Digidexo.com

bandasjere for støtte hånd knoke finger

God hygiene læringsaktiviteter for en åtte år gammel

God hygiene læringsaktiviteter for en åtte år gammel


Hvis du har barn, har du bakterier; barn i alle aldre passerer rundt utallige bakterier hvert år, og åtte-åringer er ikke noe unntak. Kaldt og influensa bakterier er to av de viktigste gjerningsmannen i kid bakterie krigføring, men du kan lære barna selvforsvar. Den beste hygiene strategi er en enkel en: lære dem å vaske sine hender.

Tell til Twenty

Åtte-åringer blir uavhengige tenkere og deres evne til å holde på oppgaven er i bedring. En god hygiene læringsaktivitet for en åtte-åring ville være for ham å øve telle til tjue mens han vasker hendene, siden tjue sekunder er den anbefalte tiden for å oppnå maksimal renslighet når du vasker hendene, ifølge Mayo Clinic.

Tann-Børsting Teknikker

Lese-og skriveferdigheter er også utvikler seg raskt i åtte år gamle, og et godt prosjekt ville være å ha henne skrive en enkel en-siders bok rapport om hvordan å pusse tennene og supplere den med passende bilder. Har henne praktisere disse teknikkene ved å børste i to minutter mens du ser på klokken - også en god erfaring. Lære henne å bruke korte, milde slag når børsting og for å være sikker på å børste som er vanskelige å nå tilbake tennene.

Les en bok

Ta din åtte-åringen til biblioteket og la ham velge en bok om generell hygiene. Som han leser det til deg, sjekk hans lesing og ordforråd ferdigheter for forståelse og deretter stille ham spørsmål om hva han nettopp leste. Deretter har han lage en liste over trinnene involvert i å pusse tennene, vaske hendene og ta et bad, og la ham fortelle deg hvorfor disse tingene er viktig.

Bading

Forklar din åtte-åring hvorfor bading er viktig; hun vil være i stand til å forstå en enkel forklaring på bakterier og hvordan de gjør oss syke. Gjør bading moro med badekar diagram som viser hver dag i uken, og har plass til et klistremerke hver gang hun er ferdig et bad. Dra nytte av alle de badeleker på markedet og la åtte år gammel velge den som vil gjøre henne bad tid moro.

Bånd farger for å støtte ulike krefttyper

Bånd farger for å støtte ulike krefttyper


De fleste forbinder brystkreft med fargen rosa fordi den fargen er bevisstheten farge for den form for kreft. Men det finnes flere andre kreftformer som har bånd farger assosiert med dem for å bidra til å bringe oppmerksomhet til hver form. Selv om det finnes flere former for kreft med sin egen farge av bevissthet bånd, de fleste av disse krefttypene har også holdnings måneder. Noen farger selv overlapper med ulike former for kreft.

Greens

Bånd for å støtte leveren kreft er smaragdgrønt og sin bevissthet måned foregår i oktober hvert år. Kreften har Lymfekreft en bevissthet fargen limegrønn og dens bevissthet måneden er September.

Blues

Båndet for livmorhalskreft bevissthet er blågrønn og hvit. Mesteparten av båndet er blågrønt, men en del av bunnen av båndet er hvit. Måneden som betyr livmorhalskreft bevissthet finner sted i januar. Eggstokkreft farge er også blågrønn men uten hvit kontrast. Sin bevissthet måneden er i september. Tykktarmskreft farge er mørk blå og mars er dens bevissthet måned. Prostatakreft er bånd farge er lyseblå og sin bevissthet måned finner sted i løpet av september. Både esophageal og magekreft har strandsnegl bånd. Magekreft har ikke utpekt måned, men kreftfaren sin måned foregår i april.

Lilla

Både leiomyosarcoma og kreft i bukspyttkjertelen er forbundet med lilla bånd. November er kreft i bukspyttkjertelen bevissthet måned. Generelt kreft kjenne med en lavendel farge. Testikkelkreft farge er en lettere, orkide farge og april er dens bevissthet måned.

Appelsiner, gule, røde

Blære, sarkom og bein kreft er alle tilkjenne med fargen gul. November er bevisstheten måned for blærekreft mens Sarkom og bein kreft bevissthet måned finner sted i juni. Nyrekreft og leukemi er forbundet med fargen oransje. Mars er nyrekreft bevissthet måned, mens september er måneden for leukemi bevissthet. Hode og nakke kreft varsles med en burgunder bånd med elfenben som en del av båndet. April er bevisstheten måned for disse kreftformene. Myelomatose farge er også burgunder, uten elfenben.

Nøytrale

Brain kreft er tilkjennegitt med en grå bånd og mai er hjernen kreft bevissthet måned. Lungekreft er bånd farge er klar og hvit og sin bevissthet måneden er i november. Melanom er bånd farge er svart og som kreft i hjernen, og tar sitt bevissthet måned sted i mai.

Andre farger

Brystkreft er bånd farge er rosa og bevisstheten måneden finner sted i oktober. Barndommen kreft tar fargen gull med sin måned blir September. Skjoldbruskkjertelkreft har en blågrønn, rosa og blått bånd. En streng av båndet er rosa, en annen er blå og den øverste delen er blågrønn. Skjoldbruskkjertelkreft bevissthet foregår i løpet av måneden av September. Livmorkreft har en fersken bånd og sin bevissthet måneden er i september.

Tilbake Retningslinjer for støtte

For mange mennesker med lavere og øvre rygg smerter, måten du sitte og sove påvirker og kan også føre til de problemene du har. Du kan fikse dette ved hjelp av støtte for ryggen. Enten det er en liten pute hviler bak deg på kontoret hele dagen, eller rett type madrass hjemme, følger retningslinjer for å støtte tilbake og lindre smerte og spenning.

Chair tilbake støtte

Når du tilbringer mesteparten av dagen sittende i en stol, kan du pleier å slentre fremover, presser korsryggen ut mot stolen og strekker musklene. Men hvis du har en god korsryggstøtte, vil hoftene bo i innretting og du vil beholde din naturlige krumning av korsryggen. Støtten tilbake bør være mot korsryggen for å opprettholde den naturlige kurven, ifølge John J. Triano, av Spine-Health.

Det finnes forskjellige typer av bærere som kan brukes. Prøv å bruke en justerbar ryggstøtte stol. Disse kontorstoler kan plasseres lavere eller høyere for å passe kroppen din. Kurven av seteryggen skal justeres med korsryggen. Du kan ha nytte av en bærbar ryggstøtte. Det er best å bruke en lumbar roll eller en buet pute. Du kan manuelt legge det bak deg til å passe på rett sted. Det fine med disse er at du kan bruke dem hjemme, på kontoret stol og i bilen om nødvendig. Hvis du bare trenger en liten mengde støtte, bruker du bare en liten pute eller et sammenrullet håndkle.

