikelig med væske mens infeksjonen er healing.

Perineal Cleansing

Riktig perineal omsorg er avgjørende for urin helse. Uten forsvarlig omsorg, er pasienten utsatt for konstant blære infeksjoner og bunn liggesår. Riktig perineal omsorg opprettholder også pasientens verdighet og holder henne følelsen ren og ansvaret. Perineal rensing er en av de første teknikkene du vil lære som sykepleier assistent eller hjem helse aide.

Riktig teknikk

Å ha en fremmed ren perineal området kan være pinlig for en pasient ute av stand til å hjelpe seg selv. Alltid nærme pasienten vennlig og forklare hva du skal gjøre og hvorfor du trenger å gjøre det. Hvis pasienten er i stand til å rengjøre deler av seg selv uavhengig, la ham gjøre det, men sørg for at han gjør det riktig.

Ved ankomst i rommet, forteller pasienten hva du trenger å gjøre og få hans tillatelse til å fortsette. Hvis han ikke vil at du skal utføre omsorgen selv etter overtalelse, spør en sykepleier eller lege for å komme inn og snakke med ham om viktigheten av perineal renslighet. Når du får tillatelse, vask hendene grundig og sette på gummihansker. Tegn gardin rundt sengen for personvern og sette dine forsyninger ut på et bord i nærheten av sengen. Hjelpe pasienten kle av hans nedre halvdel.

Noen helsefasiliteter bruke servanter og rags for perineal omsorg, men de fleste har byttet til å bruke desinfeksjonsmiddel og myke våtservietter for å høyne sterilitet, renslighet og brukervennlighet av prosessen. Ta en tørke og spray det med desinfeksjonsmiddel før det er fuktig, men ikke dryppende. Forsiktig begynne rengjøring og tørke området, arbeider fra utsiden i og tørke fra forsiden av underlivet til baksiden. Aldri tørke fra anus mot urinrøret. Det er en enkel måte å oppmuntre en ekkel blære infeksjon. Tørk av hele området, kaste ut duken og bruke en ny en etter hvert tørke. Så spør pasienten til å rulle til den ene siden og rengjør den nylig avdekkede området på samme måte som før. Be ham om å rulle til den andre siden og rense området også. For menn, alltid ren fra tuppen av penis nedover. Hvis mannen i uomskårne, sørg for å rengjøre under forhuden. For kvinner, tørk fra pubis til anus og sørg for å rengjøre mellom alle foldene i skjeden.

Når hele området, foran og bak, er ren, sørg for at huden er helt tørr før du setter undertøy eller truser på. Fuktig hud i undertøy induserer bakterielle infeksjoner og kan skape eller forsterke eksisterende trykksår eller liggesår. Sørg for at pasienten er komfortabel før du forlater og takke ham for å samarbeide. Vask hendene før du reiser.

Om episiotomi Postpartums

Babyens levering var en virvelvind hendelse, og du kan fortsatt ikke tro din lille bundle of joy har endelig kommet. Men, du var ikke forberedt på den smerten som din episiotomi snitt forårsaker. Det finnes tiltak du kan gjøre for å redusere ubehag og fremme healing som bare tar noen få minutter om dagen.

Funksjon

En episiotomy er et lite innsnitt til perineum i den hensikt å påskynde en barnet er født eller å gjøre leveringen enklere. Den perineum er muskelområdet mellom anus og vagina. En episiotomi utføres når babyens hode er kroningen og og episiotomi snitt er sydd stengt et par minutter etter levering.
Episotomies brukes for å forhindre perineal rive under fødsel. Men mange helsearbeiderne nå tror episiotomies opprette flere postpartum problemer og bør bare brukes når det er medisinsk nødvendig.

Typer

De to vanligste typene episiotomies er midtlinjen og mediolateral episiotomi. Den midtlinjen er et snitt som starter ved bunnen av vagina og gjør en rett linje i retningen av anus. Den mediolateral episiotomier innebærer et snitt fra bunnen av skjeden til en høyre eller venstre vinkel mot anus.

Comfort

Healing fra en episiotomi kan være smertefullt, men det er skritt som kan tas for å redusere ubehag.
Mens han fortsatt i utvinning området, be isposer og plassere dem på perineum for å redusere hevelse og betennelse. Hell varmt vann over perineum når du tisser for å redusere stikkende. Sitt på en smultring formet ring for å lindre smerte gjennom redusert trykk. Ta over disk smertestillende med jevne mellomrom. Ved hjelp av en trollhassel spray på området vil berolige smerte samt fremskynde helbredelsesprosessen.

Healing

Ta flere sitz bad om dagen for å fremme helbredelse. Husk å bare bo i vannet i noen minutter om gangen fordi soaking for lenge kan føre til stingene å bli soggy noe som øker risikoen for infeksjon. Plasser hemorrhoid pads mot din perinium og hold på plass med et bind for å gi lindrende lettelse og oppmuntre healing. Endre dem når du endrer bind. Endre bind hver tredje til fjerde time for å holde området rent og tørt. Pat tørr etter bad og urinering slik at stingene holde seg på plass og huden er ikke irritert. Utføre opp til 100 Kegel øvelser om dagen. De øker blodtilførselen til området noe som gir raskere helbredelsesprosessen. Unngå å stå eller sitte i lange perioder om gangen.

Betraktninger

Episiotomies var svært populære på 1970-tallet og 1980-tallet og ble antatt å redusere postpartum komplikasjoner. I dag er mye av det medisinske samfunnet mener de bør kun utføres i medisinsk nødvendige situasjoner. Den helbredende tiden kan være lang, og arrvev kan skape problemer år senere. Hvis du har en episiotomi, tar skritt for å hindre smitte kan redusere healing tid og øke din komfort nivå etter levering av barnet ditt.

