Digidexo.com

Typer Rengjøring Alkohol

Alkoholer er organiske forbindelser med løsningsmiddelegenskaper, fremstilt ved fermentering, destillasjon av råolje og andre metoder. Alkoholer anvendes som brensel, og som komponent av drikkevarer, parfymer og medisinske formuleringer. De blir også brukt som antiseptiske midler og rengjøringsmidler. Tetrahydrofurfuryl, etyl, isopropyl, n-butyl og furfuryl er noen typer av rengjørings alkoholer.

Tetrahydrofurfuryl

Tetrahydrofurfurylalkohol brukes i plantevernmidler og biocid formuleringer, stoff fargestoffer og som rengjøringsmiddel. Ifølge United States Patent and Trademark Office, tetrahydrofurfurylalkohol og den kjemiske forbindelsen limonen er deler av en rengjøring formulering spesielt brukt i elektriske og mekaniske deler for å fjerne flukser, fett, oljer og voks.

Etyl-og isopropyl

Etyl eller etanol og isopropyl er alkoholer vanligvis brukes i stedet rengjøring, melder det amerikanske Environmental Protection Agency i "Guide til Industrial evalueringer for Pollution Prevention og energieffektivitet." Isopropylalkohol blir også brukt som et dehydratiseringsmiddel, et konserveringsmiddel, i kremer og som et laboratoriereagens, i henhold til "Lab Behandling Magazine". Etyl-alkohol er en komponent av hånd desinfiserende geler.

N-Butyl og Furfuryl

N-butyl og Furfuryl alkoholer brukes ofte i industrielle rengjøringsformuleringer. N-butyl alkohol er 9 prosent løselig i vann og løser opp fett, harpiks, lakk og tannkjøtt, ifølge US Environmental Protection Agency. Furfurylalkohol er brukt som en generell renseløsningsmiddel. Furfuryl sin løsemiddel egenskaper kan bli styrket ved moderat oppvarming, noe som bør være lavere enn 167 grader Fahrenheit, når det begynner å fordampe.