Sleeping Posisjoner

Det er viktig å støtte ryggen din mens du sover. Du bør ligge i en stilling som er behagelig, men prøv å sove på en måte som støtter kurven av ryggraden, som anbefalt av Spine Universe. For eksempel, sove på ryggen med en pute under knærne eller på din side med knærne litt bøyd.

Du bør også ha en fast madrass. Du ønsker ikke en sagging madrass fordi det kan føre til rygg belastning.

Puter

Støtt ryggen med komfortable puter mens du sover. Du vil ha noe behagelig samt støttende for din nakke og ryggrad. Velg en pute for hodet ditt som gjør at du kan opprettholde kurven av nakken din. Du ønsker ikke en pute som er for høyt eller for lavt, fordi det kan føre til muskelspenninger. Ifølge Spine Helse-John Schubbe, bør en pute være ca 4 til 6 inches høy. Puta bør også være komfortabel i henhold til dine egne preferanser og justerbar til sovestilling.

Hvis du sover på ryggen, støtte ryggraden med pute under hodet og skuldrene. Du kan også legge en pute under knærne for å ytterligere støtte i ryggen. Hvis du ligger på din side, bør puta støtter hodet og nakken slik at ryggraden forblir i en naturlig linje. Du kan prøve å sette en liten pute under midjen din til å legge til støtte.

Hvis du sover på din side, kan du prøve å bruke en kropp pute for å støtte både hodet og knærne. Dette kan være mer behagelig enn å bruke separate puter.

Urter for å støtte en kvinne helseKvinners helse fordeler sterkt fra bruk av urter. Urter hjelpe en kvinne fylle viktige mineraler tapt i løpet av menstruasjonssyklusen, de nære kroppen mens hun var gravid, og de lette menstruasjonssmerter ved å utløse nervesystemet på en helhetlig måte. De kan tas som pille kosttilskudd eller tinkturer, om en sterk dose i nødvendig, men tar urter i te form er den beste måten å sakte motta sine fordeler. Ritualet med å lage te blir en del av den nærende og helbredelsesprosessen av urter.

Nettles

Kvinner løs en god mengde mineraler i løpet av menstruasjonssyklusen. Nettles er en stor alliert for kvinnehelsen, fordi det er en sterk, nærende tonic urt som er rik på jern, kalsium, fosfor, kalium, magnesium, klorofyll og vitaminene A, C og K. På grunn av den rike overflod av vitamin K i brennesle , gravide kvinner gjennom tidene har brukt dem under svangerskapet for å hindre blødning. Nettles bedrer også kvaliteten på brystmelk, fylle den med viktige mineraler og vitaminer viktig for den nyfødte babyen. Brukes av kvinner i overgangsalderen som en kilde til kalsium for å styrke bein og forebygge osteoporose, er brennesle godt kjent for å balansere blodsukkeret og bringe vitalitet til hele kroppen. Anbefalt dosering er 1 til 2 kopper infusjon daglig.

Rødkløver

Rødkløver er en annen mineralrike felt urt som er lastet med protein og vitamin B-komplekset. Den inneholder anti-tumor forbindelser daidzein og genistein og antioksidanten tecopheral, som alle bidrar til å forhindre og behandle brystsvulster. Det er også kjent å behandle lymfesystemet og eggstokk-kreft. Urt blomstene er fylt med fytosterol, som hjelper balansere hormoner og fremmer produksjonen av østrogen, noe som gjør det nyttig i å regulere menstruasjonssyklusen og lettelser nattesvette og hetetokter i overgangsalderen. Tilstedeværelsen av salisylater og koumariner gir rødkløver en blod tynnere kvalitet som bidrar til å hindre slag og styrker hjertet. Urten rike mineralinnholdet gjør det også ideelt for påfyll av mineraler tapt under graviditet og amming.

Roses

Roses har en tonic og balanserende effekt på nervøse og kvinnelige reproduksjonssystemet. De er rike på bioflavonoider og fytosteroler, som stimulerer østrogenproduksjonen i kroppen og bidra til å regulere hormoner. Rose hofter er fruktene av rosen og har en rikelig tilførsel av selen, sink og vitamin C og E. En enkel urtete med rose blomster og rose hofter er et perfekt valg for å støtte helsen til den kvinnelige anatomi.

Hva er den beste ryggvarmer for korsryggstøtte?

Forstår ditt behov for korsryggstøtte

Hvis du jobber i en jobb som krever tunge løft, kan du oppleve at iført en back spenne mens du er på jobb gir deg den korsryggstøtte må du unngå ryggskade og gjøre å løfte oppgavene enklere. Eller du kan gjenopprette fra en ryggskade eller kirurgi som krever iført en ryggvarmer for å holde lumbar området helt inert og rett.

Velg Back Brace som oppfyller dine behov

Myke lumbale korsetter og korsett tilbake bukseseler er designet for folk på jakt etter støtte når de krever midlertidig tilbake stabilitet. De er ikke å bæres hele tiden, fordi det kan svekke ryggmuskulaturen. Stive lumbale korsetter holde ryggen helt inert, immobile og rett.

Bottom Line

Den beste back brace for korsryggstøtte kan bare bestemmes av behov og personlige preferanser. Det er et bredt spekter av grunner til at folk trenger en back spenne for korsryggstøtte, og mange alternativer innenfor hver kategori. Dersom årsaken innebærer en potensiell eller eksisterende medisinsk tilstand, ta kontakt med helsepersonell. Dersom årsaken innebærer livsstils saker, plukke ryggen seler som føles riktig for deg.

Strategier for å støtte barns fysiske utvikling

Barn utvikler på ulike priser. Mens noen er naturlig sent bloomers og noen er i forkant av kurven, er det ting foreldre og omsorgspersoner kan gjøre for å oppmuntre og støtte et barns fysiske utvikling.

Utviklingsmessige milepæler

Vær oppmerksom på de utviklingsmessige milepæler barnet ditt har oppnådd og hvilke du bør være ute etter i nær fremtid. Hver alder har sitt eget sett med milepæler, og vite hva de er vil hjelpe deg å vite hva du kan forvente fra barnet ditt. Unngå å skyve barnet til å gjøre mer enn han med rimelighet kan utviklingshemmede. Noen barn er naturligvis mer avanserte enn andre, men du kan ikke tvinge dette skal skje. Pushing utover grunn bare vil frustrere deg og barnet ditt.

