Digidexo.com

Hvordan å få masse på mine armer i en uke

Hvordan å få masse på mine armer i en uke


Etter å ha tonet armer er et attraktivt fysisk funksjon for både menn og kvinner. Men å få armene til å bli mer massiv, klumpete eller stor generelt er ikke en enkel prestasjon. Den raskeste måten å få masse på armene er å sette motstand på dem. Du trenger ikke high tech utstyr eller et dyrt treningsstudio for å trene armene. Det er mange grunnleggende øvelser for å styrke og få masse på armene som du kan utføre hjemme.

Hvordan å få masse på mine armer i en uke

En gjøre push-ups. Begynn med med armene utvidet håndflatene ansiktet ned på gulvet. Armene skal være om skulder-bredde hverandre, ryggen rett og føttene sammen. Senk kroppen mot gulvet inntil brystet knapt berører den. Husk å holde ryggen parallelt med gulvet som du senker kroppen din. Etter senke kroppen, presse kroppen opp igjen til utgangsposisjon sakte til albuene er utvidet, men ikke låst. Gjør 15 repetisjoner, og øke repetisjonene som du føler deg komfortabel.

2 Gjør armhevinger. Armhevinger kan gjøres med noe som er tung og kan gripes med en hånd, slik som en manual eller en flaske med vann. Ved hjelp av manualer, for eksempel, bør du holde hver og en med en lukket, stramt grep med håndflatene pekende fremover. Hold armene litt bredere enn skulderbredde fra hverandre. Stå med ryggen rett, føttene skulder med hverandre og knærne litt bøyd. Hev dumbbell oppover mot skulderen ved å bøye armen sakte. Senk dumbbell tilbake sakte fram armen er utvidet, men ikke låst. Roter denne prosessen med hver arm for et gitt antall ganger.

3 Gjør benkpress. Legg deg ned på en benk med ryggen rett. Ta en manual i hver hånd med håndflatene vendt vendt fremover. Begynn med manualer senket slik at de er plassert på hver side av kroppen. Skyv manualer rett opp til armene er utvidet, men ikke lås albuene. Sakte senke armene tilbake til utgangsposisjonen. Gjør 15 repetisjoner og øke etter hvert som du føler deg komfortabel.

Hint

  • Alle øvelsene ovenfor vil få masse på armene, men å gjøre det i en uke, innsats og disiplin vil være nødvendig. Gjennomføre en trening diett der du skal utføre en rekke sett og repetisjoner for en dag i fem til seks dager i uken med en eller to dager hvile. Hold en journal med deg og spore opp fremdrift samt hvordan du føler deg etter en uke. Fortsett trening diett før målet ditt er oppfylt.
  • Ikke overarbeid deg selv eller prøve å utføre øvelser hver dag, da dette vil føre til helserisiko for kroppen din.