Digidexo.com

botox skjeling voksne

Voksen Skjeling Botox behandling

Skjeling er en tilstand der musklene rundt øyet ikke fungerer riktig, forårsaker øynene å unnlate å stille opp skikkelig når du fokuserer. Skjeling fører til et individ blir cross-eyed (ett eller begge øyne slår innover) eller vegg-eyed (ett eller begge øyne slår utover).

Voksen Skjeling

Voksen skjeling kan oppstå av flere grunner. I mange voksne, oppstod behandling for tilstanden i løpet av barndommen, men klarte ikke å korrigere tilstanden permanent. Voksen skjeling kan også være forårsaket av skade, diabetes, grå stær eller forholdene inne i hjernen som for eksempel svulster. Din lege vil bestille en rekke tester for å finne årsaken til skjeling og behandle eventuelle underliggende forhold for å se om skjeling vil løse uten behandling øyet.
Uansett hvilken tilstand fører til det, den umiddelbare årsaken til skjeling er en ubalanse i styrken på musklene som kontrollerer snu øynene. Enten ett sett av musklene er for svak, noe som fører til øyet for å trekke mot den sterkere set, eller ett sett av musklene er for sterk, og trekker øyet for langt.

Nonsurgical Behandling for Skjeling

Den første behandlingen av skjeling er generelt nonsurgical og involverer øyet øvelser som styrke og samordne musklene rundt øynene. Hvis bare ett øye er å snu, kan legen be deg om å plassere en lapp over øyet som arbeider på riktig måte for å tvinge snu øye å få styrke.
Legen kan også foreskrive spesielle briller. Disse brillene bruke en trekantet eller prismatisk linse for å refokusere lyset (og dermed bildene) kommer inn i ett eller begge øyne, og tvinger dem til å slå skikkelig. Avhengig av hvor ofte og hvor alvorlig øynene snu, kan det hende du trenger å bruke briller hele tiden eller bare når problemer med skjeling oppstår.

Kirurgisk behandling for Skjeling

Hvis nonsurgical alternativer er ikke nok til å korrigere skjeling, kan legen velge å korrigere tilstanden med kirurgi. Skjeling kirurgi innebærer forkorte ett eller flere av de øyemusklene som slår øynene. Kortere muskler, på grunn av større spenning, er sterkere og gi større kontroll. I tilfelle av et øye (eller øyne) dreie innover, vil kirurgen forkorte de ytre muskler, hjelper øyet å være sentrert. I tilfelle av en ytre sving, kan de indre muskulaturen reduseres. Noen saker vil kreve alle settene med muskler som skal justeres.

Ved hjelp av Botox for å behandle Skjeling

En av de første FDA-godkjente medisinske bruksområder for Botox-injeksjoner var for behandling av skjeling hos voksne og barn 12 og over. Botox-injeksjoner bruke botulinum toxin, som lammer muskelfibre. I skjeling behandling, er Botox injeksjoner brukes på øyet muskler som antas å være sterkere trekke øyet.
Selv om Botox-injeksjoner kan være effektive i behandling av skjeling, deres effekter generelt vare i ca tre måneder. Hos noen pasienter kan dette gi svakere øyemusklene tid til å bygge opp styrke og permanent korrigere tilstanden. Andre pasienter kan ha å gjenta prosedyren.
Fordeler med Botox-injeksjoner for skjeling inkluderer en lavere risiko for kirurgiske komplikasjoner, en kortere utvinning perioden fra prosedyren og en høyere grad av kontroll over hvor mange muskler påvirkes av behandling enn med kirurgi. Botox behandling av myse kan også benyttes i pasienter som allerede har hatt kirurgi og har hatt tilbakefall.

Hva er Botox og hvordan virker det?

Botox-injeksjoner er vanligvis brukes til å midlertidig redusere rynker og andre typer ansikts linjer. Botox kan også anvendes for sykdommer som skjel (lat øyet) eller blefarospasme (ukontrollert blinking), så vel som andre muskulære tilstander. Botox er laget av fortynnet botulinum toxin, som med full styrke forårsaker matforgiftning, men i sin fortynnet form trygt slapper musklene for å skape et mer ungdommelig utseende. Fordi det er laget av et slikt farlig stoff, bør utdannede leger skal administrere injeksjoner og håndtere eventuelle bivirkninger som kan oppstå.

Historie

Botox er handelsnavnet på et renset forberedelse som er avledet fra det botulinum toxin A. bakterier, Clostridium botulinum, produserer seks forskjellige typer botulinum toxin, men det meste av forskningen har blitt gjort med type A. I store mengder, botulinum fører til botulisme, en slags matforgiftning og muskellammelse.

Botulinum toxin seg selv er en sterk nervegift, men i 1981 i Transaksjoner i American Oftalmologiske Society Journal, Dr. Alan B. Scott publiserte den første studien som viste effekten av å bruke den rensede løsningen å selektivt lamme øyemusklene hos mennesker og forbedre skjeling . Små mengder av botulinum injisert inn i disse musklene var effektive og trygge. FDA godkjente botulinum i 1989, og utarbeidelse Botox til å behandle moderat til alvorlig fine linjer hos voksne fra 18 til 65 i 2002.

Slik fungerer det

Som et neurotoksin, når det injiseres i små mengder inn i muskelen i seg selv, Botox avbryter overføringen av nervesignaler; Dette fører til at muskelen påvirkes til å svekke midlertidig. Disse musklene er ikke i stand til å trekke seg sammen, og huden overliggende disse musklene blir flatet mot muskelen. Denne utjevningseffekten gjelder for fine linjer, rynker pannen og kråketær --- noe sted i ansiktet hvor linjene er assosiert med muskel sammentrekning. Linjer som er forårsaket av solen vil ikke bedre med Botox.

Fordeler

Mange av de kosmetiske problemer som Botox brukes for på en gang å måtte bli behandlet ved mer drastiske prosedyrer som for eksempel plastisk kirurgi. Alle operasjoner har risiko, inkludert risikoen ved anestesi. Botox-injeksjoner bare ta noen få minutter, og injiseres med en tynn nål inn spesifikke muskler, så ingen bedøvelse er nødvendig. I ca en uke, vil du se den fulle effekten av injeksjon, men resultatene er ikke permanent. Forbedringen vanligvis varer i 3 til 6 måneder.

En annen fordel er at personen kan bedømme resultatene av injeksjon uten å gjøre en permanent forpliktelse til plastisk kirurgi.

Side Effects

Ifølge Mayo Clinic, bivirkninger av Botox-injeksjoner inkluderer mild blåmerker og smerter rundt injeksjonssteder, kvalme, influensalignende symptomer og rødhet. I sjeldne tilfeller kan hodepine utvikles, men disse bare siste 24 til 48 timer.

Noen pasienter kan utvikle øyelokk hengende eller hengende andre musklene i ansiktet. Dette skyldes ofte massere eller gni injeksjonsstedet, slik at Botox til å spre seg til en annen del av ansiktet. Det er foreslått at en person ikke bør gni området i minst 12 timer, eller bør ligge i 3 til 4 timer for å forhindre dette migrasjon.

Betraktninger

Flere saker bør tas i betraktning når de bestemmer seg for å ha Botox-injeksjoner. Velg legen som skal gjøre det Botox-injeksjon nøye og gjøre forskning på hans erfaring med Botox-injeksjoner. Ikke bruk alkohol for ca 1 uke før injeksjoner, og aspirin og andre anti-inflammatoriske medisiner bør unngås i 2 uker før for å hindre blåmerker.