Brutto motoriske ferdigheter

Gross-motoriske ferdigheter hjelpe barn flytte hele kroppen fra sted til sted. Oppmuntre barnet til å bevege seg fra ett sted til et annet ved seg selv fra en tidlig alder. For babyer, vil sette leker utenfor rekkevidde, men innenfor visning oppmuntre rulle og til slutt krypende. Småbarn bør oppmuntres til å gå så ofte som mulig som de praktiserer denne verdifulle liv ferdigheter. Eldre barn kan gå avstander, kjøre rundt en lekeplass eller idrettsplass, og klatre ting. Oppmuntre barnet til å leke utendørs hver dag, som de er mye mer sannsynlig å løpe og hoppe utenfor enn de er i huset.

Balanse og Koordinasjon

Balanse og koordinasjon er viktig for utvikling, men barna oppnå ferdigheter i dette området på svært ulike priser. Babyer som skyver opp på hender og knær bare å rocke heller enn crawl praktiserer disse ferdighetene. Eldre barn finpusse disse ferdighetene ved å delta i aktiviteter en slik turn, ridning og kampsport. Aktiviteter så enkelt som å spille fange, hoppe tau og spille paradis også bidra til å bygge balanse og koordinasjon.

Finmotorikk

Fine-motoriske ferdigheter krever kontrollert bevegelse av hender eller føtter, ofte referert til som øye-hånd koordinasjon. Oppmuntre babyer å gripe små gjenstander med fingrene. Hjelpe dem å lære hvordan å sette en ting inne i en annen og hente det. Eldre barn kan ta art eller håndverk klasser, lære å spille piano, eller spille idretter som tennis eller volleyball å utvikle og forbedre disse ferdighetene.

Ernæring

Riktig ernæring gir barna energi til å utvikle seg og vokse. Konsentrere seg om familien ernæring og lede ved eksempel. Begrense sukker, salt og fett inntaket; fokuserer i stedet på frisk frukt og grønnsaker og magre proteiner. Planlegge minst fem måltider hver uke som er familiens måltider. Alle er hjemme, spise sammen ved bordet og snakker. Denne fremgangsmåten kan være vanskelig hvis familien er vant til en annen rutine; vil imidlertid barn i familier som ser hva de spiser og spiser sammen utvikle riktig i sin ungdom og ta en sunn tilnærming til mat i sitt voksne liv.

Spille sammen

Barn lærer mer fra hva deres omsorgspersoner gjøre enn fra hva deres omsorgspersoner sier. Du må være villig til å gjøre de tingene du spør barnet ditt å gjøre. Hvis du trenger barnet ditt å leke ute for en time om dagen, må du gjøre det samme. Dette er en mulighet til å bygge relasjoner og familieforbindelser med barnet ditt ved å tilbringe tid med ham. Barnet er også mye mer sannsynlig å kjøpe seg inn i ideen om fysisk aktivitet hvis det er en prioritet for hele familien, snarere enn noe barna "må" gjøre. I tillegg vil leke med barna dine hjelpe dem å se at fysisk aktivitet er gøy. Denne oppfatningen vil hjelpe dem å fortsette sunn utvikling og fremme sunne vaner hele livet.

Grunner for å drikke åtte glass vann

Vann. Det er en av de mest rikelige elementer på planet, og det utgjør mer enn halvparten av en persons kroppsvekt. Vann er viktig for menneskers helse og fysisk overlevelse, som uten det vi ikke ville leve for mer enn bare et par dager. Vi har alle hørt ordtaket, men få vet årsakene til at vi bør drikke åtte glass vann hver dag.

Etterfylling

Ifølge Mayo Clinic, åtte kopper vann om dagen er det gjennomsnittlige beløpet en voksen som bor i et temperert klima ville trenger å drikke for å etterfylle væske tapt gjennom urinering og avføring, svette og pust.

Normal kroppen fungerer

Vann er viktig for normal kroppen fungerer. Det hjelper å holde slimhinnene fuktige og klarer å produsere nok spytt. Vann transporterer næringsstoffer til cellene og sikrer riktig absorpsjon. Vann legger pute til ledd og indre organer og hjelpemidler i å opprettholde normal kroppstemperatur.

Muscle Helse

Vann gir smøring for muskler og ledd, slik at de kan strekke og kontrakt til sin fulle evne. I tillegg hjelper vann renser muskler av kjemikalier utgitt under stress eller aktivitet.

Organfunksjon

Uten tilstrekkelig vann, kan nyrene ikke fungere til sitt fulle egenskaper, og som et resultat, må leveren ta på en del av jobben av nyrene. Den ekstra stress for begge organer betyr at verken organ kan gjøre sin fullstendige jobb. Drikke åtte glass vann om dagen reduserer stress på nyrene og leveren, slik at de kan gjøre sin jobb med metabolizing fett.

Avfall Fjerning

Som vann sirkulerer gjennom kroppen, spyler det giftstoffer og avfall fra organer, muskler og celler. Vann smører også avføring som den beveger seg gjennom tarmkanalen, bidrar til å forbedre eliminering og forhindre forstoppelse.

Vekttap

Komme ditt daglige åtte glass vann bidrar til å undertrykke en overaktiv appetitt. Sult blir ofte forvekslet med tørste, så neste gang du ønsker en matbit, spør deg selv om det er et glass vann som kroppen din ønsker i stedet.

Tips

Drikk et glass eller to med vann hver morgen når du våkner opp, fordi kroppen din har gått flere timer uten vann og trenger å hydrat.
Drikk mer enn åtte glass vann per dag hvis du er overvektig; har diaré, oppkast eller feber; hvis du trener; når været er varmt; dersom du tar medisiner som anbefaler mer vann inntak; eller hvis du er gravid eller ammer.

Kosttilskudd for å støtte Nyre Funksjon

God nyrefunksjonen er viktig for helsen din. En rekke kosttilskudd er påstått å støtte nyrefunksjonen. Disse inkluderer kreatin, druekjerneekstrakt, kjerringrokk, carnitine og eikosapentaensyre.

Karnitin

Nyrene produserer et næringsstoff som heter karnitin eller L-karnitin som omdanner fett til energi. Nyresykdom kan hindre nyrene fra å produsere karnitin, så det kan forskrives til pasienter.

Horsetail

Horsetail tradisjonelt har vært brukt i århundrer for å behandle nyreproblemer. Urten har vanndrivende egenskaper som kan hjelpe med nyrestein og infeksjoner.

EPA

Eikosapentaensyre, eller EPA, er en omega-3 fettsyre som finnes i fiskeolje. Det kan ha en gunstig effekt på nyresykdom.

Grape Seed

Historisk har druekjerne vært kjent for å behandle en rekke problemer, inkludert nyresykdommer.

Kreatin

Kreatin er noen ganger brukt til å støtte nyrefunksjonen. Men det er meldt om nyreskader fra å ta kreatin.

