Digidexo.com

Fruit & Veg Detox Diet

Mens mange detox dietter la deg følelsen skrubbsulten, trøtt og humørsyk, gjør en frukt og grønnsaker detox du føler deg bra. Med så mange valg av mat, vil du være i stand til å utforme en plan for å skylle ut giftstoffer og miste overflødig vann vekt. Si farvel til oppblåsthet og tretthet og starte detox med velsmakende måltider.

Hvorfor en frukt og grønnsaker Detox Diet

Hvis du har problemer med å miste vekt, kan en frukt og grønnsaker detox være noe for deg. Hvis du føler deg groggy selv om du får nok søvn, kanskje en frukt og grønnsaker detox være noe for deg. Hvis din lokale pizza driver kjenner deg ved navn, kanskje en frukt og grønnsaker detox være noe for deg. Vi legger unødig stress på oss selv ved å spise en diett av bearbeidet mat, raffinert sukker og alkohol. Store organer som mage, nyrer og leveren må jobbe ekstra hardt for å kvitte seg med giftstoffer. Gitt nok tid kroppen naturlig spyler ut uønskede kjemikalier. Ved å spise frukt og grønnsaker, gir vi våre organer tid til å kvitte seg med giftstoffer og nyte en pause.

Mat å spise

Maten pyramide anbefaler vi få de fleste av våre daglige næringsstoffer gjennom frukt og grønnsaker. Men når var sist gang du så ned på en overfylte tallerken med grønnsaker? Skriv en liste over dine favoritt frukt og grønnsaker. Unngå hermetisk frukt med sukkerholdige sirup. Forlate salat av listen, fordi det fører til vann oppbevaring. Belgfrukter er faktisk ansett som en grønnsak, men holde seg borte fra refried bønner. Prøv noen frukter du aldri har hatt en sjanse til å spise. Mango, stjerne frukt og papaya er deilig. Finn ut hva som er i sesong. Også, vil du få bedre råvarer når det dyrket lokalt.

Måltider

Start morgenen med en ernæringsmessig pakket frokost. Masse folk ikke har tid til å skjære opp frukt, så gjør en frukt smoothie ved hjelp av ulike frukter, en banan for creaminess, fruktjuice og is. Hvis du har tid for en fruktsalat, bland opp frukten du velger med en spiseskje med valmuefrø dressing for ekstra krydder. Avstå fra å bruke salt eller sukker. Snacks er en lek med tørket frukt som aprikoser, rosiner, bananer og jordbær. Glem de vanlige doldrums av lunsj ved å spise en bønne salat. Gjør salaten kvelden før ved å legge en boks svarte bønner, salsa, løk, avokado, jalapenos og sitronsaft. Du kan lage en karibisk tema salat ved hjelp av en frukt salsa med mango og lime juice. Avslutt dagen med dampede grønnsaker. Du kan innlemme en rekke sauser som kokos curry, marinara og sitron med en spiseskje olivenolje. Du vil elske en dessert av fruktsalat med ikke-sukker lagt sorbet.

Detox Plan

Ikke alle har tid til å detox for en uke, men tar sikte på minst tre dager for å rense ut kolon. Tilbered måltider kvelden før, og gjør store partier. Spis så mye du vil, og holde øvelse til et moderat nivå. Hold fristelsen i sjakk ved å unngå restauranter og barer. Ikke drikk alkohol i løpet av detox; imidlertid ha minst 10 glass vann om dagen for å skylle giftstoffer. Ikke bare kroppen din vil føle deg bedre, men du vil oppleve en økning i energi. Rådfør deg med lege dersom du planlegger denne dietten for lenger enn syv dager. Med litt planlegging, vil du trekke av din detox uten en hindring, og du vil ha en slankere ramme for å vise for det.