Digidexo.com

Ting du kan gjøre på jobb for å miste vekt

Ting du kan gjøre på jobb for å miste vekt


Sitter ved en pult hele dagen kan gjøre det vanskelig å gå ned i vekt. Faktisk studier viser nå at å sitte i lange perioder av gangen, spesielt for kvinner, kan være ganske skadelig for din helse. Så hva kan du gjøre for å gå ned i vekt på jobb? Det samme ville du gjøre når du ikke er på jobb: spise mindre og bevege seg mer. Det er ikke veldig vanskelig hvis du er motivert. Det er faktisk mange forskjellige måter å inkludere mer bevegelse og færre kalorier i ditt daglige arbeidsplan.

Pedal mens du arbeider

En liten studie publisert i "British Journal of Sports Medicine" fant at folk som jobber stillesittende skrivebord jobber kan brenne noen kalorier ved å syklet på en bærbar pedal mosjonist som passer under pulten. I løpet av fire uker, de kvinnelige deltakerne i studien - de fleste av dem i 40-årene - brente et gjennomsnitt på 180 kalorier om dagen, selv om noen brente så mange som 500 kalorier om dagen. Poenget er, pedal utøvere er en praktisk og diskret måte å brenne fett på jobben. Hvor mange kalorier du forbrenner avhenger av hvor ofte og hvor lenge du velger å pedal.

Lag ditt Steps Count

En studie publisert i "Canadian Medical Association Journal" fant at folk som tok trappa ikke bare gjort det til sin destinasjon raskere enn de ville ha hatt de ventet på heisen, men også økt deres egnethet nivåer i prosessen. Når du beveger kroppen din, du brenner kalorier, så hvis du har muligheten til å ta trappen eller heisen, velger den tidligere. Hvis du kjører til jobb, velge en parkeringsplass litt lenger fra døren. Turgåing er en av de enkleste og mest effektive måtene å gå ned i vekt, ifølge Centers for Disease Control. Faktisk er enda en livlig, 10 minutters gange ansett trening. Prøv å passe en kort daglig spasertur til lunsj og friminuttene.

Snack Smart

Skrivebord jobber og snacking ofte går hånd i hånd - og det lover ikke godt for midjen. Hvis du må spise ved skrivebordet, unngå snacking fra esker, poser og annen emballasje fordi du er mer sannsynlig å konsumere mer enn en enkel servering. I stedet plasserer en liten del på en tallerken og legg resten bort, foreslår Academy of Nutrition and Dietetics. Bedre ennå, pakke din egen lunsj i containere eller baggies, noe som gir deg større kontroll over hva og hvor mye du spiser i løpet av dagen. Og når det kommer til drikkevarer, styre klar av automaten. Sukkerholdig brus og andre leskedrikker kan pakke på pounds raskere enn noe annet. Forskere fra Harvard School of Public Health fant at sukkerholdige drikker er en viktig årsak til fedme, uavhengig av arvelige faktorer, men spesielt blant folk som er genetisk disponert for overvekt.

Få Kolleger på Board

Få litt støtte. En studie publisert i "Archives of Internal Medicine" viser at personer som trener sammen mister mer vekt enn de som ikke gjør det. Så ta en kollega eller flere å dele sunnere måltider ved lunsjtid eller ta turer sammen. Noen arbeidsgivere tilbyr også arbeidsplassen helse og fitness-programmer. Finn ut om din gjør det og registrere deg. Hvis ikke, kan du vurdere å spørre din arbeidsgiver å innføre en.