Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Facial Hair forårsaket av Prevensjon

Hvordan bli kvitt Facial Hair forårsaket av Prevensjon


Selv om det er noen flotte forhold til p-piller, for eksempel forebygging av uplanlagte graviditeter, lettelser premenstruelle smerter og som behandling for kviser og cyster på eggstokkene, det er også noen negative bivirkninger at mange kvinner ikke vet om. Disse inkluderer alvorlige humørsvingninger, depresjon, vektøkning eller tap, økt akne, blodpropp, lungeemboli og ansiktshår. Selv om du trenger å se legen din om eventuelle psykiske eller fysiske helseproblemer knyttet til prevensjon, kan du ta vare på ansiktshår problemet på egen hånd.

Hvordan bli kvitt Facial Hair forårsaket av Prevensjon

•  Påfør en lys, sensitiv hud ansikts hårfjerning krem til ansiktet ditt. Prevensjon kan føre til at huden blir mer følsom og tørr, så bruker en hårfjerningskrem laget for sensitiv hud er et godt produkt å prøve først. Glatt kremen over huden din, og la den på den tiden anbefalt i instruksjonene. Tørk av kremen - og håret - av med en fuktig klut. Dette smertefri hårfjerning teknikken vil holde huden glatt i flere uker.

Få ansiktet ditt vokset på en salong eller hjemme. Hvis du ikke føler for beskytningen ut $ 20 for en ansikts voks, prøv voks strimler. Gni ett ark med voks stripe i mellom hendene for å varme opp voksen opp, skrelle plast ark fra hverandre, plasserer den ene siden av stripe i ansiktet, deretter rive det rett av. Ikke så vondt som det høres ut, vil voksing og voks strimler holde ansiktet glatt i fire uker eller lenger. Dette er ikke anbefalt for kvinner som har sensitiv eller tørr hud eller kviser på grunn av deres prevensjon bruk.

Barbere ansiktet med en manns ansikts barberblad. Kvinners ansiktshår produsert av pillen er vanligvis svært fine. For en rask løsning, bruke en barberskum eller gel til ansiktet ditt. Arbeid kremen / gelen inn i et skum, så bare barbere ansiktet ditt mens du er i dusjen eller gjør seg klar på badet. Selv om dette ikke vil vare i uker, vil det holde deg glatt for et par dager. Håret vil ikke vokse tilbake mørkere, tykkere eller fyldigere.

Besøk en hudlege og få en resept for en ansikts hårfjerning krem. Disse kremene bidra til å eliminere eller redusere ansiktshår semi-permanent. Men du bør ta forsiktig før du prøver resepten. Siden kvinner som har ansiktshår er vanligvis opplever en hormonell ubalanse, kan enkelte reseptbelagte kremer inneholder syntetisk hormon erstatninger. Snakk med din gynekolog for å se om resept vil samhandle med p-pillen før du påfører kremen.

Fjern ansikts hår permanent med elektrolyse. Selv om det kan være smertefullt og dyrt, er elektrolyse for tiden den eneste måten å fjerne uønsket ansiktshår permanent. Hvis du tror du vil være på pillen i mange år, kan dette være et alternativ du ønsker å prøve. Men for de som bare vil være på pillen for et par år eller mindre, kan det ikke verdt prisen.

Bryter p-piller. Det finnes dusinvis av forskjellige p-pille merker på markedet, og hver og en er litt annerledes enn den neste. Noen har mer østrogen, andre mer progestin. Mange kvinner blir nødt til å prøve en rekke p-piller til de finner en merkevare som fungerer perfekt med kroppen sin. Hvis prevensjon forårsaker uønsket ansiktshår, er det på tide for deg å prøve et annet merke.

•  Slutt å ta pillen og vurdere en annen form for prevensjon. Kondomer, membraner, cervical caps og naturlig familieplanlegging - eller rytmen metode - er alle metoder for prevensjon som er effektivt for å forhindre uønsket graviditet. Ingen av disse prevensjonsmetoder inneholder hormoner som vil føre til uønsket ansiktshår eller psykiske og fysiske helseproblemer av noe slag. For de kvinnene som har uønsket ansiktshår på grunn av prevensjon, noen ganger er den beste tingen å gjøre gå av pillen helt.

Hint

  • Barbering kremer og geleer gjør barberingen enklere ved å smøre huden din og mykgjørende ansikts hår. De vil redusere irritasjon og razor burn på ansiktet ditt, mens fuktighetsgivende huden din til å hindre tørrhet.
  • Hvis du opplever alvorlige humørsvingninger, depresjon, brystsmerter eller en ekstremt smertefull og blålig eller rødlig hud fargetone i beinet / armen - noe som kan være tegn på en blodpropp - ringe legen din umiddelbart. Husk at du må kanskje prøve flere forskjellige p-piller og metoder for å finne det som fungerer best for deg.