Advarsel

Vær forsiktig når du bruker noen kosttilskudd for å behandle en nyre problem. Oppsøk legen din for råd før du forsøker å prøve en ny supplement.

Hvordan kinesio tape for å støtte Tennis Elbow

Hvordan kinesio tape for å støtte Tennis Elbow


Tennis albue er en vanlig skade, spesielt for de ofte aktive i racket sport. Det kan være en smertefull tilstand som reduserer omfanget av bevegelse og styrken av det påvirkede arm. Påføring kinesio tape til albuen vil bidra til å redusere betennelse, øker blodsirkulasjonen og gi nødvendig støtte til skade.

Bruksanvisning

•  Skjær en "Y" stripe i et stykke kinesio tape lenge nok til å strekke seg fra håndleddet til et sted omtrent en tomme under albuen. Å kutte en "Y" strip, lå stykke tape flate ut og skjære gjennom midten av båndet på langs. Ikke fortsett hele veien gjennom båndet, stopper omtrent en tomme kort på slutten. Du bør ha en tomme base med to separate lange strimler festet hvis du har gjort dette riktig. Se diagrammet under Referanser nedenfor for mer informasjon.

•  Sett på ankeret og den ene side av "Y" strip til underarmen. Hold armen ut slik at håndflaten vender ned. Påfør ankeret av båndet til håndleddet med ingen spenning. Anvende en av strimlene fra den ene side av "Y" opp og langs håndleddet bøyesener og ender like før albuen. Strekk tapen til 25 prosent av kapasiteten til du kommer til siste centimeter av båndet. Gni tapen å påføre limet.

•  Påfør andre strimmel av "Y". Påfør denne stripen parallelt med den første stripen, men om lag en halv tomme fra hverandre. Pass på å bruke uten stretch og gni godt ned.

Påfør den endelige anker tape. Bruk en tre-tommers stykke kinesio tape og strekke til kapasitet. Påfør fast på øvre underarm. Endene av "Y" båndet nær albuen bør likevel viser omtrent en tomme. Sett tape ved å gni godt å aktivere limet.

Ernæring nødvendig for å støtte Riktig fostervekst

Fosterstadiet i utviklingen er avgjørende for en baby fremtidige helse. Ifølge en 2004 artikkel i Journal of Nutrition, "Fremme optimal ernæring vil ikke bare sikre optimal fosterutvikling, men vil også redusere risikoen for kroniske sykdommer hos voksne." Riktig ernæring er viktig for fosterutvikling og for mors velvære under og etter svangerskapet.

Kalori inntak: Unngå lav fødselsvekt

Selv om mamma ikke trenger å bokstavelig talt "spise for to" og doblet sin matinntak, har studier vist at fosterets vekst fordeler fra vektøkning og økt daglig kaloriinntak. Ifølge Laura E. Matarese og Michele M. Gottschlich bok "," Moderne Nutrition Support Practice: A Clinical Guide, "de to viktigste medvirkende faktorer for lav fødselsvekt er lave pre-graviditet vekt og utilstrekkelig vektøkning under graviditet Derfor det. Det anbefales at gravide kvinner øke kaloriinntaket med 300 kalorier per dag i andre og tredje trimester.

Men dette betyr ikke at gravide kvinner bør rett og slett spise mye av høy-kalori mat. Ifølge American Congress of Fødselsleger og Gynekologer, er 300 kalorier tilsvarer en liten snack (for eksempel halvparten av en peanøttsmør og syltetøy og et glass skummet melk). Spise store mengder av høy-kalori mat kan gjøre graviditet vekt vanskeligere å gå ned etter at barnet er født, og det er også mindre gunstig for fosteret. Økende kaloriinntaket tilbyr gravide kvinner en god mulighet til å få mer av vitaminer og næringsstoffer som riktig fostervekst krever.

Foods å velge

Kalsiuminntak er svært viktig fosterets etapper under. Anbefalt daglig dose (RDA) er 1000 mg, ifølge American Congress of Fødselsleger og Gynekologer. Melk, ost og yoghurt er gode kilder til kalsium.

Iron vil bidra til å skape røde blodcellene i fosteret, og vil også forhindre tretthet i mamma. RDA er 27 mg. Mat rik på jern inkluderer magert rødt kjøtt, tørkede bønner, erter og jern-forsterkede frokostblandinger. Moms som lider av anemi bør være spesielt opptatt av jern nivåer under svangerskapet, og de bør gjøre alt de kan for å holde sine jern nivåer der de skal være.

Vitamin C vil hjelpe absorbere jern og også oppmuntre sunn beinutvikling fosterets stadier i. Tomater, jordbær, andre sitrusfrukter og brokkoli er gode kilder til protein.

Mange leger vil også foreskrive et daglig tilskudd for å bidra til å øke vitamin nivåer, spesielt folat, kalsium, jern og aminosyrer.

Foods å unngå

Unngå junk mat, koffein og alkohol, samt mat med kunstige søtningsmidler og transfett. Å gi etter for en fast food craving noen ganger er greit, men ikke gjør det til en vane. Få sunn vekt under svangerskapet vil gjøre postpartum vekttap enklere og vil støtte riktig fostervekst.

Hva kan skolen Rådgivere gjøre for å støtte studenter med lært hjelpeløshet?

Hva kan skolen Rådgivere gjøre for å støtte studenter med lært hjelpeløshet?


Lært hjelpeløshet er en psykologisk tilstand som skolens rådgivere kan oppstå gjennom sitt arbeid med elevene. Begrepet refererer til en mestringsmekanisme unge mennesker kan som et middel til å håndtere oppfattet negativitet i livet. Folk som driver lært hjelpeløshet vil opptre som om et problem er uoverstigelig eller helt ute av deres kontroll, selv når en løsning kan finnes. Støtter disse studentene kan involvere både kognitive og studiestrategier.

Anerkjennelse

Det første trinnet i å støtte studenter er erkjenner når lært hjelpeløshet er oppstått. Barn kan ofte vise motvilje mot å prøve en bestemt oppgave. De kan føle at de er dømt til å mislykkes, selv om det kan være løsninger tilgjengelig. Barn med lært hjelpeløshet ofte wonâ € ™ t forsøk på å løse et problem og wonâ € ™ t initiativrik i å oppnå målene. Totalt sett er deres generelle selvtillit lav, og de må frykte ukjente situasjoner og selv gjøre valg som arena € ™ t åpenbart riktig. De med lært hjelpeløshet søke trygghet på beslutninger og kan ofte se til andre for å løse sine problemer.