Advarsler

Ring legen din dersom du får feber eller området blir hovent, rødt eller irritert. Episiotomi komplikasjoner kan vises år etter at de er helbredet. Forskning har indikert problemer med avføring, tarmkontroll, blærekontroll og problemer med samleie på grunn av skade i ulike områder av endetarmen, lukkemuskelen og vagina under en episiotomi.

Bedre prevensjon metoden Positivt og ulemper

Bedre prevensjon metoden Positivt og ulemper


Tilstrekkelig prevensjon kan beskytte mot uønskede svangerskap og seksuelt overførbare infeksjoner og sykdommer. Det finnes ulike alternativer tilgjengelig for seksuelt aktive menn og kvinner. Tar tid å vurdere verdien av hver gjør at begge parter til å foreta en informert beslutning. Hva er egnet for folk i langsiktige monogame forhold er ikke nødvendigvis egnet for de med flere seksualpartnere.

Intrauterin enheter

Intrauterin enheter, også kjent som iuds eller IUSs, er små plastikk-enheter som er plassert i livmoren. De er 99 prosent pålitelig, kan fjernes når som helst og har minimale bivirkninger. Selv om de er i utgangspunktet dyrt, er kostnaden lett oppveid av den lange levetiden til enheten. For eksempel kan Paragard (Copper T) spiralen være på plass for opp til 10 år. Iuds kan tidvis bli forskyves eller utvist, og anbefales ikke for kvinner med fibroids. Iuds ikke beskytte brukeren mot seksuelt overførbare sykdommer.

Membran

En membran er et grunt latex kopp som hindrer sædcellene fra å komme inn den øvre skjede. Membranen kan settes på plass umiddelbart før samleie, og trenger ikke å bli fjernet mellom samleier i løpet av seks timer. Membraner er mellom 82 og 94 prosent effektiv. Sæddrepende gel må brukes til membranen mellom samleier, noe som kan forårsake allergiske reaksjoner hos noen kvinner. Membraner kan også føre til en økning i urinveisinfeksjoner.

Mann Kondomer

Mann kondomer er hylser av gummi, latex eller polyuretan som passer over penis og hindre sædcellene fra å komme inn den kvinnelige skjede. De er mellom 88 og 98 prosent effektiv og gi beskyttelse mot de fleste seksuelt overførbare sykdommer. De er billig å kjøpe og lett tilgjengelig. Kondomer kan tidvis delt og noen mennesker kan få allergiske reaksjoner på lateks varianter. Kondomer må settes på rett før samleie, noe som krever viljestyrke som er vanskelig for noen mennesker å mønstre.

Kombinasjon piller

Kombinasjon p-piller er mer kjent som "p-piller" og inneholder en kombinasjon av østrogen og progestin. P-piller hindrer eggløsning ved å justere hormonnivået å hindre toppene i nivåer av østrogen. De er mellom 97 og 99 prosent effektiv hindre på graviditet, men beskytter ikke mot seksuelt overførbare infeksjoner og sykdommer. Den pille skal tas hver dag på et tilsvarende tidspunkt.

Slik Spot Lice Nits og egg

Slik Spot Lice Nits og egg


Hode og kjønnshår lus kan spres ved å feste sine nits, eller egg, til ditt hår. Prosessen med å fjerne disse eggene er kjent som "flisespikkeri", og er den mest avgjørende element i enhver vellykket lus kontrollsystem. Vanligvis lus fester eggene sine akkurat der håret bryter gjennom hudens overflate. Heldigvis, kan lus nits og egg bli oppdaget og fjernet hvis du inspisere befengt område av kroppen skikkelig.

Slik Spot Lice Nits og egg

•  Fukt en kam med vann og bruke kammen å del håret og inspisere området for aktive hodelus. Du kan også bruke et forstørrelsesglass for å få en nærmere titt på hodebunnen som du sile gjennom håret.

Identifiser lus ved sin rust farge og seks bein. En voksen er omtrent på størrelse med et knappenålshode. Lus vil bli plassert tett inntil hodebunnen, og du vil vanligvis se røde merker der personen har vært spent på lus.

Identifisere nits av deres gulaktig hvit farge, nærhet til hodebunnen og oval form.

Hint

  • Bruk plastikk hansker når du søker andres hår for lus egg for å unngå overføring av lus og luseegg til ditt eget hår.

Hvordan å stramme huden rundt magen

Navngi grunn for å ønske en flatere mage, og du vil finne millioner av menn og kvinner er klare til å uttrykke med deg. Post-baby overheng? En strevsom vekttap målet endelig nådd? Kanskje er du bare i en viss alder og tyngdekraft har tatt en toll på en gang-flat abs. Det finnes mange løsninger for å utforske, fra trening til kirurgi.

Hvordan å stramme huden rundt magen

•  Sett av 15 minutter om dagen for å gjenvinne magemusklene ved å gjøre en hvilken som helst kombinasjon av ab-busting crunches. Du kan gjøre buk-oppstrammende øvelser uten eller uten spesialutstyr, for eksempel en "mage buster".

Prøv lotions og potions til firmaet huden rundt magen. Velg mellom mange merker av cellulitt-busting produkter. Forvent å finne eksotiske ingredienser som emu olje, Argireline og hyaluronic syrer på etiketter. Påfør due diligence når man sammenligner disse produktene.

Tenk leire-baserte produkter, for eksempel en oppstrammende wrap som fungerer med en jordnær leire for å komprimere magen huden inn i en mer flatterende form (mens det reduserer din lommebok ved ca $ 50). Gjennomgå produktkrav for denne type produkt og søke uavhengig omtaler.