Gravide kvinner eller kvinner som ammer bør ikke få Botox-injeksjoner. Visse nevrologiske sykdommer hindre bruk av Botox også.

Hva er farene ved Botox?

Botox har blitt populært de siste årene som en måte å eliminere fine linjer. Det er også brukt til å behandle andre forhold, for eksempel muskelkramper, krysset øyne og underarm svette. Mens Botox er effektive for disse forholdene, det tilbyr noen alvorlig risiko. Når injisert i muskelvev, lammer det dem. Hvis det gjøres feil, alvorlige helseproblemer, og med død, kan føre til.

Botox Oversikt

Botox er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av hode, nakke og øyelokk spasmer, krysset øyne og alvorlig underarm svette. Botox Kosmetisk er et lignende medikamenter utformet for midlertidig å eliminere rynker. Botox er avledet fra botulinum toksin, det samme stoff som fører til botulisme, en type matforgiftning. Når det blir injisert, Botox blokkerer nervesignaler som forårsaker bestemte muskler til krampe. Botox Kosmetisk injiseres mellom øyenbrynene for å redusere muskelaktivitet mellom dem, og dermed redusere eller eliminere fine linjer.

Botox kan administreres av noen autorisert helsepersonell og dens virkninger kan vare opp til fire måneder.

Botox bivirkninger

Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har mottatt rapporter om bivirkninger, inkludert luftveisproblemer. Noen av disse bivirkninger har også ført til døden. Ifølge FDA, disse bivirkningene oppstår når botulisme toksin sprer seg i kroppen utover injeksjonsstedet.

Mens de mest alvorlige bivirkninger, inkludert død, skjedde hos barn som fikk Botox for å behandle arm eller ben spastisitet relatert til cerebral parese, botulisme giftstoffer er ikke godkjent i USA for behandling av arm eller ben spasmer, bare for hode og hals problemer.

Botox Kosmetiske bivirkninger

Ifølge LawyersandSettlements.com juridiske nyhetsnettsted, en kvinne angivelig døde ved bruk av kosmetiske form av Botox. Men ifølge Botox produsenten Allergan Inc. ", en medisinsk vurdering av denne faktiske saken demonstrerer at pasienten gikk bort vinteren 2004 fra komplikasjoner forbundet med Staphylococcus lungebetennelse, ikke fra en Botox kosmetisk behandling pasienten fikk syv uker tidligere."

Botox Cosmetic nettside advarer om at denne formen for Botox kan føre til døden hvis det oppstår puste eller svelgvansker etter behandling. Andre alvorlige bivirkninger hos voksne inkluderer problemer med å holde opp hodet, manglende evne til å snakke og tunge øyelokk. Noen voksne har hatt behov for sykehusinnleggelse, ifølge US FDA.

Forholdsregler

Ikke ta Botox hvis du har noen kjente allergier mot botulisme toksin produkter som Myobloc eller Dysport. Botox Kosmetisk er ikke anbefalt for de under 18 år Regelmessig Botox er ikke anbefalt for behandling av overdreven svetting for de under 18 år; for livmorhalsmuskelspasmer for de under 16 eller for de med øye eller øyelokk muskelproblemer under 12 år.

De som opplever muskelsvakhet, tap av styrke av problemer med synet etter en Botox-injeksjon bør ikke kjøre bil, betjene maskiner eller delta i andre potensielt farlige aktiviteter.

Rådfør deg med en lege eller farmasøyt før du får Botox. List alle andre medisiner du tar, og la legen vite om du har noen kjent puste, svelge eller talevansker; siste ansikts operasjoner eller ansikts problemer; eller er gravid eller ammer.

Løpet av handlingen

På grunn av disse risikoene, FDA sier at helsepersonell som administrerer Botox:

Vær oppmerksom på at riktig dosering for ulike Botox produktene kan variere. Se etter tegn på at en pasient har problemer med å snakke, svelge eller puste etter en injeksjon. Gi pasienter og deres omsorgspersoner med informasjon om symptomer på bivirkninger. Forstå at disse bivirkninger kan forekomme så tidlig som en dag etter en injeksjon og opp til flere uker etter den. Fortell pasienter til å oppsøke lege umiddelbart hvis de har problemer med å snakke, puste eller svelge, eller hvis de føler muskelsvakhet.

Hva er Botox brukes til?

Hva er Botox brukes til?


Botox er en nervegift som brukes som et legemiddel for å behandle muskelspasmer og andre nevrologiske lidelser kjennetegnet ved unormale muskelsammentrekninger. Det er også brukt for midlertidig å glatte ut rynker. Stoffet er hentet fra botulinum toxin, kjent som botulisme, den samme bakteriegiftstoff som kan føre til lammelser og drepe hvis konsumert i forurenset mat. Det er denne paralyserende effekt som brukes for terapeutiske formål.

Historie

Renset botulinumtoksin var den første bakterielle toksin som skal brukes som medisin. FDA lisensiert toksinet i 1989 under navnet Oculinum å behandle øyesykdommer. I 1994, FDA fordømte fremme stoffet for kosmetiske formål. I 2002 fikk Botox FDA-godkjenning for midlertidig behandling av glabellar (rynke) linjer og markedsføres under navnet Botox Cosmetic. I 2004 ble Botox godkjent for å behandle hyperhidrose (overdreven svetting) av underarmene når antiperspiranter mislykkes.

Nevrologiske lidelser

Ved å lamme de berørte musklene, korrigerer Botox den lidelser skjeling (feiljustert øyne) og blefarospasme (øye spasmer som forårsaker øyelokket å stenge ufrivillig), slik at pasientene til å leve symptomfri.

Smertebehandling

Mens Botox var opprinnelig ment å behandle problemer med øyet muskler, andre terapeutiske bruksområder inkluderer behandling av alvorlig nakke og ryggsmerter. Migrenepasienter har også rapportert lettelse etter å ha fått Botox-injeksjoner.

Kosmetisk Enhancement

Botox Cosmetic forebygger uttrykk relaterte rynker og kan redusere eksisterende rynker ved å lamme musklene som forårsaker rynker. Mens godkjent for fine linjer, kan en lege også injisere Botox inn i andre deler av ansiktet for å behandle kråke føtter og andre uttrykksmessige linjer.

Dreven svette

Hyperhidrose er alvorlig svetting, til et punkt der det kan føre til følelsesmessig nød og sosial tilbaketrekning. En Botox injeksjon inn i huden hvor det overskytende svetting oppstår er en av flere behandlinger.

Slik fungerer det

En liten dose av Botox injiseres inn i det påvirkede muskel. Medisinen binder seg til nerveendene og blokkerer utgivelsen av acetylkolin, en nevrotransmitter som forårsaker muskler til kontrakt eller flytte. Når acetylkolin er blokkert, betyr at muskelen ikke motta signalet til kontrakt, og er midlertidig lammet. Effektene kan ta fra tre til seve dager å vises etter en injeksjon og vanligvis vare fra tre til fire måneder.

Advarsler

Noen bivirkninger av Botox, inkludert respirasjonssvikt og død, ble funnet i både FDA-godkjente og ikke-godkjente bruksområder. I de rapporterte tilfellene reaksjonene, som finnes hovedsakelig hos barn som behandles for muskelkramper knyttet til cerebral parese, ser ut til å være relatert til Botox sprer seg fra injeksjonsstedet til andre områder. Symptomene var lik de av botulisme forgiftning, inkludert svelgeproblemer, svakhet og pusteproblemer.

