Digidexo.com

Hva du skal drikke når du tar vitaminer

Når du svelger store vitaminpiller, lurer du kanskje på hva du bør drikke for å hjelpe kroppen absorbere disse næringsstoffene. Du trenger å drikke noen form for drikke for å få vitaminer ned; Ellers kan du utvikle acid reflux eller muligens har en hard tid å holde dem nede. Når du tar vitaminer av noe slag, er det best å unngå å ta dem med brus, noe som kan påvirke kroppens evne til å absorbere vitaminer fordi brus inneholder store mengder sukker, koffein og aspartam.

Pure Water

Ta vitaminer med rent vann. Du bør drikke åtte til 10 glass renset vann hver dag og spise sunt. Kroppen din trenger en viss mengde vann for å gjøre jobben med rensing effektivt. Hvis du trener eller tilbringe tid i solen, må du kanskje enda mer enn standard åtte glass. Når kroppen er dehydrert, kan vitaminer være bortkastet fordi vannet bærer vitaminer direkte til cellene der de trengs. Vann hjelper rense kroppen for giftstoffer og leverer ernæring.

Hvis du har en hard tid å drikke rent vann, prøve å legge et par skiver av sitron til vannet ditt eller blid vannet ditt med et naturlig søtningsmiddel som stevia, et plantebasert søtningsmiddel tilgjengelig i de fleste butikker.

Vegetabilsk Juice

En annen fornuftig alternativ er å ta vitaminer med vegetabilsk juice. Du kan juice dine egne grønnsaker hvis du har en juicer. Gulrøtter, epler og rødbeter lage en sunn kombinasjon, og du vil dra nytte av en kraftpakke av vitaminer bare fra grønnsaker selv. Hvis du ikke har en juicer, kan du kjøpe grønnsaksjuice som lav-natrium V8 i butikken. Men vær klar over at ikke alle butikk-kjøpte juice er sunt; noen merker inneholder tilsatt søtstoffer. Se etter 100% vegetabilsk juice.

Fruit Smoothie

En frukt smoothie er en annen utmerket drikk å ta vitaminer med. En jordbær banan smoothie er en sunn, tykk drink. Dette er en svært tilfredsstillende drikke som er lastet med antioksidanter. Du kan lage din frukt smoothie ekstra sunt ved å legge tran og linfrø. Når du tar vitaminer med frukt smoothies eller andre drikker, nippe litt av drikken først og ta en vitamin pille om gangen. Det er lettere å gradvis ta vitaminer som du drikker heller enn å prøve å svelge en hel håndfull av vitaminer.