Undersøke plastisk kirurgi, hvis andre metoder ikke fungerer. Kall det hva du vil --- mamma makeover, Guilty Pleasure eller en endelig kommentar på en lengre kamp med magen bule. Finn et bord-sertifisert kirurg og be om alternativer --- fulle mageplastikk, mini-Plastikk, fettsuging pluss tuck --- før du sier ja, siden du skal plukke opp kategorien.

Se cellulitt fjerning, hvilke skritt rundt invasiv plastisk kirurgi ved å tilby pasienter injeksjoner av naturlige forbindelser inn i magen til å bryte ned og eliminere fett. Noen individer pare denne behandlingen med fjerning laser stretch-mark.

Kjøp buk reduserende undertøy. Du finner disse slanking plagg i noen undertøy avdeling.

Slik reparerer riper på Plastic Glasses

Slik reparerer riper på Plastic Glasses


Det er lett å lage riper i linsen på plast briller. Når du ta brillene av og sette dem ned, må du være forsiktig med å hvile dem på sidestykkene og ikke linsene, eller de er nesten sikker på å bli klødd. Avhengig av hvor grunnen ligger, kan det være mildt til ekstremt vanskelig å se ut av ripete linser. Du kan reparere riper på plastglass i et par måter.

Slik reparerer riper på Plastic Glasses

DVD / CD Reparasjonssett

•  Rengjør glassene med et glass renere og en myk klut.

•  Spray løsningen som følger med DVD / CD-reparasjonssett på plastikk glass, spesielt dekker eventuelle riper områder.

Buff oppløsningen inn i scratch med en myk klut, gni plast linse lengden på scratch og tilbake.

Gjenta denne prosessen så mange ganger som nødvendig for å fjerne riper fra plast briller.

Møbelpolish

Rengjør glassene med en våt klut.

Spray møbelpolish over riper på plast briller. Sørg for å fylle på hele scratch med møbelpolish.

•  Tørk av overflødig møbelpolish av med en myk klut. Ikke tørk polsk av scratch. La polish tørke i 10 minutter. Scratch skal være borte.

Hint

  • Hvis side stykker av glassene er i god stand, kan du ta brillene til en optiker og be ham om å erstatte linsene. Det er noe rimeligere enn å kjøpe et par nye briller.
  • Behold brillene i en brille tilfelle når du ikke bruker dem.
  • Unngå å hvile brillene på hodet når du ikke bruker dem. Håret ditt kan ripe brillene.

Vision Training Instruments

Vision Training Instruments


Vision trening utstyr varierer fra en blokk brev diagram limt på en enkel Popsicle pinne til en forseggjort rotasjon trener koster tusenvis av dollar. Vision trening utstyr brukes til å forbedre visuell komfort, brukervennlighet og effektivitet. Treningsprogram kan også endre hvordan en pasientprosesser eller tolker visuell informasjon. Vision trening er vanligvis gjort under tilsyn av en optiker eller annen optiker.

Tre hovedsynsproblemer

Okulær motorisk dysfunksjon, accommodative dysfunksjon og kikkert fusjon dysfunksjon er de tre hovedtyper av problemer som er adressert gjennom visjon trening. Okulær motorisk dysfunksjon er preget av dårlig øyebevegelser kontroll, uberegnelig overnatting og ustø fiksering. Utilstrekkelig perseptuelle motor og visuell integrering motor kan også være til stede. Accommodative dysfunksjon er vansker med ens evne til å forandre øyets fokus å se objekter på ulike avstander. Binocular fusion dysfunksjon er vansker med konvergerende øynene, eller snu dem innover, og divergens av øynene, flytte dem utover. Noen visjon trening utstyr vil overlappe i målretting hvert av disse tre områdene.

Ocular Motor Vision Training Instruments

Rotator: En roterende disk brukes til å trene øye hånd koordinasjon. Rotator kan være på et stativ eller bord. Den kan varieres i hastighet og retning for å øke utfordringen.

Tachistoscope: En elektronisk enhet som blinker et bilde for en kort periode. Den tachistoscope brukes til å trene øynene til å arbeide sammen.

Visuell sporing Bøker: arbeidsbøker som inneholder sider med okulær labyrinter. Labyrinter brukes til å utvikle glatte kontinuerlige øyebevegelser.

Marsden Ball: En svampete ball på en streng merket med bokstaver. Den brukes til å forbedre visuell persepsjon og visuelle motoriske ferdigheter, øye - hånd koordinasjon, sporing, diskriminering, visuell hukommelse og romlig orientering.

Imøtekommende dysfunksjon Vision Training Instruments

Flippers: Plastikk holder med fire objektiver av to forskjellige styrker. Brukes til å forbedre fleksibiliteten fokusering av øynene.

Hart Charts: Hver hart diagram er et sett med to kort, hver Viser 10 kolonner og 10 rader med bokstaver. En av de kort er i en mindre skrift og er håndholdt. Den andre er satt opp på en vegg i minst 6 meter fra pasienten. Pasient praksis skiftende fokus fra fjern til nær.

Stereoscope: Et instrument med kikkerter okularer der pasienten ser inne for å vise to lysbilder av det samme objektet. Ett lysbilde er sett av høyre øye og ett lysbilde er sett av det venstre øyet. Den brukes til å trene kikkerten accommodative fleksibilitet.

Fusjons dysfunksjon Vision Training Instruments

Cheiroscopic Tegninger: Sporing gjort på en subjektiv vinkel å trene pasienten til å bruke begge øynene og ikke undertrykke nondominant øyet.

Polaroid Vectograms: To gjennomsiktige kort, hver med det samme bildet; høyre øye ser ett kort og venstre øye ser den andre gjennom polariserte linser. Når begge øynene jobber sammen, blir bildet sett tredimensjonalt. Utvalget av konvergens og divergens av øynene styrkes.

Stereoskop: definert ovenfor; når du trener fusjons problemer stereoskop brukes spesielt for undertrykkelse eliminering, samtidig visjon trening, og for å eliminere unormal retinal korrespondanse.