Botox for Pain

Botox kan være et behandlingsalternativ for pasienter som lider av akutt eller kronisk smerte, som for eksempel rygg spasmer og migrene. Botox er en godkjent medisin i USA, og som sådan, er det tilgjengelig for off-label bruk av leger, men det er ikke godkjent for smertebehandling. Bare spesialister kan foreskrive Botox bruk for smerte. Effekten av Botox til å behandle smerte blir studert og spesialister kan avgjøre om stoffet kan bidra til å gi midlertidig lindring fra overstimulert muskler i sammentrekning eller krampe fase.

Betydning

BOTOX (botulinum neurotoxin type A eller onabotulinumtoxin A) er en nerve toksin (nervegift) som injiseres for å midlertidig lamme musklene. Botox er merkenavnet for Allergan produkt som ble godkjent i 1989 for behandling av øyet muskel forhold (skjeling og blefarospasme) forbundet med dystoni som fører til nakkesmerter og unormale positurer. I 2002 ble Botox godkjent for behandling av ansikts rynker. I 2004 godkjente FDA Botox for behandling av alvorlig underarm svette (aksillær hyperhidrose) tidligere ikke svarer til reseptbelagte medisiner eller antiperspiranter. Ifølge Pain Clinic, har Botox blitt brukt i andre behandlinger effektivt slik som i smertebehandling i forbindelse med muskelkramper (myofascielle smertesyndromer), spastisitet og migrene.

Slik fungerer det

Ifølge Pain Clinic, Botox blokkerer elektrisk overføring fra nerve til muskel, som produserer en avslapning av muskelfunksjon (midlertidig lammelse). Endene av nerver (axonene) til slutt regenerere å re-etablere overføringen. Botox sprøytes inn i bestemte områder for å målrette berørte muskler. I løpet av tidsrammen for Botox å oppnå og opprettholde dets virkning, muskel handling og smertefølelse relatert til området blir ikke overført til hjernen.

Fordeler

Fordelene med Botox sentrum rundt sin virkning i nerveblokkerende overføring for en periode av tid, vanligvis tre til seks måneder. I løpet av denne tiden, blir fysioterapi og andre medikamenter benyttet for å forbedre smidigheten av muskelen som for eksempel muskelspasmer, eller forbedre kroppens kjemi, for eksempel med behandling av migrene. Behandlingen kan fortsette med Botox som nervene regenerere og musklene viser over-sammentrekning gjennom overstimulering.

Betraktninger

Botox er ikke godkjent for smertebehandling og bare spesialister kan administrere medikament for off-label (ikke godkjent) bruker. Pasienter som får Botox-injeksjoner for smerte er vanligvis tatt av andre smertestillende medikamenter, slik at effekten av Botox kan vurderes skikkelig. Siden Botox ikke er godkjent for smertebehandling, kan behandlingen ikke være dekket av helseforsikring.

Risiko

Botox er en nervegift som injiseres, vanligvis på flere steder for å fordele medisiner rundt berørte muskelen. I henhold til Botox pakningsinnsatsen, kan effekten av toksinet observeres utover området av lokal injeksjon. Men i godkjent bruk var det ingen rapporter om toksinet sprer når riktig dosering ble administrert. Tilsyn av lege er viktig å finne ut en effektiv dose for behandling av smerte.

Effekten av Botox

Effekten av Botox


Prosedyren kalles botox er injeksjon av botulisme bakterier inn i et bestemt område i huden for å lamme nervene under overflaten. Hudleger utføre denne prosedyren oftest til glatte ansikts rynker, og skaper et mer ungdommelig utseende. Den kan også brukes til å behandle gjentatte muskelspasmer, sterk svetting, osteoartritt og andre forhold.

Funksjon

Injeksjonen lammer nerver og muskler. Botulisme, toksinet brukes i Botox prosedyre, er de mest dødelige bakterier ennå oppdaget, og bare små mengder er nødvendig for å indusere muskellammelse. Botox hemmer mottak av acetylkolin, en kjemisk utskilt av nerver å indusere muskelsammentrekning. Disse regelmessige sammentrekninger rynke huden over tid.

Kosmetiske Botox Effects

Botox er vanligvis brukt for å glatte ut rynker som bare vises under ansiktsbevegelser. Virkningene av operasjonen bli klart etter fem til ti dager. Det fungerer ved å kue ansiktsbevegelser, slik at rynkene ikke vises, skape inntrykk av jevnere hud. Botox kan ikke glatte ut rynker som vises på huden på grunn av ansiktsbevegelser, som det har ingen effekt på hudens elastisitet. Behandlingen må re-anvendt hver tre til seks måneder, som nerveskader leges etter denne perioden.

Bivirkninger

FDA advarer om muligheten for døden hvis botulisme brukes i behandling sprer seg i hele kroppen, men ingen dødsfall er ennå registrert på grunn av kosmetiske Botox prosedyrer. Den vanligste bivirkningen av Botox behandlinger er flekker av rød hud i de berørte områdene kombinert med hudirritasjon. Denne bivirkningen kan bli forverret av forlenget eksponering for sollys eller ultrafiolett stråling. Botox kan også forårsake hodepine, øyelokk hengende, influensalignende symptomer og mageproblemer.

Medisinsk Botox

Det store flertallet av Botox behandlinger blir brukt til kosmetiske formål, men det har gyldige medisinske bruk også. Personer med repeterende muskelskjelvinger kan få Botox behandlinger der det er nødvendig for å få lindring. Personer med feiljustert øyne kan få Botox-injeksjoner for å reparere tilstanden. Studier er selv blir gjennomført på bruk av Botox til å behandle leddgikt og slitasjegikt, selv om ingen definitive resultater er oppnådd.

Langtidseffekter av Gjentatte Botox-injeksjoner

De eksakte effekten av gjentatte Botox bruk over lang tid ikke er godt etablert, da det bare har vært i bruk i en relativt kort tidsperiode. En studie utført av Journal of Neuroscience i april 2008 viste at langvarig bruk av Botox kan føre til hjerneskade hos rotter. En tilsvarende studie har ikke blitt utført for mennesker. British Association of Aesthetic Plastic Surgeons også gjennomført en studie i 2008 som målte at voksne som hadde fått Botox behandlinger over en periode på flere år hadde brynene opp til 3mm høyere enn sammenlignbare bestander som ikke hadde fått slike injeksjoner.

Hva er Botox laget med?

Hva er Botox laget med?


Botox er et registrert navn botulinumtoksin type A, et stoff som produseres av den globale helseselskapet Allergan handel. Botox er godkjent for behandling av 20 forhold i en rekke land rundt om i verden. Alvorlige forhold som behandles av Botox inkluderer cervikal dystoni, belpharospasm, skjeling og alvorlig primær aksillær hyperhidrose. Stoffet blir testet i USA for behandling av kronisk migrene, post-stroke spastisitet og overaktiv blære. Det er mest kjent i USA for sin kosmetisk behandling av rynker som et alternativ til plastisk kirurgi.

Identifikasjon

Botox er laget av botulinumtoksin type A, som kommer fra Clostridium botulinum bakterien - den samme organisme som forårsaker matforgiftning kjent som botulisme.

Typer

Botox er fremstilt av et renset protein av type A-toksin, en av syv toksiner produsert av forskjellige stammer av bakterien.

Funksjon

Det amerikanske Food and Drug Administration første godkjente Botox for behandling av skjeling (også kalt "krysset øyne") i 1989.

Funksjoner

Stoffet ble godkjent av US Food and Drug Administration for kosmetisk behandling av fine linjer og andre rynker i 2002.

Effekter

Neurotoxin i Botox arbeider for å redusere rynker ved å blokkere nerveimpulsene som forårsaker overdreven muskelsammentrekninger.

