Digidexo.com

akutt muskel nedbryting

Rettsmidler for trakk muskler

Rettsmidler for trakk muskler


Hvis du er fysisk aktiv, er sjansen stor for at du vil oppleve en trakk muskel på et tidspunkt under ditt treningsprogram. Mesteparten av tiden disse muskel stammer leges raskt med hvile og hjemme behandling, men du må kanskje gå til legen din hvis symptomene ikke bedrer seg i løpet av få dager.

RICE

For de fleste trakk muskler, den velkjente RICE (hvile, is, kompresjon og elevasjon) metoden fungerer underverk. Etter å ha skadet deg selv, er det viktig å hvile den skadde kroppsdelen, bruke isen terapi hver 20 til 30 minutter, pakk den sårede området for å bremse den inflammatoriske prosessen og heve den skadde området for å holde blod og væske fra å bygge. Flg RICE teknikk for de første 24 til 48 timer etter at det oppstår vevsskade. Hvis RICE metoden ikke begynne å lindre smerte og hevelse, ta kontakt med din lege for videre diagnostisering og behandling.

Arnica Cream

Mange idrettsmedisinere og idrettsutøvere anbefaler aktuell arnica for akutte muskel trekker. Dette homøopatisk middel kommer i salve, krem, skjær og liniment form, absorberer raskt og er trygt når det brukes i henhold til instruksjonene.

Arnica er en flerårig plante med naturlige anti-inflammatorisk og smertedempende kvaliteter. For mange brukere, dette reduserer aktuell agent blåmerker, reduserer bankende og reduserer muskel ubehag. I tillegg stimulerer det blodstrømmen for å øke hastigheten helbredelse og hindre fluid opphoping i leddene.

Aldri svelges arnica internt uten ledelse av en lege, da det kan forårsake alvorlige bivirkninger.

Anti-inflammatoriske

Etter en muskel belastning, bruker over-the-counter anti-inflammatoriske som ibuprofen, aspirin eller naproxen å kontrollere ubehag. I tillegg til å fungere som smertestillende midler, disse medikamentene redusere betennelse og forbedre mobiliteten. Følg legens instruksjoner nøye når du bruker disse stoffene, og ikke kombinere dem.

Massasje og Heat

Når det brukes 24 timer etter en muskel belastning, massasje og varme kan lindre smerter og bedre utvalg av bevegelse. Masser muskelvev rundt stammen hver 15 til 20 minutter til flere timer. Massasje hindrer opphoping av væske og kan redusere inflammasjon, spesielt for nye skader.

Etter masserer området, bruke en fuktig varmepakning, varmeflaske eller varm, fuktig håndkle til regionen i 15 til 20 minutter om gangen. Det er en god idé å bruke varme før engasjere seg i en fysisk aktivitet, siden det forbereder musklene til å arbeide. Husk, hvis hevelse øker etter dine varme behandlinger, slutte før du snakker med legen din.

Forebygging

Trakk muskler ofte oppstår når kroppen din er fysisk uforberedt på en trening eller aktivitet - eller når du starter i en aktivitet uten skikkelig oppvarming. For å redusere sjansene for en muskel belastning, gjør styrketrening regelmessig for å holde kroppen i god fysisk form. Du vil være mindre sannsynlig å trekke en muskel hvis kroppen din er vant til å trene regelmessig.

Før engasjerende i fysisk aktivitet, gjør en fem til ti-minutters oppvarming etterfulgt av mild strekking. Pass på at du bruker riktig teknikk for hver aktivitet, og stopp når du har nådd muskeltretthet. Trøtt muskler er lettere å skade.

Hva er en Soma medisinering?

Akutte muskel- og tilstander som ryggsmerter har en stor effekt på vår helsevesenet. Den femte største årsaken til besøk til en lege og en av de mest kostbare fysiske plager, ryggsmerter er veiing tungt på helseutgifter i USA Soma medisinering er en del av et anbefalt behandlingsplan for å sette pasientene tilbake i orden raskt.

Definere Soma

Soma er et merkenavn for stoffet kalles karisoprodol. Soma er et sentralt-virkende muskelavslappende middel for å lindre tilstander muskel- og selges av seg selv og i kombinasjon med aspirin, og noen ganger kodein. Det er markedsført i USA under navnet Soma, men i andre land er det markedsført som Sonoma eller Carisoma. Sverige har fjernet karisoprodol av bruk på grunn av avhengighet og misbruk blant pasientene.

Effekter av Soma

Som en muskel relaxer, Soma virker ved å blokkere informasjonen som løper mellom hjernen og akutt strammet muskler. Dette unormal innsnevring kalles hypertoni, som er identifisert som en motor neuron dysfunksjon. Det er ikke kjent nøyaktig hvordan Soma blokker smerte fra hypertoni, men det er kjent at medikamentet ikke virker direkte på muskelen. Soma har en smertelindrende effekt og lettelse fra hypertoni, som gjør at muskelen til å slappe av. For å oppnå de beste resultatene, er Soma vanligvis kombinert med fysioterapi og hvile.

Bivirkninger av Soma

En metabolitt av Soma, som betyr en metabolsk resultat er mepobramate. Mepobramate har beroligende egenskaper som kan være en farlig bivirkning av å ta Soma. Soma kan skade mindreåriges fysiske og mentale tilstanden til en pasient. Narkotikaavhengighet, tilbaketrekning og overgrep er andre identifiserte bivirkninger. The Food and Drug Administration bemerker at disse bivirkningene er funnet i longtime brukere av narkotika, ikke de som tar det for korte perioder av gangen.

Hvem bør ikke ta Soma

De med nedsatt nyre- eller leverfunksjon advares om å ta Soma på grunn av sin utskillelse i nyrene og metabolizing via leveren. Langvarig bruk av Soma hos disse pasientene er ikke undersøkt. Noen Soma pasienter har opplevd anfall. The National Library of Medicine, under paraplyen til National Institutes of Health rapporterer at anfall oppstår når pasienter tar overdoser av Soma eller ta flere medikamenter eller kombinasjoner av foreskrevet eller misbrukt narkotika.

Tar Soma

Meda Pharmaceuticals gjør Soma. I slutten av 2007 godkjente FDA Soma 250, en mindre dose av den opprinnelige Soma. To kliniske studier gitt opplysninger som viste færre pasienter led bivirkninger som hodepine, tretthet og svimmelhet. Soma er ment for kortvarige resepter på to til tre uker.