Brock String: En 10--20 fot hyssing med tre fargede baller hver atskilt med 12 inches. Det vanligste problemet som er jobbet videre med Brock strengen er konvergens insuffisiens, eller problemer med å fokusere øynene sammen på nær avstand.

Hvordan bruke en Colon Board

Et kolon bord er en enhet som gjør en person til å gi seg selv en colonic i komforten av sitt eget hjem. Etter den første prisen, de fleste vil finne det mindre kostbart å utføre denne tjenesten hjemme. Når du kjøper din kolon bord, de fleste av de verktøyene du trenger vil komme med det, men kan du fortsatt trenger å kjøpe noen verktøy. Første gang du gjør et hjem colonic med kolon styret vil virke ganske tungvint, men du vil til slutt bli en gammel proff. Denne artikkelen vil hjelpe deg å lære å bruke et kolon bord.

Bruksanvisning

•  Plasser den åpne enden av tykktarmen tavle over toalettskålen med en klappstol holder opp den andre enden av brettet. Du vil bli liggende på dette forumet så sørg for at alt er solid.

Fyll en bøtte med 5 liter varmt vann. Det kan være lurt å legge litt Epsom salt i vannet, men dette er opp til deg. Bruk ikke mer enn en spiseskje med Epsom salter.

Plasser bøtte minst 24 inches over hele linja. Dette er viktig, da det vil hjelpe i colonic.

Plasser den ene enden av myk plast slangen i bøtta, noe som gjør at den når bunnen. Bring den andre enden av slangen til kolon bord. Det bør være et lite hull for å mate enden gjennom.

Sett i plastikk rektal tips (som bør komme med i styret) inn i enden av slangen renner inn i tykktarmen styret.

Sett sprøytespissen inn i plast rektal tips og trekke sprøyten. Dette bør skape en strøm av vann fra bøtten gjennom røret og ut rektal spissen.

Fest klemme på røret. Dette vil momentant stoppe strømmen av vann.

8. Smør plast rektal spissen.

Legg deg ned på brettet og sett endetarms spissen.

Fjern klemmen å la vannet renne. Når du føler behov for å frigjøre, gjøre det.

Tips og advarsler

  • Å gjøre deg mer komfortabel, plassere en pute på stolen slik at du kan hvile hodet.

Prostate Cancer Treatment modaliteter

Det er flere palliativ og behandlingsprosedyrer for å velge mellom når diagnostisert med prostatakreft. Det er i din beste interesse å være utdannet og informert når det gjelder å ta en avgjørelse på behandlingsform.

Stråling

To primære leveringsmetoder strålebehandling er tilgjengelig for prostatakreft. Brachyterapi er en form for behandling der strålings frø er implantert i nærheten av eller i kreftområdet av prostatakjertelen. Ekstern strålebehandling dreper kreftceller ved hjelp av høy-energi stråling fra en ekstern kilde. I tillegg er en tredje type strålingsbehandling, dyrt og sjeldent tilgjengelig, er protonstråle-stråling, som bruker protoner i stedet for gammastråler.

Kirurgi

Radikal prostatektomi er en prosedyre der hele prostata og sædblærene fjernes gjennom små snitt med en laparoskop. Perineal prostatektomi fjerner prostata gjennom et snitt mellom pungen og endetarmen.

Hormonbehandling

Noen ganger kalles androgen deprivasjon terapi, legemidler administreres som hindrer kroppen fra å lage androgener, hormoner som stimulerer aktiviteten av de mannlige kjønnsorganene.

Kjemoterapi

Kjemoterapi er en kreftbehandling som bruker en kombinasjon av medisiner eller narkotika cocktail, for å drepe kreftceller.

Kryoterapi

Kryoterapi er en prostata kreft behandling modalitet der svulster blir ødelagt ved frysing.

Vaktsom venter

Vaktsom venter er utsettelse av behandling før kreften begynner å vokse.

Hjem rettsmidler for en tredje Degree Tear

Hjem rettsmidler for en tredje Degree Tear


Etter fødselen, er de fleste kvinner igjen med en perineal rift. Disse tårene variere i grader fra første til fjerde, med fjerde er den mest alvorlige. Siden kvinner har nettopp gått gjennom fødsel og ønsker å tilbringe kvalitetstid med sine barn, ville de foretrekker å behandle sine tårer naturlig. Det er mange hjem rettsmidler som er svært effektiv i behandling av tredje grad tårer.

Sitz Bath

En sitz bad er en type bad hvor hofter og rumpe er dynket i vann, vanligvis veldig varmt vann for en tredje grad tåre. Det øker blodtilførselen til bekkenområdet og bidrar til å redusere betennelse. Navnet "sitz" kommer fra det tyske ordet "sitzen," som betyr "å sitte." For å forberede en sitz bad, fylle et badekar med vann som er ca 110 grader C, slik at bare bekkenet er under vann. Hell 1 kopp salt i vannet som det er i gang. Bo i sitz bad i 15 til 20 minutter.

Aloe

Du kan også bruke fersk aloe vera til å behandle en tredje grad tåre. Hvis du kjøper store kjøpte aloe vera, sørg for at den ikke inneholder konserveringsmidler som de er irriterende. Aloe vera er en av de eldste kjente naturlige smertestillende midler. Det er effektivt i healing og vil kjøle og berolige tåre. Å bruke, spre gel fra bladene og legg på et bind. Du kan bruke så ofte som nødvendig for smerten.

Honning

Rå honning er et annet hjem rette for tredje grads tårer. Honning vil danne en barriere som vil hindre smitte. Moistness av honning gjør at hudcellene til å vokse og forhindre arrdannelse. Dessuten vil de naturlige sukkere trekke ut skitt fra såret som skal hindre vekst av bakterier. Surheten av honning vil også hindre bakterievekst. Honning er en anti-inflammatorisk og smertestillende. Å bruke, gjelder omtrent en spiseskje direkte til det berørte området eller søke på en maxi-pad.