Botox & Barn lider med Cerebral Parese

Botox & Barn lider med Cerebral Parese


Unormalt stramme muskler vise seg å være et vanlig symptom på cerebral parese, en nevrologisk lidelse som hindrer kroppen bevegelse og muskel koordinering. Cerebral parese kan være forårsaket av fosterskader, fødselskomplikasjoner eller alvorlige skader påført i løpet av de første årene av livet. De spastiske muskler forårsaket av CP kan gjøre hverdagen vanskelig. Flere cerebral parese behandlinger finnes for å redusere disse problemene. Noen ganger ulike behandlingstilbud kan slås sammen til ett cerebral parese behandlingsplan. Botox terapi er en av disse behandlingsalternativene.

Botox Therapy

Botox terapi er ofte forbundet med kosmetisk medisin, men botox terapi fordeler også personer med CP. Botox kommer fra botulinum toxin type A, en bakterie som forårsaker matforgiftning. Botox virker ved å blokkere overføring mellom nervesystemet og musklene, forårsaker musklene til å slappe av. Botox terapi kan være nyttig for personer med stramme muskler fører til funksjonsproblemer, smerte eller misdannelser som vanskelig gangart eller hip fortrengning.

Prosedyre

Leger administrere botox behandling gjennom injeksjoner. Injeksjonene kan bli gjort til flere små og store muskler. Områder på overkroppen som botox kan være nyttig inkluderer skuldre, albuer og håndledd, mens områder på underkroppen som kan ha nytte av botox terapi inkluderer hofter, knær og ankler. Leger kan gi pasientene en lammende middel før injeksjoner for å bidra til å redusere smerte på injeksjonssteder. Ifølge Cerebral Parese Source, effekten av botox injeksjoner vanligvis ca fire måneder. Når injeksjoner slites av, kan et nytt sett av injeksjoner kan være nødvendig.

Fordeler

Botox terapi kan bidra til å forbedre et barns selvtillit ved å la ham bli mer selvstendig. Den avslappede muskler opprettet av botox behandling kan gjøre omsorgsoppgaver, for eksempel dressing og fôring, enklere å gjøre. I tillegg kan de avslappede muskler redusere smerte forårsaket av spastiske muskler og også forbedre balansen. For fysioterapeuter som arbeider med barn, botox injeksjoner gi terapeuten en økt bevegelsesutslag å jobbe med.

Advarsel

For mye botox kan være dødelig. Botox-injeksjoner kommer i 50-unit og 100-unit ampuller. Ikke på noe tidspunkt bør barnet bli injisert med mer enn 400 enheter av botox, ifølge Institute of Child Development. The Institute of Child Development indikerer også enkeltmuskler bør ikke injiseres med mer enn 50 enheter hver. Neste rekke injeksjoner bør ikke gis før tre måneder er gått.

Betraktninger

Ifølge Cerebral Parese Source, er botox behandling mest effektive hos barn under 6 år eller yngre. I denne alderen barnets kropp er fremdeles under utvikling, slik at botox injeksjoner til å ha en mer permanent virkning på kroppen. For eksempel kan motta botox injeksjoner i hoftene forhindre hip fortrengning. Fysioterapi kan hjelpe barn få maksimal nytte av botox behandling gjennom intens stretching.

Botox og nevromuskulære lidelser

Botox og nevromuskulære lidelser


Clostrodium botulinum, en farlig stamme av bakterier som forårsaker matforgiftning, kan gi helsemessige fordeler når det gis som et terapeutisk middel som heter Botox. Enkelte varianter av dette toksinet, injiseres i små mengder i det urolige området, kan ikke bare hjelpe glatte ut rynker som en kosmetisk prosedyre, men kan også temme nevromuskulære lidelser som forårsaker ufrivillig spam og andre vanskeligheter. Fordi dette stoffet forstyrrer nervefunksjon, men pasientene må akseptere risikoen for potensielt farlige bivirkninger.

Bruk

Leger bruker Botox som et middel for en familie på nevromuskulære forhold kollektivt kalt dystoni, ifølge Helse Communities, som definerer dystoni som ukontrollerbare muskelsammentrekninger som skyldes feil nerve avfyring. Botox terapi, anvendt i små doser, kan lindre disse muskuløse spams. Leger bruker ikke de fleste av de syv kjente varianter av C. botulinum toxin, avhengig av type A for kosmetisk behandling og Type B for medisinsk behandling. Type A bruker varenavn Botox Cosmetic den, mens type B går med handelsnavn Myobloc den.

Handling

Muskler kontrakt som reaksjon på signaler fra hjernen som formidles av en nevrotransmitter som acetylcholin heter, i henhold til Drugs.com. Botulinum protein, når det injiseres i stedet for det nevromuskulær lidelse, hindrer acetylkolin fra å komme inn det berørte området, sette en stopper for nervøse tics eller muskuløse feil.

Indikasjoner

Botox terapi kan behandle mange typer dystoni. Forhold som har nytte av denne behandlingen inkluderer ansikt og kjeve spams, nakke spams kjent som cervical dystoni eller spastisk torticollis øye forskyvninger og ufrivillig blunking. Botox kan hjelpe med tale eller taleproblemer som stamming eller stemmebånd spasmer. Det også bidra til å løse nevromuskulære problemer i andre områder av kroppen, for eksempel urinretensjon, et alvorlig problem som involverer blæren muskler som ellers ville kreve kateterisering å la pasienten til å passere urin.

Bivirkninger

Leger må nøye administrere botulinum, i små mengder, for å oppnå de ønskede resultater uten å forårsake alvorlige bivirkninger fra denne kraftige toksin. Selv under optimale forhold, kan noen pasienter oppleve en grad av muskelsvakhet i området som mottar Botox. For eksempel pasienter som behandles for blefarospasme, eller ufrivillig blinker, kan oppleve en midlertidig hengende øyelokk. Noen få pasienter kan oppleve andre symptomer som ligner influensa.

Betraktninger

Ifølge Emed TV, kan Botox utgjøre ukjente risikoer under graviditeten eller da gikk gjennom morsmelk til babyer. Helse Communities advarer om at botulinumtoksin kan noen ganger flytte fra sin opprinnelige området til andre områder av kroppen, noe som resulterer i slike alarmerende og potensielt farlige symptomer som å puste, svelge eller snakke problemer, inkontinens eller tåkesyn. Pasienter og leger både bør være klar til enhver tid at dette gunstig terapi får sine helbredende krefter fra en dødelig nervegift og at en viss grad av risiko følger bruken.

Visuell persepsjon aktiviteter for voksne

Visuell persepsjon aktiviteter for voksne


Visuell persepsjon oppstår når hjernen tolker det øynene ser. Selv om våre øyne ser i hele bilder, disse bildene er brutt ned i form, tekstur, farge og / eller bestanddeler. Voksne med visuell persepsjon problemer kan ikke gjenkjenne ansiktsuttrykk og kan lide av lærevansker og organisatoriske og sosiale problemer. Voksne kan forbedre sin visuell persepsjon med hukommelse, mønstergjenkjenning, dybde og balanse aktiviteter.

Minne

Ta to kortstokker spillkort og legg dem med forsiden ned i rader og kolonner. Be klienten å snu to kort. Hvis de ikke samsvarer, be ham om å plassere de opprinnelige to kort med billedsiden ned og snu to mer. Oppmuntre ham til å fortsette å snu kortene to om gangen med den hensikt å lage kamper. Du kan også bruke kort eller perler med farge bare mønstre. Plasser kortene eller perler i et bestemt mønster, og deretter dekke dem opp. Spør kunden hva mønsteret er. Disse aktivitetene forbedre visuell hukommelse, øke korttidshukommelse og bedre overgangen fra kort til langtidshukommelsen.

