Digidexo.com

Spørsmål å spørre en lege Under en Kvinne Fysisk

For de fleste kvinner, den første fysiske undersøkelse de opplever er i ungdomsårene, samtidig som en "fysisk" er nødvendig for å delta i junior high eller high school sport. Dette kalles PPE, eller Preparticipation Fysisk eksamen. Det har blitt standard vare på mer enn 6 millioner tenåringer og unge voksne i USA. Selv om de fleste kvinner får eksamener som barn fra sine barneleger og helsepersonell, er det fysisk undersøkelse av oppvekst mye mer grundig og evaluerer seksuell utvikling av den enkelte for første gang.

Før eksamen

Gjennomgår en fysisk eksamen for første gang kan være en nervepirrende opplevelse, så det kan hjelpe å ha en samtale med helsepersonell utfører eksamen før du begynner. For mange får eksamen, vil det være den eneste sjekke opp eller helseevaluering for året, så er det viktig å få mest mulig ut av den muligheten. Bruk denne tiden til å stille spørsmål om hva eksamen kan innebære, og gjerne under eksamen for å fortsette å stille spørsmål. Det er noen vanlige spørsmål som kan hjelpe forberede seg til eksamen, og kan bidra til å identifisere eller avklare bekymringer for pasienten å få eksamen.

Under eksamen

Det første spørsmålet en pasient kan være lurt å stille er: "Hva skjer under eksamen?" Legen som utfører eksamen kan gi en detaljert rapport av testene, eller kan oppsummere det ganske enkelt med en overordnet forklaring. Hvis du på noe tidspunkt ønsker pasienten å vite mer om prøvene eller detaljene i disse test, bør hun be uten forlegenhet. Vanligvis vil legen måle helsen til pasienten gjennom høyde, vekt, puls, visjon og hørsel og undersøke den interne utviklingen gjennom å bruke et lett trykk på midtseksjonen med hendene for å fastslå om veksten er normal. Resten av pasientens helse bestemmes gjennom en rekke spørsmål om seksuelle historie, menstruasjon og eventuelle symptomer på sykdom.

Ofte stilte spørsmål

"Hvor ofte bør jeg være mensen?"

"Er min BMI der det skal være?"

"Er min puls normalt for min alder?"

"Skal jeg vurdere prevensjon?"

"Er jeg vokser som jeg burde?"

"Er huden min i sunn tilstand? Bør jeg søke behandling fra en hudlege?"

"Er det noen ekstra vitaminer eller kosttilskudd jeg bør ta for å hjelpe i vekst?"