Digidexo.com

Tegn og symptomer på magevirus i babyer

Tegn og symptomer på magevirus i babyer


Ifølge BabyCenter.com, magevirus - også kalt gastroenteritt - er den vanligste årsaken til influensalignende symptomer. Babyer har normalt sensitive fordøyelsessystem, forårsaker dem til å lide mer enn ungdommer eller voksne. Babyer er på en enda større risiko for dehydrering på grunn av sine små kropper. Spedbarn bør få ekstra væske i løpet av dagen, selv om de er kontinuerlig oppkast. Hvis symptomene blir alvorlige, ta barnet til legevakten.

Fever

Et tegn på en mage virus hos babyer er en feber. En feber er kroppens måte å prøve å drepe viruset. Dette kan være bra så lenge lenge feber ikke blir for høy. I mange tilfeller kan du la en feber gå sin gang, men du trenger å se babyen tett. Hvis barnet ditt har feber, men spiller lykkelig, så er det ingen grunn til bekymring. Men dersom barnet ditt blir sløv og vil ikke slutte å gråte, gjør ditt beste for å bringe feberen ned med over-the-counter medisiner for babyer eller en kul vask klut.

Diaré

Diaré er en av de mest vanlige symptomer forbundet med mage virus hos babyer. Spedbarn vil lide med løs, våt avføring i løpet av dagen som utarmer sin kropp væske. Hvis barnet ditt er amming, pleie ham så ofte som mulig og gi ham renset vann gjennom en sprøyte. Se barnet ditt tett etter tegn på dehydrering. Hvis du legger merke til din sønns lepper er tørr eller om han har innsunkne-i øynene, han er dehydrert. Se ham nøye og hvis ikke får bedre, ringe legen din med en gang.

Oppkast

Oppkast er et tegn på matforgiftning samt magevirus. Oppkast er kroppens måte å prøve å få viruset ut. Hvis du oppdager barnet kaster opp, kan det hende hun har influensa. Kraftig oppkast kan være stressende og føre til at barnet blir urolig og opprørt. Hvis barnet ditt er oppkast og lidelse med diaré, bo hos henne hele dagen og gi henne en sprøyte med væske hvert 30. minutt. Hvis barnet ditt blir altfor sløv er det viktig at du tar henne til sykehuset.