Mønstergjenkjenning

Sett en farge og mønster puslespill foran klienten. Be ham om å identifisere hva (hvis noen) mønstre han ser i form av farger, former og størrelser. Be ham om å identifisere alle eksempler på en form, selv de som er i forskjellige vinkler og i forskjellige størrelser. Oppmuntre ham til å identifisere eventuelle gjentatte mønstre i linjer, blokker eller diagonaler. Gå videre og be ham om å identifisere fargevariasjoner. Mønstergjenkjenning aktiviteter tvinge en person til å bryte ned hele bilder i sine bestanddeler. Identifisere likheter og forskjeller gjennom mønstergjenkjenning øker kundenes lesing og generelle læreferdigheter, hjelper dem å forstå ansiktsuttrykk og forbedre sine sosiale og problemløsning ferdigheter.

Dybdesyn

Plasser gjenstander over hele bordet. Plassere noen tett sammen, og andre langt fra hverandre. Har klienten identifisere hvilke elementer er nær ham, og i nærheten av hverandre. Oppmuntre ham til å beregne avstanden mellom elementer og identifisere separate grupper som er like langt fra hverandre. Legg til elementer som er lengre avstander fra hverandre, utvide avstanden hver gang du jobber med ham. Disse aktivitetene bedre dybdesyn, som brukes når du går, kjører, forstå bilder og knyttet til mennesker, spesielt med hensyn til personlige plass.

Balanse

Visuell persepsjon problemer påvirke en persons balanse, så fysisk aktivitet vil bidra til å styrke kundens balanse. Be klienten å strekke seg etter gjenstander på begge sider av ham. Be ham om å heve det ene kneet, og deretter den andre i noen sekunder hver. Be ham om å gjøre det samme med bena rett ut. Har ham stå og sitte, stå på tærne og bøy i midjen. Alle disse aktivitetene bør gjøres på et sklisikkert gulv. Oppmuntre klienten til å marsjere på plass og gå i en rett linje på sin egen tid.

Botox & Neck Pain Danger

Botox & Neck Pain Danger


Injeksjon av Botox er en kosmetisk prosedyre som er gjort for å forbedre ungdommelighet og stramme opp huden kosmetisk. Disse prosedyrene kan inkludere en panne løft, øyelokk heis og en ansiktsløftning. Denne prosedyren er vanligvis trygt, men i sjeldne tilfeller kan det føre til smerter og bivirkninger.

Bakgrunn

Botox eller botulinum toksin A, er en neurotoxin. En neurotoksin er et stoff som er giftig for kroppen, og kan forårsake nervecelleskade hos personen som bruker den. Bly er et eksempel på et neurotoksin.

Nummenhet, prikking

Ifølge Botox offisielle nettsted, selv om injeksjon prosessen ikke kan være smertefullt og har en tendens til å være rask og enkel, kan ettervirkningene vise seg å være skadelig og smertefullt. Et eksempel på en bivirkning er nummenhet eller prikking i nakken.

Hevelse, blåmerker

En annen nakkesmerter fare er hevelse, blåmerker eller mulig rødhet rundt i området av injeksjon. Disse bivirkningene kan vise seg smertefullt til den personen som hadde Botox injisert, spesielt i nakken.

Neck Kramper

Fordi Botox brukes til å stramme opp huden og gjør huden og musklene vises mer ungdommelig, kan det føre til muskelspasmer og smerter. I halsen spesifikt, kan det føre til stivhet og begrensninger i bevegelse.

Advarsel

Hvis du opplever noen av disse eller andre bivirkninger etter å ha mottatt en Botox-injeksjon, søke profesjonell lege for diagnose og riktig behandling.

Hvordan Get Safe Botox behandling for migrene hodepine

Botox (botulinum toksin A) er en migrene behandling og forebygging benyttes av leger. Migrene er en svært smertefull og invalidiserende type hodepine. Behandling kan være unnvikende for mange lider. Botox injeksjoner forårsake liten lammelse av muskler og er vanligvis injisert bilateralt over pannen og kinnben og ned på baksiden av halsen, avhengig av typen av migrene og presenterer symptomer. Kroniske migrenepasienter er ofte desperate. Sørg for å ta en aktiv rolle i din omsorg for å hindre ytterligere skade, spesielt hvis du har andre medisinske tilstander.

Hvordan Get Safe Botox behandling for migrene hodepine

Forsknings effektiviteten av Botox på migrene. Det er ikke en kur, og fungerer bare for ca 2-4 måneder før pasienten vil trenge fremtidige injeksjoner, så dette er ikke en gang skudd (no pun intended). Mye av forskningen sier det er svært nyttig, og har ingen bivirkninger. Se etter personlige beretninger fra migrenepasienter som ble behandlet med injeksjoner. Drug selskaper vil liste opp mulige bivirkninger og legene vil trolig si injeksjoner "er ikke så ille", men de trenger ikke å leve med resultatet.

Spørsmål legen din om hans / hennes erfaring med bruk av Botox som en migrene forebygging. Spør hvor lenge han eller hun har brukt denne metoden til å behandle migrene og hvor mye suksess andre pasienter har hatt med den. Finn ut om dette er legens nyeste inntekt. Leger gjør pasienter vente i månedsvis mens de samler informasjon slik at de kan begjære Medicare til dekning av Botox-injeksjoner for migrene. Behandlinger må tilpasses til pasienten så vær forsiktig med en lege som foreslo umiddelbart injeksjoner, med mindre dette er hensikten med å se den spesifikke legen.

avsløre alle medisinske bekymringer knyttet til nakke, hode, kragebeinet og skuldrene. Noen ganger er det underliggende livmorhalssykdommer, leddgikt, rotator cuff skader, senebetennelse, ryggmargs forhold eller andre medisinske problemer som kan være årsaken eller forverre migrene. Det er viktig å gi en lege et fullstendig bilde av din migrene og helsen generelt.

Hvis du har en Botox-injeksjon holde en journal med dine etter injeksjon symptomer. Legen har som mål å redusere hyppigheten av migrene. Det er sannsynlig å være noen smerter på injeksjonsstedet og hals svakhet. Dokumentere dette nøye. Hvis du har andre medisinske tilstander muskel svakhet kan skape sekundære problemer, så selv om din migrene kan redusere du nå har smerter i et annet område. Se opp for dette!

Vær proaktiv i helsesektoren. Hvis du ikke føler deg bra etter etter din første Botox-injeksjon snakke med legen din. I noen tilfeller Botox-injeksjoner kan forverre din fysiske helse ved å flytte muskelstrukturen i nakke og skuldre. Rapportering dine symptomer er den beste måten å forebygge skader fra Botox-injeksjoner.

Hint

  • Botox-injeksjoner kan og har vært veldig nyttig for noen mennesker med kronisk migrene.
  • Denne artikkelen er ikke ment å kurere, behandle eller diagnostisere noen lidelse.

Botox behandling for migrene

Botox behandling for migrene


Ofte vi hører ordet Botox, og våre sinn utløser seg til et bilde av en nål som settes inn i ansiktet for kosmetiske formål. I flere tiår har medisinske forskere vært på jakt etter en alternativ måte å behandle migrene, og gjennom invasiv forskning, har det blitt fastslått at pasienter med migrene forhold som bruker Botox behandling, snarere enn reseptbelagte medisiner, har følt en enorm lettelse i smerte.