Kognitiv tenkning

En rådgiver på skolen kan søke å ansette kognitive strategier for å hjelpe studenten håndtere. Når barnet er å være negativ eller demonstrere en manglende tro på sin evne til å utføre en oppgave, bør rådgiveren lete etter et positivt eksempel for å balansere negativitet. Sluttresultatet skal være at barnet lærer å tenke mer positivt når hun begynner å synke inn i negative tanker. For eksempel, hvis barnet føler hun canâ € ™ t håndtere en faglig oppdrag, kan rådgiveren oppmuntre studenten til å tenke på et essay som hun fikk en god karakter i, som et eksempel på positiv tenkning.

Studie Strategier

Ofte elevene føler at de er hjelpeløse til å fullføre oppdrag og er ute av stand til å takle andre utfordringer knyttet til skolen. Utvikle studiestrategier er en måte rådgivere kan støtte barnet. For eksempel, noen barn ha nytte av å revidere eller lære av kartotekkort som inneholder spørsmål og svar, som de hender og stemmer nettstedet notater. Dette kan hjelpe studenten i forberedelsene til en eksamen. Det viktige er at studenten oppdager en strategi som ikke bare fungerer, men gjør så uavhengig, slik at han ikke lenger ser ut til andre for konstant veiledning.

Sette mål

Et aspekt av lært hjelpeløshet er at studenten nekter å ta initiativet og komme opp med sine egne løsninger på problemer. Denne følelsen av ingen vei ut er ofte selvpålagte og kan lett bli brutt dersom studenten setter hennes sinn til det. Dersom studenten viser denne oppførsel under en sesjon, kan rådgiveren forsøke å oppmuntre barnet til å tenke på løsninger. Etablere positive ordninger og mål som kan oppnås vil hjelpe studenten til å tenke i form av hva som kan gjøres, ikke hva canâ € ™ t.

Kosttilskudd for å støtte vekttap

Kosttilskudd for å støtte vekttap


Per definisjon er et supplement en ingrediens tilsatt der det er en mangel. I tilfelle av kosten suksess, er det ofte en nærings-mangel i stedet overflod som forhindrer vekttap. Da lagt til et balansert kosthold og en konsekvent øvelse tidsplan, kan en daglig diett av næringsrikt kosttilskudd hjelpe deg å nå dine vekttap mål.

Koenzym Q10

Koenzym Q10 er en sterk antioksidant som, når supplert til ditt daglige kosthold, kan kjøre metabolsk funksjon mer effektivt. Kroppen gjør naturligvis dette enzymet, men med dårlig diett eller gjennom aldringsprosessen, kroppens evne til å opprettholde effektive nivåer avtar. Koenzym Q10 kan være et spesielt effektivt hjelpemiddel til vekttap hvis du er over 30 år - en alder hvor de fleste treningseksperter er enige bentetthet og muskelmasse begynner å synke årlig og fettceller i kroppen øker. Koenzym Q10 bidrar til å redusere frekvensen av denne naturlige forringelse som kan føre til middelaldrende vektøkning. Anbefalt daglig dose er 100 til 200 mg avhengig av dine behov.

Bee Pollen

Bee pollen er ansett som en komplett mat av anerkjente ernæringsfysiologer Tosca Reno og Robert Kennedy, forfatter og utgiver av den bestselgende "Eat Clean Diet" og den populære treningsmagasinet "Oxygen". Bee pollen er full av antioksidanter, proteiner, vitaminer og mineraler viktig for god helse. For en dieter kan bee pollen spises med skje for å redusere cravings mellom måltidene, eller lagt til mat for å opprettholde følelsen av fylde. Den kan kjøpes i de fleste helsekostbutikker og selges i tablettform eller i en naturlig form, som krever kjøling. En teskje per dag kan dra en diett plan, men mer kan forbrukes avhengig av sultfølelse. Alle med allergi mot bier bør unngå å ta dette tillegget.

Hoodia gordonii

Hoodia er en frukt av kaktus plante og har vært brukt i århundrer for å slukke tørsten og avverge sult. Det er et bevist appetitt suppressant. På grunn av populariteten av hoodia som en "diett mirakel," det er nok av billige etterligninger på markedet. Les etiketten før du kjøper, og være sikker på at du velger 100 prosent ren hoodia og ikke et produkt fortynnes med andre kosttilskudd. Anbefalt dosering er 400 til 700 mg daglig.

Kreatin

Kreatin trygt bygger muskelmasse i kroppen. Kreatin er ansett som en vellykket supplement for vekttap på grunn av dets metabolske effekter, som utløser en lengre fettforbrennende prosess timer etter å ha spist eller trener. Det er påvist å påvirke selv "hvile stoffskifte" som betyr at det hjelper kroppen til å forbrenne fett når du hviler eller sover. Dette er viktig for slankere som mer muskelmasse til stede i kroppen, virker den hardere stoffskiftet for å opprettholde energi og virkningsgrad. Kreatin finnes naturlig i fisk, men de som ikke er glad i fisk kan velge et supplement i pille form. Den anbefalte dosering er 2 til 20g.

Dietter for å støtte Adrenal Burn Out

Binyrene er to kjertler som ligger over nyrene. Binyrene gjør adrenal hormoner som gir deg energi til å hjelpe deg med å fungere på topp ytelse. Når du er overspente, kan disse kjertlene utbrenthet og føre til utmattelse, tretthet og svakhet. Andre symptomer inkluderer mageproblemer, søvnforstyrrelser, gjentatte infeksjoner, hårtap og humørsvingninger. Noen endringer i kostholdet kan hjelpe deg med å forbedre helse og redusere symptomer assosiert med adrenal utbrenthet.

Mineraler

I "Super Ernæring for overgangsalder," forfatter Ann Louise Gittleman, PhD., Forklarer CNS at folk som lider av adrenal utbrenthet generelt lider av mineralmangel. Høyt stressnivå kan føre til mangler i magnesium, kalium, sink, mangan og kobber nivåer i kroppen. Disse mineraler kan etterfylles med en rekke naturlige næringskilder.

Magnesium

Magnesium er nødvendig av alle organer i kroppen og er spesielt viktig for frisk nyre, hjerte og muskelfunksjon. Magnesium er ansvarlig for aktivering av enzymer som egner til produksjon av energi i tillegg. En mangel på magnesium er assosiert med søvnforstyrrelser, hypotensjon, irritabilitet og muskelsvakhet. Utmerket mat kilder for magnesium er mandler, bananer, bete greener, svart valnøtter, blackstrap melasse, kli frokostblandinger, paranøtter, cashewnøtter, sjokolade, kakao, grønne bladgrønnsaker, belgfrukter, havre mel, havregryn, peanøtter, pinjekjerner, pistasjenøtter , gresskarfrø, strimlet hvete, flådd poteter, soyabønner mel, spinat, squash frø, tofu, hvetekli, hele korn og hele hvetemel. Voksne menn krever 270-400 milligram magnesium om dagen mens voksne kvinner trenger 280-300 milligram av dette mineralet daglig for optimal helse.

