Digidexo.com

Progesteron behandlinger for osteoporose

Progesteron synes å være et effektivt middel for behandling av osteoporose, som er porøs skjelettsykdommer. Som kvinner og menn alder, mister de bentetthet. Dette kan føre til benskjørhet som er lett brukket.

Effekter

Ifølge Womens-menopause-health.com, progesteron, ikke bare forhindrer bentap, men også øker bentetthet, samt avtagende menopause bivirkninger.

Prosessen

Som en kvinne aldre, hennes østrogen og progesteron nivåer avta. Når en kvinne er mangelfull i progesteron blir hennes beindannelse. Når en kvinne slutter eggløsning, ikke lenger produserer hun progesteron, og dette setter henne i fare for å utvikle osteoporose fordi bentap eskalerer når eggløsningen opphører, ifølge Healthylivingintl.com.

Østrogen

I mange år trodde legene østrogen var svaret, men det viser seg at østrogen alene gjør svært lite for å forebygge langtids bentap.

Re-Etablering bentap

Dr. John Lee, som har gjennomført mye forskning på progesteron, samt coining begrepet "østrogen dominans," bemerker at progesteron kan til slutt gjenopprette bentap som skjer før og under overgangsalderen.

Anbefalinger

Progesteron, sammen med en sunn livsstil, mosjon og god ernæring, ser ut til å eliminere osteoporose, Healthylivingintl.com notater.

Kremer

Naturlig progesteron kommer i en krem ​​skjema som du bruker på huden din. Rådfør deg med legen din og se hva hun anbefaler som det beste løpet av behandlingen.