Toksiske effekter av NSAIDS

Toksiske effekter av NSAIDS


Ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAID) redusere smerter og betennelser. De er tilgjengelige over disk eller ved resept. Toksiske effekter er et resultat av akutt inntak (overdose) eller kronisk, langvarig terapi. Leddgikt, revmatisme, og aldring Medical Information System anslår at hvert år mer enn 100.000 sykehusinnleggelser og 16.000 dødsfall i USA er knyttet til NSAID-relaterte komplikasjoner. Alvorlighetsgraden av symptomene avhenger av narkotika, dosering og tidspunkt for inntak. Flere systemer kan bli påvirket.

Gastrointestinal og lever Effects

Gastrointestinale symptomer vanligvis dominerer, både akutt og kronisk inntak. Kvalme, oppkast og diaré er vanligvis sett i akutt inntak, på grunn av irritasjon i mage og tarm fôr. Leverfunksjon med ømhet og gulsott oppstår etter alvorlig toksisitet. Kronisk terapi kan føre til sårdannelse og blødninger.

Eldre pasienter og alkohol forbrukerne er spesielt utsatt for komplikasjoner. Hvis du er i en av disse kategoriene, utvise forsiktighet når du tar NSAIDs for kronisk leddgikt eller akutte muskel- og skjelettskader. Diskuter dette med legen din. Selv ved ikke-toksiske nivåer, kan NSAIDs skade i mage-tarmkanalen.

Nyre Effects

Nyreskader er den nest vanligste problemet forbundet med NSAID bruk. Personer med pre-eksisterende nyresykdommer er mer sårbare. En type betennelse som påvirker mellomrommene mellom nyretubuli (interstitiell nefritt) skjer både med akutt og kronisk bruk. Salt og væskeansamlinger, akutt nyresvikt og vev død i området av renal papiller (papillær nekrose) kan følge overdose.

Effekter på sentralnervesystemet

Toksisitet av NSAID (ofte ibuprofen og naproksen) er assosiert med symptomer fra nervesystemet: endringer i humør og kognitive evner, tretthet, hodepine, kramper, hallusinasjoner og hjernehinnebetennelse.

Blod og hjerte-karsystemet Effects

Major akutt NSAID toksisitet fører til raske hjerteslag og selv hjerte- eller respirasjonsstans.

Disse stoffene kan også forverre hypertensjon og hjertesvikt. Noen reseptbelagte NSAIDs, som Vioxx, ble fjernet fra markedet på grunn av risiko for hjerneslag og hjerteinfarkt. Feire, men er fortsatt tilgjengelig i USA.

Samtidig bruk av et annet NSAID kan utslette den gunstige kardiovaskulære effekten av aspirin.

Blod komplikasjoner er sjeldne og inkluderer redusert antall blodplater (blodceller som er involvert i koagulering), anemi og redusert antall hvite blodlegemer. Selv ved ikke-toksiske nivåer imidlertid koagulering kan påvirkes.

Hudreaksjoner

Hudirritasjon kan være til stede med mindre akutt toksisitet. En alvorlig tilstand som kalles Stevens-Johnson syndrom forekommer sjelden; det er preget av smertefulle utslett og blemmer, med Shedding av hudens øverste lag.

Legemiddelinteraksjoner

Signifikant toksisitet kan skyldes interaksjoner mellom NSAIDs og litium, orale antikoagulantia, orale hypoglykemiske medikamenter, fenytoin, digoksin eller aminoglykosidantibiotika.

Hva er fordelene med varmelampe Therapy?

Varmelampe terapi er en behandling som brukes i fysioterapi. Heat terapi (også kalt hypertermi) ved hjelp av en varmelampe kan fremme sårtilheling og generell komfort. Pasienter bør testes for hudens følsomhet når du søker en varmelampe. Overeksponering kan føre til forbrenninger.

Lindrer Betennelse

Varmelampe terapi er påført utsiden av legemet, og bidrar til å lindre smerte og betennelse. Det kan lindre symptomene på leddgikt og muskel og leddproblemer.

Aids Mobility

Varmen som genereres fra varmelampe terapi øker blodstrømmen, og dermed bistå i lindring av muskelspasmer og generell smerte funnet fra immobilitet.

Reduserer Pain

Kliniske forsøk med lavt nivå varme terapi på akutt muskel ryggsmerter viste redusert smerteintensitet og en økning i smertelindring.

Erstatter OTC narkotika

Brukes alene eller i kombinasjon med trening eller fysioterapi, varme terapi hjelpemidler i smertelindring uten bruk av over-the-counter (OTC) medisiner. Varmelampe terapi er fri for avhengighet potensial og kan trygt brukes av gravide kvinner under tilsyn av lege.

Løsner Tetthet

Varmelamper, akkurat som varmeputer, kan brukes til å løsne stramme muskler. Påfør varme som anvist av lege, vanligvis etter akutte smerter og spasmer har sunket.

Fremmer sårtilheling

Varmelamper kan anvendes i stedet for soleksponering å hjelpe kroppen i leging av sår.

Hva er bivirkningene av stoffet Zetia?

Zetia er merkenavnet for ezetimib, en reseptbelagte medisiner som brukes til å redusere mengden av triglyserider og kolesterol i blodet strømmen. Det er et antihyperlipidemiske som hindrer legemet fra å absorbere alt av kolesterol i matvarer. Zetia er trygt foreskrevet til noen i en alder av 10; pasienter som vanligvis tar 10 mg en gang om dagen. Zetia er mest effektive når de tas i samklang med en lav-fett, hjerte-sunt kosthold.

Forkjølelseslignende symptomer

Pasienter som tar Zetia kan ha symptomer som normalt forbindes med forkjølelse, som sår hals, rennende nese, lunger, bihuler smerter og feber.

Hodepine

Hyppig hodepine og svimmelhet oppleves av noen mennesker mens du tar Zetia.

Smerte

Smerter og plager, inkludert generell muskel eller leddsmerter, ryggsmerter og ansikts smerter, oppleves av noen pasienter.

Mageproblemer

Kvalme og diaré er vanlige bivirkninger.

Andre bivirkninger

Zetia kan forårsake tretthet, nummen eller tingly opplevelser og depresjon.

Alvorlige bivirkninger

Rask legehjelp er garantert for alle de følgende bivirkninger: problemer med å puste, brystsmerter, blødende tannkjøtt, blod i avføring eller urin, svart avføring, mørk urin, alvorlig magesmerter, hevelse i ansiktet, genital hevelse eller gulfarging av hud eller øyne.

Drug Interaction bivirkninger

Ikke ta Zetia med fenofibrat eller gemfibrozil, fordi kombinasjonen kan øke risikoen for å utvikle gallestein. Tar kolestyramin sammen med Zetia kan forstyrre Zetia er beregnet effekter. I tillegg Zetia kombinert med warfarin eller cyclosprine utgjør alvorlige risikoer som kan endre metabolizing av stoffet, og trigger utvikling av myopati, en akutt muskel problem.