Behandling

Det faktum at migrene ofte utløse en ekstrem mengde av smerte, lider ofte nå for et reseptbelagt legemiddel for rask lindring. Mens disse reseptbelagte behandlinger for migrene ofte generere bivirkninger som tretthet, vektøkning og urolig mage, har nesten alle pasienter som får Botox-injeksjoner ikke oppleve noen bivirkninger i det hele tatt. Ifølge sin nyeste klinisk studie, Allergan Inc, Botox distribusjonsselskap, har funnet ut at Botox injeksjoner i musklene i pannen, øyne, panne, siden av hodet og baksiden av hodet nær halsen, akselerere umiddelbar migrene lettelse. I motsetning til mange andre reseptbelagte legemidler som brukes for behandling, har Botox-injeksjoner er bekreftet å gi migrene lettelse i inntil seks måneder. Disse injeksjoner virker ved å forårsake en utgivelse i muskelspenninger, og ved å egge en beroligende effekt på nervecellesystemer som har å gjøre med bevissthet om smerte. Migrenepasienter er ute denne behandlingen som det vanligvis bare varer i rundt 10 minutter per økt, og ubehag nivået er minimal.

Botox Administrator

Når du vurderer Botox behandling for migrene lettelse, forsiktig velge en lege som har erfaring i å administrere injeksjonen. Velge en lege basert på en lav avgift reklame, er kanskje ikke den klokeste avgjørelsen, hvis han er fortsatt ny i praksis. Når Botox er riktig administrert, har det minimal og kortvarige bivirkninger, med smerte gått nesten umiddelbart. De fleste mennesker vende tilbake til sine normale daglige aktiviteter umiddelbart etter å ha mottatt Botox-injeksjoner. Ring flere praksis, og stille så mange spørsmål som du føler som vil gjøre din beslutning om å ha Botox injeksjon mer behagelig.

Kostnad

Mange er redd for at utgiftene til å motta Botox-injeksjoner vil være å bratt å ha råd til. Som i 2009, Botox-injeksjoner for behandling av migrene vanligvis koster rundt $ 350 per målrettede området. Du må tåle det faktum at du ikke skulle trenge noen annen form for behandling i seks måneder. I forhold til å betale en resept co-lønn en gang per måned, samt besøke legen din ofte, og ha mulitple migreneanfall, vil du komme ut på plussiden når utnytte Botox-injeksjoner.

FDA Godkjenning

Fra og med denne dagen, er Botox fortsatt til vurdering FDA-godkjenning for behandling av migrene. Ifølge Allergan Inc., de er håpefull, basert på deres siste prøveresultatene, til fil for en supplerende biologiske konsesjonssøknad med FDA, for å bruke Botox i behandling av kronisk migrene innen utgangen av 2009 Selv med alle de positive resultatene fra behandling av migrene med Botox-injeksjoner, er det sterkt anbefalt at du besøker din personlige lege før du gjennomgår noen form for behandling for migrene lettelse.

Botox for migrene Hodepine Relief

Ifølge en studie utført av American Headache Society, kan Botox-injeksjoner brukes som forebyggende behandling mot kroniske migrene. Studien viser også at Botox kan være mindre risikabelt å bruke for behandling, i stedet for reseptbelagte medisiner som har bivirkninger. Åtti prosent av individer innenfor studie injisert med Botulinum toxin type A, også kjent som Botox, hevdet at de hadde mindre hyppige og intense migrene.

Behandling

For de som har hyppige, intense migrene, kan Botox gi lindring uten bivirkninger andre medisiner. Botox er en væske, injiseres i områder som pannen, mellom øynene, og til siden og bak i nakken.

Legene foreslår at Botox er effektiv mot migrene fordi den blokkerer smertesignaler til hjernen. Lindring av hodepine vises cirka tre uker etter de første injeksjonene, og bør gjøres hver tredje måned for å opprettholde smertekontroll.

Fordeler

Bortsett fra sjeldne bivirkninger, er Botox anses å være et trygt alternativ til migrene hodepine medisinering. Sjeldne bivirkninger omfatter nakke muskelsvakhet, eller øyelokk og øyenbryn hengende. De som ikke ønsker å ta en reseptbelagte medisiner har et alternativ med Botox, og trenger ikke å forholde seg til vanlige bivirkninger fra andre medisiner som vektøkning, urolig mage, eller døsighet.

Botox er godkjent av Food and Drug Administration for øyesykdommer, rynker og nakke spasmer; men det er fortsatt i tidlig fase for å bli godkjent for bruk med kronisk, alvorlig hodepine og migrene.

Kostnad

Siden Botox ikke er dekket av forsikring, kan det bli ganske kostbar å få regelmessige behandlinger. Hver Botox session koster ca $ 350 per injeksjonsstedet, som vanligvis er mellom øynene, pannen og ryggen eller siden av halsen for migrene lettelse.

Foreskrevet muntlige medisiner for migrene som Imitrex er et rimeligere alternativ, men kan ikke redusere symptomer nok for de som har intens hodepine.

Cushings sykdom hos voksne

Cushings sykdom hos voksne


Cushings sykdom, en av flere lidelser mer grovt kategoriseres som Cushings syndrom, utvikler hos voksne når kroppen produserer for mye av hormonet kortisol på grunn av utvekster på hypofysen. Kortisol spiller viktige roller i å regulere immunforsvaret, holde det kardiovaskulære systemet drift og metabolizing mat. Dreven konsentrasjoner av kortisol i ens blodet kan føre til alvorlige problemer. Ubehandlet Cushings sykdom kan være dødelig, som kan forlate underliggende årsaker til Cushings ubehandlet.

Hvem får Cushings sykdom

Cushings sykdom utvikler seg vanligvis i mennesker i alderen 25 og 50. Kvinner som også lider av dårlig kontrollert type 2 diabetes, fedme og høyt blodtrykk har størst risiko for å utvikle noen form for Cushings syndrom. I tillegg til Cushings sykdom forårsaket av hypofyse-kjertelen problemer, Cushings kan resultere fra overforbruk av kortikosteroider, kreftsvulster på binyrene og veksten av tumorer som skiller ut kortisol hvor som helst i legemet.

Årsaker

Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre lidelser, utgjør Cushings sykdom den nest vanligste formen for Cushings syndrom. Det overveldende flertall av Cushings sykdom tilfeller utvikle seg når en adenom eller en cancerous svulst skjemaer på en pasients hypofysen. Adenomer, som er godartede svulster, forekommer oftere enn kreftsvulster. Et lite antall pasienter som utvikler svulster i hypofysen kan ha en genetisk abnormitet som predisponerer dem til en form for kreft som kalles multippel endokrin neoplasi type 1 som forårsaker svulster å danne på hypofysen og andre hormon-sekresjon kjertler.

Symptomer

En lang liste med Cushings syndrom symptomer omtalt i et faktaark forberedt på Medline Plus inneholder en oppblåst mage, tynne armer og ben, akne, hudinfeksjoner, uregelmessig fett deponering, impotens, opphør av menstruasjon, måneansikt (hevelse i ansiktet), lett blåmerker og røde eller lilla klatter på huden, svakhet, skjelettsmerter, utilsiktet vektøkning, tap av muskelmasse og høyt blodtrykk.

