Digidexo.com

Slik reparerer en trakk Quad Muscle

Når du trekker din quad muskel, er du faktisk delvis rive muskelen. En trukket muskel er også kjent som en muskelspenninger. Den rivende kan være små eller det kan være alvorlig og føre til indre blødninger, ifølge Dr. Robert Leach. En stamme av quad er forårsaket av stress eller spenning at muskelen ikke kan håndtere. Dette kan skje når det ikke er strukket på riktig måte, bærer for mye vekt ned på det, eller det anvendes for mye. Det er ofte forårsaket ved å kjøre eller løfte vekter. Vanligvis vil du føle umiddelbar smerte i quad, vil det bli mørt, og du kan ha hevelse. Flytte muskler og ledd rundt det vil forårsake smerte.

Slik reparerer en trakk Quad Muscle

•  Hvil muskelen. Ikke spille sport eller delta i anstrengende aktiviteter til smerten har gitt seg.

2 is quad og bruk komprimering og heving. Påfør en ispose på muskel i 15 til 20 minutter fire ganger om dagen i flere dager, anbefaler Leach. Bruk en kompress og heve muskler til å redusere skader og redusere hevelse.

Ta steroide anti-inflammatoriske medisiner, for eksempel ibuprofen og paracetamol. De vil bidra til å lindre smerte og kan kjøpes over disk.

Bruk varmen etter at smertene har gått bort, og du har returnert til trening. Du kan bruke varmen før stretching.

Begynn lys strekke når smerten har gitt seg. Leach anbefaler å holde hver strekk i 10 sekunder og gjenta seks ganger. Gjenta fire ganger om dagen.

gradvis begynne å styrke quad muskelen igjen. Gjør dette etter råd fra legen din.

Hint

  • Det er best å gå til legen for å bli behandlet for den anstrengte muskler, med mindre det er et mildt tilfelle. Legen kan gjøre noen tester for eksempel en MR eller CT scan, spesielt for idrettsutøvere.
  • Å hindre deg fra å få en muskel belastning i din quad, sørg for å holde styrke musklene og strekke stramme muskler.