Hvordan diagnostisere Akutte Cervical Forstuinger og stammer

Hvordan diagnostisere Akutte Cervical Forstuinger og stammer


Cervical forstuinger kan gjøre deg akutt oppmerksomme på at en hodet veier 11 pounds - like mye som en bowlingkule. Bære rundt en bowlingkule på toppen av ømme muskler kan være et ork. Å sørge for at du arbeider med en forstuing og ikke en mer alvorlig tilstand er avgjørende. Det krever en forståelse av mange faktorer og oppmerksomhet på detaljer.

Hvordan diagnostisere Akutte Cervical Forstuinger og stammer

•  Lær om anatomi av nakkesøylen og på hvilken måte nervene kommer ut av ryggmargen gjennom åpninger i cervical ryggvirvlene. Les om musklene som støtter livmorhals strukturer og den slags faktorer som kan skade dem. Få en forståelse for stroppen musklene i nakken. Innse at trapezius muskel forma en trekantet enhet som faktisk feier nedover ryggen.

Katalog symptomene dine for å se om de er kompatible med en cervical forstuing eller belastning. De vanligste symptomene er nakkesmerter, skuldersmerter, økning i smerte med rotasjon av hodet og begrensning av omfanget av bevegelse.

Sjekk din nyere historie for å se om det er noen aktivitet som kan være assosiert med utbruddet av symptomene dine. I noen tilfeller er det arrangement i forbindelse med utbruddet av symptomene dine opplagt for eksempel en auto eller atletisk skade. Andre ganger er litt mer sleuthing nødvendig. Aktiviteter som cradling en telefon, ser på TV og samtidig legge på din side, eller knuger tennene kan forårsake livmorhals symptomer, men fordi disse aktivitetene er kronisk de kan bli ignorert.

Vær på utkikk etter nummenhet i øvre ekstremiteter eller åpenbare muskelsvakhet (ikke dynamoreimen men svakhet). Disse er forbundet med en radikulopati - involvering av cervical nerver - og ikke bare en muskel forstuing. HVA bør gjøres hvis dette symptomet er til stede?

Unn nakken. For 5 til 7 dager, hvile, mild stretching, varme og is er den beste behandlingen. Se din personlige lege dersom symptomene dine ikke har løst i denne tiden.

Dyrk din workup med din lege for å utelukke brudd, sprukket eller svulmende plater eller andre årsaker til dine symptomer som kan ligne en cervical forstuing. workup kan omfatte røntgenbilder eller andre visualiserings prosedyrer hvis det viser seg at du ikke har en cervical forstuing.

Hint

  • Hvis du har pådratt betydelige traumer som i en bilulykke, inkludert direkte traumer eller akselerasjon, retardasjon skader (whiplash), eller en stor atletisk skade eller fall, umiddelbar oppmerksomhet i en nødsituasjon anlegget er nødvendig. Dette er hensiktsmessig fordi cervikale frakturer kan være forbundet med livstruende ryggmargstraumer som kanskje ikke i det første være åpenbar.

Ultralyd massasje teknikk for Kalv muskel

Ultralyd terapi for idrettsskader, ømme muskler og lokalisert smerte har vært en populær form for behandling brukt i årevis av kiropraktorer, fysioterapeuter og idrettsskader eksperter. Denne modusen for behandling var en gang bare tilgjengelig i en medisinsk setting, men nylig har blitt markedsført og solgt som en bærbar enhet for hjemmebruk. Som med en hvilken som helst muskel rive eller belastning, i første omgang i den akutte fase, er den første modus av behandlingen hvile, is, kompresjon og høyde (ris). Ultralyd massasjebehandling anbefales kun etter den første traumer har avtatt, vanligvis 24 til 72 timer etter den første skaden.

Leggen

Leggen refererer til gastrocnemeus og soleus. Den gastrocnemeus er større synlig muskelen som ligger ved "ball" en del av leggen, og soleus er den mindre dypere muskelen som ligger under gastrocnemeus. Ifølge Tom Foltz, DC, er kalven område av spesiell bekymring når du forsøker å selv diagnostisere og eventuell skade på området bør ikke tas lett på. Kalven er utsatt for mer alvorlige saker som embolisms (obstruksjon av blodårer) som kan føre til alvorlige, selv livstruende tilstander. Tydeligvis hvis opprinnelsen til smerte er kjent og relaterer seg til en bestemt hendelse, er det trygt å anta at standarden (RICE) behandling tilnærming etterfulgt av massasje terapi kan implementeres.

Behandling med ultralyd

Ultralyd massasjebehandling leverer høyfrekvente lydbølger som genererer varme dypt inn skadde muskler og bløtvev. Den varme og energi som produseres øker blodstrømmen til det skadde området og antas å fremme raskere helbredelse.

Teknikk For Calf Massasje

Etter bruk av ultralyd gel, og plassere svingeren over det berørte området av kalven, ifølge Dr. Foltz den beste og sikreste måten er å flytte svingeren ca 1 cm per sekund. Bevege seg sakte opp og ned hele kalv området. Etter dekker området i en opp og ned bevegelse, massasje med langsomme sirkelbevegelser, igjen, flytte ca 1 cm per sekund. En enkelt behandling bør vare i ca 5 minutter. Etter behandling, ren gel av overflaten av huden med en fuktig klut eller et papirhåndkle.

Risiko og Kontra

Selv skader eller komplikasjoner på grunn av ultralydbehandlingen er relativt uvanlig, noen av risikoene involverer brannskader på mykt vev eller ben og, ødem (svelling), eller økt blødning. Ultralyd massasje anbefales ikke for gravide eller for bedøvede (nummen) områder av kroppen.

Slik unngår du at Akutt Cerebellar Ataxia

Akutt Cerebellar Ataxia er et nervesystem lidelse preget av en plutselig innsettende forstyrrelser i muskel koordinering. Mest vanlig hos barn, har denne lidelsen vært kjent for å oppstå flere uker etter en vrial infeksjon som vannkopper. Symptomer inkluderer ukoordinerte bevegelser, svimmelhet, talevansker, klossethet og synsproblemer. Vanligvis vil Akutt Cerebellar Ataxia gå bort uten behandling i opptil seks måneder.

Slik unngår du at Akutt Cerebellar Ataxia

Slik unngår du at Akutt Cerebellar Ataxia

Vaksiner barn fra vanlige virustrusler som vannkopper og kopper som er forbundet med akutt Cerebellar Ataxia.

Begrense eksponering for kjemiske insektmidler og andre giftstoffer ved grundig vask butikk-kjøpte råvarer. Kjøpe økologisk hvis mulig.

