Digidexo.com

Grunner for en nevrologisk utredning

Grunner for en nevrologisk utredning


Når legene ikke kan finne gode grunner for dine symptomer, er det på tide å få en nevrologisk utredning. Nevrologi avtaler med hjernen og alle de nervene som går gjennom hele kroppen. Nerveskader eller funksjonsfeil kan oppstå fra en rekke problemer som stammer fra ulykker, sykdommer eller arvelige lidelser. Når narkotika og behandles infeksjoner er utelukket, er evalueringer brukes til å begrense mulighetene for å finne hvor du skal lete.

Sykdommer

En sykdom er en uregelmessighet som forstyrrer den normale funksjon for kroppen. Anomalies som virus, bakterier og sopp endre måten kroppen vår fungerer. Immunsystemet består av et nettverk av organer og celler som beskytter kroppen mot skade og noen ganger angriper sitt eget nervesystem. Når det er mistanke om at en sykdom er å endre nervesystemet, en neurologisk evaluering utført. Denne type evaluering er lang på grunn av de mange forskjellige effekter anomali kan forårsake.

Perifer nevropati

Perifer nevropati er skade på nervene som reiser til kroppens ekstremiteter. Disse nervene sender sensoriske signaler tilbake til og fra hjernen og ryggmargen, som er hvordan kroppen din registrerer opplevelser og Køer svar til hver situasjon. Det finnes mer enn 100 typer av perifer neuropati, hver med sine egne problemer fra mild kribling til motor og sensoriske problemer. Nevrologiske evalueringer og tester er prefabrikkert å finne ut årsaken og hvor nerveskader er.

Brain Disorders

Hjernen er et komplekst organ som er i en konstant tilstand av forandring på grunn av livets erfaringer. Strukturelle og kjemiske endringer skjer hele tiden. Nevrotransmittere i hjernen butikken minne og prosess kroppens funksjoner, kontrollerende både emosjonelle og fysiske tilstander. Emosjonelle, sosiale og fysiske lidelser kan være forårsaket av medikamenter eller lege anerkjent sykdommer. Når ingen kjente faktorer for symptomer på disse lidelsene oppstår, kan en nevrologisk evaluering ofte finne årsaken til lidelsen.

Ulykker

Når kroppen er skadet på grunn av en ulykke, er det fare for nerveskade. Nerveskader kan skje fra beinbrudd, kutt og kirurgi, selv alvorlig betennelse fra ulykken. Når skaden er stor, vil en nevrologisk Servitutt gjøres for å sørge for at det ikke er noen alvorlig skade på nervene. Legen må gjøre en oppfølging på alvorlige tilfeller når kroppen ikke synes å være helbredende riktig.