Digidexo.com

Liver Cleansing Instruksjoner

Leveren er det største organet i fordøyelsessystemet. Det hjelper prosessen mat, men det også fjerner avfallsstoffer og biprodukter av fordøyelsesprosessen. Leveren er svært viktig for god helse, og hvis leveren ikke fungerer som den skal, kan kroppen bukke under for sykdommer som infeksjoner, cyster og skrumplever. Holde leveren rent er viktig. Rengjøring av leveren innebærer teknikker som er effektive i å fjerne avfall og skrot

Ta Urter

Mange urter rense leveren effektivt. Melk tistel, burdock rot, gurkemeie og løvetann er blant de urter som foreslås i "The Liver Herbs" på Gay Health Crisis nettside. Disse urtene rense leveren i et par forskjellige måter. Melk tistel styrker leverfunksjonen, burdock rot er en antioksidant, og ingefær beskytter leveren. Det er best å bruke bare én urt om gangen for å unngå eventuelle kontraindikasjoner. Se en herbalist for råd om hvilken urt å bruke, og hvor mye du skal ta for akkurat ditt problem.

Drikke

Drikke rikelig med væske hver dag er en annen måte å rense leveren. Vannet skyller vekk skadelige stoffer og også utvanner giftstoffer. Den viktigste funksjonen til leveren er å filtrere ut skadelige materialer, og hvis kroppen er overbelastet med giftstoffer og avfall, kan det bli svak. Rengjøring av leveren på en jevnlig basis forbedrer sin rengjøring evne. I artikkelen "Vann, vann overalt? - Hvor mye bør du drikke på American Dietetic Association nettside, ernæringseksperter anbefaler at en voksen drikke åtte til ti glass vann hver dag, eller rundt 64 gram.

Spis Fiber

Spise sunn mat som frukt, grønnsaker og helkorn bedrer leverfunksjonen. Disse high-fiber matvarer er bra for fordøyelseskanalen og holde den i gang. The fiber legger næringsstoffer til kroppen og volum til avfall slik at de kan bevege seg lettere gjennom tarmen. Tykktarmen er en annen rensing organ, og holde den ren hjelpemidler leveren. Ifølge "Hvordan maten er fordøyd" på Ellies Whole Grain nettside, kolon reabsorbs avfall dersom de ikke er eliminert regelmessig. The Mayo Clinic artikkelen "forstoppelse" anbefaler å spise 20-35 gram fiber hver dag, avhengig av vekt, høyde, kjønn og nivå av daglig fysisk aktivitet.