Digidexo.com

Vekttap Diet for folk på betablokker

Vekttap Diet for folk på betablokker


Betablokkere er vanligvis foreskrevet for personer som har hatt et hjerteinfarkt, de med hjertesykdom eller høyt blodtrykk, eller de som har nervøse lidelser. Et vekttap diett for folk på betablokkere vil derfor må tilpasses til de spesielle helse og kosthold behovene til hver enkelt. Det er ingen "one size fits all" vekttap diett for folk på betablokkere.

Viktige hensyn for en Vekttap Diet

Hvis du tar betablokkere fordi du har koronarsykdom eller har hatt et hjerteinfarkt, bør kostholdet være hjertet sunt kosthold anbefalt av American Heart Association. Personer med høyt blodtrykk vil trenge et vekttap diett som øker ikke blodtrykket. For eksempel, gjør visse matvarer øke blodtrykket. Hvis du tar betablokkere for en nervøs tilstand, kan vekttap diett være noen form for diett, forutsatt at den oppfyller alle dine behov og ikke inneholder koffein eller andre sentralstimulerende midler.

Generelt, for å gå ned i vekt, må du inntar færre kalorier enn du expend gjennom aktivitet. Du må tilpasse kostholdet avhengig av flere faktorer, for eksempel:
• Er du generelt sunt?
• Hvor mye vekt trenger du å tape?
• Har du noen andre medisiner som du tar i tillegg til betablokkere? For eksempel er hjertepasienter ofte også å ta en anti-kolesterol medisiner og nitroglyserin i tillegg til betablokkere.
• Har du flere sykdommer som du tar medisiner? For eksempel er mange eldre personer som har hjertesykdom, artritt, diabetes eller høyt blodtrykk. De kan ta et bredt utvalg av medikamenter.
• Har du noen form for allergi?
Et fornuftig kosthold vil bestå av alle matvarer som er bra for deg, men i mindre porsjoner. I forbindelse med daglig mosjon, bør denne dietten av sunn mat og mindre porsjoner hjelpe deg å sakte smelte av pounds. Vanligvis vil spise fire eller fem små måltider per dag versus å spise tre store måltider hjelpe deg å miste vekt og opprettholde ønsket vekt. Jo nærmere en grønnsak er å rå tilstand, jo bedre er det for deg.

Fyll opp på elementer som er lav-kalori, som vann, lav-kalori drikker, selleri, hele korn, rå eller dampede grønnsaker, gulrøtter, cottage cheese og yoghurt (forutsatt at du ikke har en laktose problem). Legge mer fullkorn og fiber til kosthold vil også hjelpe deg å holde regelmessige, som igjen vil hjelpe deg å miste vekt.

Denne informasjonen er gitt for pedagogiske formål. Det er ikke ment som medisinske råd. Rådfør deg med helsepersonell før du tar noen vekttap kosttilskudd, eller starter en ny vekttap diett. Svært ofte, vekttap piller og pulver inneholder et høyt nivå av koffein. Hvis du er på betablokkere, har legen din sannsynligvis rådet deg til å begrense inntaket av koffein-relaterte produkter og salt. Andre sentralstimulerende midler som er en ingrediens i mange vekttap medisiner og programmer kan være dårlig for deg også. I tillegg kan det være visse matvarer og ingredienser du trenger for å unngå som en del av din generelle helse omsorg.