Slik unngår du at urininkontinens

Slik unngår du at urininkontinens


Urininkontinens er en tilstand som fører til ukontrollerbare urinlekkasjer. Denne tilstanden, som er mye mer vanlig blant kvinner, kan være både frustrerende og pinlig. Det finnes imidlertid en rekke måter for å hindre urinlekkasje oppstår. Les videre for å lære hvordan du kan forhindre urininkontinens.

Bruksanvisning

Utfør Kegel øvelser for å forebygge urininkontinens

•  Praksis styrke bekken musklene med Kegel-øvelser. Kegel øvelser lære kvinner å vekselvis constrict og slappe perineal muskler, som kontrollerer vannlating.

Finn de riktige musklene. Lat som du er urinering og deretter prøve å stoppe urinstrålen. Musklene som ville stoppe flyten er de riktige.

Slapp av rygg, mage og lår muskler. Dette vil hjelpe deg å fokusere på perineal muskler mens du utfører Kegel bevegelser.

Sitt ned med knærne sammen. Klem perineal muskler og hold innsnevring i tre til fire sekunder.

Slapp musklene for en annen 3-4 sekunder.

6. Gjenta prosessen så mange ganger du kan.

Øv til du kan gjøre din Kegel øvelser i fem minutter hver dag.

Øk klemme tid til åtte sekunder når 3-4 andre innehar blitt enkelt å gjøre.

Vent til blæren kontrollresultater. Det kan ta opp til 10 uker for å se de fulle resultatene av din innsats.

Sjekk væskeinntaket

Unngå å drikke store mengder væske på en gang. Drikk vann jevnt utover dagen, i stedet for å gulpe ned for mye når du blir dehydrert.

Sip vann under treningsøktene. Dehydrering kan føre til at du drikker for mye, for fort. Dette setter et press på blæren.

Drikk alkohol og koffein i moderate mengder. Både koffein og alkohol stimulerer urinproduksjonen. Overforbruk av enten kan også føre til en svekkelse av musklene som kontrollerer blæren.

Lytt til kroppen din

urinere når du føler trang til å gå. Holde det for lang tid kan svekke blæren og føre til urinlekkasje.

Ta en spasertur eller praksis kontrollerte pusteteknikker når du er veldig stresset. Stress kan føre til inkontinens, så noe som reduserer stress nivå vil bidra til å hindre inkontinens.

Gå til legen din dersom vannlating blir mer hyppig eller smertefullt. Ubehandlet urinveisinfeksjon kan føre til inkontinens.

Hold deg sunn

Slutte å røyke. Røykere er mer sannsynlig å utvikle urininkontinens enn ikke-røykere.

Slim ned. Overvektige kvinner kan bidra til å hindre inkontinens ved Shedding noen få pounds. Å miste vekt reduserer trykket på en kvinnes blæren kontroll muskler.

Spis rikelig med fiber rik mat. Forstoppelse kan gjøre urininkontinens verre.

Hint

  • Realisere noen risikofaktorer kan gjøre det nesten umulig å hindre urininkontinens. For eksempel, kvinner som har født mange barn, som hadde traumatiske leveranser eller som har gjennomgått hysterektomier er mer sannsynlig å utvikle urininkontinens.

Cellulitt Scar Removal

Cellulitt er en bakteriell hudinfeksjon som, ifølge Mayo Clinic, manifesterer seg med en rød flekk på huden som er hoven, øm, varm og er ofte ledsaget av feber. Appelsinhud kan være ganske alvorlig og kan noen ganger spre seg til underliggende vev. I andre tilfeller infeksjonen er fanget raskt og pasienten kommer seg uten ytterligere hendelsen. De varierende grader av infeksjonen og varierende alvorlighetsgrad mener at noen mennesker kommer bort fra appelsinhud arr-fri, mens andre sitter igjen med arrvev som er svært synlig.

Forstå Scars

Arrdannelse er en naturlig og viktig prosess som forekommer i nesten alle skadet vev, inkludert vev skadet av appelsinhud. The University of Virginia Health System skiller mellom tre typer arr - keloid, hypertrofiske og kontrakturer - som hver svarer til bestemte behandlinger.

Keloid arr er tykke, runde og noen ganger rødt. Arret strekker seg utover grensen av såret, og er et resultat av en hyperimmunrespons, der legemet over-frembringer arrvev. Hypertrofiske arr ligner i utseende til keloid arr bortsett fra at de holde seg innenfor grensen eller såret. Kontrakturer er arr som oppstår når flekker av hud er tapt, noe som kan oppstå med mer alvorlige cellutitis infeksjoner selv er oftest et resultat av en brannskade. Kontraktur arrvev er stramt og kan vokse inn i muskelvev.

Behandling Alternativer

Keloid arr svare på kryoterapi (frysing av arrvev og kirurgisk fjerning), trykk terapi, kirurgi og steroidinjeksjoner. Hypertrofiske arr blir ofte behandlet med en kombinasjon av steroider og kirurgi. Kontrakturer krever hud grafts, Z-plastikk og vev ekspansjon.

Hudtransplantater innebære fjerning av arret og dekker området med ny hud, mens vev ekspansjon forsøk på å øke mengden av vev som kan bli brukt til poding. Z-plastikk, snarere enn å erstatte hud eller utvide mengden av huden tilgjengelig, reduserer synligheten av arr ved å lage en Z-formet snitt som vil tillate vevet til å gro mer naturlig.

