Digidexo.com

Spise planer for å miste vekt Fast

Vekttap kan ta lang tid eller det kan gjøres ganske raskt, spesielt hvis du trenger å miste bare noen få pounds. Et vekttap diett trenger å eliminere "tomme kalorier" mat og understreke svært næringsrik, fylle matvarer. I tillegg til å miste vekt raskt, må du trene moderat fleste dager for å holde stoffskiftet brenne kalorier.

Unngåelse

Det er en god sjanse for at overvekt du har samlet er resultatet av dårlige spise valg. Matvarer som er frityrstekt, behandlet og raffinert er lastet med kalorier og fett og har svært få næringsstoffer. Noen eksempler på disse matvarene er ost frites, pizza, hot vinger, hamburgere, donuts, godteri, kaker og paier. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, må denne ting til å gå.

Vann

Drikkevarer er en annen gjerningsmann når det gjelder overflødig kroppsvekt. Selv i flytende form, kalorier er fortsatt kalorier. Et godt kosthold for raskt vekttap vil inkludere eliminering av alle drikkevarer som enten er søtet eller har kalorier. Dette vil inkludere brus, sukret te og juice, alkohol og høyt sukkerholdig kaffedrikker. En 24-unse vaniljestang frappuccino på Starbucks veier inn på rundt 600 kalorier. Du kan like godt drikke en milkshake. Eliminere alle slike drikker hvis du er ute etter rask vekttap.

Vann, på den annen side, holder cellene i kroppen hydrert, spyler giftstoffer fra systemet, hjelpemidler i fordøyelsen og har null kalorier. The Institute of Medicine anbefaler at kvinner får 2,7 Totalt liter vann om dagen og menn får 3,7 liter om dagen.

Fiber

Fiber er et stoff som ikke kan brytes ned av kroppen. Det går inn i fordøyelseskanalen, samler litt rusk og deretter passerer gjennom systemet som en eskorte for avfall. Ifølge Mayo Clinic, kan spise fiber bidra til å redusere sjansene for å utvikle hjertesykdommer og diabetes. Den anbefaler også at kvinner får 21 til 25g en dag med fiber og menn får 30 til 38g om dagen. Når du spiser fiber, gjør det du føler deg mett, som kan tilfredsstille din appetitt for en lengre periode og føre til færre kalorier blir konsumert. Noen eksempler på høy-fiber matvarer er pærer, erter, havrekli, bringebær, linser og artisjokker.

Metabolic Rate

Spise små, balanserte måltider er en måte å øke forbrenningen. Hver gang et måltid er spist, har kroppen til å brenne kalorier for å fordøye maten. Dette kalles den termiske effekten av mat. Hvis dette skjer hver 2 til 3 timer i løpet av dagen, vil kroppen tilpasse seg dette tempoet og bli mer effektiv ved å brenne kalorier, som kan føre til vekttap. Et eksempel på et lite måltid ville være stangselleri spredt med peanøttsmør og rosiner. Dette er en balanse mellom proteiner, karbohydrater og fett, og den har en fiber for å holde deg over til neste måltid.

Caloric begrensning

Burning 3500 kalorier forbrenner 1 pund av fett. Den vanlige trygg mengde vekttap er ca 1/2 til 1 kilo i uken. For å gå ned i vekt litt raskere, redusere ditt daglige kaloriinntak med 500 kalorier. Hvis du gjør dette sammen med en treningsøkt plan som har du brenne 500 kalorier om dagen, kan du miste 2 pounds en uke.