Kalium

Kalium er et annet mineral påvirket av stressnivå; dette mineralet er nødvendig for å oppmuntre riktig funksjon av nyrene, og det fungerer som et stoff som genererer elektrisitet i kroppen din sammen med andre mineraler. Lave nivåer av kalium kan føre til hypokalemi, som er assosiert med dårlig energinivå, svakhet, hjerteslag uregelmessigheter, og muskel kramper. Mat kilder for kalium inkluderer avokado, bananer, meloner, kylling, torsk, flyndre, limabønner, appelsinjuice, poteter, laks og tomater. Menn og kvinner krever 2000 milligram kalium per dag for optimal helse.

Sink

Sink er nødvendig av alle cellene i kroppen din; det forbedrer immunforsvaret og videre støtter riktig thyroid funksjon og insulin produksjon. En mangel på sink kan redusere appetitten, føre til dårlig vekst og vekttap, kan hindre helbredelse av sår, og kan føre til humørsvingninger og / eller depresjon. Menn og kvinner krever 8 til 11 milligram sink daglig for optimal helse. Mat kilder for sink inkluderer black-eyed peas, ølgjær, kokte grønnsaker, krabbe, Gouda ost, grønne bønner, belgfrukter, lima bønner, sopp, østers, peanøtter, bønner, fjærfe, gresskar, rødt kjøtt, ricotta ost, skalldyr, reker, soyabønner, solsikkefrø, sveitsisk ost, tahini og tofu.

Mangan

Mangan bidrar til å opprettholde nyre, lever, bukspyttkjertel og helse. Mangan komplementerer metabolismen av karbohydrater og fett, forbedrer absorpsjonen av kalsium, og bidrar til å opprettholde balanserte nivåer av glukose i kroppen. En mangel på mangan nivåer inkluderer misdannelse av bein, ufruktbarhet problemer, generell svakhet og kramper. Mat kilder for mangan inkluderer bokhvete, bulgur hvete, belgfrukter, nøtter, havre, ananas, frø, uraffinert korn, hvetekim og hele korn. Voksne krever 2 til 5 milligram av mangan i døgnet for optimal helse.

Kobber

Mangler i kobber kan føre til utbruddet av anemi, redusert kroppstemperatur og en redusert antall hvite blodlegemer, noe som kan føre til gjentatte infeksjoner. Kobber bidrar også i produksjon av hemoglobin, kollagen, og bindevev. Mat kilder for kobber inkluderer mandler, avokado, bananer, biff lever, sort pepper, blackstrap melasse, kli flak, cashewnøtter, sjokolade, muslinger, krabber, mørkegrønne bladgrønnsaker, tørket frukt, tørkede belgfrukter, filberts, druer, linser, hummer, macadamia nøtter, sopp, blåskjell, marineblå bønner, nøtter, innmat, østers, peanøtter, pekannøtter, pistasjenøtter, poteter, rosin kli, skalldyr, strimlet hvete, soyabønner, blekksprut, søtpoteter, tomater, hele korn brød, og hele korn korn . Menn og kvinner krever 900 mikrogram kobber per dag for optimal helse.

Ernæring for støtte Under Prostate Cancer Therapy

Ernæring for støtte Under Prostate Cancer Therapy


Ernæring er en viktig komponent i løpet av prostatakreft terapi, som å spise et sunt kosthold kan hjelpe kreftpasienter holde seg sterk under prosessen. Kreftpasienter kan utvikle spiseproblemer avhengig av type terapi de mottar, slik som kjemoterapi eller stråling. Snakker med en lege og en ernæringsfysiolog er viktig i prosessen for å sikre at pasienten får de næringsstoffene han trenger for å bidra til å bekjempe prostatakreft.

Mangel på matlyst

Prostatakreftpasienter kan oppleve en mangel på appetitt under behandling som forstyrrer evnen til å opprettholde riktig ernæring. Dette kan trenge å bli håndtert gjennom å spise mindre måltider gjennom hele dagen og snacking på sunn frukt, grønnsaker, nøtter, frø, granola barer, og peanøttsmør kjeks når det er mulig. Bære bærbare snacks er en god idé fordi kreftpasienten trenger å prøve å spise når sultestreiker. Væsker som lav-natrium buljonger, miso suppe og juice kan også inntas regelmessig for å opprettholde kalorier i kroppen.

Problemer med smak og lukt

Visse behandlinger, slik som kirurgi, kjemoterapi, strålebehandling og hormoner som kan endre måten at legemet føler om mat under prostatacancer terapi. Matvarer kan smake eller lukte rart i løpet av disse behandlingene, så kreftpasienter bør holde mat og drikke rundt det høres bra for dem i løpet av denne tiden. En diett bør ikke bli tvunget om det gjør at pasienten føler seg syk under disse behandlingene. Legge smak til matvarer med sitroner, lime, sukker og ekstra sauser for å gjøre dem mer tiltalende.

Sikker Eating

Kreftpasienter må være forsiktig med å spise visse matvarer under behandlingen. Rå mat, som egg, bør ikke spises da de kan inneholde bakterier som kan forårsake problemer i en kropp svekket av prostatakreft terapi. Myke oster bør unngås, samt eventuelle melkeprodukter som ikke er pasteurisert. Frukt og grønnsaker bør vaskes godt før de spises, enten rå eller kokt. Kjøtt bør være tilberedt på godt gjort for å fullt drepe eventuelle bakterier før du spiser.

Andre hensyn

En lege, sykepleier eller ernæringsfysiolog vil være i stand til å planlegge en diett basert på de spesielle behovene til den aktuelle prostata kreft pasient. Alder, aktivitetsnivå, alvorlighetsgraden av kreft og andre helsemessige faktorer vil påvirke kostholdet at pasienten spiser. Dietter bør følges nøyaktig, og problemer med dem kommunisert i tide, for å unngå komplikasjoner på grunn av et dårlig kosthold under kreftbehandling.

Diett for å støtte sunn leverfunksjon

Leveren, en av de viktigste organene i kroppen din, fjerner avfallsstoffer fra blodet, bryter ned stoffer som alkohol som kan skade kroppen din, og lagrer de gode tingene --- vitaminer og næringsstoffer --- trenger kroppen din. Dessverre har mange av oss ikke tar skikkelig vare på våre leveren. The American Cancer Society rapporterer at mer enn 18.000 innbyggere i USA døde av leverkreft alene i 2007, en økning på 10 prosent fra året før. Ta bedre vare på leveren ved å spise et sunt kosthold.

