Digidexo.com

Hvordan stoppe en dårlig hoste

En dårlig hoste kan være en plage i det minste, og et symptom på et alvorlig helseproblem i verste fall. En vedvarende hoste må evalueres av en helse-omsorg leverandøren for å bestemme riktig behandling. Infeksjon, allergi, astma, underliggende medisinske tilstander, medisiner og til og med stress kan føre til en dårlig hoste. Før du oppsøke legen din, kan du prøve noen enkle behandlinger.

Bruksanvisning

Begynn Lettelser Din Hoste

•  Drikk rikelig med væske. Væsker tynne slimete sekret som kan forverre en dårlig hoste. Vann er det beste valget, og ved å legge til frisk sitronsaft eller en teskje honning, kan du stille hosten. Honning er svært effektive i dempende en hoste. Sitron og honning kombinasjon lindrer en irritert hals som ofte følger med hoste.

Bland en teskje salt i et halvt glass varmt vann, og gurgle. Saltvann kan lette en kile i halsen som ofte instigates en hoste. Det hjelper også berolige en sår hals.

Bruk en vaporizer å puste inn damp. Tørre neseganger og hals vev kan fremme hoste. Ved å inhalere damp, kan du legge fuktighet og fuktighet til nesegangene og svelg og berolige en tørr, hakkende hoste. Dampen kan også hjelpe tynn slimete, noe som gjør det lettere for deg å ta det opp.

Suge på hoste drops. Hoste drops kan lette en gnagende hoste og kan bidra til å lindre forlegenhet av en hacking hoste når du er i det offentlige. Hard godteri kan være like effektive. Noen hoste drops kan ha en sterk smak, så kanskje du foretrekker mildere smak av harde drops.

Eliminer allergener i miljøet. Holde et rent og støvfritt hjem kan bidra til å lindre en irriterende hoste. Unngå røyk og andre irritanter som røyk fra en peis kan bidra til å stoppe en dårlig hoste. Mange rengjøringsprodukter inneholder sterke kjemikalier som kan utløse en hoste. Bruk giftfri rengjøringsmidler som ikke avgir skadelige lukt.

Hint

  • Noen medisiner, som for eksempel blodtrykk medisiner kan utløse hosterefleksen. Hvis du oppdager at du er hoste etter å ha tatt visse medisiner, varsle lege. Han kan være i stand til å foreslå alternativer.
  • En vedvarende hoste kan bety en alvorlig medisinsk tilstand eller infeksjon. Det er viktig å få en riktig diagnose av hosten din så snart som mulig, slik at du kan begynne riktig behandling.