Digidexo.com

Urte behandling for hodebunnen Ringorm

Ringorm er en soppinfeksjon. I hodebunnen, det kalles tinea capitis. Visse urte behandlinger er svært effektiv på å drepe sopp og kan brukes til å behandle tinea capitis. Mens de fleste urte behandlinger for ringorm brukes lokalt, visse urter har sterke soppdrepende egenskaper når det brukes internt.

Bruk en integrerende tilnærming

En av de beste måtene å bruke urter for ringorm er å kombinere dem med den typiske standard behandling, over-the-counter (OTC) soppmidler. Brukt sammen, vil de forsterke fordelene med hverandre. Det er best å bruke aktuell urte behandlinger og OTC kremer til forskjellige tider Druing dagen. Spør, konsekvent behandling kan rydde opp infeksjonen i ca tre uker. Hvis du er interessert i å bruke naturlig terapi alene, konsultere med en lege med erfaring i alternativ medisin er den beste måten å utforme en effektiv behandlingsregime.

Herbal Treatment

Herbal behandlinger for denne tilstanden er i hovedsak brukes eksternt. Ved hjelp av følgende urte behandlinger vil hjelpe drepe infeksjonen og fremme helbredelse.

Tea tree olje er kjent for sin aksjon mot sopp. Påfør oljen 2-3 ganger om dagen til det berørte området. Du kan bruke full styrke, og trenger ikke å utvanne den. Ikke bruk tea tree hvis du er allergisk mot selleri eller timian. Bruk valnøtt blad ekstrakt hvis infeksjonen er oser; anvende oljen til hodebunnen to til tre ganger om dagen.

Tar 4000 mg daglig av en hvitløk supplement tilsvarer å spise ett fedd hvitløk. Hvis du velger, kan du spise et fedd daglig; du trenger ikke å tygge den. Hvitløk er en potent antifungal urt. Drikking pau'd arco te tre ganger daglig eller ved hjelp av en ekstrakt som anvist på etiketten er også gunstig for å bekjempe infeksjonen fra innsiden.