Hvis kirurgi er nødvendig eller anbefalt, er det ofte gjort med lasere. The American Society for dermatologiske kirurgi sier at laser kirurgi har mange fordeler over skalpell kirurgi, hvorav noen er en redusert risiko for infeksjon, økt presisjon av skjæring, og redusert utvinning tid.

Hvordan søke Castor Oil

Hvordan søke Castor Oil


Noen leger forelakserolje for å behandle huden sår eller sår, så vel som å øke hastigheten helbredelse, ifølge University of Arkansas for Medical Sciences 'nettsted. For dette formål vil en lege foreskriver en ricinusolje spray eller gel. Du kan også bruke oppvarmede ricinusoljederivater "pakker" for å behandle tilstander som carpel tunnel syndrom eller muskelbetennelse eller sårhet. Historisk sett noen kulturer brukt lakserolje for å indusere eller øke hastigheten på arbeidskraft, men i henhold til Creighton University Medical Center, denne praksisen "er tvilsom sikkerhet." Riktig gjelder lakserolje for å få de beste resultatene fra behandlingen.

Bruksanvisning

Ved hjelp av Castor Oil medisin for å behandle et sår eller Speed ​​Healing

•  Vask hendene med såpe og vann, og tørk dem godt. Behandle en såret med lakserolje bare under en lege omsorg. Din lege vil foreskrive oljen i gel eller spray form, som du vil gjelde for huden din.

Hvis du bruker en foreskrevet lakserolje spray, prime pumpen ved å pumpe det gjentatte ganger mens du holder den oppreist. Rist flasken, holder det om en fot bort fra huden din, og pumpe for å spraye på huden.

Hvis du har en gel form av lakserolje, åpne røret. Påfør en liten, tynt lag på fingrene, og deretter gni fingrene forsiktig mot det berørte området. Vask hendene igjen når du er ferdig med programmet ..

Dekk området bare hvis rettes til av legen din. Gjenta prosessen så ofte som anvist av legen din.

Laksérolje å behandle stølhet eller Carpel Tunnel

Lag en lakserolje "pakke" å behandle såre muskler, eller for å lette din carpel tunnel syndrom. For dette formålet, trenger du ikke en resept. Du kan bruke lakserolje du vil finne i din lokale supermarked. Fukt flanell klut med lakserolje, men ikke mette det til det punktet at det drypper.

Dekk håndleddet eller andre berørte området med kluten, og deretter dekke kluten med en ren, tørr plastpose.

Påfør en varmepute over plastikk for en time. En University of Maryland Medical Center artikkelen anbefaler å fortsette denne behandlingen minst to ganger daglig og fire netter i uken til du ser lettelse.

Tips og advarsler

  • Bruk ikke lakserolje hvis du er gravid eller ammende. Ikke spray det på eller bruke lakserolje direkte på toppen av friske blodpropper. Ikke bruk lakserolje mens du røyker eller i nærheten av en åpen flamme. Ikke bland lakserolje med skjønnhetsprodukter vil du normalt gjelde på huden.

Hva er årsakene til hyppige urinveisinfeksjoner?

Ifølge National Kidney og urologiske sykdommer Information Clearinghouse, urinveisinfeksjoner er ved roten av 8,3 millioner leger besøk gjennom hele året. Av grunner ikke helt forstått, kvinner er mer utsatt for UVI enn menn. Årsakene til urinveis infactions spenner fra kroniske helseproblemer av dårlig hygiene. For noen uheldige jenter, sex er nok til å bringe på en UTI.

Samleie

UVI er forårsaket av bakterier fra anus, vagina eller omgivelsene som kommer inn i urinrøret og flytte inn i blæren. Under samleie, er bakterier blir flyttet over alt. Får en UTI under sex er mer vanlig hos kvinner og kan unngås ved urinering etter sex. Vaske kjønnsorganene etter sex er viktig også, men vannlating vil tvinge noen utenlandske bakterier ut av tarmkanalen før det gjør det til blæren.

Diabetes og andre immun Nedskrivninger

Diabetes er den mest vanlige tilstand for å forårsake hyppige urinveisinfeksjoner. Imidlertid er de med andre sykdommer som svekker immunsystemet mer sannsynlig å oppleve hyppig utis også. Immunsystemet er svekket og kan ikke bekjempe infeksjoner samt en sunn kropp kan. Som et resultat, selv små avvik, som for eksempel å glemme å tørke forfra og bakover etter bruk av badet, kan forårsake alvorlige UVI.

Uriktig Perineal Care

Perineal er bestemt til området fra kjønnsorganene til anus. Etter urinering eller avføring, må området tørkes foran til bak bare, fra kjønnsorganene til anus. Tørke fra anus til kjønnsorganene vil introdusere avføring eller andre bakterier inn i urinrøret, forårsaker en rask urinveisinfeksjon. Feilaktig perineal omsorg er et problem for de eldre eller sengeliggende folk, som vaktmester kan feil rydde feil.

Bruk av kateter

Katetre utgjøre en alvorlig risiko for hyppige urinveisinfeksjoner. Et kateter blir satt inn i urinrøret for å tillate at urin kan strømme gjennom slangen og inn i en beholder. Imidlertid, hvis det området hvor kateteret kobles til urinrøret ikke blir ordentlig rengjort og konsekvent, vil bygge seg opp bakterier og gjøre sin vei inn i urinveiene. Dette problemet er sett oftere hos eldre og andre langtidspasienter.

Andre årsaker

Andre risikofaktorer for hyppige urinveisinfeksjoner er dehydrering, graviditet, nyrestein eller nyresykdom, og overgangsalder. Leger er nå lære at en kvinnes immunsystem kan være risikofaktor for urinveisinfeksjoner. Noen kvinner mangler beskyttende elementer som skylle ut dårlige bakterier. Som et resultat av bakterier fester seg til visse celler i urinveiene og kan indusere UVI med selv en liten innføring av nye bakterier eller irritasjon av urinrøret, som i etter samleie.