•  Forhindre spredning av infeksjoner ved å praktisere god hygiene og vaske hendene ofte med såpe og varmt vann.

Se en lege umiddelbart dersom du utvikler symptomer på Ataxia.

Er Hyperkalsemi en del av akutt nyresvikt?

Er Hyperkalsemi en del av akutt nyresvikt?


Akutt nyresvikt (ARF) skjer når nyrene blir ute av stand til å tilstrekkelig filtrere ut giftstoffer. Akutt nyresvikt har mange årsaker, inkludert hyperkalsemi, eller overflødig nivåer av kalsium. Ubehandlet hyperkalsemi nesten alltid fører til akutt nyresvikt og akutt nyresvikt kan forårsake hyperkalsemi.

Årsaker

Årsaker til hyperkalsemi omfatter primær hyperparatyreoidisme, visse medisiner og svulster. Infeksjoner, medfødte misdannelser og skader kan alle føre ARF.

Funksjon

Ifølge Cleveland Clinic, når akutt nyresvikt forårsaker hyperkalsemi, begynner det med overflødig nivåer av fosfor som felle kalsium i bløtvev. Som nyrefunksjonen forbedres, senke fosfornivåer, blir det overskytende kalsium frigitt i kroppen.

Effekter

Ifølge nefrologi Channel, når hyperkalsemi fører ARF, gjør den det ved å redusere nyrene evne til å tømme kreatinin. Nedbryting av kreatin i musklene skaper kreatinin som kan heve fosfor nivåer hvis ikke filtrert fra kroppen.

Expert Insight

En felles studie utført av Seksjon for nefrologi, Institutt for indremedisin og medisinske fakultet Ribeirão Preto ved Universitetet i São Paulo i Brasil bestemt at hypokalsemi vanligvis følger akutt nyresvikt. Resultatene av deres studie bestemt at akutt nyresvikt ledsaget av hyperkalsemi er nesten alltid forårsaket av en annen faktor, som kreft, multippel myelom eller sarkoidose.

Behandling

Ifølge Cleveland Clinic, behandling for ARF og hyperkalsemi oppstår samtidig søker vanligvis å forbedre nyre-funksjon for å tillate legemet å fjerne overskytende kalsium ved hjelp av en intravenøs infusjon av saltløsning for å i kroppen. Saline løfter natrium, kalsium og fosfor nivåer, stimulere nyrene å filtrere raskere.

Hvordan få muskel massen på en diett

Økende vekt betyr ikke nødvendigvis å måtte konsumere store mengder matvarer som er lastet med fett og kan til slutt føre til fedme. Konsumere matvarer som er rike på muskel-building næringsstoffer for å få sunn, mager vekt. Ved å endre når og hvor ofte du spiser hver dag, kan du kontrollere hvordan kroppen forbrenner mat, noe som vil forbedre kroppens evne til å bygge muskler.

Hvordan få muskel massen på en diett

•  Skriv ned eventuelle og all mat som du forbruker over en to-ukers periode. Siden målet ditt er å øke kaloriinntaket ditt, må du vite hvor mange kalorier du i utgangspunktet forbruker.

•  Når du har beregnet gjennomsnittlig antall kalorier du forbruker daglig, legge 300 til 500 kalorier til den daglige beløpet. Vær spesielt oppmerksom på mat etiketter for å bestemme antall kalorier hver vare inneholder.

Legg til høy-protein mat til din diett som vil hjelpe deg å få muskelmasse (se Ressurser).

Spis seks små måltider om dagen, i stedet for tre større funn, for å hjelpe kroppen din å bygge muskelvev og eliminere fett.

For å opprettholde riktig ernæring, spise umiddelbart etter våkner opp om morgenen. Kroppen din er tom for mat i åtte timer eller så, noe som kan føre til nedbryting av muskelvev.

Hint

  • Til hjelp i utviklingen av muskelmasse, fullføre en styrke-treningsprogram i forbindelse med et riktig kosthold. Kylling og tunfisk er gode proteinkilder som forbedrer muskelvekst.

Protein Supplements for Stillesittende å forebygge muskel atrofi

Mange idrettsutøvere ta protein tilskudd for å bevare, reparere og øke muskelmasse, som er brutt ned av styrketrening. Stillesittende mennesker, men spesielt eldre voksne, er i stor risiko for muskelatrofi (nedbryting av muskelvev). Noen studier tyder på at protein tilskudd er noe effektivt i å bevare muskelmasse blant de som ikke er fysisk aktive. Men, regelmessig styrketrening, eventuelt i kombinasjon med proteintilskudd, er mye mer sannsynlig å forebygge eller langsom muskelatrofi.

Muskelatrofi

Menneskekroppen er avhengig av muskler for bevegelse og styrke, men den lagrer også protein, som under fysisk stress er brutt ned til aminosyrer (de "byggeklosser" av protein) til å produsere og bruke energi. Protein reparerer skadet muskler og arbeider for å reparere muskelvev som er stresset av vektbærende trening. (Denne typen trening bryter ned muskelvev, men senere bygger den hos friske mennesker.)

Sykdom og lengre perioder med inaktivitet fører til at musklene til å slutte å lage protein, noe som får dem til å bli svekket. Selv om mange antar at dette kan forebygges gjennom proteintilskudd (enten i form av whey, soya eller protein pulver eller aminosyrer), resultater fra kliniske studier har vært blandet.

Kosttilskudd

Typer av kosttilskudd variere, alt fra proteiner, slik som Casein, myse og soya, til de som inneholder aminosyrer, slik som glutamin, arganine, leucin og L orthanine og kreatin. Noen forskere tror disse kosttilskudd styrke muskelvev. Men, andre mener at det har liten --- hvis noen --- fordel. Personer med nyresykdom bør ikke protein-belastning fordi de ikke kan trygt tolerere overflødig protein.

Forskningsresultater

Kliniske studier gjennomført for å se om proteintilskudd kan bremse eller reversere muskelatrofi har hatt blandede resultater.

En studie involverte en gruppe mennesker som forble sengeliggende i fire uker for å utløse muskelatrofi. De tok aminosyre kosttilskudd, Testing viste at kosttilskudd redusert atrofi i fagenes ben.

Noen kliniske studier har indikert glutamin og flere andre proteinbyggende aminosyrer hjulpet sengeliggende kirurgi pasienter gjenopprette tapt muskelvev. Andre kliniske studier som fokuserte på eldre mennesker, som har en tendens til å ha høy risiko for muskel atrofi var mindre lovende, men. En studie fulgte aktive og inaktive eldre kvinner som fikk protein supplements.The kosttilskudd gjorde ikke treg muskelatrofi i den inaktive gruppen. Faktisk, de "faktisk fremmes lår muskel volumtap." Men gruppen som utøvde bevart lår muskelvev og lår og kalv muskelstyrke.