Frukt, grønnsaker og fiber

Spise en diett høy i frukt, grønnsaker og magert kjøtt, som alle gir viktige næringsstoffer og vitaminer. Heldigvis, hvis du spiser på denne måten, vil du også føle deg bedre generelt: Du vil gå ned i vekt og har mer enn nok energi til å komme gjennom dagen. Leger anbefaler at du spiser mat med høyt fiber for å holde leveren din fungerer som den skal. Noen gode valg for fiber inkluderer frukt som blåbær, bjørnebær og epler. Grønnsaker som kan skilte med høye nivåer av fiber inneholder spinat, brokkoli og grønnkål. For en lever-sunn frokost, spise mat med høyt fiber som havrekli og andre hele korn.

Betakaroten og magre proteiner

Se etter grønnsaker med høye nivåer av beta-karoten, en kraftig antioksidant som kan bidra til å forhindre leversykdom. Gode ​​valg er gulrøtter, spinat, grønnkål og rødbeter. Hold din stue fungerer som den skal ved å spise magre proteiner, som holder fett buildups dannes i leveren. Gode ​​kilder til magre proteiner inkluderer magert kylling og oksekjøtt, samt de fleste former for hvit fisk.

Variety

En lever-sunt kosthold har mye variasjon, noe som betyr at du aldri blir lei å spise en diett som holder leveren din fungerer som den skal. Spis et bredt utvalg av bønner, for eksempel --- alt fra Pinto og kidneybønner til soyabønner og lima bønner. Bønner og andre belgfrukter inneholder aminosyren arginin, hvilke bidrar til å nøytralisere ammoniakken som noen ganger kan bygge seg opp i leveren som et resultat av fordøyelsesprosessen. Til slutt, velge fra et bredt spekter av mat med høyt vitamin B, C og E. Disse vitaminene fungerer som antioksidanter og kan bidra til å hindre leveren lunger. Noen matvarer høy i disse vitaminer inneholder paprika, tomater, brokkoli, egg og brun ris.

Duct Tape for et Smertefull Callus på en finger

Duct Tape for et Smertefull Callus på en finger


De fleste har opplevd en callus på enkelte punkt. Disse hevet humper er noen ganger smertefulle, og beskytte dem kan være vanskelig. En smertefull callus på et område av kroppen som brukes ofte, for eksempel hendene, kan presentere et betydelig problem for daglige liv. Duct tape gir en rask løsning for å hjelpe en smertefull callus.

Duct Tape

Rør bånd er et bånd som er sammensatt av et plaststøtten, et nettingmateriale og et gummibasert klebemiddel. Dette båndet er kjent for å være veldig sterk og holde seg til nesten hva som helst, inkludert menneskelig hud. Fordi det kan reparere så mange ulike elementer, de fleste har en rull med duct tape i deres hjem eller på jobben. Denne klare tilgjengeligheten gjør det attraktivt for innovative anvendelser.

Callus

En callus er et område av huden som er fortykket og kan være hard, tørr eller flassende, og er en beskyttende reaksjon fra kroppen din til å forhindre gnagsår fra forming. En callus er sjelden et alvorlig problem; men kan calluses bli infisert og kan trenge behandling. Hard hud kan også være smertefullt, og fjerne en callus lindrer symptomene. For å fjerne en callus på hendene, er det nødvendig å beskytte hendene med hansker under noen aktiviteter som kan forårsake gnir mot callus.

Duct Tape som en bandasje

Produkter spesielt utviklet for å beskytte og behandle calluses er tilgjengelig. Men hvis du er i en hast, eller ikke er i stand til å få tak i disse produktene, vil duct tape beskytte callus ved å hindre ytterligere friksjon mot området. Hvis callus ikke er betent, infisert eller oser, er duct tape trygt å bruke. Imidlertid ikke tape ikke gi den dempning virkningen av en moleskin lapp eller lignende behandling.

Ved hjelp av Duct Tape

Sug din hånd i varmt såpevann. Gni callus forsiktig med en pimpstein eller lignende slipemiddel for å fjerne noe av vevet. Ikke fjern så mye at du bryte huden. Ren og tørr huden din grundig. Klipp et stykke duct tape til å dekke området og runde hjørnene. Dette vil hindre hjørner løsner opp under aktivitet. Trykk hardt mot det berørte området. For å hindre smerte når du fjerner tapen, kan det være lurt å barbere håret fra alle områder som vil bli dekket av tape.

Hvordan få offentlig støtte for gruppe boliger til gravide tenåringer

Hvordan få offentlig støtte for gruppe boliger til gravide tenåringer


I mars 2010 President Barack Obama undertegnet i loven Health Care og utdanning Avstemming Act, som omfattet etablering av en graviditet hjelpefond. Fra 2010 til 2019 vil fondet forvalter $ 110 millioner årlig i $ 25 millioner trinn for å støtte programmer som bistår gravide tenåringer.

Den offentlige midler kan brukes til alt fra ungdoms graviditet forebygging og utdanningstjenester til tjenester for gravide kvinner som er ofre for vold i hjemmet.

Tilskuddet blir administrert av Office of Adolescent Health, en divisjon innen US Department of Health and Human Services.

Bruksanvisning

Søker om Graviditet Hjelpefond

•  Utarbeide en forretningsplan som skisserer målene dine, skritt til å nå dem og målrettet demografiske for din organisasjon. Det finnes elektroniske ressurser for å bistå i å skrive en solid forretningsplan som vil hjelpe vinne stipendet.

Søk på Internett for en søknad for Graviditet Hjelpefond. Fullføre søknaden. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, kontakt Office of Adolescent Health, Institutt for Helse- og omsorgsminister på 240-453-2846 eller via e-post på [email protected]

Send inn søknad og forretningsplan til Office of Adolescent Health.

Tips og advarsler

  • Det er en god idé å følge opp for å bekrefte mottak av søknaden din med Office of Adolescent Health. Etter ca to uker, ringe for å sjekke status på søknaden din.
  • Dette tilskuddet er ikke utstedt for personlig gjeld eller personlige økonomi. Enhver ulovlig bruk av disse midlene vil være grunn til påtale.

Hvordan kan jeg gjøre gjøre en håndleddet band for håndleddet støtte?

Hvordan kan jeg gjøre gjøre en håndleddet band for håndleddet støtte?


Hvis du ønsker å lindre smerten på håndleddet fra hverdagslige aktiviteter som å skrive og løfting eller fra sport kan du bære håndleddet band for støtte. Du kan også lage din egen håndleddet band i stedet for å kjøpe kommersielle håndleddet band. Disse bandene vil gi sunn støtte, men hvis du føler for mye smerte eller belastning på håndleddene bør du rådføre deg med helsepersonell.

