Digidexo.com

Hvordan å rense Spleen

Milten er en viktig del av lymfesystemet. Dette er systemet i kroppen er ansvarlig for å balansere væske og bekjempe infeksjoner. Milten dreper gamle, ødelagte celler og overvåker og kontrollerer hvor mye blod er i kroppen din. For å holde en sterk, sunn milt og lymfesystemet, er friskt vann som trengs, og massasje og stretching kan også bidra til å presse og tømme systemet, bistå i lymfedrenasje og en sunn milt.

Hvordan å rense Spleen

drikke 8 til 12 glass vann om dagen med en skive av en sitron kile i hvert glass. Vannet renser milten og blod, og sitron bistår i å avskjære det lymfatiske systemet, så vel som leveren.

Få en massasje. Massasje er svært nyttig i rensing lymfesystemet og støtte lymfedrenasje. Tilsett noen dråper sitron eterisk olje til basisoljen som brukes for å utføre massasje for ytterligere å bidra til å rense milten.

•  Strekk daglig. Stretching er veldig flinke til å rydde lymfesystemet og støtte lymfedrenasje. Yoga, særlig fokuserer på positurer å rense og lade de indre organer.

Ta goldenseal som te, i kapselform eller som et skjær for å støtte lymfesystemet og stimulere lymfesystemet rensing. Rådfør deg med legen din før du tar noen urter eller kosttilskudd.

Spis rå frukt og grønnsaker, og drikk frukt eller grønnsak juice på tom mage. De syrer og enzymer som er tilstede i disse matvarer er svært rensing for hele lymfesystemet.