Behandlinger

Leger kan foreskrive ketokonazol (f.eks Nizoral fra Ortho McNeil Janssen), mitotane (Lysodren fra Bristol-Myers Squibb) eller metyrapone (Metopirone fra Novartis) alene eller i kombinasjon for å senke pasientens kortisol konsentrasjon. Adenomer eller kreftsvulster som forårsaker Cushings sykdom krever kirurgisk fjerning, og noen ganger stråling behandlinger. Operasjoner kan måtte utføres mer enn én gang for å fjerne vekster, og pasienter kan også bli nødt til å motta kurs av kjemoterapi narkotika. Paradoksalt nok, etter hypofysen kirurgi, kan pasienten trenger å motta injeksjoner av hydrokortison for å sikre riktig metabolske, immun og kardiovaskulær funksjon.

Prognose

Personer med ubehandlet Cushings sykdom eller ukontrollerte kortisolkonsentrasjoner kan utvikle nye eller forverret diabetes, benbrudd, nyrestein og høyt blodtrykk. Kreftsvulster som gir opphav til Cushings sykdom kan ofte drepe pasienter innen fem år hvis det ikke fjernes og bestrålt. Imidlertid er Cushings sykdom de herdbare form av Cushings syndrom hos voksne. Den har en 80 prosent rente kur når hypofysen kirurgi for å fjerne et adenom eller en kreftsvulst er utført av en meget erfaren spesialist.

Support

Pasienter og deres familie kan finne informasjon og ressurser gjennom Cushings Support & Research Foundation. Et nettsted som er anbefalt av National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer som et sted å begynne å lete etter informasjon om Cushings sykdom relaterte behandlinger er nettstedet vedlikeholdes av hypofyse Network Associates.

Hvordan bli Assisted Living for Down syndrom Voksne

Hvordan bli Assisted Living for Down syndrom Voksne


Sykehjem for funksjonshemmede voksne blir ofte betraktet som en mellomting mellom å leve på heltid med familien og bli helt uavhengig. Sykehjem er et egnet alternativ for Down syndrom voksne som trenger noen form for hjelp eller tilsyn (for eksempel medisinsk hjelp eller veiledning), men klarer de fleste daglige aktiviteter på egenhånd. Sykehjem programmer er ikke tilgjengelig for de som trenger heltid sykepleie eller som er en fare for seg selv eller andre. Les videre for å lære mer om hvordan du kommer i omsorgsboliger for Downs syndrom voksne.

Hvordan bli Assisted Living for Down syndrom Voksne

Se etter omsorgsboliger boliger (ALRs) i ditt område. Disse typer boliger er ofte sponset av offentlige etater og tilbyr delvis eller total dekning for de med lave inntekter eller som ikke klarer å ta vare på seg selv på det nåværende tidspunkt.

Husk at beboeren vil bli forventet å arbeide. Sykehjem er for folk som er i stand til å forsørge seg selv. Når Down syndrom bosatt får en jobb, vil han være ansvarlig for å betale en månedlig avgift som dekker alle utgifter knyttet til dagliglivet, fra boliger til mat til pågående omsorg.

3 Ta kontakt med trygdekontoret i staten for å spørre om Supplemental Security Income assistert levende fordeler. Programmet, som er rettet til alle voksne med nedsatt funksjonsevne som fortsatt kan fungere på egen hånd, gir en garantert minimum tjene så ansatt folk kan betale for sine boliger.

Søk i databasen ved Nasjonalt Senter for omsorgsboliger for å få informasjon om finansiering, oppholds alternativer og tips om hvordan du velger rett sted. Se Resources nedenfor for en link. Nettstedet tilbyr også hjelpe til med å lage en vellykket overgang til et anlegg, og tilbyr en rekke lenker til organisasjoner som kan bidra i søk og valg av riktig bolig.

besøke en rekke fasiliteter før du velger en. Sammenligne kostnader og tjenester som tilbys, og sørg for at du vier spesiell oppmerksomhet til hvordan innbyggerne lever, inkludert hvordan de bruker tiden sin (sosialt samvær eller i sine egne kvartaler, for eksempel), hva deres daglige aktiviteter er og hvor mange av dem føre produktive liv utenfor boliganlegg.

Hint

  • Mange omsorgsboliger hus operere basert på inntekten til sine innbyggere, tar 70 til 80 prosent av en persons inntekt til å dekke utgifter og der beboerne kan tilbringe resten. I bytte, de tilbyr full omsorg, som dekker alle behov.

Hvordan få serviceboliger for voksne med Cerebral Parese

Hvordan få serviceboliger for voksne med Cerebral Parese


Voksne med cerebral parese har flere boliger når det gjelder støtte-levende. Avhengig av type omsorg ønskelig, kan beboerne få så mye eller så lite hjelp som de ønsker i en rekke innstillinger, fra delte rom i overvåkede fasiliteter til enkelte leiligheter.

Hvordan få serviceboliger for voksne med Cerebral Parese

Kjenn Assisted boliger for voksne med Cerebral Parese

Velg den type assistert boliger som passer for dine behov. Alternativene spenner fra styret og omsorgsboliger og sykehjem anlegg med 24-timers tilsyn måltider og medisinsk tilsyn til enkelte leilighetene i omsorgssamfunn, som fremmer selvstendig liv.

vet at voksen boliger fasiliteter generelt yte service til folk som er mellom 18 og 59. Folk som er over 60 og voksne som er i alderen 18 og 59, men krever medisinsk behandling, kan ligge i kontinuerlig omsorg pensjonisttilværelse fasiliteter .

Innse overgangsboliger kan være tilgjengelig for folk som er minst 17 ​​og forbereder seg til å leve et selvstendig liv for første gang.

Få serviceboliger for voksne med Cerebral Parese

Finn boliger ressurser ved staten ved DisabilityInfo.gov (se Ressurser nedenfor).

Lag en liste over boliger alternativer, inkludert boliger og helseinstitusjoner.

Besøk fasilitetene. Vær forberedt på å svare på spørsmål om din medisinske tilstand og type omsorg du trenger.

Still spørsmål om hvilken type omsorg de gir. Omfatte spørsmål om måltider, klesvask, transport, medisinsk hjelp, fysioterapi fasiliteter og sosiale aktiviteter.

Skriv ned alt du liker og misliker om anlegget basert på ditt første intervju.

Gjør et sekund, uanmeldt besøk for å få en bedre forståelse av hvordan anlegget fungerer.

Ta deg tid til å snakke med andre beboere om sine erfaringer med anlegget.

Betale for serviceboliger

Bruk Social Security inntekt eller Supplemental Security Income å betale husleie og utgifter. Besøk Social Security nettsted for å lære mer om å kvalifisere seg til Supplemental Security Income (SSI) (se Ressurser nedenfor).

Søk om vouchers § 8 boliger fordelt gjennom United States Department of Housing and Urban Development (HUD).

Innse kvalifiserte leietakere betaler bare en prosentandel av leien, som er basert på deres inntekt og betalingsevne.

Hint

  • Skaff Independent Living Skills Training gjennom lokallag av De forente Cerebral Parese organisasjonen. Besøk UCP.org å finne ditt lokallag (se Ressurser nedenfor).
  • Vær forberedt på lange ventelister for HUD boliger bilag.

Symptomer på dehydrering hos voksne

Symptomer på dehydrering hos voksne

Mørkere Urin

En av de mest åpenbare tegn på at en person er å bli dehydrert og trenger å motta væske er mørk farget urin. Jo mørkere urinen jo mer dehydrert du er. Kroppen må vannet trygt utvise avfall fra kroppen din. Når det ikke er nok vann alt du kommer til å se er avfallet. Hvis du er dehydrert vil du også begynne å urinere mye sjeldnere.