En annen muskelbyggende faktor

Men, legger øvelsen inn i miksen produsert forskjellige funn i enkelte studier. Et eksempel involvert studie av friske eldre menn som gjorde motstand (vekt) trening og tok proteintilskudd før og etter trening. Denne gruppen har ikke bygge noe mer muskler enn en annen gruppe som også utøves, men ikke ta kosttilskudd.

En Baylor College of Medicine studie støtter dette funnet. Folk på sengeleie mens du tar amino-acid kosttilskudd mistet muskelmasse og lavere kroppen styrke. Men de som gjorde vektbærende trening mens de spiser proteintilskudd opprettholdt lavere kroppen styrke. Studien viste også at det å ta proteintilskudd rett før og etter trening gjør dem mer effektive.

Konklusjon

Ved første øyekast, forskning på protein tilskudd for å forebygge muskel atrofi synes å være mangelfulle. Men studier synes å vise at inaktive mennesker og de som ikke får nok protein i kosten er mest utsatt for muskel atrofi, særlig eldre. Proteintilskudd kan hjelpe noe for å redusere muskel vev tap, men å spise daglig anbefalte porsjoner av protein kombinert med hyppige motstand treningsøkter (selv svært lav intensitet) er mer effektiv.

Hvordan å behandle akutte gikt

Urinsyregikt er en smertefull form for leddgikt som oppstår når urinsyre bygger seg opp i kroppen og danner skarpe krystaller i leddene. En akutt gikt angrep kommer plutselig, ofte om natten, og ofte påvirker leddet i stortåen, selv om andre ledd kan påvirkes. Den felles kan være rødt, varmt og smertefullt. Urinsyregikt kan gjenta seg etter den første akutte anfall, men hjemme og medisinske behandlinger kan gi deg lindring og redusere risikoen for fremtidige gikt angrep. (Annonse 1,2,3)

Hvordan å behandle akutte gikt

Gjør en avtale for å se din lege. En akutt anfall av urinsyregikt kan behandles med reseptbelagte anti-inflammatoriske legemidler (NSAIDs), den smertestillende kolkisin eller kortikosteroider, ifølge Mayo Clinic. (Referanse 2)

hvile i sengen og bruke en ispose på det berørte området for å lindre smerte, anbefaler American Academy of Family Physicians (aafp). (Referanse 3)

Ta en over-the-counter smertestillende medikamenter som reduserer betennelser, som ibuprofen, for å få lindring mens du venter å se din lege. (Referanse 3)

Gjør endringer i kostholdet. Drikk 2-4 liter væske per dag (minst halvparten bør være vann), og unngå alkohol. Spis ikke mer enn 4-6 gram av kjøtt, fisk og fjærfe per dag. Nyt sunne proteinkilder, som for eksempel meieriprodukter og nøtter, i moderate mengder. (Referanse 2)

Hint

  • Holde dynen og klær ut av felles kan lindre smerten av en akutt gikt angrep, ifølge aafp. (Referanse 3)
  • Gå ned i vekt hvis du må, trene regelmessig og unngå å krasje dietter for å hindre fremtidige gikt angrep, ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer. (Referanse 1)
  • Tilbakevendende anfall av urinsyregikt som går ubehandlet kan føre til alvorlige problemer, for eksempel nyreskader eller bein ødeleggelse rundt de berørte felles. Sørg for å se din lege hvis gikt blir et tilbakevendende problem. (Referanse 3)

Hvordan Wrap Akutt bløtvev skader

Hvordan Wrap Akutt bløtvev skader


Forstuinger, tøyninger og muskel tårer er alle akutte bløtdelsskader. De er sjelden livstruende, men hvis behandlet på feil måte de kan sette en idrettskarriere eller forårsake kroniske problemer i årevis etter den opprinnelige skaden. De fleste akutte bløtvev skader ikke virkelig begynne å gro før etter at de har fullført en "hevelse fase." Denne fasen kan forkortes ved riktig innpakning og stell av skaden umiddelbart etter ulykken.

Bruksanvisning

Hev den skadde lem. Så snart du oppdager skaden, stoppe noen aktivitet og heve den skadde området av kroppen. Dette vil bidra til å forhindre hevelse mens du vikler opp skaden.

Pakk den skadde området i en elastisk sports bandasje. Bruk en sirkulær innpakning bevegelse for å encase det skadde området. Hvis den inneholder en joint, sørg for at emballasjen er ikke så stramt at det fører til at felles å låse, men det bør være stramt nok til å hindre bevegelse og flexing.

Fest wrap. Fest enden av flyten ved å knytte av halen, lettvint sette ende under det tette parti av plast eller ved hjelp av metalliske hylster for å hindre at vikle fra å komme ugjort.

Sjekk for sirkulasjon. Når du har sikret sjal, sørg for at det er så stramt at det hindrer blodsirkulasjonen ikke. Du bør være i stand til å sette inn en finger under bandasjen. Din lem bør ikke prikke eller føler nummen. Hvis den gjør det, må du fjerne wrap og starte på nytt ved hjelp av litt løsere sirkler.

Legg is. Legg inn en is pose over innpakket skade og sikre den med ekstra bandasjer. La ispose på skaden i 10 til 20 minutter.

Bryt for stabilitet. Når du har fjernet isen pack, bruke ekstra bandasje som en ytre innpakning for ekstra støtte for den skadde lem.

Tips og advarsler

  • En akutt bløtdelsskade kan føre til kroniske smerter og tilbakevendende felles problemer hvis ikke riktig behandlet. Ta kontakt med en lege hvis du opplever denne type skader.

Om Akutt smerte

Om Akutt smerte


Når kroppen snakker folk bør lytte, spesielt hvis at kroppen snakker med akutte smerter. Akutt smerte er ikke en hyggelig ting å ha, men det er en som kan avsløre mye om hva som skjer med en person, både fysisk og mentalt. Akutte smerter er ikke umulig å behandle, og heller ikke finnes flere løsninger som trengs. Når kilden for akutt smerte er fant, kan smerten vanligvis bli lettet ganske raskt og illebefinnende løst.

Betydning

Akutt smerte er definert som smerte MedicineNet.com som slår raskt, men som regel bare i en kort tidsperiode. Akutte smerter er vanligvis forårsaket av en bestemt skade eller sykdom som kan spesielt bli behandlet. Kronisk smerte er motparten, som er en langvarig, langvarig smerte som kan skyldes en rekke ulike subtile eller ukjente faktorer.

