Digidexo.com

Hvordan komme seg raskere fra kirurgi Med Alternativ terapi

Hvordan komme seg raskere fra kirurgi Med Alternativ terapi


Det er ingen tvil om at kirurgi kan være stressende. Selvfølgelig, alle pasienter håpe på en rask utvinning. Det finnes noen alternativ medisin teknikker som kan hjelpe i helbredelsesprosessen. Alternativ medisin omfatter enhver praksis som er brukt utenfor konvensjonell medisin. Snarere enn å gå mot strømmen av konvensjonell medisin, derimot, er mange alternative behandlingsformer utviklet for bruk med konvensjonelle teknikker. Enkelte behandlingsformer, som autosuggestion (selvhypnose) og vitamin terapi kan hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen når det brukes sammen med post-kirurgi medisiner og rensemidler. Autosuggestion er det lov å programmere hjernen og kroppen til å tro noe spesifikt, som en vellykket utvinning fra kirurgi. Vitamin terapi, på den annen side innebærer å øke den normale inntak av vitamin-mangel og for å bekjempe hjelpe kroppen med naturlige prosesser. Følg disse trinnene for å lære mer.

Bruksanvisning

Recover Raskere Fra Surgery Med Autosuggestion

•  Se etter en behagelig, rolig sted der du ikke vil oppleve noen avbrudd eller distraksjoner.

Prøv å tømme sinnet for alle tanker. Dette vil være vanskelig i begynnelsen. Det vil bli lettere med praksis. Når tanker gjør inn i ditt sinn, ta et minutt å erkjenne dem. La dem passere.

Fokuser på de spente punkter i kroppen din. Du trenger å vite nøyaktig hvor du bærer spenninger og stress for å gjøre deg helt avslappet.

Ta dype åndedrag for å fokusere på å slippe spenningen i identifiserte steder. Som du inhalerer, tenk et lys fylt med energi, eller livskraft.

Count bakover fra 10 når du føler deg helt avslappet. Det kan hjelpe for deg å forestille hvert nummer i hodet ditt som du teller.

Lag en positiv uttalelse om din kommende eller siste operasjon. Din uttalelse kan være omtrent hva som helst, så lenge det har å gjøre med et positivt aspekt av rask utvinning.

Gjenta din uttalelse flere ganger til du føler hjernen din reagerer på dette forslaget.

Count fra 0 til 10 år Gi deg selv tid til å venne seg til normal bevissthet.

Få mer informasjon om autosuggestion og helbredelse ved "Hypnosis Network" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Bruk Vitamin Therapy å komme seg raskere fra Surgery

Ta vitamin A tilskudd. Vitamin A er kjent for å øke immunforsvaret, noe som kan bidra til å avverge infeksjon etter operasjonen. Videre oppfordrer vitamin En ny cellevekst, som er avgjørende for en rask utvinning.

Øk vitamin C inntak både før og etter operasjonen. Noen leger mener at vitamin C kan øke kroppens immunforsvar og hjelpe det gro.

Legg en ekstra dose av vitamin E som du gjenopprette fra kirurgi. Vitamin E er kjent for å fremme sunn hud og hår vekst; slik at den kan bidra til å helbrede dine sår raskere.

Lær mer om vitamin terapi og healing på "Ernæringsterapi" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Vitaminer kosttilskudd er vanligvis billig. De kan kjøpes på de fleste store butikker og helsekostmarkedet.
  • Før du bruker vitaminer etter operasjonen, ta kontakt med legen din for å sørge for at de ikke forstyrrer noen medisiner du kan ta.
  • Alternativ behandling bør ikke brukes i stedet for konvensjonell medisin i livstruende situasjoner. Hvis du opplever alvorlige symptomer - som høy feber, kirurgi sårinfeksjon, tap av bevissthet eller synsproblemer - ta kontakt med legen din umiddelbart.
  • Consult MayoClinic.com å lære hvordan utdanne deg selv om alternativ medisin krav (se Ressurser nedenfor). Lære å vurdere disse påstandene før du gjør din beslutning om behandling.