Hjem rettsmidler for å indusere arbeidskraft hjemme

De siste ukene av svangerskapet kan føles som tortur, og kvinner ofte føler at de ville gjøre nesten hva som helst for å få den babyen ut. Dusinvis av rykter sirkulere om de beste måtene å bevege arbeidskraft og få ting i bevegelse langs. Her er noen forsket metoder for naturlig arbeidskraft induksjon. Det anbefales at du ikke forsøke noen av disse til du er etter 40 uker, og, som alltid, ta kontakt med din lege for å finne ut hva de anbefaler for ditt spesielle tilfelle.

Prostaglandiner og Oxytocin

Prostaglandiner er en stor naturlig måte å indusere arbeidskraft, som de tjener til å stimulere strekke og utslettende av livmorhalsen, og dermed beveger deg nærmere arbeidskraft. Den største kilden til prostaglandiner finnes i sæd, og dermed er samleie potensielt en fin måte å øke hastigheten på arbeidskraft. For noen er dette en flott måte å tilbringe de siste dagene av svangerskapet, om det gir resultater eller ikke. For andre kan dette ikke synes ønskelig eller levedyktig avhengig av personlige forhold av svangerskapet.

Oxytocin, en naturlig form for pitocin, er det som forårsaker sammentrekninger i livmoren, en nødvendig del av arbeidskraft. Det kan frigjøres gjennom orgasme, noe som gjør samleie dobbelt effektive i å indusere arbeidskraft. Imidlertid, hvis samleie er ikke et alternativ, er det blitt vist at stimulering nippel er en annen måte å frigi oksytocin inn i livmoren. For å stimulere brystvortene, etterligne bevegelsene til en baby suger. Hvis du eier en brystpumpe, vil dette fungere veldig bra. Hvis ikke, ta tak i areola og begynner å gni i sirkelbevegelser. Den anbefaling er en nippel i en tid, omtrent 15 minutter per nippel hver time i flere timer, noe som kan gjøre denne metode meget tidkrevende. Også har det blitt rapportert av noen kvinner at dette kan bare tjene til å produsere svært intense sammentrekninger - sterkere enn normalt arbeid - uten å øke effektiviteten.

Herbal Metoder

Nattlysolje er en utmerket kilde til prostaglandiner, og er en ofte brukt metode for å bidra til å flytte arbeidskraft sammen, men det vil ikke føre til at du går inn i arbeid hvis kroppen din er ikke forberedt på å gjøre det. Starter på 34-36 uker, kan du begynne å ta oral kosttilskudd, og starter med to 500-mg kapsler om dagen og øke til tre eller fire kapsler per dag rundt 38 uker til full sikt. På dette tidspunktet kan du også begynne å bruke kosttilskudd inn i skjeden (ikke hvis du økt din oral dosering). De kapslene vil oppløse enkelt. Et annet alternativ er å kjøpe en olje form av nattlysolje og bruke den for perineal massasje, smøre litt på livmorhalsen hvis du kan nå det (hvis ikke, vil det bli absorbert inn i det).

Brukt i århundrer av indianere og jordmødre, røde bringebær blad te er en av de beste måtene å forberede livmoren for arbeidskraft. Det er helt trygt å bruke gjennom hele svangerskapet. Hovedsak, toner det livmoren og hjelper det til å fungere mer effektivt. Det hjelper også livmoren til å krympe tilbake raskere etter fødselen.

Svart og blå cohosh er to urte metoder som har vist seg å regulere og styrke sammentrekninger, henholdsvis, og blir ofte tatt sammen. Begge kommer i et alkohol- eller vannbasert skjær form (unngå kapselform). Typisk bruk er å ta 10 til 15 tinkturer av det blå hver time, og fem til 10 av den svarte hver halve time, og fortsette til arbeids starter eller for en hel dag. Så en dag med hvile før du prøver igjen. Vær advart at cohosh kan føre til blod tynning. Dette kan være farlig, så snakk med legen din før du begynner bruk.

Castor Oil

Mange kvinner har brukt lakserolje for å prøve å overtale arbeidskraft, men de fleste fagfolk er enige om at dette bare vil fungere hvis kroppen din er klar til å levere. Ellers kan det bare skape flere problemer for deg. Måten lakserolje induserer arbeidskraft er ved å skape kramper i tarmen og diaré, noe som vil stimulere livmoren, frigjør prostaglandiner som vil føre til sammentrekninger.

Ricinusolje er tatt i doser på to spiseskjeer, men har en meget usmakelig smak. For å bidra til å få det hele ned, det beste tatt blandet med en milkshake eller brus eller forvrengt til et par egg. Dessuten er den beste tiden å ta lakserolje i morgen etter en god natts hvile, slik at kroppen har energi til å takle bivirkningene av lakserolje (i stedet for å bli holdt oppe hele natten).

En fare for å ta lakserolje er at det kan bare tjene til å trette deg mer, noe som gir deg mindre energi til å levere. Det kan også føre til dehydrering, som kan påvirke melketilførselen og vil tappe mer av din energi.

Akupressur

Det er to trykkpunkter på kroppen som er sagt å produsere sammentrekninger når stimulert. Den første ligger i webbing av tommelen og pekefingeren og stimuleres ved å knipe webbing og gni i en sirkulær bevegelse i 30 sekunder til ett minutt, deretter bryte i ett til to minutter før du gjentar. Det andre punktet er om lag fire fingerbredder ovenfor innsiden av ankelen. Du vet du har funnet det hvis det føles sårt når du trykker ned. Å stimulere, trykk godt og gni i sirkelbevegelser til du har en kontraksjon, så stopp og vent til sammentrekning til slutt før du begynner igjen.

