Digidexo.com

Den beste tiden å bruke protein tilskudd

Proteintilskudd brukes til å hjelpe idrettsutøvere bygge mer muskelmasse. De mest vanlige kosttilskudd er kreatin og glutamin at forsyne kroppen med ytterligere protein, som er den sentrale komponenten som brukes i muskelutvikling. Proteintilskudd er vanskelig på leverfunksjonen slik at du får mest mulig ut av dine protein tilskudd av timingen dem riktig er viktig.

Kreatin Vs. Gluatmine

Disse supplementene begge bruke natrium som det primære transportmetode for absorpsjon. Ved å ta disse kosttilskudd sammen, kan de konkurrere med hverandre for metabolske veier og ikke være fullt absorbed.This problemet kan enkelt rettes opp ved ikke å ta kosttilskudd sammen. Ett alternativ er kreatin å ta en halvtime før trening og rett etter en treningsøkt. Dette kalles bracketing og hjelper kroppen å forberede seg anabole treningsøkter ved å begrense nedbrytning av musklene under treningen. Glutamin bør tas på andre tider av dagen som nevnt i § 3.

Post Workout

Hvis en person måtte velge én gang for å ta et protein supplement, ville dette være umiddelbart etter en treningsøkt. Musklene har blitt stresset og anstrengt og erfaring sammenbrudd. Ved å forsyne kroppen med ytterligere protein, vil musklene absorbere dem raskt og reparere raskere. Ved å absorberes raskt, er kroppen ved hjelp av protein tilsatt til legemet og begrense belastningen tilsatt til leverfunksjonen med supplement.

Bedtime and Breakfast

Glutamin bør tas før sengetid, når det hever nivåene av veksthormon. Denne periode med hvile hjelper kroppen til å hvile og reparere, og er en perfekt mulighet til å hjelpe musklene igjen og vokse, noe som gjør treningen mer effektiv.

Morgenen er en annen god tid til å ta glutamin. Kroppen har ikke hatt noe mat i mer enn åtte timer og er desperat for ernæring. Å gi det med protein på dette tidspunktet bidrar til å forberede muskler for dagen.