Typer

Akutte smerter kan være ledsaget av en rekke ulike skader. Noen av disse inkluderer vendinger, forstuinger eller skader i armer, ben eller andre spesifikke områder av kroppen. Å gjøre en feil flytte mens vektløfting eller løfte tunge gjenstander på en utilbørlig måte kan også føre til akutt smerte å skyte gjennom et bestemt område i kroppen. Plutselige, uventede skader er også ledsaget av akutte smerter, som å bli knust opp i en bilulykke eller treffer et tommelen med en hammer.

Forebygging / løsning

Akutte smerter kan vanligvis behandles med et enkelt middel, for eksempel å ta en smertestillende, eller smertestillende. Akutt smerte er forårsaket av en bestemt hendelse, slik som en tommelfinger knusende med en hammer, kan også avta på egen hånd. Resten arbeider ofte å lindre smerten av for forstuinger, stammer eller pauser, i tillegg til innpakningen eller plassere en støpt på området for å hjelpe det gro. En aspirin eller annen tablet kan arbeide for å tørke bort en akutt smerte hodepine.

Funksjon

En kropp er definitivt snakke med en person gjennom akutte smerter, la den personen vet at noe er fryktelig galt. En skarp, skyting smerter opp på leggen, for eksempel, kan være videresending at personen bare tråkket på en spiker, forstuet en muskel eller har noen annen sykdom som trenger personens oppmerksomhet pronto. Akutt smerte er ikke bare fysisk, noen går gjennom følelsesmessige traumer kan ofte være drukning mentalt i akutt smerte. Alvorlig tap, slik som død av et barn eller elsket en, ofte bringer på en slik reaksjon.

Betraktninger

Medisinske fagfolk kan ofte bruke en smerteskala for å fastslå alvorlighetsgraden og type smerte som noen lider. En person kan bli bedt om å rangere sin smerte på en skala fra én til 10. En lavere rating betyr at smerten er subtile mens en vurdering av 10 betyr den verste smerten en person noen gang har følt. Word-skalaer er en annen metode, hvor personen blir bedt om å beskrive sine smerter fra en rekke adjektiver som inkluderer moderat, mild eller alvorlig. One more skala metoden er et ansikt skala, hvor en person blir bedt om å peke på den ansiktsuttrykk som beste reléer den type smerte han føler. Akutte smerter vil vanligvis falle i høyere karakterer rundt.

Hvordan kan jeg vite om jeg har Torn en muskel?

Idrettsutøvere ofte lider revet muskler. Men altfor ofte, har de ikke gjenkjenne symptomer på en anstrengt muskel. I stedet for å hvile sine muskler - riktig behandling for de fleste av muskel stammer - idrettsutøvere prøver å løpe, løfte eller jogge gjennom deres smerte. Dette bare forsinkelser utvinning tid. Ved å gjenkjenne symptomene på en revet muskel, idrettsutøvere er mer sannsynlig å skikkelig hvile kroppen sin, slik at deres anstrengte muskler til å helbrede naturlig.

De fleste muskel stammer er i bena

Idrettsutøvere legger mye belastning på beina. Dette forklarer hvorfor majoriteten av revet muskler foregå i benet området. Vanlige muskel tårer i denne delen av kroppen inkluderer kalv, hamstring, quadriceps og plantaris stammer. Kalv stammer er spesielt vanlig hos idrettsutøvere som ofte har å plante føttene før du kaster en ball, svingende en tennisracket eller sparke en fotball. Denne muskelen tåre skjer når foten bøyer seg utover sin typiske spekter av bevegelse. De som lider av dette tåre kan høre en høy lyd, eller føler en skarp slepebåt, som kalv muskel tårer fra akillessenen.

Quadriceps belastningen er også vanlig. Dette tåre skjer vanligvis når noe - en ball eller en hjelm, for eksempel - slår fremre lår hardt nok direkte. Avhengig av alvorlighetsgraden av slag, kan være intens smerte.

Vanlige symptomer på en revet muskel

Det er visse tegn å se etter når du prøver å finne ut når en muskel har vært anstrengt eller revet. Den mest åpenbare tegn er smerte. Denne smerten kan være akutt, et plutselig utbrudd av smerte som oftest skjer umiddelbart etter en åpenbar skade. Smerten kan også komme på mer gradvis. Dette skjer vanligvis etter repeterende bevegelser, for eksempel når noen løfter frivekter eller svingende en kickboxing racketen for en lengre periode.

Hevelse er en annen vanlig tegn på en revet muskel. De som lider en revet muskel kan også føle knop i sine kalv muskler, biceps, skuldre eller quadriceps. Disse knutene resultatet når omliggende muskler krampe i et forsøk på å beskytte den anstrengte muskler.

Mennesker som befinner seg favorisere det ene beinet over det andre, eller en arm over den andre, kan lide av en revet muskel. Folk ofte ubevisst favoriserer sunn benet eller armen over en som er plaget av en anstrengt muskel.

Resten er vanligvis den beste behandling

I de fleste tilfeller kan man best kan behandle sine avrevne muskler med hvile. Når en muskel tåre skjer, bør ofre umiddelbart heve sin berørte området. Dette fører blod til å strømme bort fra det skadde området, reduserer smerte. Langtidsbehandling meste innebærer hviler den anstrengte muskler. Det er viktig å avstå fra anstrengende aktivitet som kan føre til enda større skade.

Dersom smerte vedvarer i flere uker, eller hvis smertene fra muskel tåre er spesielt intens, ofrene bør søke utenfor medisinsk behandling.

Slik Spot Symptomer på akutt Cerebellar Ataxia

Akutt cerebellar ataksi er en tilstand karakterisert når det er en plutselig innsettende muskel koordinering problemer i ben, armer og bagasjerommet eller kroppen. Årsaken til tilstanden starter i lillehjernen, noe som er en del av hjernen. Denne delen av hjernen styrer balanse og koordinering. Når et problem skjer der finner reaksjonen sted i resten av kroppen i disse plutselige bevegelser og forstyrrelser.

Bruksanvisning

Spot Symptomer

Spot den vanligste symptomet på akutt lillehjernen ataksi som er de ukoordinerte bevegelser av stammen og eller lemmer av kroppen. Den brå bevegelse kan være oppsiktsvekkende, spesielt når tilstanden første Betweens å skje. Det er viktig å merke seg at det å ha nettopp dette eller bare flere av disse symptomene betyr ikke at du har tilstanden.

Merknad andre vanlige symptomer på akutt lillehjernen ataksi. Clumsiness er ofte et problem på grunn av de ukoordinerte bevegelser av kroppen. Dette presenterer seg også i form av vanskeligheter med å gå der den enkelte kan føle seg ustø.

