Digidexo.com

Hvor å Test en Fluke

Hvor å Test en Fluke


Klørne er en slags trematode som lever i den menneskelige tarmkanalen. Disse parasittene også legge sine egg i mennesker, og hvis den forblir ubehandlet, kan føre til tarminfeksjoner som krever legehjelp. Hvis du har tarm eller mage problemer, kan du ha et problem med flukes. Før du besøker en lege, er det en god idé å ta noen skritt for å diagnostisere deg selv. Dette vil bidra til å gi deg beskjed hvis flukes forårsaker dine symptomer eller om det er et annet problem.

Hvor å Test en Fluke

•  Tenk nøye gjennom om din reiseopplevelse. Fluke infeksjoner er sjelden i USA, men hvis du nylig har reist til utviklingsland som Thailand eller andre steder i Sørøst-Asia, er du intestinal ubehag kan være forårsaket av et lykketreff. Du bør også vurdere om du har spist rått kjøtt, fisk eller planter.

diagnostisere symptomene på flik infeksjoner. Utslett, feber, hoste, diaré, og tungpustethet er alle vanlige symptomer som et lykketreff er som lever i tarmen. Dessverre er det ingen symptomer som er unike for Fluke infeksjoner.

Vent noen dager for å se om problemet avtar. I så fall er du infeksjon var sannsynligvis årsaken til en influensa, forkjølelse eller en annen midlertidig tilstand. Hvis problemet vedvarer, kan du besøke din lokale lege.

Få en kiste X-ray. En av de enkleste måtene å diagnostisere en fluke smitte er via en enkel X-ray. Teknikeren vil fortelle din lege om du har en infeksjon.

Ha en blodprøve. En annen måte for din lege for å teste deg for flukes er å avgi blodprøve. Denne metoden kan også skille mellom en tidligere infeksjon og en nåværende, som andre tester ikke kan være i stand til å gjøre.

Hint

  • Når legen har diagnostisert et lykketreff infeksjon, vil han foreskrive medisiner for å håndtere problemet.