Unna Boot Prosedyrer

Unna Boot Prosedyrer


Den Unna boot, oppkalt etter sin skaper, Dr. Paul Gerson Unna, brukes til å behandle venøse sår som følge av pooling blod i bena. En blanding av emollients og antibakterielle midler brukes til å fremme helbredelse av sår og samtidig beskytte den mot smitte.

Bestemme Need for en Unna Boot

Hvis ventilene i leggene ikke lukker ordentlig, kan blod basseng i området. Dette fører til at blodårene til å strekke seg og skaper svelling i bena. Det økede trykk i det nedre ben og nedbryting av venene skader det omgivende vev. Huden blir svak og kan dele eller enkelt kuttes, noe som resulterer i en venøs sår på stedet der huden har blitt kompromittert.

Først, kan legen utføre tester for å vise hvor alvorlig problemet. Disse testene inkluderer photoplethysmography (PPG) som måler hvor godt blod ventiler jobber i bena, og en venøs flyt studie, som viser blokkeringer i de dype venene og oppdager hvor godt blodet tilbake til hjertet. Mens minimalt invasive prosedyrer som for eksempel bruk av en Unna boot er vanligvis forsøkt først, kan en lege finne kirurgi nødvendig senere.

Unna Boot Prosedyre

Den Unna støvelen består av en strimmel gasbind ca 4 inches bred og omtrent 10 meter lang. Bandasjen er lagdelt med sink oksid, Calamine lotion og glyserin som berolige, helbrede og forebygge smitte av ulcered nettstedet.

Vanligvis brytes gasbind boot fra pasientens tærne til rett under kneet. Gasbind og beskyttende salver dekke sår og hele leggen regionen. Etter gasbind tørker og stivner grundig, er en elastisk bandasje innpakket hardt over herdet gasbind.

Legen vil avgjøre hvor ofte å sette på en ny Unna boot. Vanligvis er en ny støvel laget hver en til to uker før de sår leges helt. Endringer kan være nødvendig oftere for tungt drenering magesår.

Større venøse sår ta lengre tid å helbrede, noen ganger opp til flere måneder. Mindre sår kan gro på så lite som et par uker.

Vedlikehold av Unna Boot

Pasientene må holde Unna boot tørr. De bør ikke bade eller ta en dusj mens iført en Unna boot. Hvis det er absolutt nødvendig, kan Unna støvelen være dekket med plastikk og festet med bandasjer for å forhindre fukting støvelen. Svamp bading er akseptabel for dem som bærer en Unna boot.

Pasienter kan vanligvis bære en sokk og vanlig fottøy som dekker et Unna boot.

Benet bør overvåkes for hevelse, unormal smerte og andre tegn på infeksjon. En lege vil kunne fortelle hva som er normalt og hva som trenger umiddelbar omsorg i disse situasjonene.

Hvordan Sett inn et kateter

Et urinkateter er et rør som er satt inn gjennom urinrøret og inn i urinblæren, slik at den kan tømmes uten frivillig oppheves av pasienten. Urinen samles i en pose forbundet til dreneringsrøret. Innsetting av en urinkateter bør kun utføres av en godt trent person.

Bruksanvisning

•  Velg en passende urinkateter. En Foley kateter er den mest brukte iboende urinkateter. Foley kateter er en standard lengde på 18 inches, men er forskjellige diametre. Generelt, er en 14F eller 18F størrelse gummi Foley tilstrekkelig å kateterisere voksne menn og kvinner for korte vilkår. For barn, velge et kateter størrelse basert på barnets alder og vekt, og starter med en 6F størrelse for nyfødte og opp til 12F til 14F for barn 27 kg og oppover.

Plasser pasienten i riktig posisjon for å sette inn kateteret. En kvinnelig pasient bør ligge flatt på ryggen med knærne bøyd og ut til sidene og fotsålene trykke mot hverandre. En mannlig pasient skal ligge flatt på ryggen.

Åpne kateteret skuffen og kateter. Koble avløpsposen til kateteret ved hjelp av forbindelsesrøret. Legg alle nødvendige elementer på et sterilt felt nær pasientens sengen for lett tilgjengelighet. Klem en stor mengde av sterilt smøremiddel på det sterile felt, nok til å dekke spissen av kateteret. Sørg for at alt utstyr er åpen og tilgjengelig fordi bare én av hånden vil være steril når du starter prosedyren.

Ta på sterile hansker og dekke pasientens perineal område med sterile drapere, utsette underlivet.

Bløtlegg bomullsdotter med antiseptisk. Kontroller at sprøyten er fylt med minst 5 ml sterilt vann. Bruk venstre hånd, som vil være din steril hånd, for å finne pasientens urinrøret. Spre kjønnsleppene Hos kvinner er å finne urinrøret. Bruk antiseptisk gjennomvåt bomullsdotter for å rengjøre området liggende og rundt urinrøret. Hos menn, inkluderer glans på penis. Hos kvinner inkludere kjønnsleppene. Test kateterballong ved å injisere minst fem ml sterilt vann inn i ballongen porten. Hvis ballongen blåses opp på riktig måte, deflate det.

6. Dypp tuppen av kateteret inn i smøre gelé og setter kateter inn i urinrøret med høyre hånd mens venstre hånd fortsetter å spre kjønnsleppene eller hold opp penis å eksponere urinrøret. Fortsett fremføring av kateteret inntil du ser urin begynne å strømme ned i røret og inn i oppsamlingsbeholderen. Igjen, blåse opp kateter ballong, men denne gangen hekte sprøyten. Nå trekker kateteret ut av urinrøret mot deg til du kjenner motstand.

Tape slangen til innsiden av låret og plassere posen hvor slangen ikke kan slepe den.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk ikke-steril hånd for å berøre elementer på sterile drapere. Alt som berører pasientens perineal eller genital området blir steril.