Digidexo.com

Hvordan å sammenligne Nutrisystem Med South Beach Diet

Hvordan å sammenligne Nutrisystem Med South Beach Diet


Nutrisystem er en diett plan som bruker en sunn balanse av gode karbohydrater, proteiner og fett, slik at du kan spise en rekke matvarer og gå ned i vekt. South Beach dietten, en plan skapt av kardiolog Arthur Agatston, begrenser karbohydrater, forbyr usunt fett og foreslår sunt. Sammenligning av de to planene kan hjelpe deg til å ta en avgjørelse på det beste bestemt plan for din livsstil.

Hvordan å sammenligne Nutrisystem Med South Beach Diet

Nutrisystem Plan

Velg Nutrisystem plan for enkel. Måltidene er forberedt for deg og levert på døren din, og planen inkluderer gratis online eller telefon rådgiving for å hjelpe deg å nå dine mål. Det finnes programmer som er laget for menn og kvinner i alle aldre og for vegetarianere og Type II diabetikere.

Se på reglene i plan. Med Nutrisystem, alle tilberedte måltider tilby de riktige kalorier og næringsstoffer. Du legger frisk frukt og grønnsaker, og trenger ikke å tenke på resten av blandingen.

Sammenlign arbeidet involvert. Alt er allerede gjort for deg med nutrisystem så det er nesten ingen arbeid involvert bortsett fra å sørge for at du holder deg til planen.

Sjekk kostnadene av planen. Nutrisystem kostnader for måltider og snacks og shipping, men det gir ofte rabatter og gratis måltider for å registrere deg. Du kan også spare ved å registrere deg for Auto Ship plan.

Se resultatene. Nutrisystem gjør det mulig å følge planer taper mindre enn eller mer enn £ 10 Du kan miste mye i utgangspunktet, men du kan forvente å miste 1 to £ 2 per uke hvis du følger programmet nøyaktig.

Vei risikoen. Deltakerne kan få vekten tilbake etter å gå av dette programmet siden de ikke lære å tilberede sunn mat selv.

South Beach Diet Plan

Velg South Beach Diet plan hvis du ikke ønsker å fullstendig kutte ut matvaregrupper og ønsker en livsstilsendring, ikke bare en rask løsning.

Se på reglene i plan. The South Beach Diet plan teller ikke karbohydrater, men ser på hvor mye sukker som er i hver carb, velger de med lav glykemisk indeks. Planen fungerer i tre faser med den første fasen er den mest restriktive, tar bort alle karbohydrater. Den andre fasen gjeninnfører karbohydrater i moderate og varer til du treffer målet vekt. Den tredje fasen kan du fortsette å spise normal mat i normale deler følgende retningslinjer for livet.

Sammenlign arbeidet involvert. I stedet for å telle kalorier eller opprettholde strenge porsjonsstørrelser, du spiser normale porsjoner og snack strategisk i hele dag, ved hjelp av foreslåtte oppskrifter og mat kombinasjoner for de ulike fasene.

Sjekk kostnadene av planen. Det er ingen registreringsavgift eller prisen for et måltid. Du kjøper boken og følges guide og besøk nettsiden for informasjon. Så du kjøpe og tilberede maten selv.

Se resultatene. Vekttap kan være dramatiske i fase I av South Beach Diet plan, og deretter fortsetter på 1 til £ 2 per uke til du treffer din vekttap mål. Bor på planen for livet betyr at du holde dine mål vekt og justere etter behov med de verktøyene som følger med.

Vei risikoen. Mye av vekten tapt i induksjonsfasen er vann vekt, noe som kan kaste av balansen av elektrolytter.