Bruksanvisning

•  Skjær en lang, tynn stripe av stoff. Stoffet bør være ca 2 inches bred og rundt 10 meter lang.

Pakk håndleddet med bandet for å finne den riktige plasseringen for kroken -og-løkke tape. Du bør pakke stoffet rundt håndleddet minst to ganger, og en gang rundt håndleddet og håndflaten og mellom tommelen og pekefingeren, og deretter enda en gang rundt håndleddet. Det bør være stramt, men ikke så stramt at den kutter av sirkulasjon. Markere slutten på stoffet med et stoff blyant eller markør. Skjær av unødvendig stoff.

Sy krok-og-bue tape til slutten av håndleddet band med kroken side på toppen av håndleddet band.

Gjenta for den andre håndleddet.

Hint

  • Du kan bruke en symaskin for hook-and-loop tape, hvis du eier en.

Hva er behandlingen for Trigger Finger?

Når en av fingrene eller tommelen blir utvidet og fast i en bøyd stilling, er den medisinske termen "trigger finger." Typisk vil fingeren smekke tilbake på plass på sin egen, tilsvarende en pistolens avtrekker avfyring og frigjøring. Kontakt legen din hvis du opplever denne tilstanden, særlig hvis leddet på fingeren begynner å føle seg varm og hoven, da dette kan tyde på infeksjon.

Milde symptomer

I de fleste tilfeller vil legen din foreslå at du holder hånden i noen få uker, holde den opphøyde og bruker den kun når det er nødvendig. Aktiviteter som involverer gripe og gripende et objekt bør unngås helt inntil fingeren er helt grodd. Splinting fingeren er et annet alternativ, som vanligvis brukes når en finger er brutt. Spjelking vil holde fingeren i en immobil utstrakt posisjon i opp til seks uker, og hindrer enhver ytterligere belastning eller skade.

Trene finger med milde strekninger og bevegelser er også et alternativ. Dette vil holde fingeren mobil mens ikke øve hvor mye press som ville følge av dagligdagse aktiviteter. Disse oppgaver involverer typisk svak bøyning av knokene, samt heve og senke finger lett. Soaking fingeren er også sies å fungere godt for mange pasienter, som soaking fingeren i varmt vann letter leddene, og dermed redusere smerte. Soaking kan gjøres så ofte du vil i løpet av dagen, så kan lett masserer fingeren.

Alvorlig

Anti-inflammatoriske legemidler som ikke inneholder steroider kan tas for mer-alvorlige tilfeller av trigger finger. Disse stoffene vil redusere betennelse, slik at felles å leges raskere, og eliminere smerte i fingeren. Disse stoffene kan kjøpes over disk. Kjøp en medisiner som inneholder ibuprofen, slik som Advil eller Motrin, og følge doseringsanvisningen på pakken.

Hvis over-the-counter medisiner ikke virker, kan legen din foreslå en steroid injeksjon i stedet. Kortison skudd er typiske behandlinger for felles problemer, inkludert alvorlige trigger-finger symptomer. Kortison skudd må være mottatt så snart som mulig etter at de trigger finger symptomene oppstår. Rådfør deg med legen din om denne metoden, som noen sykdommer som leddgikt og diabetes ikke vil gi rom for en kortison skudd.

Ekstreme Symptomer

I ekstreme tilfeller av trigger finger, vil en prosedyre kalt perkutan trigger finger utgivelsen skal utføres. Du vil få bedøvelse, og legen vil bruke en nål for å gå inn og kirurgisk låse leddet. Dette fungerer vanligvis beste på de tre midterste fingrene på hånden.

Når alle andre behandlinger mislykkes, kan en mer invasiv kirurgi være nødvendig. Dette vil kreve en kirurgisk prosess som vil frigjøre sene og sette den tilbake i sin rette posisjon. Dette gjøres vanligvis bare når ingen annen behandling løser problemet.

Førstehjelp Behandling for en Severed Finger

Førstehjelp Behandling for en Severed Finger


Det er fire mål når gi førstehjelp behandling for et offer med en kuttet finger: kontrollere blødningen, kontrollere infeksjon, bevare finger og redde liv. Fordi fingrene er fulle av vener, arterier og nerver, døde av blodtap er en svært reell mulighet. Men hvis du tar de riktige tiltakene, pasienten vil trolig overleve og leger kan være i stand til å feste den avkuttede fingeren.

Før berører pasienten

Ringe 911 umiddelbart når en person kutter en finger. Vask hendene hvis du har tid. Grab en ispose, en flaske vann og så mange rene håndklær som mulig. Spør offeret hvis det er noen medisinsk informasjon som du trenger å være klar over slik som blodbårne sykdommer. Bruk gummihansker hvis det er mulig å unngå kontakt med offerets blod. Fjern eventuelle ringer på den berørte finger før finger sveller.

Kontroll Blødning

Hold blødning under kontroll. Har personen la seg ned med hodet lavere enn overkroppen og føttene hevet. Dette øker blodstrømmen til hjernen og kan forhindre besvimelse. Hold offerets skadet hånd opp og over hjertet for å kontrollere blødning. Bruk flaskevann for å gi såret en rask skylling. Ideelt sett bør såret være bakteriefritt. Bruke håndklær til å gjelde fast press på såret. Ikke fjern håndkle når offeret har blødd gjennom den. I stedet gjelder et annet håndkle over såret. Hvis blødningen ikke treg, bruke en tourniquet ved tett binding håndleddet. Dette kan føre til permanente nerveskader til pasienten, men bruk av tourniquet kan også redde livet hans. Holde trykket på såret til hjelpen kommer.

Blødninger og sjokk

Hold offeret så rolig som mulig. Stress fører til at hjertet til å slå fortere, noe som øker blodgjennomstrømningen. Forsikre pasienten om at du gjør alt du kan, og at hjelp er på vei. Gjøre pusteøvelser med den skadde personen. Innhalere sakte i fem sekunder og puster for ti. Pause mellom åndedrag i to sekunder. Dette reduserer risikoen for at pasienten vil gå inn i sjokk. For å redusere denne risikoen ytterligere, dekke pasienten med varme tepper. Blodtap fører til at pasienten til å føle seg kald. Som et resultat av hjertet pumper enda raskere å generere kroppsvarme. Skjelving er et vanlig symptom på dette samt sjokk.

Bevar Severed Finger

Bevar amputert finger for mulig reattachment. Raskt å skylle den avkuttede delen av fingeren med vann. Plasser fingeren i en tørr plastpose. Sette posen på is. Sette fingeren i en kjøleboks hvis det er tilgjengelig. Dette sørger for enkel transport og mindre håndtering av fingeren. Gi den avkuttede fingeren til paramedics så snart som mulig.