Se symptomer hos en pasient som lider av denne tilstanden ved å overvåke sin tale. Utydelig tale er ofte vanlig, med endringer tydelig i stemmeleie, volum og tone. Også noen pasienter klager over problemer med å se klart som en av de ikke så ofte merke symptomer på akutt lillehjernen ataksi er raske øyebevegelser.

Monitor for andre helsemessige problemer som kan relateres med symptomer på akutt lillehjernen ataksi inkludert hodepine, svimmelhet og endringer i humør, inkludert endringer i atferd og personlighet. Den raske bevegelser kan føre en person til å føle seg syk til magen også, spesielt når øyebevegelser er kaotisk.

Test for tilstanden gjennom legen din. Eksamener inkludert en cerebrospinalvæske test og en MR eller CT-scan blir brukt til å bestemme om pasienten har tilstanden, spesielt når symptomene er tilstede. Andre tester, inkludert en stoffskifteblodprøver, urinanalyse og ultralyd vil vise bevis på tilstanden.

Hint

  • Bare en lege kan diagnostisere denne tilstanden, men å fortelle legen din om noen av symptomene du Spot er et viktig første skritt.

Hvordan behandle noen med en akutt Hamstring Strain

En akutt stamme av hamstring muskler kan være et resultat av en sports- eller jobb-relaterte skader. Hamstring musklene er på baksiden av lårene og bøy (bøy) eller utvide (rette) kneet. De tre hamstring musklene er semimembranosus, semitendinosus og biceps femoris.
Stammer er sårhet i muskulaturen eller lys traumer til en felles, muskel eller sene.

Bruksanvisning

Øv RICE

•  Praksis RICE, eller hvile, is, kompresjon og høyde. Sørg for at personen tar en pause fra å kjøre og avstår fra andre anstrengende sportsaktiviteter.
Plasser ett femtinitti isposer der personens belastningen er og støtte bena på en stol. Personen kan ha anstrengt musklene som festes på baksiden av kneet til baksiden av låret. Eller, kan belastningen være på midten av baksiden av låret.
Isen for 10 til 15 minutter med hver ispose innpakket i et håndkle og sikret med et ess bandasje surret rundt den.

Bruk en skum roller til rehab hamstring skader.
Begynn med å ha den personen sitte på toppen av en fem-fots skum roller, slik at hoftene er på toppen og rullen er på langs. Har personen sette en fot flatt på gulvet og krysser den andre over låret.
Har personen rulle skum roller over baksiden av hoften der baklommen ville være: på setemuskler. Den øverste vedlegg av hamstrings starter på sitteknutene.
Flytt skum roller til baksiden av lårene og rulle over baksiden av leggene. Gjør du det vil slippe unødvendig tetthet som ville gjøre healing belastningen vanskeligere.

Spor personens fremgang: Hvis han ikke ser en bedring i skade innen fire til seks uker, se en lege. Forbedring ville bety en svekkelse av smerte og mer stabilitet i musklene: personen bør ikke føle seg ustø.

Hva er årsakene til en akutt nyresvikt Etter Open Heart Surgery?

Oversikt

Prosessen

Ifølge American Heart Association, innebærer en koronar bypass pode blodårer på hjertet til å omdirigere blokkerte koronararteriene, gjenopprette normal blodstrømmen til hjertet. Dessverre, men gjør dette normalt livreddende prosedyre pasienten sårbar for akutt nyre (nyre) svikt, en potensielt dødelig komplikasjon. Prosentandelen av pasienter som utvikler denne komplikasjonen ser ut til å vokse for hvert år. En 2006 artikkel om Medical News Today sitert en studie fra Duke University Medical Center viser at frekvensen av akutt nyresvikt blant bypass pasienter eksplodert fra 1,5 prosent i 1988 for å 7,2 prosent i 2003.

Akutt nyresvikt oppstår til tross for bypass surgeonsâ € ™ beste innsats for å forebygge skader på nyrer, herunder å opprettholde riktig fuktighet under operasjonen og matchende medisinering nivåer til nyre funksjonsnivåer etter operasjonen. Forskere har fremmet visse teorier for å forklare denne bivirkningen, inkludert spekulasjoner involverer hjerte-lungemaskiner som brukes, blodpropp, legemidler som brukes under bypass og genetikk.

Genetiske og Helserelaterte Årsaker

Forskere har funnet noen indikasjoner på at en genmutasjon som heter T-786C endothelial nitrogenoksidsyntase (Enos) polymorfisme kan øke sannsynligheten for akutt nyresvikt. Molecular Diagnostics Laboratories beskriver eNOS som et gen som hjelper kroppen å lage salpetersyre for å opprettholde blodårer. Den T-786C mutasjon blokkerer denne prosessen, noe som gjør kroppen mer utsatt for hjerte muskel spams og hjerteinfarkt. En studie publisert av European Journal of Cardio-Thoracic Surgery funnet at den samme mutasjonen kan også forårsake nyreproblemer.

Fettavleiringer i blodårene kan føre til nyrekomplikasjoner. Medical News Today nevner muligheten for at bypass operasjon kan føre biter av bebygd kolesterol å bryte vekk fra blodårene og ender opp som blokkeringer i kidneysâ € ™ blodkar. The Mayo Clinic bekrefter at dette hendelsesforløpet, som også forekommer naturlig fra åreforkalkning, forårsaker akutt nyresvikt.

Kirurgiske prosedyrer som Årsaker

The Medical News Today artikkelen "Forekomst av nyreskader Etter Heart Surgery på Rise," inkluderer bruk av en hjerte-lunge-maskin under koronar bypass kirurgi som en mulig årsak til forekomsten av akutt nyresvikt. Ifølge Cincinnati Barne € ™ s Heart Institute, kan hjerte-lungemaskiner faktisk påføre skade på nyrene i løpet av en bypass operasjon, forårsaker en rekke problemer fra urinfunksjon til regelrett nyresvikt.

Den samme artikkelen på Medical News Today sier at bypass kirurgi narkotika kan forårsake blodpropp i løpet av bypass. NowPublic.com postet en 2007 pressemelding som bekrefter at Food and Drug Administration (FDA) hadde bedt om fjerning av et slikt legemiddel fra markedet. 'Traysol, et medikament som brukes til å begrense blødning under hjerteoperasjoner, førte til en økt risiko for nyreskade, ifølge pressemeldingen.

Hva er årsakene til akutt Progressive Svakhet?

Hva er årsakene til akutt Progressive Svakhet?


Akutt progressiv svakhet er en plutselig innsettende muskelsvakhet som raskt blir mer alvorlig over flere timer eller dager. Det er vanligvis et resultat av noe angripe nerve eller muskelceller. Sykdommer som påvirker nervesystemet på denne måten er sjeldne.