Fatigue

Fatigue er å være mer enn bare litt sliten. Det blir så sliten at du begynner å føle seg svak. Jo mer dehydrert du er mer trøtthet du vil oppleve. Det er viktig å sjekke væskeinntaket så snart du begynner å føle altfor sliten.

Ørhet

Når en voksen er i behov av væsker de kan oppleve noe svimmelhet. Dette er mest merkbart når den voksne prøver å stå fra sittende stilling. Den enkelte kan selv svak hvis dehydrering er ille nok, eller de ikke lene seg tilbake ned umiddelbart. For å unngå besvimelse en gang en voksen som opplever dehydrering bør drikke litt vann med en gang.

Cotton Mouth

Cotton munnen er et annet begrep for tørr munn. Når du blir dehydrert du bruker opp alt vannet du hadde tidligere drakk. Munnen din trenger vann for å produsere spytt. Hvis det ikke lenger er å få det vannet vil du begynne å føle at munnen er ekstremt tørr fordi spytt tørker opp. Hvis dette skjer må du drikke litt vann og tygge på noen is chips å holde deg munnen fuktig.

Problemer med huden

Det er to typer av problemer som kan oppstå med huden som et resultat av dehydrering. Først, du huden blir tørket ut. Det mangler vannet den trenger for å holde seg fuktig. Hvis du kan klemme huden din og det tar mer enn et sekund eller to for å vende tilbake til det normale, er du dehydrert. Sekund, kan huden din bli helt rød. Dette skjer for det meste i ansiktet, men kan skje andre steder. Hvis dette skjer, må du få mer væske i deg så snart som mulig, fordi huden din vil ta litt tid å sprette tilbake. Jo tidligere du kommer i gang Rehydrerende jo raskere vil du få huden din tilbake til det normale.

Hva er Gulsott hos voksne?

Hva er Gulsott hos voksne?


De fleste forbinder gulsott med nyfødte babyer, men voksne kan ha tilstanden også. Gulsott er når hud og membraner (for eksempel det hvite i øynene) slår en gulaktig eller en gul-brun farge fordi for mye av den kjemiske bilirubin sirkulerer i blodet. Hos voksne indikerer gulsott en underliggende medisinsk problem, for eksempel leverskade. Enhver person som viser tegn på gulsott bør oppsøke lege så snart som mulig.

Biologisk årsak til gulsott

Bilirubin er et avfallsprodukt som resultatene fra nedbryting av hemoglobin. Under normale omstendigheter, fjerner leveren bilirubin fra blodet. Imidlertid kan gulsott oppstå når: 1) det er for mye bilirubin for leveren å fjerne, 2) en defekt hindrer leveren fra ordentlig fjerne bilirubin, og 3) gallegang som gjør at bilirubin å renne fra leveren til tarmen blokkert.

Sykdommer som forårsaker gulsott

Gulsott hos voksne er oftest forårsaket av sykdommer eller tilstander som påvirker leveren. Typiske eksempler er hepatitt B og C, skrumplever og leverkreft. Gulsott kan også være forårsaket av gjenstander som hindrer gallegangene, for eksempel en svulst eller gallestein. Mer uvanlig, kan gulsott være forårsaket av stoffer som har samlet seg i leveren cellen. For eksempel kan akkumulering av jern (hemokromatose) resultere i gulsott, som kan akkumulering av kobber (Wilsons sykdom). Enkelte medikamenter kan også føre til gulsott, som noen medisiner kan forårsake betennelse i leveren eller gallegangen.

Problemer forårsaket av gulsott

I tillegg til å snu huden gul, kan gulsott føre en person til å bli svært kløende (den medisinske betegnelsen er "kløe"). Ifølge medicinenet, com, kan kløe være så intens at noen mennesker vil skrape huden rå, har problemer med å sove, og i sjeldne tilfeller, begå selvmord. For det meste er imidlertid problemer forbundet med gulsott oppstår fra den underliggende medisinske tilstanden forårsaker gulsott.

Diagnose

Gulsott er diagnostisert av en fysisk eksamen og observasjon av en lege. Men like viktig å vurdere at pasienten lider av gulsott er å bestemme grunnen til pasienten er gulsott. Således vil en lege sannsynlig bestille en serie blodprøver, inkludert: en "serum bilirubin", som måler mengden av bilirubin i blodet; en "komplett blodprosent" som vil gi informasjon om komponentene i de røde blodceller, hvite blodceller og blodplater; "Protrombintid", en test som måler blodets evne til å koagulere. I tillegg, kan en lege ønsker å gjøre en ultralyd av leveren for å bestemme om den er oppsvulmet eller på annen måte unormal, og / eller en biopsi av leveren, hvor et stykke av levervevet blir fjernet kirurgisk for å bli analysert i et laboratorium.

Behandling

Fordi gulsott ikke er en sykdom, men bare et symptom på en sykdom, behandling varierer avhengig av den underliggende tilstand som forårsaker gulsott. For eksempel, hvis den gulsott er forårsaket av en blokkert gallegang, vil behandlingen være å fjerne blokkeringen. Hvis medisinen er årsaken til leveren eller gallegangen for å bli opphisset, vil pasienten få beskjed om å slutte å ta medisinen.

Bukspyttkjertelen insuffisiens tegn og symptomer hos voksne

Bukspyttkjertelen insuffisiens tegn og symptomer hos voksne


Bukspyttkjertelen er et organ som ligger i øvre del av magen bak magen. Bukspyttkjertelen er ca 6 til 8 inches lang hos voksne. Det er fylt med rør som kobles sammen for å danne en enkelt åpning som går inn i tarmen. Enzymene bukspyttkjertelen produserer flyten gjennom rørene og inn i tarmen hvor de bryter ned protein, fett og karbohydrater for å bli absorbert av kroppsvevet. Når en person har en pankreatisk insuffisiens, er pankreas ikke produserer nok enzymer og kan resultere i feilernæring.

Diaré

Diaré er en av de mer vanlige symptomene med en pankreas-insuffisiens. Mens normal diaré er rett og slett en vannaktig avføring, diaré som kommer fra et enzym insuffisiens vil ha fettdråper i avføringen.

Ubehag i magen

Ubehag i magen kan oppstå fra en bukspyttkjertelen insuffisiens. Mangelen på skikkelig enzymer resultater i protein, karbohydrater og fett i maten fortært å ikke bli brutt ned skikkelig. Noen mennesker kan oppleve krampe-lignende smerter og andre kan oppleve skarpe smerter. Gastrointestinale problemer er et vanlig symptom, og kan forårsake ekstremt ubehag i underlivet.

Unormal avføring

Folk som ikke opplever diaré kan ha blek, foul smelling og klumpete avføring. Krakken vil ofte være vanskelig å skylle eller holde fast ved siden av toalettet. Det er ofte fettdråper som ser ut som oljedråper som flyter i vannet etter at avføring har spylt. Noen mennesker kan også se slim i avføringen.

Uforklarlig vekttap

Den vekttap assosiert med en bukspyttkjertelen insuffisiens vil oppstå plutselig. Mennesker som opplever vekttap vil ikke ha en grunn for vekttap å skje. De vil normalt fortsatt ha en god appetitt og spiser regelmessig, men fordi kroppen ikke er absorberende nok protein, karbohydrater og fett, vil de gå ned i vekt.

Flatulens

Flatulens er rett og slett gass. Personer som lider av bukspyttkjertelen insuffisiens kan oppleve hyppig flatulens. Ofte ganger, dette vil bli fulgt med magekramper og være svært ubehagelig. Det er over-the-counter medisiner som GasX og Beano som kan hjelpe lindre ubehag.