Guillain-Barre

Guillain-Barre syndrom er en autoimmun lidelse. Kroppens immunforsvar fordi forvirrede og feil celler i det perifere nervesystemet for utenlandske inntrengere. Dette fører til at kroppen til å angripe disse cellene, forårsaker progressiv svakhet. Guillain-Barre vises vanligvis etter en viral infeksjon, men det kan også bli utløst ved kirurgi eller vaksiner. Det starter med mild svakhet i leggene, som raskt utvikler seg til full-body lammelser og respirasjonssvikt.

Guillain-Barre kan ikke kureres, men det finnes behandlinger for å redusere alvorlighetsgraden av symptomene og forhindre død. Plasmaferese er behandling av valg fordi det fjerner de uakseptable antistoffer, minske alvorligheten av sykdommen.

Myasthenia Gravis

Myasthenia gravis er en nevromuskulær sykdom som forårsaker svakhet ved å blokkere nerve-til-muskel kommunikasjon. Som Guillain-Barre, myasthenia gravis er en autoimmun sykdom. Dens årsaker er generelt ukjent, men det er noen ganger utløst av en thymoma eller andre tumor av thymus.

Muskelsvakhet som blir stadig verre med aktivitet er det viktigste symptomet på myasthenia gravis. De fleste andre symptomer er resultatet av denne muskelsvakhet. De inkluderer problemer med å utføre dagligdagse oppgaver, som for eksempel å gå i trapper, løfte objekter, spise og puste selv. Plasmaferese og intravenøs immunglobulin terapi kan bidra til å redusere symptomer på myasthenia gravis for en lengre periode, men foreløpig er det ingen kur. Fjerne kreftsvulst på thymus fører til en permanent reduksjon eller remisjon i symptomene hos noen mennesker.

Akutt intermitterende porfyri

Akutt intermitterende porfyri er en genetisk lidelse som fører til en rekke symptomer på grunn av mangler i visse enzymer som trengs for porfyrin metabolisme. Selv intense magesmerter er dens vanligste symptomet, akutt intermitterende porfyri innebærer også muskelsvakhet, som raskt utvikler seg til slapp lammelse. Svakheten og lammelser fortsette å bli verre før porfyri er behandlet. Ubehandlet, respirasjonssvikt fra lammelse kan føre til dødsfall. Andre symptomer inkluderer endringer i mental status, blant annet paranoia, delirium og psykose, og i sjeldne tilfeller kramper.

Episoder av porfyri blir utløst hovedsakelig av visse typer narkotika, spesielt barbiturater og sulfonamider, men de kan også utløses av alkohol, kaloribegrensning, og stress til kroppen, for eksempel med infeksjon. Milde tilfeller behandles med intravenøs glukose, mens mer alvorlige tilfeller som regel svare på 3-4 dager med behandling med hematin. De fleste mennesker er symptomfrie mellom akutte anfall.

Andre årsaker

Spinal chondromyxoid fibromer og andre spinal svulster kan forårsake muskelsvakhet som de trykker mot ryggmargen. Den resulterende muskelsvakhet blir verre når svulsten vokser seg større, bruke mer press på ryggmargen. Elektrolyttforstyrrelser, slik som hypokalemi, kan også forårsake progressiv svakhet.

Selv om de fleste tilfeller av elektrolytt-ubalanse oppstå i løpet av en lengre tidsperiode, kan noen tilstander, inkludert koffein forgiftning, forårsaker en akutt forstyrrelse som resulterer i mer-alvorlige symptomer. Andre autoimmune sykdommer, slik som amyotrof lateral sklerose, multippel sklerose og polymyositt, forårsaker muskelsvakhet på grunn av kroppens angrep av sentralnervesystemet eller bindevev.

Homøopatiske midler for akutte skader Pain

Smerter fra akutte skader kan stamme fra mindre brannskader og kutt til de som oppnås fra sports-relaterte aktiviteter, for eksempel muskel belastning, forstuinger og blåmerker. Dessuten bruker RICE (hvile, is, kompresjon og høyde), kan homøopatiske midler bidra til å lindre smerten fra akutte skader og hjelpe returnere kroppen til en naturlig tilstand av balanse.

Bryona

For joint-type smerte fra skade, ta en 30c dose Bryonia hver fjerde time i maksimalt to dager. Bryonia, også kjent som Bryony og Wild Hops, er medlem av gresskaret familien. Den rette bryonia er avledet fra fabrikkens røtter og har blitt brukt som et homøopatisk middel for mange plager i flere hundre år, blant annet hodepine og joint-type smerter.

Arnica

Når akutte skader involverer sjokk og traumer, ta en 30c dose Arnica hver tredje til fjerde time inntil symptomene avtar, med maksimalt fire doser i døgnet. For mindre brannskader og forbrenninger, ta en 30c dose Arnica hvert 15. minutt, med maksimalt tre doser i døgnet. Arnica er en urt innfødt til Europa og Sibir, men det er også mange arter av det som vokser i USA og Canada. I homeopati, er Arnica ofte brukt som et middel i førstehjelpssituasjoner så vel som de som stammer fra akutte skader som forstuinger eller stammer til leddene. Det fungerer spesielt godt for å hindre muskelsmerter hvis de brukes både før og etter, sports-relaterte aktiviteter.

Ruta

For skader med smerter relatert til forstuinger og belastninger, ta en 6c dose Ruta fire ganger daglig til stivhet og smerte avta, med maksimalt to dager. Ruta er en eviggrønn busk, urfolk til Middelhavet og deler av Asia, og er også referert til som Rue og Herb of Grace.

Hypericum

For smerte fra kutt og skrubbsår, ta en 30c dose av Hypericum hver time inntil smerte avtar, for maksimalt tre dager på rad. For mindre øye og øre skader, ta en 30c dose av Hypericum hver halvtime til symptomene går tilbake, for ikke mer enn maksimalt 10 doser. For skader som inkluderer skyting-type smerter, ta en 16c dose av Hypericum hver time inntil smertene avtar, med maksimalt fire doser i døgnet. Hypericum, også referert til som johannesurt, er en flerårig blomst hører hjemme i Europa, Asia og i hele Nord-Amerika.

Ledum

For mindre kutt og skrubbsår, ta en 6c dose av Ledum hver time for maksimalt seks doser. For akutte skader som svir som involverer både smerte og hevelse, ta en 6c dose av Ledum hver åttende time i maksimalt tre dager. Ledum er en av de mer vanlige homeopatiske midler som passer for mange akutte skader som kutt, skrubbsår, sår, øyeskader og stikk. En eviggrønn busk, som finnes i hele Nord-Amerika, er Ledum også referert til som Marsh Tea eller Wild Rosemary.